Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
I så fald så kan Mané og Salah også spille angriberpladsen.

Ja, det er vi da helt enige om. Vandt Salah ikke månedens spiller i den periode i efteråret, hvor han spillede som forreste angriber? Generelt er den helt store udfordring ved at dække jeres forreste 3 op, at de skifter indbyrdes plads under angrebet. Det blev rigtigt fint illustreret ved det mål Mané (tror jeg) scorede i sidste weekend. Jeg skrev i hvert fald om det inde i PL-tråden.

Men så skal man jo gerne have en mand, der kan tage en af kanterne i stedet for. Hvis United rykker Rashford frem som angriber har de jo stadig 2 mand, der skal slås om venstrekanten i Alexis og Martial.

Jeg ved ikke, hvor god eller dårlig Liverpools bredde er, så det skal jeg egentlig ikke blande mig i. Jeg synes dog ikke Uniteds fejler noget mht. de forreste pladser.
Skrevet af Lynild
Lallana og Moreno er jo også fine muligheder på kanten ift. at frigive Salah eller Mané til spidsen.
Skrevet af Lynild
Midtbanen. Nu kommer Keita selvfølgelig, men efter Coutinho savner jeg noget kreativitet.
Skrevet af andib
@LaPioche

Det mener jeg også at han gjorde, den kære Salah. Jeg ser også langt mere perspektiv i en kantangriber, end i en egentlig angriber. Den position tilhører Firmino, men som du selv skriver, så skifter de tre forreste ofte plads, hvilket netop gør dem fandens svære at dække op.

Thomas Lemar drømmer jeg stadigvæk om at Liverpool henter.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af jomic...
Solanke skal i hvert fald på leje et sted næste sæson. Slet ikke god nok.
Skrevet af andib
Jamen hvem vil du hente, der har klassen og som sandsynligvis vil være tilfreds med en reserverolle, når de tre er klar?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Nej han taber godt nok mange dueller Solanke.
Skrevet af Lynild
Puuuuha
Skrevet af jomic...
Et point idag skal påskønnes. Det har ikke været godt efter pausen.
Skrevet af Lynild
Jeg forholder mig bare til truppen Mathews, men hvis man kan pege på hvem som helst, så tager jeg Aguero.
Skrevet af D.B.R. ©
Utroligt man skal sidde og prise sig lykkelig for et point i dag. Det var en skidt spillet kamp, og hverken Ings eller Solanke viste noget, der berettiger at de bliver i klubben.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AHUJ
Skandaløst indhop af Firmino. Han har ingen defensiv disciplin, når han er på kanten. Den må Klopp også tage på sin kappe.

Et point er vel ok, trods alt.
YNWA
Skrevet af flotfyr_17
Jeg kunne sagtens se en spiller som Inaki Williams spille en rolle hos os. Han dækker alle tre pladser oppe foran, og virker generelt til at have nogle af de samme kvaliteter som vores nuværende spillere - fart, dribleevner og et godt spark.

Liverpool
Skrevet af AHUJ
Mht. Lemar - har han generelt ikke været skuffende i år? Eller spiller han bare på et ringe hold?

Jeg ser sjældent fransk fodbold, men Monaco har scoret tæt på to et halvt mål i snit per kamp - bedre snit end Liverpool. Så der må have været gode muligheder for at have en pæn statline med mål og assist.
YNWA
Skrevet af AlstrupLFC
1 point er fint nok. Vi ser tamme ud uden Firmino og Salah, men heldigvis fik vi Ingen skader.

Nu skal al fokus bare rettes mod tirsdag.

Vi er heldige med, at City møder United netop i kampen mellem de to Chl-opgør; en kamp hvor de kan afgøre mesterskabet, og så endda på hjemmebane. Forhåbentligt stiller Pep i stærkeste opstilling. Så kan de få brugt nogle kræfter og forhåbentligt sørge for, at United får 0 point.
Skrevet af Lynild
Mathews,

Min pointe var, at med tre angribere i absolut topklasse som kan spille spids i Klopps system, er det nok mere nærliggende at købe til fløjen.

Er helt med på at Lallana og Moreno ikke er af samme kaliber, så en erstatning for en af dem er måske mere oplagt. Her kommer Lemar/Willams-støbningen ind i billedet, plus de kan spille centralt.

Min prioritet er central midt, og så fløj. Synes resten af positionerne er godt besat.
Skrevet af D.B.R. ©
Lemar har scoret 3 gange i denne sæson (2 i ligaen), og har lavet 8 assists.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Det possitive var at vi ikke tabte 1-0, det ville holdet have gjort for ikke så længe siden....-:) Fint med kamptræning til Klavan - Clyne - Ings og Solanke. Det ene point kan sagtens bruges, selvom det var et piv ringe Everton hold vi mødte. Heldigvis var det ikke en kamp der kostet alverden af kræfter, så det var osse fint.

Det negative var, at selvom Everton er ringe, så var vi faktisk tættere på at tabe end at vinde....! Solanke og Ings mister godt nok mange bolde, specielt Solanke var helt umulig idag til at holde fast i bolden.

Nå Klopp fik sparede de fleste nøglespillere så godt som det kunne lade sig gøre, vi er klar på tirsdag til Heavy metal fodbold igen ......-:)

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Det er stadig 3 mere end Solanke og Inge til sammen DBR.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeps. Han bør også være bedre, og er vel også en hel del dyrere.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0