Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Swordfishtrombone
Men selv uden en ny manager og uden investeringer, kunne jeg godt forestille mig en Carling Cup sejr og en FA-cup semi samt en elendig ligaplacering på daværende tidspunkt. Det lyder meget som et middelmådigt Hogdsonmandskab.
-
Skrevet af Mikkel-Kirkelund
Der er ingen undskyldninger for nederlaget idag, eller mange af de andre gange vi har spillet uafgjort eller tabt. Primært kan vi ikke scorer, eller også indkassere vi dumme mål. Vores udnyttelses procent af chancer er godt nok elendig. Idet de fik 1-2 målet tænkte man med det samme at det ville gå galt. Nogle af de spillere kan åbenbart ikke magte at der kommer lidt modgang på banen, så bliver de bange for at vinde åbenbart. Som andre mener herinde, så havde QPR åbenbart mere at spille for?
Tror lidt man har glemt at de spiller for Lfc og fansene og ikke bare for sjov. Der ruller millioner af penge ind på deres konto, og alligevel præsterer mange af de nyindkøbte spillere som et pund pølser eller lignende.
Skrevet af RedPoppy
Hvor er det plat stillet op. Og ynkeligt. Havde nogen fortalt mig, at vi ville få 1 mia. til spillerindkøb + en ny manager, så havde jeg turdet drømme større. Også større end en carling cup sejr og en fa-semi, som om det var noget specielt. Tænkt hvis Benitez havde stået i denne situation, samtlige af brugerne herinde havde krævet ham fyret øjeblikkeligt.


Lad mig sende den tilbage i synet så. "Hvor er det plat stillet op, og ynkeligt". Se på hvor mange spillere vi reelt har haft brug for. Flere af handlerne har jo været røverkøb(Coates, Enrique). Derudover er der jo mange der er købt til nu, og fremtiden. Bl.a. Henderson, som uden tvivl har talentet, men ikke har vist det.

Folk siger Downing var dyr, men det var årets spiller (over Ashley Young) i Aston Villa, og selvom han kun havde et år tilbage af sin kontrakt blev han kun solgt en smule billigere. Jeg synes han er begyndt at spille bedre, og bedre.

Kunne vi have fået mere for pengene? Helt sikkert. Men du er da for naiv hvis du tror at man bare kan få en milliard, købe et hold, og så håbe på at det kan vinde fra dag 1. Så kender du ikke nok til mekanismerne i fodbold.

Hvis vi kan komme to gange på Wembley på én sæson så er det fanme specielt. Vi kan risikere at vi efter denne sæson har vundet to trofæer, og Chelsea, Arsenal, United, og Spurs har vundet nul og niks.

Tænkt hvis Benitez havde stået i denne situation, samtlige af brugerne herinde havde krævet ham fyret øjeblikkeligt.Jeg er pisse ligeglad om træneren er Dalglish, Gud, Mourinho, eller Benitez. Hvis ikke holdet præsterer godt nok til mine forventninger over længere tid, så vil jeg gerne af med ham.

Nu er situationen bare at jeg har været tilfreds med spillet i rigtig mange kampe, men jeg er ikke som den generelle fan åbenbart er. For jeg kan godt se tingene fra en træners synspunkt da jeg selv er en, og husker med al tydelighed folk juble over holdet spillet noget af det bedste fodbold vi har spillet siden Dalglish sjovt nok sidst var træner. Det gjorde vi også. Det var alle enige om i foråret.

Så kommer efteråret. Vi spiller nøjagtig på samme måde. Vi skaber et HAV af chancer i samtlige kampe, men evner ikke at score. En træner kan altså kun gøre så meget, men han kan ikke putte boldene i nettet for angriberne. Hvis en træner i mine øjne har taktikken spot on, sat spillerne op til kampen, får holdet til at skabe en masse chancer, og holder modstanderne til ditto, så er hans opgave imo løst.

Der var ergo EN forskel fra foråret hvor Dalglish var alles helt, og til efteråret hvor random tv fans råber op om at han er en uduelig træner(hej Mathews), og det var at holdet ikke evnede at score mål. Vi spillede chanceskabende fodbold, var totalt dominerende i godt, og vel samtlige kampe i et langt stykke tid, men folk er så uhyggelig resultatorienteret at det gør helt ondt.

