Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Det kunne være rart om Studge kunne få hul på bylden. Synes han har gjort det glimrende i de minutter han har fået indtil videre i sæsonen.
Skrevet af Fribytter
Man ser titdommerne tillade mere ved de afgørende tacklinger, hvis bare bolden rammes, men Mignolet har alle muligheder for at ramme bolden bedre og gør en situation, der ikke burde blive til noget til en 50/50-afgørelse. Principielt er jeg enig med dommeren, men man ser også, at de ikke bliver dømt, hvis der er boldkontakt. Spørgsmålet er dog, om dommeren overhovedet ser kontakten.

Til gengæld ser dommeren ikke en masse andre frispark. En ting er, at han tillader, at Lovren bliver holdt nede ved et frit hovedstød, og at han mener, at Salah ikke bliver revet i armen nævneværdigt i forkant af reduceringen til 1-2. Noget andet er, at han tillader Okazaki at have godt fat i Mignolets arm i det lille felt ved reduceringen.

En situation, jeg også hæftede mig ved, var, da Matip forsøgte at skærme bolden ved hjørneflaget på Leicesters banehalvdel, hvor Morgan bare får lov til at tage om Matip med begge arme.

Liverpool har defensive problemer og har svært ved at afvise indlæg. Men Leicester lænede sig konstant op af frispark i nærkampene, og dommeren valgte en meget hård linje, hvor der så ikke var plads til Matips skulderskub på Vardy, der kostede et gult kor, og Mignolets kiksede tackling ved straffesparket.

Det er lige inden, at de defensive problemer er blevet et selvopfyldende profeti, hvor modstanderen bare skal fremprovokere nogle situationer, hvor dommeren skal tage stilling til, om der er frispark, eller om Liverpool bare ikke evner at tage kampen op. I hvert fald bedømt på dagens kamp.

Men vigtig sejr. Men det giver ikke mere ro på. Dels pga. den stemning, der er blevet pisket op, hvor de nuværende resultater åbenbart er tæt på at være en fyringsgrund, og dels fordi defensiven igen ikke formåede at afvise modstanderen.

En sejr på en svær bane imod et irriterende hold. Under andre omstændigheder ville jeg have været ganske godt tilfreds, men det er som om, at sejren bare ikke rykker noget.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Sejren rykker ikke noget? Den luner da helt afsindigt godt efter en lidt svær periode uden sejre. Nu får vi så Mané tilbage igen og kan begynde at foruddiskontere 4-5 mål pr. kamp. Så kan vi tåle at slippe to ind uden at det bliver spændende, og det vil automatisk skabe lidt mere ro på holdet, tænker jeg.
Skrevet af Fribytter
Jeg mener i forhold til presset. Selvfølgelig havde et pointtab forværret det hele, men hvad skal Liverpool tgøre her og nu for at spille presset lidt af skuldrene?

Dumme sammenligninger med Rodgers, defensive problemer, som "alle" er enige om, kommer til at koste for meget, og en start på sæsonene, som åbenbart resultatmæssige ikke er god nok, selvom Tottenham eksempelvis har samme poitantal. Iøvrigt bemærkede Bruun i Tottenhams kamp, at Pochettino nok var den træner, der sad allersikrest i sædet i PL.

Jeg forstår ikke helt kritikken, men jeg kan heller ikke se, at sejren idag giver svar på tiltale på kritikken og er med til at afværge det pres, som følger med kritikken.

Sejren er da vigtig for at hænge på i PL, men det er som om, at en sejr fra eller til ikke rykker noget ved opfattelsen af Liverpool, selvom der var lagt op til, at et pointtab kunne være skæbnesvangert.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Puha endnu en klassisk LFC kamp, hvor man når at blive 20-30 år ældre i løbet af 90 minutter....-:) men kedeligt er det nu ikke at se LFC spille ...-:) Det possitive var af tiltrods for at det ikke på nogen måde var den bedste kamp i sæsonen, så vandt vi på en svær udebane og mod en "irriterende modstander". Sejren må helt klart give holdet lidt på selvtillids kontoen. En hel del kendelser gik absolut ikke vores vej idag og derfor var de 3 point ekstra "søde" at få ind på kontoen. Bliver dejligt med Mane tilbage når endnu en svær udebanekamp venter i Newcastle. Vi skal godt nok score mange mål i de fleste kampe for at være sikre på bare mindst 1 point....-:) Lovren var godt nok usikker fra 1.minut idag....!

