Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mainy
Det var da til at brække sig over. Kan absolut heller ikke se andet end godt skuespil ved frisparket som giver deres første mål.

Jeg har ingen idé om hvad Henderson laver på banen i dag? Hvad er hans funktion?
You'll Never Walk Alone
Skrevet af AHUJ
Smider sikkert avancement og førstepladsen. Det er under al kritik.

Moreno spiller stadig for to klubber, Sevilla må være glade, når han spiller mod dem. Han har fortjent ros i sæsonen. I dag var han en skændsel, og koster altså to mål, og er grunden til, at Sevilla kom med i kampen. Derefter sad man jo bare med fornemmelse af, at Sevilla nok skulle få udlignet.
YNWA
Skrevet af Lynild
NTY,

Så hvad? Må man ikke kritisere en spiller, når han begår fejl, der koster mål? Skal alle have en medalje, er det det? Skal vi lave en dick collage, sidde i rundkreds og holde i hånd? Godaw.
Skrevet af D.B.R. ©
Ha, nå men vi tabte da i det mindste ikke.

Fandeme skidt, at Klopp ikke tænker mere defensivt efter første halvleg.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af NotYetUnknown
Jo, men så fordi man er angriber og koster sejren skal man ikke svines? Stram nu op forhelvede og forstå at fejl sker, det er utaknemmeligt at være forsvarsspiller med sådanne "fans".

Salah var mindst ligeså ringe som Morena, men han spiler i front og er derfor uden skyld?
Skrevet af Lynild
Så vi skal forvente, at man skal score 4-5 mål, fordi Moreno skal være med?

Ok, jamen de er enige med dig i post-match interviewene, kan jeg høre, så jeg må bøje mig.
Skrevet af Stef-LFC
Alle var en kæmpe katastrofe i anden halvleg. Nogen værre end andre. Jeg bryder mig ikke om det der med at udråbe folk til syndebuk efter sådan en kamp. Det var et kollektivt kollaps, og hvis ikke visse folk havde fucket helt op, så er jeg sikker på, at andre ville have gjort det. Det er Liverpools måde at gøre tingene på, desværre.
Skrevet af NotYetUnknown
Ja for Moreno har jo kostet hele sæsonen?

Hæv niveauet og ta´ en kold dukkert før du lukker lort ud igen.
Skrevet af flotfyr_17
Nå, men det bliver spændende at høre, hvad Klopp har at sige. Gad vide om han vil gemme sig bag de første 45min af kampen. Hvis han gør det, så eksploderer jeg.
Liverpool
Skrevet af Paz
Jeg synes også han skulle have pillet Salah ud i stedet for Moreno, så havde vi formentlig vundet 7-6.
Skrevet af YNWA"96"
Bittert, men vi kender desværre ikke vores besøgelsestid. Moreno var en dyr mand idag,.... Men vi får heller ikke fat i spillet på midtbanen i 2 halvleg. Vi mister den alt for hurtig, så vi får den i hoved hele tiden. Synes faktisk at Klavan og Lovren begge spillede en fin kamp, de skal ikke hører noget for Moreno’s horrible fejl og indsats idag. Men en super fed kamp, desværre føler man det lidt som et nederlag, selvom vi får point på en virkelig svær udebane og mod et godt offensiv hold. Det possitive er dog, at vi stadigvæk fører puljen og kan selv afgøre det på Anfield. Det er mig en gåde at Hendo spiller 6 possitionen og Can ikke spiller der......
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Ja for Moreno har jo kostet hele sæsonen?

Hæv niveauet og ta´ en kold dukkert før du lukker lort ud igen.

Slå koldt vand i blodet og hæv niveauet.

Det er vel i orden at kritisere Moreno, når han koster to mål, der fuldstændig åbner kampen? Uanset hvor godt han ellers må have spillet.
YNWA
Skrevet af flotfyr_17
Klopp er generelt en meget gådefuld herre. Henderson må saftsuseme gøre det godt til træning eftersom han generelt ikke viser noget i kampene. Emre Can er skræddersyet til den 6´er.

Hvordan kommer det her resultat til at påvirke spillerne op til kampen mod Chelsea? Jeg gider ikke se på Moreno og Henderson sejle rundt igen.
Liverpool
Skrevet af Paz
Det er mig en gåde hvorfor Hendo skal have så meget kritik. Kan folk ikke prøve konkret at pege hvad det er han gør så dårligt at Can skulle være så meget bedre?

Iøvrigt tydeligt at holdet blev stabiliseret betragteligt da vi får Can og Milner på banen. De sidste 25 minutter har Sevilla jo stort set ingenting.

Skrevet af NotYetUnknown
Can er på vej væk, så naturligt man spiller andre før ham.

Det er bare så nemt at kritisere Moreno idag, fordi man kan.

Det første må er Zone opdækningens skyld samt den mand der skulle skærme Yeddar af så han ikke kan løbe til foreste stolpe.

Det andet er ligeså mget Coutinho som spiller en umulig bold til Moreno, så selvom Moreno ser skidt ud i de to siturationer er der andre der må tage ansvaret for de mål også.
Skrevet af Stef-LFC
For at være positiv...

Joe Gomez. Jeg er vild med ham. Han bringer ikke vanvittigt meget fremad, men jeg ser så meget frem til, at Clyne er tilbage, for så er jeg sikker på, at han får lov at prøve sig frem i midterforsvaret, hvor fremtiden helt sikkert er. Jeg tror blot, at grunden til, at han ikke allerede spiller der, er at det ville være lige urutineret nok med ham og TAA på en gang, specielt når resten af defensiven ikke ligefrem er sprudlende.

Jeg er sikker på at Joe Gomez får en stor fremtid i Liverpool.
Skrevet af flotfyr_17
Henderson sætter vel nærmest ikke en reel tackling ind idag. Det virker i hvert fald ikke sådan. Han skal dække et stort område mellem forsvar og midtbane, men han fylder simpelthen ikke nok.
Henderson er dygtig når vi har bolden, men så længe vi skal forsvare, så er Emre Can simpelthen bedre. Emre er så kropsstærk, og han fanger bolden oftere og bedre til at holde i den, når han er omringet af modstandere - som vi er idag.

Liverpool
Skrevet af AlstrupLFC
Hvis nu Spartak Moskva vinder om to ugers tid (hvilket det jo selvfølgelig ikke gør) og Sevilla vinder over Maribor, så går Spartak videre, right?
Skrevet af NotYetUnknown
right
Skrevet af flotfyr_17
AlstrupLFC:


Jeps.
Liverpool
annonce
0