Ikke at jeg har noget imod det. Jeg er selv blandt de dårligste tabere på kloden, men jeg kan stadig godt tænke rationelt, og se at Dalglish i hvert fald ikke er problemet.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af BoJangles
Selvfølgelig er sæsonen en succes, når man har solgt spillere for en milliard, så kan man jo ikke forvente andet end nedrykning.

Kom nu ind i kampen for helvede. Ja. Der er købt masser af spillere - og dyre spillere. Men der er også solgt og udlejet masser af spillere. Så det er så dumt det argument.

Det er under al kritik at kampen tabes i dag, men de fleste kampe igennem sæsonen har Liverpool domineret og skabt masser af chancer, som bare ikke har formodet at gå i kassen. Havde Van Persie spillet i Liverpool, havde han jo scoret 3 gange så mange mål som han har gjort indtil nu. Og nej. Det er ikke tilfredsstillende at vi ikke er i spil til top4, hvilket vi bestemt må siges at have spillet os væk fra nu. Men at kræve Dalglish fyret og kræve et helt nyt hold af superstjerner, når Dalglish har formodet at få holdet til at spille rigtig godt.
Skrevet af RedPoppy
Sådan Mathews. Endelig en kommentar med noget indhold.

1. Jeg er ligeglad om det er en legende, men det var udsigten til den spillestil som Dalglish stod for, og altid har stået for der gjorde mig glad, og optimistisk. Det er fremadrettet, direkte, og med frihed til den enkelte spiller. Det er personligt sådan jeg mener fodbold skal spilles overordnet set. Det har intet med Dalglish som person at gøre, men at han er en af sportens gentlemen, og en Liverpool legende er self kun et plus.

Han er ikke en "elendig taktiker". Hvad fanden er det for noget vrøvl? Manden har vundet flere trofæer end en masse andre taktiske genier i sin trænerkarriere, og er på vej til 2 x Wembley efter over et årtis pension.

For det første er Dalglish ikke enehersker. Han har altså to assistenter, og Steve Clarke er altså et defensivt mastermind i mine, og mange andres øjne.

For det andet bare fordi DU mener en udskiftning er på sin plads, behøver den jo ikke være rigtig. Jeg kan da sagtens nikke genkendende til at nogle udskiftninger kommer sent, men jeg kan så sandelig også huske nogle af Benitez meget underlige opstillinger især i de første år, som jeg bestemt ikke var enig med. At mene folk ikke er gode trænere fordi man som tv seer ikke er enig er jo håbløst at sige.

Jeg var tilfreds med indkøbene inden i år. Vi fik forstærket os på stortset alle nødvendige positioner, vi fik en bredere trup end vi havde haft i mange år, og jeg føler vi fik fuld valuta for pengene. Jeg ser stadig massere af potentiale i Henderson, Enrique, Downing, Suarez, og Coates. Jeg begynder så småt at føle vi må glemme alt om at Carroll slår igennem som fast mand, og ligge pres på ham ved at hente en ny stjerne til sommer, men du skal ikke fortælle mig at der ikke er nogen toptrænere i verden der ikke har lavet fejlkøb. Ferguson har lavet tonsvis, og alligevel betegnes han af alle(inklusiv mig) som en af de bedste managers i gamet.

Jeg siger ikke Dalglish er manden der kan gøre os til en topklub igen. Det har jeg faktisk aldrig sagt. Han har stabiliseret skibet, og gjort et fantastisk arbejde. Jeg synes han skal have et år mere som hans kontrakt siger, og så lad os se hvad der sker. Trænerteamet ved hvad der skal justeres på, og jeg føler ikke vi er så langt fra at være hvor vi skal være. Det er jo ikke imod topholdene vi smider point, men som sædvanlig imod bundholdene. Det var det også under Benitez. Der er dog en forskel. Under Benitez skabte vi aldrig nok chancer. Det gør vi altså i denne her sæson, pga vores nye mentalitet.