Min søn fik forøvrigt K.Schmeichel kamptrøje efter kampen og han var i Players Lounge med ham efter kampen og der er deres PL trofæ låst inde i et skab, som K.Schmeichel fik låst op, så JR kunne "løfte det". Så når vi ikke kan få fingrene i det, er det da en lille trøst at JR har haft fingrene i det.....-:)-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Ja, jeg er enig i at det måske nok var mere at tabe end at vinde i dag, i forhold til presset. En sejr er ikke nok til at lade kritikken forstumme, særligt ikke når man igen ser shaky ud bagudtil.

Men en lille sejrstime på et par kampe eller tre og stemningen er så småt vendt igen. Sevilla kampen gør at vi igen er halv presset til at levere en sejr i Moskva. Gruppen er nem, men dertil hører jo også nogle forventninger om at man relativt nemt sikre sig den videre deltagelse. Modsat Tottenham er vi jo røget ud af Carabao og står kun med et enkelt point i ChL, hvilket selvfølgelig ryger med i den samlede stemningsrapport.

At Klopp skulle være fyringstruet, har jeg ikke hørt nogen fornuftige stemmer for alvor lufte? Det er jo helt absurd.
Skrevet af Paz
Er spændt på hvordan man vælger at stille op på tirsdag. Kunne forestille mig at både Ox og Milner er i spil til den centrale midtbane. TAA er formentlig i spil højreback og Robinson til venstre. Karius på mål. Ikke usandsynligt at der også roteres i midterforsvaret igen, særligt nu når det forlyder at både Lovren og Matip har nogle småskavanker.. Jeg vil dog heller ikke blive overrasket, hvis Klopp så vidt muligt, vil forsøge sig med lidt kontinuitet på de to positioner.

Og så er det første gang i sæsonen at Klopp har muligheden for at stille med samtlige af de fire i den offensive kvartet, som jeg håber og tror, kan blive en virkelig giftig offensiv kraft sammen.

Jeg tænker det er mere oplagt at benytte Sturridge i Newcastle end på tirsdag i det russiske, så jeg tror ikke han for alvor er i spil til en startplads.
Skrevet af Paz
Fedt med sønnike, YNWA. Det må siges at være en oplevelse for livet :-)
Skrevet af Fribytter
@ Paz

Tonen har været meget den samme som under den dårlige stime efter nytår i sidste sæson. En krise, der i øvrigt var langt mere langstrakt og både var en resultatmæssig og spillemæssig krise.

Når fans, eksperter og andet godtfolk begynder at trække ting frem, som ikke bare er dårlige, men for dårlige og endda i visse tilfælde decideret uacceptable og krydrer det med alle de muligheder, Klopp har haft for at rette op på det, så er man ved at etablere et grundlag for fyring. Om ejerne deler det syn på spillet og Klopp, tvivler jeg på, så i den henseende, er han nok ikke fyringstruet, men det burde han være i følge en del personer.

Jeg kan slet ikke mindes en lignende kritik så tidligt i sæsonen før, hvor starten ikke har været katastrofal. Holdet er ok med i ligaen. Der har været et par skuffende pointtab, men spillet har været ok og med lidt held, havde Liverpool stået med lidt flere point.

I CL var det da også ærgerligt, at Sevilla kom tilbage. Men resultatet er ikke ubrugeligt, og Sevilla er ikke et hold, Liverpool bare kan forvente at vinde over. Liverpool er ikke fast inventar i CL, men det er så blevet opvejet af en god lodtrækning. Det er dog især Maribor og Moskva, der gør lodtrækningen god, og det er de kampe, Liverpools bedrifter i gruppespillet skal måles på.

