Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MadamCitrooon
Anfield HQ viderbringer bare alt der omhandler LFC - så det skal du ikke tage for gode varer.
Skrevet af TheGunner
YNWA95

For et pr dage siden var du da ellers utrolig lykkelig for, at Oxen skulle til Chelsea og ikke Liverpool. Hvorfor denne kovending?
Skrevet af Hasse1983
Kom Milner ikke også til Liverpool med "aftale" om at spille central midt:-)
- ja vi skiftede manager, men han har ikke rigtigt brokket sig over sidste sæson.

Oxen har jeg altid "frygtet" når vi spillede mod Arsenal. Lidt ligesom med Joe Cole i Chelsea, og Walcot i Arsenal. Lige pludselig laver de vanvittige ting, som giver mål.

Han giver absolute kvalificerede tilføjelse til vores offensiv. Lemar er for mig et ukendt blad, selvom rapporterne ser interessante ud.
Han skal dog være velkommen også.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af KriminalisLFC
@Hasse

https://twitter.com/BoringMilner/status/902954228397813761

Denne "parody account" havde samme tanke som dig.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Meget kan ændre sig, og mon ikke Klopp har en ide om hvor han vil bruge ham, ligesom man må gå ud fra de har snakket sammen inden der skrives under:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Hvad i alverden skal vi med Oxlaide-Chamberlain?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Kanonen1974
Hvad i alverden skal vi med Oxlaide-Chamberlain?


Mon ikke Klopp har en plan med ham?

Hvis både Coutinho og Can skal væk, så vil der være brug for ham
Skrevet af Slettet(100838201910)
Chamberlain er jo uden tvivl et kæmpe talent, som jeg forestiller mig alle topklubberne i et eller andet omfang har spurgt ind til. Jeg havde også gerne set ham i United, omend jeg synes han passer bedst ind på kanten, så det ville overraske mig, hvis det er derfor United ikke har været med i kapløbet. Jeg kan dog ikke se noget problem i, at manden ønsker at spille CM. Det er vel ikke anderledes end en advokat, der ønsker at søge nye udfordringer inden for et nyt område fordi han er træt af ansættelsesret. Jeg går ud fra Klopp er enig med ham i, at det ville være en god position siden de nu henter ham, og hvis ikke kunne de jo bare lade ham finde en anden klub. Der er jo ikke nogen, der bliver tvunget til noget her.

Liverpools og Klopps udfordring bliver dog uden tvivl, at få påført slutprodukt. I og for sig er det jo en lille smule vanvittigt at betale 35-40 mio. pund for en spiller, der aldrig har scoret mere end 2 PL-mål på en sæson som offensivspiller på et hold, der laver mange mål, men det afspejler jo selvfølgelig også potentialet. Kan Klopp og co. pludselig gøre ham målfarlig, så er det en rigtig giftig spiller I har fået jer, fordi han har noget frækhed i sit spil, som Hasse også nævner længere oppe.

Tillykke med ham - jeg er faktisk lidt misundelig.
Skrevet af Sule12
Jeg er fint tilfreds med, at vi henter Oxlade fremfor at betale 70 mio. for Lemar. Nu skal Coutinho bare på ret køl, og jeg har et eller andet sted på fornemmelsen at hvis vi henter Lemar betyder det et salg af Coutinho. Den byttehandel er jeg på ingen måde interesseret i .
Skrevet af Andreassc
Er der nogen med viden om den løn han cirka er blevet tilbudt?
Læste en artikel om den løn han var blevet tilbudt i Chelsea. Rygtet sagde han ville blive deres bedst betalte spiller foran spillere som Eden Hazard og Diego Costa. Håber da inderligt ikke, at han er blevet tilbudt noget i nærheden af det hos Liverpool FC
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Andreas
120.000/ugen så vidt jeg har forstået. Til gengæld tror jeg ikke på det Chelsea-rygte der. Det ville jo være vanvittigt.
Skrevet af YNWA"96"
Nu er jeg godt klar over det er en svær diskussion fordi nogen er til en slags/type spiller andre til en anden slags. Men hvis jeg husker tilbage på de spillere Klopp har hentet, så kan jeg faktisk kun komme i tanke om 2 spillere, hvor "folk" sådan generelt har været op og ringe, nemlig Salah og Keita. Resten har "folk" generelt været lidt lunken ved. Men alle har vel præsteret rigtig godt når man lige har prisen i mente på nogle af spillerne. Hvis Klopp tror han kan presse noget mere ud af Oxen og udvikle ham, så tror osse på det. ( altså lige indtil det modsatte er bevist, så skal jeg nok være kritisk )...-:)-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Andreassc
Det gør mig mere rolig. Ville være helt hen i vejet, hvis han skulle blive vores bedst betalte spiller. 120.000 virker dog som en nogenlunde pris.
Skrevet af 6116
Jeg har ikke læst noget, men det er nok yderst usandsynligt at han får så stor en løn i Liverpool.


EDIT: Jeg skulle måske have trykket F5 når jeg nu skrev så sent..... :P
Skrevet af D.B.R. ©
Det er stadig ikke meget fokus, der er på defensiven fra Klopps side udover VVD-sagaen der kuldsejlede.

Vi må håbe vi kan score mange mål.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA95
At vælge Liverpool fremfor Chelsea og Arsenal, og gå næsten 30-40 % ned i løn..
Klopp <3
Skrevet af Hasse1983
D.B.R vi bliver første hold til at lave 200 mål på en sæson!;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Og til at lukke 150 ind...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Andreassc
http://www.plbold.dk/nyhed/seksaarig-kontrakt-til-chamberlain-kunne-have-tjent-mere-i-arsenal-og-chelsea

Det virker jo helt åndssvagt! Men dejlig indstilling!

Helt utroligt hvor meget tingene af ændret sig siden Rodgers tiden. Rodgers havde ingen tiltrækningskraft
Skrevet af Fribytter
Er han gået ned i løn? Har han ikke bare fravalgt højere løn?

Jeg har jo en teori om, at det nye i fodbold er driblestærke centrale midtbanespillere. Det nye skulle være, at det er et våben imod det første pres, som samtidig bringer noget fart ind i spillet, hvilket kan være effektivt imod de defensive hold.det er sikkert en forsimpling af det, statistiknørderne kalder "ball progression".

Wijnaldum, Dahoud, Lemar og Chambo har netop det tilfælles. Wijnaldum har måske skuffet mig lidt på det område (og overrasket mig på andre), men jeg tror stadig, at det er en af grundene til, at han spiller på midten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0