Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Aldrig noget ro. Men herligt vi fik taget det 0 fra statistikken hos City.
Skrevet af jomic...
Will, Ja sådan er det med pool på godt og ondt.
Skrevet af Paz
Arsenal om igen. Altså, den der fra forrige sæson. Rystende.
Skrevet af Thy87
Fed kamp og fandme en skøn sejr - I sidste ende hårdt kæmpet men det tre point er vores
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Will
Jeg ved godt, at I taler om, at der aldrig er ro, men det har der jo alligevel været flere gange i denne sæson. Nu er det mod det (andet) absolut bedste hold i ligaen for tiden, som I spiller mod.

City har endda vist sig flere gange at spille indtil den fede dame synger og have succes med det.

I vinder fuldt fortjent på en medrivende og underholdende måde. Glæd jer over, at jeres hold - om end gavmildt - glæder PL-fans over hele verden.

Det er jeres kampe, som folk husker. Det skal man kun glæde sig over, når I nu er så stort og forholdsvist succesfuldt hold!

Til lykke med sejren!
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af AHUJ
Nej, for fanden. Det må de altså stoppe med. Det gik fra en fest til at være uudholdeligt at se på de sidste minutter. Tre point mod det ubesejrede tophold - og hvor er det dog fortjent. Det kokser lidt, da Can bliver taget ud, og Milner kommer ind. Ikke at det nødvendigvis blev afgørende for spændingen til sidst, men der er bare en stor niveauforskel på det to.

Chamberlain spiller forrygende, de tre forreste er bare gode. Can bliver et stort tab hvis/når han forlader klubben til sommer, han har udviklet sig til en profil. Gini kæmper fint, men han ejer ikke blik for spillet.

YNWA!
YNWA
Skrevet af Swordfishtrombone
Vi vinder jo næsten gang hver gang gini er inde. Den skal vi have med. Vi er det første hold der slår City. Vi skal derudaf.
-
Skrevet af liverpool91
Er mest imponeret over OX idag. Godt spottet, specielt med tanke på at få erstattet Can.
Skrevet af Thy87
For mig er ox motm idag. Kæft en energi og arbejdsraseri han lagde for dagen. Og med mål og assist, kanon kamp af ham og hele holdet
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Lynild
Shit en kamp!

Ox er også min motm, skarpt forfulgt af Firmino og Can.
Skrevet af YNWA"96"
Hold nu kæft en fantastisk kamp ! Endnu en klassisk Liverpool kamp, hvor man bliver 10 år ældre....-:) Men kedeligt det er det aldrig ( tak for det Klopp !). En sejr som set over hele kampen var fortjent, selvom City var i gavehumør i 10 minutter i 2 halvleg og vi var kyniske til at straffe dem. Men som det plejer at være skulle vi igen lukke det andet hold ind i kampen, selvom den var lukket. Karius impornere stadigvæk ikke og Matip så heller ikke “heldig ud” i flere situationer. Synes faktisk Lovren spillede en fin kamp, selvom han får mistimet sit hop ved City’s 3 mål. Gomez koster igen, men ellers spiller han jo en god kamp og forhåbentlig bliver fejlene færre med tiden, han har et kæmpe potientielle ! Robertson kan man bare ikke lade være med at elske, for satan en passion han spiller med, rent Klopp’sk .....-:) Stor kamp af midtbanen idag, hvem man synes der var bedst er nok meget individuelt hvad man synes, men jeg giver min stemme til Ox idag, selvom Can og Gini var fremragende. De 3 forreste har bare klasse og de kan osse gøre ondt på City som har været outstanding gode i denne sæson. Denne kamp vil jeg huske i mange år fremover, helt fantastisk indsats af “drengene idag”.....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Det er ikke mange timer siden jeg smed "Årets Kamp i PL" på bordet - og det er vel ikke et helt dumt bud!:)

Kæft hvor er det lækkert! Og fremragende individuelle præstationer næsten over hele linjen.