Exit fra CC burde være en parentes. Jeg kan godt lide titler, men konsensus er, at CC-trofæ ikke betyder det store, når sæsonen er slut, og derfor burde et nederlag i turneringen til et andet PL-mandskab heller ikke betyde det store.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Nu er der jo ingen trænere der er "fredet", måske lige Wenger...-:) ! Men at Klopp skulle være i nærheden af at være i fare, er meget svært at se for sig. Klubben/ Klopp har adskillige gange meldt ud at, "projektet" er et langtidsprojekt. FSG har jo osse givet Klopp den tid der skal til, for at flytte klubben fremad ved at give ham en ny og meget lang kontrakt. Hans oprindelige kontrakt var jo ikke lige var ved at løbe ud, da han skrev under på den nye kontrakt som jo løber til sommeren 2022. Spillere er begyndt at vælge klubben til og ikke fra, det er først og fremmest Klopp´s fortjeneste. Selvom der er bump på vejen, så er spillet og præstationerne denne sæson jo på ingen måde nogen katastrofe. City resultatet stikker "lidt ud", men mener faktisk vi var det bedste hold da vi spillede 11 mod 11. Var Mane ikke blevet vist ud, havde vi måske nok tabt kampen alligevel, men kampen viste osse at det her hold sagtens kan "gøre sig gældende" selv på udebane mod de nok største favoritter til at vinde PL. Jeg kan overhoved ikke se for mig, at Klopp bare er i nærheden af, at være i fare for at blive fyret. Som sagt elsker jeg, at Klopp er træner for klubben og selvom man bliver 20-30 år ældre i mange kampe, så synes jeg vi spiller noget helt fantastisk underholdende fodbold. Den form for fodbold ville jeg godt nok savne, hvis man ansatte en mere "taktisk kontrolerende træner".
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ YNWA

Mange folk er bare ikke enige med dig. Det er det, jeg forholder mig til.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
@Fribytter

Nu ved jeg ikke hvor du bevæger dig henne, men det billede kan jeg faktisk ikke rigtig genkende. Der er mange der har været meget kritiske over for defensiven, og måske også sæsonstarten som helhed, men jeg har ikke set nogen lave direkte sammenligninger med den krise vi havde sidste vinter, eller at Klopp skulle fyres for den sags skyld.

Folk er selvfølgelig trætte af at det virker til at være de samme sygdomme som vi slås med i defensiven, og som har kostet point her i sæsonstarten, men det er da de færreste der er røget helt i grøften, synes jeg.

Jeg kan slet ikke mindes en lignende kritik så tidligt i sæsonen før, hvor starten ikke har været katastrofal. Holdet er ok med i ligaen. Der har været et par skuffende pointtab, men spillet har været ok og med lidt held, havde Liverpool stået med lidt flere point.


Meget enig. Det er ret bittert at kigge tilbage på især Watford og Burnley, hvor jeg synes vi var meget uheldige med ikke at få fyldt udbytte. Havde marginalerne været med os, havde vi stået med et helt andet billede af sæsonstarten.

Exit fra CC burde være en parentes. Jeg kan godt lide titler, men konsensus er, at CC-trofæ ikke betyder det store, når sæsonen er slut, og derfor burde et nederlag i turneringen til et andet PL-mandskab heller ikke betyde det store.


Ja, jeg prøvede bare at forholde mig til den generelle stemning. Et nederlag er et nederlag, en exit en exit. Bidrager ikke til den positive stemning i hvert fald.
Udover at det er ærgerligt at vi nu ikke får lejlighed til at se nogle af spillerne i periferien an i disse kampe, er det formentlig meget positivt at vi kan blive fri for de ekstra kampe, der også slider på truppen.

Skrevet af Paz
I CL var det da også ærgerligt, at Sevilla kom tilbage. Men resultatet er ikke ubrugeligt, og Sevilla er ikke et hold, Liverpool bare kan forvente at vinde over.


Sevilla er kommet fint fra land i ligaen, men mig bekendt er Sevilla også kendt for at være et rimelig dårligt udehold, og det synes jeg fint det levede op til på Anfield. Hvis den kamp var endt 5-1, var der ikke nogen der kunne have sagt noget i forhold til kampbilledet. Også selvom vi spillede en sløj anden halvleg.

Jeg forventer dog et helt anderledes hold hjemme på Ramon Sanchez Pizjuan, hvor de plejer at være virkelig stærke.
Skrevet af YNWA"96"
@Fribytter
Jeg skal osse lige "være med her" i hvad du mener eller hvad det er vi debattere omkring Klopp. Er det diverse eksperter der udtaler at Klopp ikke har formået at flytte klubben el diverse brugere der vil have en anden træner ? Jeg synes selv jeg læser mange engelske aviser og følger godt med i, hvad der nogenlunde rører på sig i klubben. Jeg har ikke læst nogen artikler overhoved fra nogen journalister der har en rimelig god indsigt i, hvad der sker på de indre linjer i klubben om at Klopp´s job er i "farezonen", har du ? Det er det jeg forholder mig til, ikke at "Jens Peter" mener at Klopp skal fyres.

