Snak

Mere indhold efter annoncen
Han er ikke det værd, eller?

Den eneste mangel, jeg kan se han har, er at han mangler lidt fart, og mangler erfaring med at være i en topklub. Ellers så er han - med det jeg har set til ham - nærmest komplet, i den position han spiller.
From doubters to achievers.
Det er selvfølgelig svært at sige om han lige præcis er det værd. Lallana har spillet én rigtig god sæson for Saints, og spørgsmålet er selvfølgelig om det så på den baggrund gør ham til en spiller der skal koste £25 mio., når vi måske kan få andre alternativer til færre penge.

Jeg er selv enormt begejstret for det Lallana har præsteret for Saints og i det hele taget, men vi nærmer os også en pris hvor det begynder at blive rigtig mange penge for én spiller og det er klubben tilsyneladende også enige i.

a, der er en tendens. Men det er selvfølgelig en tendens Liverpool ønsker at bryde. Og det er heller ikke mange gange i løbet af den periode at United er sluttet som nr. 7...

Jeg tror iøvrigt at vi vil se den kommende sæson blive uhyre spændende i forhold til top 4. Med forventning om et klart styrket United, står de selvfølgelig som stærke kandidater til at bryde ind i top 4 igen. Samtidig skal der ikke mange gode indkøb til hos Arsenal for at de også står markant stærkere trupmæssigt og det samme med Chelsea og City, som må formodes at handle ind til de respektive positioner som åbenlyst har været akilleshæl i den forgangne sæson.
Med Liverpool som også kommer til at opruste får vi altså en knivskarp kamp mellem især de 5 hold, hvor Everton og Tottenham så vil være dark horses.


Er vel begrænset hvor mange penge Chelsea og City har spille med?? De har fået en løftet pegefinger af UEFA og har ingen indkomst fra CL i år.. Og med lavere indkomst og de samme udgifter må de vel alt andet lige tænke sig om en ekstra gang før de starter privatjetten op?


https://www.youtube.com/…re=youtu.be En rørt mand.

Suarez klarmeldt og udtaget til VM, håber ikke de har forhastet noget.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Hypotetisk set, tror jeg også jeg ville tabe småkagerne, hvis jeg stod i Lamberts´ situation.
DIAZ MIO!
Ja, det må være for vildt at være i Lamberts sko i disse dage. Det havde han vist ikke drømt om.
howalt90,

Er vel begrænset hvor mange penge Chelsea og City har spille med?? De har fået en løftet pegefinger af UEFA og har ingen indkomst fra CL i år.. Og med lavere indkomst og de samme udgifter må de vel alt andet lige tænke sig om en ekstra gang før de starter privatjetten op?


Undskyld jeg sådan blander mig i "jeres" tråd, men jeg forstår ikke helt ovenstående. Jeg tror umiddelbart Chelsea har fint med luft i forhold til FFP. Den kommende sæson stiger indtægterne fra tv-aftalen, Adidas og Samsung med omkring 45 mio. pund. Læg dertil at man har solgt spillere (Mata og Luiz) for omkring 700 mio. kroner og man sparer deres løn, samt at Cole og Lampard måske har spillet sine sidste kampe for Chelsea - det er temmelig mange lønkroner der ligger her.

Jeg er klar over, at man selvfølgelig kommer til at hente forstærkninger, der også koster, men jeg er nu ret sikker på, at Chelsea har massere penge at "spille med".

Har Chelsea fået en løftet pegefinger af UEFA ? Og hvorfor har de ingen indkomst fra CL ?

Chelsea er pt. langt fra at være i strid med FFP, så bliver ikke det, de skal bekymre sig om i dette vindue.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Ja FFP blev desværre opfundet for sent, til at påvirke Chelseas eventyr med Abramovich specielt meget.
Elsker at se god fodbold!
Lambert er et udmærket køb imø.. Han tilbyder noget andet end de nuværende angribere, og det virker mere gennemtænkt at gå efter den slags spillere end billigere udgaver af allerede etablerede førsteholdsspillere ovenpå Aspas-fiaskoen. Lambert skal jo nok være indstillet på mindre spilletid end i Southampton, og det er ikke altid, at den slags passer angribere godt - det kan let gå ud over målnæsen, men jeg tror ikke, at Lambert er typen, der hurtigt bliver frustreret.

Og så har jeg ikke den store fidus til Borini som tredjeangriber, hvis Rodgers fortsætter med at spille med to angribere, hvilket han jo nok gør. Han vil være en fin fjerdeangriber - det er svært at sætte alt for høje krav til den rolle - og så vil han også være en ok spiller at skifte ind, hvis det mere er hårdt arbejde end det spektakulære, der er brug for fra de offensive spillere.

Det lader til, at Rodgers og co. forsøger at hente Moreno, Can og Lallana ud over Lambert. Og så lader det også til, at Rodgers gerne vil have en reservemålmand, hvor Vorm synes at være førsteprioriteten, og en central forsvarsspiller, hvor Caulker og Lovren pt. er de bedste bud bedømt ud fra aviserskriverier. Umiddelbart vil jeg mene, at Borini har en rolle at spille på holdet, hvis vinduet former sig sådan. Lambert erstatter Aspas, Lallana erstatter Moses, og så er Borini den ekstra offensive breddespiller, som der nok er behov for i en sæson med CL. Men Borini har bestemt en pris, og jeg forstår sagtens, hvis klubben vælger at takke ja til et godt bud.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Andre Liverpoolfans jeg skriver med fra England, siger at der er nogle tæt på klubben der hævder at et Suarez salg til Real Madrid sker efter VM .. Men til gengæld ryger Benzema den anden vej..

Håber ikke rigtig på at den holder........
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce