Snak

Mere indhold efter annoncen
One slight blight to the day is the report from The Independent that Liverpool have lost two of their highly-rated youth coaches today with the resignations of Steve Torpey and Darren Hughes.Skidt nyhed..
Men rapporter omkring Moreno som har været ude og hygge sig med Deulofeu og Luis Alberto lyder som om den er ved at være hjemme også.
Hapset fra thisisanfield.com
Ja, det er lidt noget rod med de trænere.

Sevilla har nok indset, at budet fra LFC er i en størrelse, som de ikke kan takke nej til, og grunden til, at der stadig forhandles lidt, er nok, at Sevilla forsøger at presse de sidste ører ud af LFC, og at de nok håber, at en anden engelsk klub pludselig melder sig på banen, hvilket kan give prisen endnu et nyk op.

Pt. ser det ud til, at Moreno kommer til at koste £16,2 mio. plus £1,6 mio. i klausuler (antal kampe og den slags). Det er svært ikke at frygte en Asier Del Horno - især med tanke på, at Moreno har relativt begrænset erfaring på højeste niveau, men sådan er det jo med unge spillere, der ikke helt har fået det endelige gennembrud endnu.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Venstreback har vel været lidt af en problemplads, siden JAR regerede der, så behovet for at satse på en langvarig løsning er i den grad begrundet.

Moreno er, som du og andre er inde på Fribytter, et ubeskrevet blad på det her niveau, og måske skal der en sæsons tid til, før han finder niveauet? Ser ham dele pladsen med Flana og til dels Johnson og Enrique (skulle han nogensinde blive klar igen) den kommende sæson. Fint indkøb, hvis han fortsætter de lovende takter.
Fin artikel om vores nye knægt i rød.

http://www.plbold.dk/201…A5-emre-can
Sorry Tjasper, men den artikel er helt forfærdelig, dårelige formuleringer, grammatik, ord der bruges forket. Det står en masse om Can, hans barndom, familie, osv., men det er først i Hvillums kommentarer til sidst, det virkelig rykker. Der bliver man lidt klogere på, hvad den unge mand kan byde ind med på banen.
Jeg blev lidt klogere på hvem Can er, både som person og spiller. Så nej, jeg synes det var en fin artikel.
moderator
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Det er pudsigt hvordan Can er blevet brugt som venstre back selvom han er ret højrebenet.

I videoen mod Dortmund som Tjasper linker til bruger han udelukkende højre fod.

Spændende køb er han dog hvis han skal bruges i midten og ikke andre steder.
YNWA
Ja, han er tydeligvis højrebenet....
England med en ringe kamp mod Honduras og måske mere relevant for denne tråd en elendig kamp af Sturridge. Jeg må indrømme at han har en underlig deprimerende indvirkning på mig. Jeg er absolut ikke begejstret for hans attitude eller mangel på samme, hans kæmpe ego grænsende til Balo-style. Jeg er generelt ikke specielt begejstret for hans nonchalant spillestil, hvor han laller rundt halvdelen af tiden. Man sidder tilbage med en fornemmelse af at hvis han lige lagde 20% mere på, så kunne han blive rigtig rigtig god, men det er som om at det betyder mere for ham at have denne laissez-faire udstråling og lave en masse fine finter der alligevel ikke fører til noget.
Det er desuden som om at det han har fundet mest inspirerende hos sin angrebsmakker i Liverpool er at lave et elendigt dive i ny og næ, i stedet for at lade sig inspirere af Suarez´ ihærdighed og arbejdsradius.
Bevares, typer som Sturridge er måske bare "ægte" angribere, som ikke skal levere andet end mål, men hvor er hans attitude da bare forfærdelig. Han bliver sgu nok aldrig rigtig min kop the, selvom jeg da selvfølgelig vil værdsætte de mål han kommer til at score for klubben.

Er spændt på at se om han kan levere noget nævneværdigt til VM og ikke mindst om han kan bygge på i den kommende sæson.. Jeg har min tvivl.
annonce