@Paz
Tak for "hilsen" med JR ..-:) han har haft en oplever for livet og jeg kunne skrive meget mere om hvad han oplevet igår, men det er jo et debatforum og ikke "udflugtsforum"...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
"Nu ved jeg ikke hvor du bevæger dig henne, men det billede kan jeg faktisk ikke rigtig genkende. Der er mange der har været meget kritiske over for defensiven, og måske også sæsonstarten som helhed, men jeg har ikke set nogen lave direkte sammenligninger med den krise vi havde sidste vinter, eller at Klopp skulle fyres for den sags skyld."

Det er en sammenligning, jeg laver, fordi fyringer begge gange er kommet på tale.

I medierne går diskussionen på, om Klopp overhovedet har forbedret holdet efter fire vinduer. Det kan godt være, at ordet fyring ikke nævnes direkte, men det er konteksten.

På de sociale medier er fans begyndt at kræve Klopp fyret. Og flere a de fan-skribenter, som jeg læser fra tid til anden, er begyndt at tage til genmæle. Det plejer at være et tegn på, at det ikke bare er et ubetydeligt antal, der gerne ser Klopp fyret.

https://tomkinstimes.com/2017/09/why-liverpool-must-give-klopp-the-sack/

http://bet.unibet.co.uk/football/premier-league/liverpool-supporters-calling-jurgen-klopps-head-so-early-season-need-reality?mktid=52:5201000022:blog_21092017
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Jeg har svært ved for alvor at se de gode argumenter for en Klopp fyring og er da heller ikke i tvivl om at FSG ikke har i sinde at fyre ham, så jeg synes egentlig ikke det er voldsomt interessant på nuværende tidspunkt.

Der er da helt klart kritikpunkter i forhold til Klopp, men at der ikke skulle være sket fremgang, er så skingert og håbløst at påstå at det forekommer mig ret nytteløs at forholde sig til.
Skrevet af Paz
Fint indlæg af Tomkins. Meget enig.

Når vi snakker stemning relaterer det sig jo primært til holdet og hvordan der reageres på de negative oplevelser man har fået i kraft af en række dårlige resultater. Det påvirker selvfølgelig stemningen truppen og presset hober sig stille og roligt op. Den negative spiral kan dog hurtigt vendes med et par positive resultater, men et resultat alene er selvfølgelig ikke helt nok.

Hvorvidt nogle enkelte fjolser mener at Klopp skal fyres i den sammenhæng er hverken interessant eller relevant. Jeg tror ikke på at fordi at nogle står og råber og skriger idiotiske ting at det er med til for alvor at præge truppen, så meget som at resultaterne i sig selv, og den defensive usikkerhed, kan skabe en dårlig (usikker) intern stemning.
Skrevet af D.B.R. ©
Peter Kjær havde igår travlt med at understrege, at Klopp ikke havde flyttet klubben overhovedet.

Mølby fik så samme spørgsmål, og Kjær fik en kold skulder.

Ingen af dem talte dog trænerfyring, hvilket også ville være tåbeligt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
han har haft en oplever for livet og jeg kunne skrive meget mere om hvad han oplevet igår, men det er jo et debatforum og ikke "udflugtsforum"...-:)


Så de var en tur på Netherfield Road?
Skrevet af YNWA"96"
@Lynild
Netherfield Road ? Den ligger da i Liverpool tæt på Anfield og ikke i Leicester. Så nej JR var ikke i Liverpool, fløj til Birmingham og så er der jo ca.45 minutter i bil til Leicester fra Birmingham. Så nej JR boede jo som sagt i Leicester på Mariott hotellet, hvor LFC osse boede...-:) Som sagt var K.Schmeichel fuldstændig outstanding i "behandlingen af JR", efter kampen hentet han ham og viste ham Players Lounge hvor deres PL trofæ står og det blev låst op så han kunne "holde det". Han havde ham med nede på banen ( da stadion var tømt) og med nede i deres omklædningsrum. I Leicester omklædningsrum har de en elller anden form for box ala en sauna men bare med kulde, hvor temperaturen er -91 grader. Den skal spillerne så ind i efter kampene i 3 minutter, så den skulle de osse lige prøve...-:) Så nej ikke Netherfield Road men en hel masse andet...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0