Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Ja han er virkelig spændende, klassemål...-:) !! Man må virkelig tage hatten af for de unge spillere, de gør det virkelig godt her i pre-season. Solanke spiller igen en flot halvleg, med en super oplæg til Woodburn og så scorer han igen på hoved, rart at have en 9 i truppen der kan true lidt i luftrummet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af flotfyr_17
Solanke viser også et rigtigt højt niveau på trods af sin unge alder. Det er et eminent hovedstødsmål han laver idag!

På den anden side står en spiller som Flanagan, som virkelig lader til at være faldet i niveau. Og det er der jo ikke noget at sige til. Han bringer bare absolut ingenting på modstanderens banehalvdel. Han virker totalt apatisk, når han modtager bolden. Nærmest som at han bange for at modtage bolden.
Tackle, det kan han stadig, men det er bare ikke nok.
Liverpool
Skrevet af Smör40
Det var nu heller ikke så meget i offensiven at Flano gjorde sig bemærket og høstede roser før sit skadeshelvede
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af flotfyr_17
Nej, men han bidrog dengang med markant mere, end han gør den dag idag. Før hans skade tog han gerne en sprint op langs kanten for at true modstanderen på den sidste tredjedel (sjælden blev det rigtigt farligt, men han gjorde en indsats), men det sker bare ikke mere.

Han er utrolig vellidt blandt alle, men han har altså ikke kvalitet nok til at kunne begå sig i en klub som Liverpool. Skaderne har standset hans udvikling markant.
Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
Det gør selvfølgelig ondt at skrive, når det er en af vores egne, men han er bare langt fra at være i nærheden af, at være god nok, mon ikke han bliver lejet ud igen, har meget svært ved at se at han bliver skrevet på til de 25 navne der udgør PL truppen, når vi har rigeligt med home grown spillere. Er antallet stadigvæk 8 på home grown spillere ?, synes jeg har læst på et elller andet tidspunkt at antallet stiger til 12 spilllere i 2020 ?

Synes godt nok, at Solanke har været langt bedre end Origi her i opstarten, gu ved om han allerede er 3 valg og ikke 4 valg ( har ikke Ings med endnu i den raking )
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af 6116
Endelig har vi en spiller som kan vinde hovedstads dueller og scorer på dem. Jeg ved Origi også er en stor spiller, men jeg synes alligevel at Solanke "føles" en hel del stærkere.
Jeg ved ikke om pre-season er nok, men han kan sagtens komme ind foran Origi og hvis vi tænker på Studge og alle skaderne så kan han ende med at blive 2. valg i løbet af denne sæson.

Don´t shoot me men jeg ville ikke blive overrasket hvis Woodburn er spilleren som erstatter Coutinho om to år - selvfølgelig hvis Coutinho bliver så længe
Skrevet af Smör40
Solanke bør være lige efter Sturridge når han er fit, det ser ud til at Klopp vil give Sturridge en del minutter og godt ku finde på at rykke Firmino for at kompensere og ha dem begge på banen samtidig, hvis Cou ska spille længere tilbage i en 3 mands midtbane efterlader det en plads der til Firmino med Mane og Salah på hver sin kant og Sturridge som foretrukken på toppen. Solanke bør virkelig få chancen og massere af spilletid han ligner en der virkelig ka bryde igennem. Ska vi lige sige tak til Chelsea?
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af 6116
Først fik vi Studge til småpenge og nu har vi så fået manden der nok kommer til at erstatte ham når vi kommer så langt.
Skrevet af Hasse1983
Interessante udtalelser fra Klopp efter kampen igår.
- Moreno ser ud til at have overbevist Klopp om en fremtid i klubben, og kommer til at kæmpe med Robertson om venstre back.
- Det betyder at Milner er en "ny signing" på midtbanen.

Det kan man synes om som man vil, men det passer mig helt fint med Moreno og Robertson. Skulle begge kegle helt rundt i det i en periode, så har vi Milner til at få ro på.
Kan ikke huske Milner på den centrale midtbane, men det er et ganske habilt supplement til Henderson, Gini, Can og Grujic tænker jeg.

