Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AlstrupLFC
Drømmedebut... Spiller sin første kamp på sin 5. dag i klubben, starter inde, spiller en forrygende kamp, og scorer sit matchvindende debutmål ned mod the Kops mod the noisy neighbours. Hvor var det fedt at se en rigtig "vinder" nede i forsvaret, som bare dominerede. Nøj det har været savnet!

Håber godt nok at FA kigger på Holgates skub. Vanvittigt at der ikke bliver givet rødt der. Kan kun være fordi, at dommeren også mente, at der skulle have været rødt til Firmino for at råbe knap så venlige ord, og dermed ville undgå at ødelægge kampen.
Skrevet af D.B.R. ©
Fint nok at vi slipper for en omkamp mod et Everton hold, der vel kun havde målet at prale af. Heldigvis havde vi fyrtårnet Virgil.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Rigtig Merseyside Derby, ikke så kønt spil men en herlig fight fra 1 minut af. Et meget tyndt straffe skulle dog sætte os igang og spillet offensivt i 1 halvleg var virkelig ikke særlig godt for at sige det mildt. 2 halvleg var væsentlig bedre men uden Salah og Coutinho ja så mangler der noget kvalitet. Dog synes jeg det var med pil op ad for Mane idag, han prøvede noget mere idag og virkede til at have fået lidt mere selvtillid, uden at han er der hvor vi kender ham. Stor kamp af Robertson - Matip og VvD, længe siden man har haft en kamp hvor man følte at man “kunne stole på forsvaret”. Det var lige Karius der indimellem gjorde det lidt usikkert. Når VvD kommer i form og får nogle flere kampe med de andre, bliver han en kæmpe gevinst for det her hold. Han dirigerede allerede rundt med de andre som en anfører, mon ikke Klopp på et tidspunkt giver armbindet videre til VvD når Hendo ikke er en del af startelleveren, jeg tror det. Meget naturligt er Lallana meget langt fra formen, nå flere kampe til ham når det er muligt, så vi kan få ham tilbage til sidste sæsons form. Hvilken debut af VvD !!! ....matchvinder i Merseyside derby...-:)
17 kampe i stræk uden nederlag nu, vi er klar City !!...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Robertsen er en glimrende boldspiller og så har han et fremragende blik for spillet. Det er en sand fornøjelse. At han ikke skulle være offensiv, forstår jeg ikke et ord af. Han er bedre end Moreno på samtlige parametre. Robetson MOTM... hvis det ikke lige var for VD. Hold op hvor er han dominerende i alt hvad han foretager sig, men selvfølgelig også på en ret billig baggrund. Dejligt med en god start, ikke desto mindre.

Derudover lidt en skuffelse at vi spiller en halvlunken kamp med så stærk en opstilling.
Skrevet af Thy87
Nu sad jeg lige og læste lidt med I Chelsea tråden efter deres Barkley signing - RLC, som pt er i Crystal Palace, er en spiller som jeg har nydt at se - godt drive med bolden, bomstærk og samtidig englænder. Hvis vi skulle miste Can, hvilket jeg tror vi gør synes jeg han kunne være spændende at få ind. Tror Klopp kunne få en masse ud af hans potentiale
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af 6116
Spørgsmål Reds: selvom jeg ikke så kampen men på baggrund af hans personlighed (og highlights med alle hans touch osv.).
Hvis VvD holder niveauet, er han ikke den potentielle anfører holdet længe har søgt ?

Jeg ved også at det måske er for tidligt at tale om, og vi nok skal se en hel del mere til ham
Skrevet af AlstrupLFC
Så meget gerne VvD blive anfører - på det rette tidspunkt.
Men så længe at Henderson er i klubben, kan jeg ikke se, at VvD - eller nogen anden for den sags skyld - kan blive anfører. Og som det ser ud nu, er Klopp mere end tilfreds med at have Henderson i truppen, og hver gang han er klar, spiller han også. Desværre, hvis du spørger mig.
Skrevet af Lynild
Luftus-Creek er en spændende spiller, enig. Som Chambo spiller, findes erstatningen allerede, men der skal selvfølgelig kigges på fremtiden også.

