Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bendixboogie
Come on...

Der er ALT for lang tid til kl. 20:45...

Jeg håber virkelig at Mane er klar til start 11´eren.
Holdet har haft et helt andet udtryk, når der har manglet en af de magiske tre oppe foran.
Skrevet af Bosse1983
Selv hvis Buvac er på vej til Arsenal, er det jo bizar timing, når det gælder orlov. Det er da muligt at Kloppo har fået et hysterisk anfald, hvis han har luftet en kontakt, men så er den vel lidt på Kloppo. Mon ikke det er i både Kloppo og Buvacs interesse, at færdiggøre det man stå over for i ChL på en professionel måde. Jeg tror ikke Buvac har behov for tænkepause, står Gazidis og venter med en kontrakt, og har Arsenal udset sig ham, fik han antageligvis også tiden til at gøre ting færdig i Liverpool.

Hvis det ikke er familiære årsager, må der være nogle ting der stikker dybere.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sule12
Nogle lokale medier i hjemlandet melder om, at Buvac vitterligt er hjemrejst pga. private årsager og de ønsker at respektere dette. Det lyder desværre som alvorlige ting i privaten, der har højere prioritet end fodbolden. Forhåbentlig findes der en løsning, så Klopp snarest muligt har sin foretrukne assistent tilbage.

Hvis vi kvalificerer os til finalen i aften og holdet/Klopp f.eks. dedikerer sejren til Buvac, så kunne det tyde på ingen ugler i mosen.
Skrevet af Jpp
"Hvis vi kvalificerer os til finalen i aften og holdet/Klopp f.eks. dedikerer sejren til Buvac, så kunne det tyde på ingen ugler i mosen. "

Søgt.
Men det er selvfølgelig oplagt at tale om, hvad der foregår. For Buvac og Klopp har jo været på kant med hinanden flere gange i den her sæson – på træningsbanen har de øjensynligt ignoreret hinanden fuldstændigt. Læg dertil at Buvac åbenbart er udelukket fra taktikdiskussionerne.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jpp
Jeg ønsker jer held og lykke i aften! Godt at se de engelske hold så langt med i turneringen!
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Hasse1983
Jpp, det med Klopp og Buvac i denne sæson er nyt for mig. Hvor har du det fra?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Bosse1983
Det er vel løse rygter, det med at de ikke taler sammen og Buvac er ekskluderet. Jeg har kunne spore det tilbage til en udtalelse til Daily Record, fra unavngiven "insider". Her har The Sun, selvfølgelig, samlet den op, gjort den lidt mere sensationel og padler den så nu.

Hvis Buvac var hevet helt ud på et sidespor, kan det undre at han stadig var med omkring truppen til kamp. Det burde oplagt være forstyrrende, hvis far og mor står midt i en skilsmisse og den ene er henvist til sofaen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jpp
Yes, Scottish Daily Record:
https://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-no2-zeljko-buvac-quits-12452457

Tabloid-avis, så det er ikke sikkert, at det siger så meget. Jeg så det på lfcreds.com

Men den nyhed kom altså før, at Liverpool meldte noget officielt ud omkring Buvac.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Bosse1983
Det er vel bare at overvære en træning eller to uden Buvac, og så digte en historie. Liverpool kommenterer vel i lige så høj grad for at hive låg på vilde spekulationer. Hvis man af respekt for Buvac ikke vil give detaljer, bliver det oplagt en lidt vattet og lidet specifik udmelding.

Det kan være der er noget i det, men jeg holder ikke vejret. Om Buvac så nærer ambitioner om at stå på egne ben er så noget helt andet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jpp
"Om Buvac så nærer ambitioner om at stå på egne ben er så noget helt andet."

Hvis det er det han vil, så behøver Arsenal ikke være hans næste destination for mit vedkommende. Som assistent er han velkommen.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Hasse1983
Hvis ECHO ikke har nævnt noget om intern ballade, så tror jeg ganske enkelt ikke på det kan være andet end sladder, så den retning tror jeg ikke på.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ikke at jeg vil anlægge den pessimistiske vinkel, jeg har jo allerede advaret mod Duncan Castles´ udlægning, men er Echo ikke Liverpools bedste bonkammerat? Det er vel de sidste, der hopper med på sådan en historie, ligesom de også var de sidste til at køre historierne om Coutinho til Barcelona.
Skrevet af flotfyr_17
Lad os konkretisere kilderne lidt ved at sige, at hvis James Pearce ikke lufter samme historie, så er sandsynligheden mindre for, at der er noget om snakken. Han er vel nok den mest troværdige Liverpool-kilde, der ér.
Liverpool
Skrevet af ScouserTommy , moderator
James Pearce er vist også lidt af en yes-man, når det gælder om for klubben at få pushet et budskab.

