Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Thy87
Og så sover vi igen
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af flotfyr_17
Værsgo. Jeg er målløs.
Liverpool
Skrevet af medc
Liverpools kollektive forsvar sejler rundt. Leicester skal nok score igen. Spørgsmålet er bare om Liverpool også er i stand til det.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Benzo
Liverpool giver mig forhøjet blodtryk..
FCM Liverpool
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det er sateme karma Vardy!

Og stop så for satan da de foræringer til Leicester fra dommeren. Migs rammer åbenlyst bolden først situationen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Thy87
Det er så sindsygt
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af bendixboogie
Gu fanden var der da straffe!
At han snitter bolden betyder da ikke at han save en modspiller midt over bagefter.

Dumt lavet, men fint han for gjort skaden god igen.
Skrevet af medc
Leicester bør da også sende en anden mand til at sparke straffespark. En som ikke bare lukker øjnene og sparker alt hvad han kan midt i målet hver gang.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af bendixboogie
Puha, jeg bliver et år ældre hver kamp....
Skrevet af Mainy
Vardy er fandme en cunt!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Vincent Gigante
Hverken Mignolets eller dommerens bedste kamp, men tre point er tre point. Videre.
Edge lord
Skrevet af Thy87
Det holdt hårdt, men 3 point er 3 point
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af D.B.R. ©
Pyha, sådanne kampe er ikke sunde for ens helbred.

3 vigtige point ovenpå de sidste tre "point fattige" kampe.

Det bliver godt med Mane tilbage i næste weekend.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Gu fanden var der da straffe!


Jeg er sikker på, at hvis Migs rammer bolden bedre, så den ryger ud på tribunen, bliver der aldrig dømt et straffespark. Nu rammer han kun bolden halvt, men principielt er der vel ingen forskel. Mignolet kommer først, rammer bolden og derefter brager Vardy og han sammen. Jeg synes i bedste fald, den er tvivlsom.

Men ligegyldigt nu. Det blev 3 fortjente point på trods af i hvert fald én kæmpe dommerforæring til Leicester. Vigtig sejr.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Benzo
Jeg bliver enten skaldet eller gråhåret af Liverpool, spændende at se hvad der sker først..

Salah skal blive bedre til at score på de nemme chancer, men hold fast hvor har han været en gevinst indtil videre, Ox´en kan jeg stadig ikke se ideen med.
Sådan som de andre tophold spiller, har vi ikke råd til at smide point i den her slags kampe hvis vi skal gøre os forhåbninger om top-4, og så er det jo bare håbløst som der bliver foræret chancer og mål væk, sløj dommer til trods.

Håber på en god CB til vinter, selv hvis det betyder mesterslatten for VvD.
FCM Liverpool
Skrevet af flotfyr_17
Ox tror jeg vi skal vente med at bedømme. Han er åbentlyst kommet ind på et hold, som spiller totalt kaotisk - både på godt og ondt.

Jeg mener stadig, at hans profil passer fint ind i Liverpool. Så snart han få et par succesoplevelser, så har vi et godt kort på hånden.
Liverpool
Skrevet af AHUJ
For fanden det er hårdt for tiden - men hvilken forløsning til sidst. Anden halvleg var ikke køn fodbold men vanvittig intenst. Min stemme var væk mod slutningen, og naboerne har sikkert undret sig over de mange udbrud.

Klopp skifter for en gangs skyld i god tid.

Mignolet laver et dumt straffe, hvor han jo bare skal tage bolden med hænderne. Jeg synes ikke, man kan klandre ham for 2-1 målet, hvor Okazaki laver et stort frispark.

Gomez har jeg været positivt overrasket over, ligesom med TAA. I dag var han ikke god, og TAA har også haft et mindre dyk i de seneste kampe. Lovren laver simpelthen så ufatteligt mange fejl - igen i dag. Heldigvis koster de ikke mål i dag. Matip er udfordret, fordi holdet ikke har nogen form for defensiv organisation. Han er en god spiller. Moreno er jeg glad for. Han har grebet chancen. Defensivt har han - som Bischoff også fik sagt - været overraskende stærk i sæsonen. Offensivt kender vi hans kvaliteter.

Henderson havde udover målet en af de bedre kampe i sæsonen. Can er teknisk milevist foran både Gini og Henderson, og holder godt i bolden. Jeg synes, han spillede en fin kamp. Wijnaldum bidrager endnu engang ikke med noget. Han løber da meget, men kan han andet? Han har det med at løfte niveauet mod de store hold, men han har absolut ingen berettigelse på holdet i alle andre kampe. Endnu en dårlig kamp af ham, men det er, hvad vi er vant til. Jeg er ikke længere skuffet over hans spil, det er nok bare niveauet.

Salah er farlig. Han har slet ikke de samme kvaliteter med bolden som Coutinho og Mane, men han er den klart farligste spiller på holdet i bagrummet. Coutinho spiller igen en god kamp. Kampens spiller. Firmino fik slet ikke gang i spillet. Han kunne ikke holde fast på bolden, og fik ikke sat noget aftryk. Jeg ser gerne Sturridge fra start i næste kamp. Han kom ind og gjorde det godt. Flere gode aktioner.

Milner og Chamberlain er der ikke så meget at skrive om. De kom ind og holdet lykkedes med at forsvare føringen. Chamberlain havde et par gode aktioner. Han fik blandt andet spillet Wijnaldum fri til en åben chance på kanten af feltet, men som vi er vant til det, så afsluttede Wijnaldum med et patetisk og vattet skud, der gik langt forbi.
_______________________________________

Næste kamp er på tirsdag ude mod Spartak. Mane er med der, det kan forhåbentlig give en midtbane uden Wijnaldum. Jeg tror på, at det nok skal blive en sejr der.
YNWA
Skrevet af Slettet(321402220608)
Kan slet ikke se der er straffe.

Mignolet rammer bolden først og så rammer de sammen, det er vel Vardy der laver frispark på Mignolet da han kommer for sent i tacklingen med strakt ben.

Men rodet kamp med gode og dårlige ting, dog ikke så dårlige som dommerens niveau, det var ligeså ringe som hans hårpagt.
Skrevet af Opsigon
Problemet er vel at Mignolet kun lige snitter bolden og derfor sparker Vardy ned med fuld kraft.. Men det ligemeget, efter den redning er han tilgivet
Skrevet af Slettet(321402220608)
vel ikke mere end Vardy hopper ind i tacklingen uden chance for at nå bolden.
annonce
0