2:

Det er helt okay du ikke bryder dig om det, og jeg vil gerne tage det tilbage igen, men jeg er træt af dine pisse negative kommentare, fordi du ikke bidrager med nogen løsninger. Alt hvad du gør er faktisk at rakke ned på et hold du burde støtte. Igen i dag sviner du Dalglish for at være en elendig taktiker, og jeg forstår intet af det... Vi dominere, skaber chancer, og ud af det blå laver QPR 3 mildest talt absurde mål, hvoraf et er klasse. Det har INTET med gameplan, udskiftninger, startopstilling, eller noget andet en træner kan gøre. Når du direkte anklager Dalglish taktik for at være skyld i nederlaget, så begynder jeg ligesom at tro at du ikke aner hvad du snakker om, og bare brokker dig fordi du har et behov for det.

Det kan snildt være jeg tager fejl, men indtil nu har du for mig altid bare set ud som en der godt kunne lide at være bagklog, og anti-Dalglish. Det sidste er selvfølgelig okay, men jeg savner bare nogle argumenter.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Bosse1983
Jeg siger ikke Dalglish er manden der kan gøre os til en topklub igen. Det har jeg faktisk aldrig sagt. Han har stabiliseret skibet, og gjort et fantastisk arbejde. Jeg synes han skal have et år mere som hans kontrakt siger, og så lad os se hvad der sker. Trænerteamet ved hvad der skal justeres på, og jeg føler ikke vi er så langt fra at være hvor vi skal være.

I er stabiliseret midt i rækken og har været blandt de mest aktive på transfermarkedet. Man skal være noget hysterisk for at tro, at Hodgson havde spillet holdet ned i Championship. Mon ikke han også kunne have udrettet et og andet, med de midler Dalglish har haft til rådighed.
Jeg synes det er en mystisk og apatisk indstilling som hersker blandt fansne. Uanset hvordan man vender og drejer det, har stort set ingen af indkøbene slået til og det er begrænset hvor længe man kan leve på, at spillet som sådan er godkendt.

Der mangler en rød tråd, både på banen og i de indkøb man har foretaget sig. Man har styrket offensiven for over 500 mio. i løbet af et år plus det løse, men man har ikke anskaffet sig en eneste afslutter. Det er ganske håbløst.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af AlstrupLFC
Synes godt nok, at der er ved at være flere nedture, end der er opture :-/
Skrevet af Guldfugl
Resterende kampe i PRL:

Chelsea-Tottenham
Liverpool-Wigan
Arsenal-Aston Villa
West Bromwich-Newcastle

Queens Park Rangers-Arsenal
Aston Villa-Chelsea
Newcastle-Liverpool
Tottenham-Swansea

Swansea-Newcastle
Sunderland-Tottenham
Chelsea-Wigan
Liverpool-Aston Villa
Arsenal-Manchester City

Tottenham-Norwich
Newcastle-Bolton
Fulham-Chelsea
Blackburn-Liverpool
Wolverhampton-Arsenal

Liverpool-Fulham
Chelsea-Newcastle
Bolton-Tottenham
Arsenal-Wigan

Arsenal-Chelsea
Newcastle-Stoke
Queens Park Rangers-Tottenham
Liverpool-West Bromwich

Wigan-Newcastle
Stoke-Arsenal
Norwich-Liverpool
Chelsea-Queens Park Rangers
Tottenham-Blackburn

Arsenal-Norwich
Newcastle-Manchester City
Liverpool-Chelsea
Aston Villa-Tottenham

West Bromwich-Arsenal
Swansea-Liverpool
Tottenham-Fulham
Chelsea-Blackburn
Everton-Newcastle

Vi har 12 point op til 4. pladsen ( Arsenal har imo taget 3. pladsen, deres program in mente).
12 Point til Tottenham
7 Til Chelsea
5 til Newcastle


Hvis Jeg skal være jubeloptimist - Så har vi en mulighed for 4. pladsen, hvis vi vinder de svære kampe mod: Wigan, Villa, Blackburn, Fulham, West Brom, Norwich, Swansea. ( 15 point)
Af lette kampe tilbage: Newcastle, Chelsea. ( 6 Point)
Jubelidioten: 21 point
Realisten: 16 point

Tottenham er begyndt at sejle - og har ikke vundet 4 kampe i træk. Man kunne håbe på de fortsætter den stime, selvom de har en forholdvis nemt program. Chelsea eneste svære kamp.

