Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af låggedvd
Tror desværre heller ikke Jorginho er en mulighed. Hvis han skifter til engelsk fodbold, så er jeg ret overbevist om, at det bliver til en af Manchester klubberne. Jeg tror ligeledes, at Gomez bliver kørt i stilling som CB den kommende sæson. Jeg tillader mig derudover at skyde på at Clyne bliver skippet til sommer, såfremt man kan finde nogen der vil have ham.
Skrevet af YNWA"96"
@Fowler

Hvis “præmissen” er at truppen skal forstærkes til sommer, så tror jeg det er lidt for naivt at tro at “de unge” er gode nok endnu til at “dække positionerne” ind, der hvor der er mangler. Jeg har set en hel del kampe i år med de unge. Der er et gigantisk spring fra det niveau de spiller på nu, enten på U19 el U23 holdet til LFC 1 hold. Jeg tror det er lidt for romantisk, at tro hvis vi skal forsætte fremgangen under Klopp og følge med konkurrenterne, hvis truppen ikke igen bliver “optimeret”. Det drejer sig ikke kun om penge, men det er jo svært ikke at tro at både United og City igen kommer til at bruge mange penge for at gøre deres trupper endnu stærkere. Arsenal kommer jo formentlig ossse til at investere en del. Men ender vi uden for top4 så er der jo nok nogle spillere der ikke vil til LFC og så kan det jo være at behovet ikke er så stort “for at bruge penge”. Ender vi i top4 så står klubben i en anden situation og så er der en væsentlig bedre mulighed for, “at smede mens jernet er varmt”.

Læste denne artikel idag, hvis andre skulle have interesse :


http://anfieldindex.com/33798/analysing-liverpools-finances-transfer-activity.html
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Robbie_Fowler=Jesus
@YNWA96

Jeg ved at det er naivt. Men der Clyne gik i stykker i sommers, havde jeg oprigtigt gættet på at James skulle spille HB. Eller Scouse-Cafu. Men i stedet har vi rokeret med en midtback samt TAA. Og det har været fantastisk ( For det meste)

Ja, Gomez misser en markering i ny og næ. Men det er frisk blod, og du kan se at der er lagt en rød tråd hele vejen fra akademiet til 1. Holdet. Nu hvor Melwood skal rives ned, og alle træningsfaciliter skal placeres i Kirkby, giver det jo mening, at vi nu skal til at teste unge spillere. Om ikke Brewster var gået i stykker, så havde han jo taget Ings plads på bænken. Det samme kan siges om Benny. Så der visse positioner hvor vi snakker om en back-up plan, og de findes allerede.


Og fuldstændigt enig med resten af hvad du skriver med top4 problemet. Dog med undtagelse af City, kan ikke se hvor de skal forstærke sig. Der er vist bare en 3-4 spillere i verden som går ind der lige pt.
It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. - Mark Twain
Skrevet af andib
Can og Robertson er muligvis med lørdag mod Crystal Palace. Kun Gomez er helt sikkert ikke med på lørdag. I øvrigt vender hele angrebet tilbage fra deres respektive landshold i dag og heldigvis er der i hvert fald ikke kommet skader til angrebsspillerne.

Crystal Palace er til gengæld det hold i PrL, der har flest spillere på skadeslisten, men jeg har sgu aldrig været helt tryg, når Liverpool skal til Selhurst Park.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af YNWA"96"
City ikke bruge penge ?.....-:) Ahh lad os nu se....-:) Fred fra Shaktar Donetsk er vidst næste indkøb, som skulle være “på plads”...-:)


Jeg synes Klopp har haft en fin balance med at bruge de unge, når han jo osse bliver “bedømt på resultaterne”. Det er en svær balance at give de unge så meget spilletid som muligt og så være en del af top4 kampen. Jeg tvivler dog på, at Brewster får spilletid mere end i Liga Cuppen i næste sæson. Men en af klubbens strategier er jo, at springet fra U23 holdet til 1 holdet skal være mindre end det har været i en menneskealder.

Ja som Andib skriver drilsk udekamp venter. 4 kampe på 10 dage og hvilke kampe ! Både Tottenham og United vandt begge på Selhurst Park, men det var på hængende hår de ikke smed point. Benteke har været ufarlig i denne sæson, men sjovt nok mod os, plejer han at kunne ramme målet....-:) Klopp kommer jo nok til at rotere mellem disse 4 kampe og mon ikke at kampen på onsdag mod City er den kamp, der “har 1 priotet” mhs til at sætte stærkeste startellever. 4 point i de næste 2 svære udebanekampe mod Palace og Everton vil være godkendt i “regnestykket” i kampen om top4. Vi har jo 3 hjemmekampe mod Bournemouth - Stoke og Brighton her i slutprogrammet og det skal “bare” være 9 point. Det vil være 76 point hvis regnestykket holder vand, så mangler vi jo WBA ( som kan være rykket ud) og en tur til Broen. Det burde være nok til en top4 placering som jeg ser det. Men man skal jo aldrig sige aldrig. Men vinder vi på Selhurst Park og Chelsea smider point mod Tottenham, så tror jeg ikke på de henter os, selvom de har osse hjemme. Vi har osse en markant bedre målscore når “regnestykket skal gøres op” når det gælder Chelsea.


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Pascal
Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Clyne, Lovren, Moreno, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Ings.

Med Clyne tilbage i truppen.

Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Godt at se Clyne tilbage.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Lynild
Hvem har spillet McArthur med 2?

Og enig. Clyne kan blive vigtig her mod sæsonens afslutning.
Skrevet af Lynild
Det var sgu en redning! Godt Karius.
Skrevet af Lynild
Haha, ja man skal passe på med at rose.
Skrevet af Benzo
Det var sgu et dumt straffe, skidt Karius !
FCM Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
Puha for en start....!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af NotYetUnknown
Er der ikke farligt spil imod Karius? Zaha springer da ind med højt ben med knopperne forrest?
Skrevet af 6116
Hvad tænkte Mane egentlig da han skiftede retningen på VVDs hovedstød mod målet?
Skrevet af NotYetUnknown
Den havde aldrig gået ind, målmandens højde og ikke særlig yderligt.
Skrevet af Lynild
Det minder lidt om Utd-kampen indtil videre.
Skrevet af Hasse1983
For helvede Mané din klovn! Hvis du kan blive stående så bliv stående!
Drop det der Tottenham pis!!!
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af UnluckyImp
Igen med de dommer der dømmer imod Liverpool. Det skal heller ikke være for nemt
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af NotYetUnknown
Der var langt mere kontakt end der var imod Lamela.
annonce
0