Jeg tænkte i går, efter FA-cup highlights, at Rashford kunne være stærk som backup/afløser for Firmino. Han har eddermanme nogle kvaliteter ift. Klopp-fodbold - hurtig, fysisk stærk, godt skud og forholdsvis god teknik.
Skrevet af Hasse1983
YNWA96, jeg var imponeret over din drømmesigning igår:)
- flot defensiv kamp. Meget rolig, og så sad man med fornemmelsen af, at han ville score på en dødbold.
Der kan sgu være jeg bliver overbevist om hans niveau frem mod sommer;-)

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Lynild - han er vel bare i den forkerte klub i forhold til at hente ham.
Skrevet af YNWA"96"
Ja hvilken debut af “My Man Virgil”....-:) blive matchvinder i derbyet og scorer foran The Kop, det kunne ikke skrives bedre.
Ja det er jo sjældent af ens “drømmesigning” ender i den klub man nu brænder for, hvis man ikke lige holder med Real Madrid el Barca....Men ja jeg har jo skrevet at min drømmesigning var Virgil inden han overhoved var begyndt at blive rygtet til LFC. Som sagt mener jeg han har alle de egenskaber “vores hold” skriger efter og der skal selvfølgelig mere end en god kamp til at vise hans værd. Men det er jeg slet ikke i tvivl om at han vil levere og han bliver et kæmpe aktiv for klubben.


Fra rygtemøllen skulle LFC/Coutinho’s repræsentanter være i Barcelona og lave de sidste detaljer i handlen, prisen skulle være £142 M hvor de 122 betales nu og resten i klausuler. Lidt “overraskende” er Mahrez navn begyndt at blive kædet sammen med LFC, han er jo en fremragende spiller og vil jo gøre at vi ikke er så sårbare på kanterne. Nå det kan jo osse være et af de utallige rygter der florere iøjeblikket .....-:)

Lynild har du styr på ham Allison der står i Roma ? Han bliver osse kædet sammen med LFC...-:) og Greame Kelly ramte osse et godt væddemål igår....-:)

https://mobile.twitter.com/GraemeKelly1/status/949399152919830528/photo/1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af bendixboogie
Mahrez ...

Er jeg den eneste der slet ikke kan se ham som LFC spiller?

Han er uden tvivl en dygtig offensiv spiller, men han mangler stort set alt andet som en ´Klopp spiller´ skal indeholde.
Skrevet af Mainy
Mahrez - nej tak!

Humørspiller, som kun arbejder på modstanderens banehalvdel. Men det ville være typisk Liverpool at erstatte Coutinho med Mahrez.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Sule12
Nej tak til Alisson og Mahrez herfra.
Skrevet af andib
Mahrez er alt for meget en humørspiller til at jeg har lyst til at se ham i Liverpool. Han er heller ikke kendt for at arbejde begge veje.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af YNWA"96"
Som sagt er det jo osse kun et rygte, men jeg er nu ikke så “negativ” overfor Mahrez. Jeg ser ham på ingen måde som erstatningen for Coutinho, men han ville imø være en super trupspiller at have til kanten. Han er på ingenmåde “en Klopp spiller”, så derfor er rygtet jo osse lidt overraskende, men spillere der kan noget på egen hånd hænger jo ikke på træerne. Så at have Mahrez som “3 valg” til kanterne synes jeg ville være en fin signing til truppen. AOC kan jo godt spille der, men hans udvikling på 8 possitionen bliver bare bedre og bedre. Kan Klopp blive ved med at udvikle på ham, er han jo en rigtig fin trupspiller og får han lidt mere slutprodukt på, er han vel i bund og grund vel ikke så langt fra startelleveren som han har spillet på det sidste.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Vincent Gigante
Vær det ikke i høj grad Lanzini, der i sommers blev udset som Coutinhos erststning?

Gået lidt under radaren denne sæson hos West Ham pga. Deres dårlige sæson. Men spænende type, når han ikke diver, med god teknik.
.
Skrevet af gerre
Hvis man kigger i PL (og frasorterer de urealistiske muligheder) synes jeg også Lanzini er det mest oplagte valg som en Coutinhoerstatning. Tror også han ville kunne tage sit spil til et nyt niveau med Liverpools system, stil og holdkammerater.
Skrevet af YNWA"96"
Lanzini er fremragende spiller og bliver osse nævnt i rygtemøllen af navne, som mulig afløser for Coutinho. Men jeg tror alligevel at det mest sandsynlige er, at man går efter Thomas Lemar. Klopp er jo en stædig træner og selvom Michael Edwards har givet Klopp alternativer til Keita og VvD så har han hellere ville vente på at de handler kunne lade sig gøre end at hente “noget andet ind”. Om så Lemar er for dyr el Lemar ikke vil til LFC er jo svært at svare på, men umiddelbart tror jeg Lemar er det bedste bud på en afløser for Coutinho.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Scotty
Hvad står en CL-deltagelse i? Mindst £30 mio? Det virker ikke helt som om man har indkalkuleret det beløb i transfersummen. I det hele taget virker det helt tosset at sælge Coutinho nu. Har man virkelig lovet manden et skifte allerede i januar efter al den ballade i sommers? Det giver ingen mening. Til sommer, ja, men aldrig nu..
annonce
0