Chelsea har imo det sværeste program, og jeg sætter min lid til at de dummer sig et par gange med ny manager og kvartfinale i CHL. Tottenham, Newcastle, Arsenal, Liverpool.

Newcastle regner jeg simpelthen ikke med har erfaringen, når PRL går ind i slutfasen. Liverpool, Chelsea, Man city.

Alt hænger dog på om Tottenham, som nævnt, går helt ned. Med 3 point igår havde det næsten set realistisk ud!

Din moar!
Skrevet af Dano
DP- sorry
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Dano
Jeg mener jo klart at vi skal ligge fokus på FA cuppen, og så bare få premier league overstået, den 4 plads har aldrig været realistisk da vi har haft kæmpe problemer med at score mål, og vores såkaldte dødboldsekspert Charlie Adam skal have en enkelt billet til tijuana den mand præsterer 20-30 procent af tiden og det er slet ikke nok hvis man gerne vil vinde mesterskabet, lad os allerede nu få lavet aftaler med nogle spillere der kan noget og få dem sluset ind allerede når ferien slutter.

Jeg så gerne man skilte sig af med Charlie Adam da han i mine øjne har kostet så meget, han er slet ikke hurtig nok til omstillingsspil, han har slet ikke boldbegavelsen til at skulle ligge i vores motorrum. det eneste han kan bidrage ned er nogle tværafleveringer. hans hjørnespark og frispark som eftersigende skulle være hans spidskompetencer har ingenlunde imponeret mig.

Han trækker en masse tåbelige gule kort og besidder ikke formatet til at spille for os.

Bobler til afgang kunne være en Maxi han er en dyr dreng at have siddende på bænken.

Kelly er dalet dramatisk i niveau så hvis man skilte sig af med ham ville det heller ikke gøre spor.


Jeg så gerne lidt supplement til angrebet så der kunne komme lidt konkurrence om pladsen.

men alfa omega må være at få hentet 1-2 stærke boldbegavet og hurtige midtbane spillere gerne lidt alsidige så de også kan bestride eller vikariere på fløjene og så en angriber/offensiv midtbanemand en VB og en HB på korte aftaler.
Lån Flanagan og Robinson ud så de får noget mere spilletid og så er de klar til startopstilling sæsonen 13-14.

Vi skal huske på at vi får en ny trøjesponsor som forgylder os så CL er ikke så vigtigt lige pt. det vigtigste er at truppen bliver trimmet og man får nogle kvalitets signinger så vi for alvor kan konkurrere om mesterskabet.
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af hm
Kelly er ikke dalet dramatisk i niveau!!!!
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af Genne
Du vil simpelthen gerne af med Kelly?

En 21 årig knægt, der har masser af potentiale, og spiller solidt. Det forstår jeg simpelthen intet af. Desuden er det da ikke defensiven der er problemet (bortset fra i går, hvor der var hjerneblødninger på stribe).

Næh, jeg savner en ny træner. En der ved hvad han vil, og som kan motivere spillerne til at yde en toppræstation hver evigt eneste gang, for det er i mine øjne det vi mangler. Det er fint at Dalglish elsker Liverpool, men på det her niveau handler det om at yde 100% hver gang, og for mig virker det ikke som om spillerne er velforberedte nok til kampene, hverken taktisk eller mentalt. Der er simpelthen for mange udsving. Indkøbene er jeg heller ikke imponeret af, men det er trods alt en mere langsigtet plan. Lige nu handler det om at få de spillere vi har til at yde det maksimale, og det synes jeg ved gud ikke de har gjort indtil videre, pånær i enkelte af topkampene, hvor indstillingen har været helt i top.

Hvad siger resten af banden, er jeg helt ude at skide med mine tanker om en anden træner? Og hvis vi skal have ny træner, hvem kunne I så tænke jer?

