Snak

Mere indhold efter annoncen
Ham Lambert.. Er han ikke en lidt kortsigtet løsning? Er han ikke 32 år?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Jo, det er da en kortsigtet løsning, men det skal måske lige med, at Lambert var en af de spillere - hvis ikke den spiller - over 30 år, der spillede flest kampe i PL i sidste sæson.

Lambert er en targetman med et rimelig godt blik for medspillerne, og han har vist i Southampton, at han godt kan fungere på et hold, der ikke nødvendigvis spiller med lange bolde og en masse indlæg. Han tilbyder noget andet end Suarez og Sturridge. Den slags kan i sig selv været svært at finde uden samtidig at bryde med konceptet - en spiller som Benteke er eks. slet ikke så komplet som Lambert, selvom talentet og potentialet måske rækker til mere på sigt. Og så er der det med at overtale spilleren til at skifte. Lamberts lidt høje alder gør nok, at han i højere grad er villig til at acceptere at være det tætteste, Rodgers ønsker at komme på en plan b, da det formentlig er den sidste/eneste chance i karrieren for CL-bold. Det vil en spiller som Benteke nok ikke acceptere. Eller Lukaku for den sags skyld. Og det kan jeg sådan set godt forstå. Hvis den slags spillere skal overtales, så er det nok med en gevaldig lønforhøjelse, og selvom ingen angribere ønsker at sidde på bænken, så kan man godt frygte, at selvtilfredsheden og resignationen sparker hurtigere ind i de tilfælde. Ja, og så er Lambert stor LFC-fan og scouser. Jeg har svært ved at pege på en bedre angriber til £4 mio..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
God analyse Fribytter. Jeg er enig. Det virker til at vi med Lambert få en spiller med et bankende Liverpool hjerte, der er tilfreds med en jokerrolle. Hvis Liverpool kan holde på Suarez er angrebet i hvert fald godt dækket ind til både CL, PL og diverse cupturneringer.
Hvad siger folk til hvis vi får Lambert, Moreno, Can og Lallana ind i dette vindue. Vil i være tilfredse med det, og tror i det vil være konkurrencedygtigt nok til at være med i alle turneringer i næste sæson?
Lambert, Moreno, Can og Lallana


OG 2-3 (keeper, offensiv kant/midt, central/def midt) mere alt afhængigt af hvem der bliver solgt, og hvem vi beholder af de "unge".
Well Done, Fribytter.

Med Lambert, Moreno, Can og Lallana er vi ved at være dækket godt ind, så det vil være et godt udgangspunkt.

Så kan vi jo altid tilføje Fabregas eller lignende til sidst i vinduet..
Det vil være et godt udgangspunkt at sikre sig de fire spillere. Men jeg ser stadig gerne, der sker lidt med det centrale forsvar. Det er dog ikke helt så ligetil, da der ikke er frie pladser modsat offensiven, så et køb skal times nøje med et salg sådan, at man ikke lige pludselig brænder inde med en utilfreds spiller og en høj løn eller bliver nødt til at sælge spilleren for pebernødder.

Det ville iøvrigt være et vanvittigt køb, hvis Fabregas - eller Alexis Sanchez for den sags skyld - skulle komme til. Så begynder jeg næsten at frygte for, at Suarez er på vej ud, og at klubben er igang med at lave en Bale og bruge pengene inden selve salget. Shaqiri virker lidt mere realistisk og er nok pt. alternativet til Lallana, hvis ikke Southampton giver sig. Men mon ikke Lambert-købet gør, at LFC trækker lidt ekstra i Lallana? De havde en god indbyrdes forståelse i Southampton.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Noget af det dummeste man kan gøre er at købe 6-7 spillere til 1. holdet. Det ødelægger fuldstændigt processen som hedder at skabe et hold.

3-4 spillere og 2-3 udviklingsspillere som rykkes op og snuser lidt til holdet er perfekt.

Personligt ser jeg helst Lallana, Lambert, Moreno og en offensiv spiller som kan spille 4 frontpositioner (i stil med Pedro eller Sanchez).

Derudover kunne Ibe rykkes op.

GK: Mignolet, Reina (eller Vorm), Jones
RB: Johnson, Flanagan, Wisdom
CB: Skrtel, Sakho, Agger, Kolo, Kelly, Ilori
LB: Moreno, Enrique, Robinson

CM: MBE, Henderson, Coutinho, Lucas, Allen

OM/VM/HM: Sterling, Lallana, Ny Spiller, Ibe

F: Suarez, Sturridge, Lambert, Borini

Højst sandsynligt bliver Ilori og Robinson udlejet.

Aspas, Assaidi og Agger bliver måske solgt.

Dvs. at man har 25/26 spillere i første hold hvor af 17 af dem er gode nok til at være startere alt efter formation/taktik. Her tænker jeg på

Mignolet, Johnson Sakho Skrtel Agger Moreno Enrique MBE Henderson Coutinho Allen Sterling Lallana Ny Spiller Suarez Sturridge Lambert
YNWA
Stat sammenligning af Lallana og Shaqiri:

https://twitter.com/LFCD…848/photo/1
Jeg så utroligt gerne at vi købte Lovren,Bertrand,Can,Shaqiri,Sanchez sammen med Lamberts uundgålige skifte til den røde halvdel af Merseyside.

Så må vi sælge Aspas Assaidi Coates Toure Kelly.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Da jeg var ovre at se Liverpool - Newcastle var flere af de lokale fans sikre på at Suarez til Real for 90-100 £ var en done deal! Den skulle blive offentliggjort lige inden VM, var rygtet.

Hvis det er prisen, burde det være en no-brainer at sælge, selv med Bale og Tottenhams problemer ved salget in mente!

En våd drøm ville så være Alexis Sanchez som erstatning. Jeg har en ide om han kunne være en ny Suarez. Og hvis man samtidig kunne hente Shaqiri og stadig have 50 mil £ i banken siger jeg sælg. Benzema som en del af handlen ville heller ikke være helt dumt. Endnu bedre ville være Di Maria ( Man har vel lov at drømme). Nok er han en cunt, men vi vi ville jo også mangle en diverse modstander fans kan hate på !

Det bliver et spændende vindue vi går i møde, og jeg håber virkelig vi går efter mere etablerede navne end vi gjorde med Aspas, Borini osv.

Din moar!
annonce