Trods rygter, kan jeg godt forestille mig at Emre Can ikke har besluttet sig helt endnu.
- han kan vinde mesterskaber i Juventus uden problemer, men han kan også se hvilken atmosfære og hvilket hold han er ved at sige farvel til.
Jeg tror der er håb for ham endnu.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg har simpelthen lyst til at tilskrive dagens sejr til vores egen Jürgen Klopp! Ham og holdet står og kigger direkte mod et buldrende City-tog, der smadrer alt og alle i denne sæson, og som slet ikke kigger sig tilbage. Og hvad sker der så, når de rammer Liverpool? Lægger Klopp sig ned og går efter at undgå at tabe? Nej, ham og holdet leverer et fantastisk taktisk arbejde, hvor genpresset sad i verdensklasse, og hvor Robertson, Chamberlain og Can imo ender som MOTM for Liverpool.

Det er ganske enkelt imponerende, hvad Klopp formår at få ud af sine spillere. Tænk at Robertson blev hentet hos nedrykket Hull fra sidste sæson, og Chamberlain blev hentet efter at have været udskældt hos Arsenal, og som nu spiller deres bedste kamp for Liverpool so far. Wow.
Endnu en grund til at jeg er fuldstændig tryg ved klubbens indkøb. Klopp ved 100% hvilke spillere han mangler, og er de ikke tilgængelige, er der ingen grund til at nøjes med nr. 2 eller et panikkøb.
Skrevet af YNWA"96"
Ja jeg har jo en svaghed for Can, selvom jeg håber han forsætter i LFC er det nok lidt for meget at håbe på desværre. Mon ikke han spiller “hos den gamle dame” næste sæson, det er desværre en del indikationer på, selvom det selvfølgelig kun er rygter. Selvom boldomgangen ikke altid er lige hurtig, så fylder han bare noget på midtbanen blandt alle vores “nips-spillere”. Jeg er stadigvæk helt høj over drengenes præstation idag, hvilken kamp ! 18 kampe uden nederlag i streg nu, TGV toget kører videre ....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Pascal
Tror nu også løbet er kørt med Can....desværre.
Men fedt at han så i det mindste er der sæsonen ud.
Kanon kamp af ham idag.

Til trods for "miniput" fejlen af Gomez ved det iøvrigt rigtig flotte Sane mål, så er han sgu et bæst af en back allerede.
Ikke mange har den fysik og speed som 20 årig.

Stor kamp af Ox som jeg ikke rigtig har set det store i før idag....Lad det gerne fortsætte.

Alt ialt en fantastisk kamp med 3 fortjente point.


Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af jho
WHOtinho?!
Fantastiske første 84 min. Klassisk Pool at det absolut skal blive spændende til sidst.
Skrevet af bendixboogie
Det var en vild kamp som blev unødigt spændende til sidst.

Lidt ærgerligt at resultatet ender med at indikere at det var en lige kamp, for vi dominerende det meste af kampen på fornem vis.

Anyhow, flotte præstationer for de flestes vedkommende. Gomez er en ung spiller, som iøvrigt slet ikke er back, så det er ikke en katastrofe at han lever fejl.

Karius har stadig et stykke vej til at overbevise mig om at han er fremtidens mand. Det der bekymrer mig er at han mangler at lave nogle store redninger. Det er relativt stabilt, hvor han tager det han skal. Men istedet for at krydre det med nogle flotte redninger, ender det med at blive krydret med tvivlsomme aktioner. Bevares, der er andre keepere (også store navne) der har lukket tilsvarende mål ind. Og det er også en rigtig god afslutning af Sane.

Can vil blive savnet, hvis han smutter... Stærk kamp af ham! Han ejede jo den midtbane, og satte gang på gang City´s spillere ud af spillet. Tæt på motm i min bog.

Firmino var også rigtig god. Flot mål og eminent indsats generelt. Han er virkelig toneangivende i vores offensiv.

Og så fedt at vi, i første kamp efter Coutinho exit, går ud og udspiller det suveræne førerhold i PL :D
Så slipper vi, et øjeblik i hvert fald, for at høre om hvilket kæmpe tab det har været ;-)
Skrevet af YNWA"96"
@Hasse

Nu osse live fra Anfield....!😂

https://t.co/cAZqkOsMTZ?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Hahaha han lever drømmen!
Skrevet af Hasse1983
Jeg er KÆMPE fan!:)
- så hans "første" fremførsel fra hans lille værelse, hvor han var knap så fyldt med selvtillid som nu.
Ved ikke om jeg er stolt af det, men har nok hørt den over 100 gange nu haha... den hænger ved.

I øvrigt klasse at både Salah, Mané og Bobby scorede igår.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0