Personligt drømmer jeg lidt om Capello, primært pga. hans tidligere bedrifter, og hans taktiske egenskaber. Om han passer til Liverpool ved jeg ikke....
Skrevet af Swordfishtrombone
"Hvis Jeg skal være jubeloptimist - Så har vi en mulighed for 4. pladsen, hvis vi vinder de svære kampe mod: Wigan, Villa, Blackburn, Fulham, West Brom, Norwich, Swansea. ( 15 point) "

Du kan roligt bruge din energi andetsteds. Vi får ikke 15 point i de nævnte kampe.
-
Skrevet af Swordfishtrombone
"Men du er da for naiv hvis du tror at man bare kan få en milliard, købe et hold, og så håbe på at det kan vinde fra dag 1. Så kender du ikke nok til mekanismerne i fodbold."

Haha. Epic.

"men jeg kan stadig godt tænke rationelt, og se at Dalglish i hvert fald ikke er problemet."

Meget rationelt, eller. Det er Dalglish hold og Dalglish taktik, og tingene sejler. Jeg er i modsætning til dig ikke imponeret over carling cuppen og en FA-semi. Slet ikke med indkøb af den størrelse. Naivt eller ej.
-
Skrevet af liverpool74
Nomalt ville de kampe være vundne, men holdet er stoppet med at spille og tænker åbenbart kun på pokaler i cupperne.

Vi mangler i den grad Lucas og en SG i topform der kan spille flere kampe om ugen.
Vi har midtbanespillere der ikke kan holde på bolden og slå de pasninger der gør vi ikke kommer under pres når vi føre med 2 mål.

Og så er jeg rystet over den alibifodbold som flere spillere har når vi er under pres, Downing og Adam er nok de værste men os Kuyt må tage sit ansvar for det og igen må man sige vi mangler Agger som spillende forsvar til at bryde tingene af og få spillet igang, Carra er helt færdig.


Ind med de unge i de sidste kampe og giv dem noget spilletid og så man spare spillere til den semi-finale der ligger længere fremme, hvor vi kan håbe at Agger og Bellamy er med igen.

Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
Skrevet af BoJangles
Jeg har skrevet det så mange gange. Problemet er en midtbane, der ikke laver de dybdeløb der skal til, hvilket efterlader Carroll alene i feltet. Suarez der har været uskarp, når den sidste afslutning skal falde. Og spark fra distancen der har været til grin.

Adam er et af hovedproblemerne. Når vi spiller mod hold, der presser os hårdt og er spilstyrende, så spiller han fantastisk. Men når det er os der dominere og det er det hurtige pasningsspil der skal til, har han været helt til grin.

Og pga. den manglende kreative midt og dybdeløbene, så har vi været dødafhængige af Agger, til at supplere midtbanen. Det ser vi også tydeligt nu.

Det var bestemt ikke i Dalglish´ planer at midtbanen i største delen af sæsonen skulle bestå af Adam, Henderson, Spearing. De skulle være spillet stille ind. Men med Lucas og Gerrard ude med lange skader og Meireles, der vælger at skifte efter at Aquilani er blevet lejet ud, så har der ikke været noget alternativ.

Det bliver spændende at se, om Cole og Aquilani bliver solgt til sommer, og om Liverpool vælger at hente en ny spiller ind. Der er fra officiel side blevet udtalt, at vi ikke skal forvente store indkøb, og det forventer jeg heller ikke. Men min drøm er at få en ordentlig teknisk offensiv midt, der også spiller aggressivt og så meget gerne en ny højre wing, der også har teknikken til at sætte en mand eller to.

Resten af sæsonen? Jeg håber at Shelvey vil få noget spilletid. Har har imø været den eneste midtbanespiller, der har formodet at bakke op om det offensive spil, der passer til den måde som Dalglish har ønsket at vi skal spille. Og så vil jeg gerne se Coates få flere kampe, da jeg ser et stort potentiale i ham, men han skal have flere kampe i benene.
Skrevet af AlstrupLFC
Er det i næste uge, at Agger forventes at komme tilbage?
Skrevet af RedPoppy
@ Bojangles

Jeg er meget enig i det du skriver. I topform har vi vel to af ligaens bedste på deres position i Gerrard, og Lucas, og det har været tydeligt at de har været savnet. Det er trods alt en stor del af rygraden på holdet der har været væk i over en halv sæson, og det er altså store sko at skulle spille i. Jeg synes dog Spearing har vundet mig over. Han har spillet solidt i rigtig mange kampe, og var også en af holdets bedste sidste forår.