Der kigges fortsat efter nye spillere, men det kræver at en klub vil sælge, før der kan handles.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Eller osse er "kommunikationsafdelingen" blevet sat igang, Lallana : Sturridge er som, at få 2 nye spilllere ind...-:) ja så kunne man jo spørge, gu ved hvor mange kampe han er klar til næste sæson hvor han ikke skadet...-:)-:) Klopp : Milner er som en ny signing til midtbanen..ja så kunne man jo spørge, om han ikke hele tiden har været midtbanespiller, men har dækket VB fordi vi var så dårligt besat på den possition....-:)-:) nu vil jeg ikke male fanden på væggen, lander vi VvD og kan vi holde på Coutinho mener jeg det har været et nogenlunde vindue, når man tager med at klubben strakte sig meget langt i at få Keita til klubben. Lykkedes det derimod ikke, at få VvD til klubben, selvom VvD jo gør hvad han kan for, at komme videre i sin karriere og Coutinho vil videre til Barca, så selvom jeg er helt vild med tilgangen af Salah, så har det været et meget skidt vindue og jeg kan ikke rigtig se, at truppen er blevet stærkere tværtimod svagere. Vi har heller ikke fået solgt nogle af de spilllere vi kunne få lidt penge for ( Sakho - Markovic - Moreno ? ) og vi har endnu ikke fået forlænget med Can, som igen igår var stærk spillende. Jeg er vild med vores talenter og TAA er nok den der er tættest på 1.holdet startellever, Grujic er nok osse tættere på nu, men det er nok mere fordi at Lallana er ude i lang tid. Jeg er desværre ikke helt så optimistisk omkring dette vindue, som jeg har været, men ok historisk ligger langt de fleste handler her i August, så man kan jo håbe at klubben lykkedes med at få et godt vindue inden 31/08, men synes godt man kan begynde at se kritisk på klubbens ageren dette vindue.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
http://www.fcbarcelona.dk/Nyheder/espn-barca-og-liverpool-enige-om-coutinho.html

Man tænker lige kort... "hold da kæft", men så ser man, at Klopp skulle have sagt ok, og så ved man det er en and. Skulle også undre mig, at ECHO ikke taler om det, hvis en handel skulle være på vej.
... euro 100M?... det må være drikkepenge oven i det rigtige transferfee;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Opsigon
Skrevet af Jesse Pinkman
Kan ikke forestille mig, at de slipper så billigt. Når alle ved, at der lige er lagt €200+ millioner oveni deres transferbudget. Og så stammer historien fra "Sport".
Selv hvis det var rigtigt, så skal klubben fandme ud og bruge penge, i en rasende fart. Vi er i forvejen en af de klubber i PL der har brugt allermindst på transfers de sidste 3 sæsoner (denne inkl.)

edit: jeg siger ikke, at vi skal bruge penge, bare "for the sake of it". Men bredden holder ikke til CL og ambitioner i ligaen. Jeg kan ihvertfald ikke se det.
DIAZ MIO!
Skrevet af YNWA95
Der går kraftige rygter om at Liverpool har repræsentanter sendt til Amsterdam for at forhandle om Ziyech. Han vil i mine øjne være en super erstatning for Coutinho, hvis han desværre skulle blive solgt
Skrevet af Paz
Troværdige kilder på Ziyech?

Kan ikke se at vi skulle have behov for yderligere indkøb til offensiven på nuværende tidspunkt, så det kan da næsten kun være en kraftig indikation på et Coutinho-farvel, hvis der er hold i det rygte.
Skrevet af YNWA95
Kilderne kommer fra en marrokansk avis Les Lions de L’Atlas.
Det bliver i hvert fald spændende at se om det også kommer frem i de engelske aviser de næste par dage, men marrokanske journalister burde vel have en hvis connection til hans agent.
Skrevet af Jesse Pinkman
Transferbalancen i millioner pund, fra 15/16 sæsonen indtil nu.
Chelsea: -36
Tottenham: +56
City: -410
Liverpool: -58
Arsenal: -141
Man United: -295
Everton: -56
Southampton: +14
Bournemouth: -88
West Brom: -45
West Ham: -84
Leicester: -102
Stoke: -32
Crystal Palace: -68
Swansea: -12
Burnley: -27
Watford: -80
Newcastle: -78
Brighton: -32
Huddersfield: -31
Sidste gang Liverpool brugte så få penge, over 3 sæsoner, var fra 08/09 til 10/11. Der brugte vi £14 millioner totalt set. De skal til at vise nogle cojones, hvis ikke de skal blive kaldt chip&chap v2. Specielt når de meldte ud, at transfers ikke ville skulle finansiere stadionudvidelsen.

Manchester klubberne: -£705 millioner
Resten af Premier League: -£900 millioner
DIAZ MIO!
Skrevet af Hasse1983
Hvem er ham banditten fra Ajax?
- det jeg så til Ajax i sidste EL, der var det deres anfører som sprang i øjnene.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Nej, der bliver ikke handlet meget denne sommer. Ærgerligt hvis vi ender ud med det vi har indtil nu, og kun et par enkelte afgange mere.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af bendixboogie
Phil Thompson mener vi skal prøve at leje Costa de næste 6 måneder...
Han må have drukket af natpotten!
annonce
0