Snak

Mere indhold efter annoncen
@Cara-23

Du skriver egentlig meget godt Bosse når man tænker på hvor meget du ved om Pokemon :-)

Efternøler af en lillesøster.

@Fribytter

Hvis nu FIFA mener, at bid ikke skal straffes med hele ti dage og dermed give flere karantænedage end et racistisk møgfald af en anden verden, som FA jo mente, var et overvejende sandsynligt scenarie, så skal FIFA selvfølgelig ikke skele til, hvordan andre forbund har straffet Suarez. Det engelske FA sætter jo en ære i at distancere sig fra FIFA, så at FIFA pludselig skulle tillægge FA´s domme afgørende vægt i FIFA-regi, virker lidt mærkeligt.

Ja, helt skørt, når FIFA selv har sendt disse signaler. Skal vi tippe, at du tog fejl i stort set alt ovenstående? Mest fordi du ikke forstod den oprindelige præmis.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
"Har Pepe lært af sine tidligere regelbrud?"

Har Pepe høvlet sin støvle over ryggen på en modspiller tre gangen? Suarez bliver jo ved med at lave nøjagtig det samme. Ved sgu ikke hvor den køter opdragelse kommer fra, men den sidder satme fast.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Grotesk hård straf, der nu bliver appelleret af Uruguay, spændende at se om LFC følger trop.
Y. N. W. A. #JFT97
"Ja, helt skørt, når FIFA selv har sendt disse signaler. Skal vi tippe, at du tog fejl i stort set alt ovenstående? Mest fordi du ikke forstod den oprindelige præmis."

Nu forsøgte jeg ikke så meget at forudse, hvad den nøjagtige straf ville blive, men mere at påpege, at det der med, at der er et ret anspændt forhold mellem især det engelske FA og FIFA. Men det er da rigtigt, at FIFA ikke var decideret uenig med det engelske FA denne gang. Jeg troede dog, at jeg havde gjort det klart, men alle "hvis´erne", men sidste sætning skulle selvfølgelig også være pakket ind i hypotetiske vendinger. Min fejl.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
"Har Pepe høvlet sin støvle over ryggen på en modspiller tre gangen? Suarez bliver jo ved med at lave nøjagtig det samme. Ved sgu ikke hvor den køter opdragelse kommer fra, men den sidder satme fast."

Hvis Madsen har nikket en spiller en skalle, trampet en anden spiller i hovedet og hevet en tredje spiller i bollerne, skal han altså straffes mildere end Jensen, der har nikket tre spillere en skalle, alene ud fra den omstændighed, at Madsen ikke har udført den præcis samme voldelig handling hver gang? Jeg tror altså, at de fleste er uenige med dig i den opfattelse.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Ja føj må man godt nok sige
1 26 8 11
Problemet er at Jensen, nærmest neurotisk, bliver ved med at hive i nosserne, ligemeget hvad man gør. Og så kan man ikke lade Jensen spille, selvom det er synd for hans klub.
Lose all to save a little
"Problemet er at Jensen, nærmest neurotisk, bliver ved med at hive i nosserne, ligemeget hvad man gør. Og så kan man ikke lade Jensen spille, selvom det er synd for hans klub."

Ok. Hvis begge ofte udøver vold - som i lige ofte - hvorfor er det så bedre at variere volden?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Pepes "skalle" imod Muller, svarer vel i hensigt, til at Suarez slikkede på sin modspiller.

Jeg er helt med på at der er rødt kort i situationen, men hvis Pepe gerne ville skade Muller, var den jo ført igennem. Suarez går tydeligvis all in hver gang.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Jeg er helt enig i at Pepes variationer ikke nødvendigvis bør tilgodeses, bortset fra at det selvfølgelig er et skidt signal af Suarez konsekvent at gentage modus operandi. Det er med til at fremkalde en mistanke om at vedkommende ikke forbedrer sig, hvilket naturligvis ikke kan accepteres fra formel hold.
Lose all to save a little
annonce