Ser ikke nogen spænding i Cole, og Aquilanis fremtid. Hvis de kommer tilbage vil det være et skridt tilbage. De blev lejet ud af en årsag. Cole fordi han bare ikke var god nok, og Aquilani fordi han ikke passer til spillestilen. For hvis i synes vi er svage med Adam defensivt, så tør jeg da slet ikke tænke på hvordan vi vil se ud med Aquilani. No offence, jeg kan godt lide ham som spiller, men han passer bare ikke til systemet.

Hvis vi kigger frem imod sommer, så vil jeg hellere have en tovejsspiller på midtbanen, som kan give Gerrard den offensive frihed som han havde under Benitez. Det var vel der han var på sit højeste niveau overhovedet, og i den rolle han er bedst til pas. Han tager nemlig de løb der gør ondt på forsvaret, og kan sagtens lave 20 mål, og 15 assist på en liga sæson hvis det kører for ham.

En højre wing er i hvert fald et must, og det er en klasseangriber i allerhøjeste grad også. Vi kan ikke satse endnu en halvsæson på at Carroll, Suarez, Kuyt, og Bellamy er kvalitet nok. Bredden er fin, men kvaliteten er virkelig lav desværre.

Jeg synes ikke vi skal sælge så mange, da en af vores eneste styrker er vores bredde. Maxi bliver nok solgt, men ellers synes jeg vi skal give nyindkøbene en sæson til for at slå til. Ikke fordi jeg er sikker på at de gør det, men vi skal altså også huske på at mange af spillerne kommer fra lavt rangerede hold, hvor man spillede en helt anden form for fodbold end her. Ikke at der er garanti for at de slår igennem, og det er svært at være tålmodig som en sulten fan, men jeg kan bare ikke se alternativerne. Det vil være hovedløst, og urealistisk at sælge halvdelen af holdet, købe erstatninger og håbe på at de performer bedre.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af D.B.R. ©
Var det forøvrigt ikke endnu et ikke-eksisterende hjørnespark, der kostede den første QPR-scoring?

Det er ikke for at undskylde Hendersons sløje opdækning i feltet, men det er sgu spøjst for 2. kamp i streg at indkassere mål den vej.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af RedPoppy

3 mål indkasseret på 11 min mod ligaens nr. 18 kan åbenbart ikke kaldes et koncentrationssvigt. Det er de samme verdicts han kommer med efter alle tabte kampe. Kig nu lidt indad for en gangs skyld i stedet for bare at blive ved med at tørre den af på manglende held, stolpeskud osv. Det er sgu ingen undskyldning.


Stop nu med det fis altså. Det er da til at kaste op over. Gå nu lidt dybere i factsne, for så du overhovedet kampen?

Han har jo ret i det han siger. Det lignede jo aldrig at de ville score bare en eneste gang. Det var personlige fejl, og et rigtig godt andet mål, det har intet med koncentrationssvigt at gøre. Jo måske det sidste mål, var et koncentrationssvigt(hvis en misset clearing hører inde under det) ellers ikke. Holdet lod jo ikke QPR tage initiativ til noget som helst, og for engangs skyld bakkede vi ikke da vi kom foran hvilket vi ellers har gjort i næsten samtlige kampe hidtil under Dalglish, noget som jeg ikke er fan af. For engangs skyld forsøgte vi at spille fremadrettet, og presse spillet op på QPRs banehalvdel.


Holdet dominerede fuldstændig, og var i kontrol med situationen. De 3 mål kom ud af INGENTING. QPR lagde jo ikke engang et pres imod Liverpool målet.

Det er forfærdeligt vi taber, men gør nu ikke præstationen ringere end den er. Manden har ret i det han siger.

Og nej. Jeg forsvarer ham ikke fordi han hedder Kenny Dalglish. Jeg skrev allerede ovenstående INDEN hans post-match comments kom ud.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
annonce
0