Det jeg ikke forstår er, at Buvac virker som en mand der ikke siger særlig meget, og som ikke er interesseret i at være i rampelyset. Han slår mig som en mand der har det godt med at være nummer 2. Og han har været det i 17 år. Hvor tit ser man en assistent på sit 18. år vælger at blive manager? Uden at vide det, vil mit gæt være, at det er forholdsvis sjældent, det sker.

Jeg tror det er mere sandsynligt, at han har raget sig uklar med Klopp fordi han føler sig negligeret fra det taktiske, som rygterne går på. Og efterfølgende er historien fra The Times dukket op med, at han skal være en del af et nyt coaching team sammen med en ung manager som Arteta eller Vieira. Det ville give bedre mening end "personal reasons" eller at han er den nye manager i Arsenal. Jeg har dog svært ved at se noget af det give rigtig god mening.

For Liverpool er timingen intet mindre end skandaløs og der må stikke noget dybt under, siden han ikke kan være en del af de sidste 2 eller 3 kampe. Det er endnu én af de her ting, der får det hele til at virke lidt som et cirkus fra tid til anden. Det bør ikke ske i en klub af Liverpools størrelse. Det kan selvfølgelig også blot være pga. hans fars sygdom, men det der i den grad undrer mig er, at klubben så ikke bare melder det ud. Den uro dette har skabt kunne jo med et trylleslag have været undgået, hvis dette er grunden.

Som en bruger tidligere nævnte så har vi jo set konsekvensen af, en Liverpool assistent pakker sine ting (Pako & Rafa).
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af YNWA"96"
Hvis Buvac Tweet fra d.30/04 fra hans twitter konto og det ikke er “fake news” el lign. så er det jo rigtig svært at se, at han “kommer tilbage”.

Željko Buvač
Željko Buvač
@Zeljko_Buvac
·
30. apr.
Good luck to Liverpool players and fans I had good times but the time has come for a new chapter


Jeg har læst et el andet sted for lang tid siden og som jeg husker det mener jeg osse kilden var troværdig. Da Klopp og LFC bliver enige om et samarbejde/kontrakt, så skulle det stå i kontrakten, at Klopp ikke kan tage et job i en anden PL klub i en hvis årrække når han er stoppet i LFC. Buvac har jo osse kontraktudløb i 2022 som Klopp, hvis det jeg har læst er rigtigt, så virker Arsenal rygtet lidt langt ude. Hvis Buvac er blevet tilbudt jobbet i Arsenal, så tror jeg da alle kan forstå, at det ville være svært at sige nej til, uanset om Buvac og Klopp snart i 30 år har fulgt hinanden først som holdkammerater i Mainz og siden som “træner par”. Hvorfor skulle LFC lade en af deres trænere gå til en “direkte” konkurrent, når man har en lang kontrakt ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Swordfishtrombone
Min første tanke er, at det virkelig er personligt, eventuelt sygdom. Mon ikke Klopp og Buvac, såfremt de er uvenner, kunne holde hinanden ud i en potentiel CL-finale? Eller hvad?
-
Skrevet af YNWA"96"
Sommerfuglene i maven og nervøsiteten er så småt begyndt at melde sig. 3 timer til kick off og normalt er jeg aldrig sådan specielt nervøs inden en LFC kamp, det er trods alt kun fodbold...-:) ! Men gennem hele dagen,har det været svært ikke at tænke på kampen i aften....! Det burde ikke gå galt, men som LFC fan ved man jo aldrig helt, selvom vi jo efterhånden taber meget sjældent. Holdet er iøvrigt blevet “lækket”, god kamp .....-:) !

Leaked team for tonight - Adam Bogdan; Philipp Degen, Sotiros Kyrgiakos, Tiago Ilori, Paul Konchesky; Christan Poulsen, Bruno Cheyrou, Joe Cole; Milan Jovanovic, Steven Caulker, El-Hadji Diouf.

Please nobody show this to @ASRomaEN
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Hvis bare Joe Cole og El-Hadji spiller op til det niveau de havde da de blev hentet, så scorer vi minimum en enkelt. Kan Ilori, Kyrgiakos og Bogdan holde Dzeko fra at score 5? Jeg tvivler ;)

Jokes aside, opstillingen giver vel sig selv i aften.
Skrevet af Lynild
Liverpool: Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Henderson, Wijnaldum, