Snak

Mere indhold efter annoncen
Mbia er tilsyneladende rygtet til Liverpool. Jeg kender egentlig ikke så meget til ham, men han kunne vel være interessant nok eftersom han er kontraktfri? Hvordan har han gjort det i Sevilla?
Så ser det ud til at Brøndby langt om længe får sin kamp mod LFC.

Den 16. juli skulle være datoen.
Y. N. W. A. #JFT97
@Tjasper

Liverpool bliver sat i forbindelse med _alle_ spillere til VM, tror ikke at M´Bia er på radaren. Det ville ikke ligne Rodgers, bare fordi han er transferfri. Det er jo ikke fordi han satte QPR i brand, ser hellere en anden type midtbanespiller så. Desuden har vi heller ikke de bedste erfaringer med halv- og hel-afrikanere (Cissokho og Moses). M´Bia vil i hvert fald være et sats på samme linje.

Som sidebemærkning er det vildt nok at klage over niveauet på forummet uden særlig selvkritik mht. hvad man spreder rundt i diverse tråde. En stram op tilbage deeeer.
Jeg tror du har ret, Lynild. Afrikanere er sjældent kendt for at være specielt pasningsstærke og man skal nok have en vis kvalitet på det punkt før at man kommer i betragtning. Dog kan han måske bidrage med en del fysik og fart på samme måde som Diamé fra West Ham, som også har været rygtet til. Ingen af de to vil passe specielt godt ind i den generelle spil-filosofi, men det kan jo nogen gange alligvel være interessant med lidt forskellige typer og hvis de nu kunne erhverves forholdsvis billigt, kunne en af de to godt være en form for nødløsning.
Altså, M´Bia, Diame, Tiote og hvad de allesammen hedder er jo fine spillere, men jeg vil tro, at Rodgers leder efter en, der kan noget med bolden, måske er det Can? Schneiderlin er en personlig favorit, ligesom jeg gerne havde set Cabaye komme før PSG-movet. Med Lucas har vi jo en fin skraldemand, men hvis man kunne finde en skraldemand med bold i fødderne, ville det jo være noget nær perfekt.

EDIT: Altså en anden def midt type end et lokum af en neger, der buser op så snart han ser de hvide i øjne på modstanderen. Forestil jer en central akse med Diame, Sakho og Sktrel, oh dear hahaha
nogle der ved hvornår billetterne til efterårets kampe bliver sat til salg?
Schneiderlin ville være et glimrende køb. Men han skal heller ikke som sådan sammenlignes med Mbia og Diamé. De ville automatisk være breddespillere, mens Scneiderlin vil være nærmere startelveren. Og hans pris er nok også lidt anderledes end prisen for de to andre. Desuden kan Diamé også spille på kanten hvis det skulle blive aktuelt og vi så i går at Mbia kan spille højreback.

Jeg ville ikke være ked af at se én af de to i truppen, men det skal selvfølgelig ikke være på bekostning af at kvalitetskøb ala Schneiderlin.
Jeg kan sagtens se pointen i at hente spillere på fritransfer, men der er intet, der taler for M´Bia. Som def. midt er han langtfra mit førstevalg grundet hans kluntede fysik, ringe teknik osv., og jeg tror som sagt også langtfra Rodgers´ ditto.

Skal der hentes en back, skal der være perspektiv i det, ala Moreno. Ellers er der vel mere perspektiv i eksempelvis de unge fyre fra Holland, hvis vi skal skele til VM (en svær turnering at bedømme noget udfra indtil videre jvf. de horrible domerpræstationer og vejrforhold plus lilleputnationer går full retard her i gruppespillet).

Og igen, en kant skal være en udpræget kant end en Diame. Er vi ude i deciderede breddespillere, er en Yala Bolasie mere sjov, stadig afrikaner, bomstærk og hurtig og sulten som en hyæne.

Og igen igen, vi har hentet en jack-of-all-trades. Lad os få det stjernekøb, f.eks. Lallana, Sanchez eller en anden offensiv profil plus en back med perspektiv i.
Jamen jeg er såmænd enig langt hen af vejen. Det var hovedsageligt den lave pris der fik mig til at tænke at det kunne være fint.

Jeg håber stadigvæk vi henter Moreno, selvom det har vist sig at være mere kompliceret end som så.
moderator
Er det lykkes nogen at få billetter til Brøndby kampen?

Antal brugere i kø foran dig: 9919
Forventet adgang kl.: 23:20
Hvilket er om: 7 timer og 21 minutter
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce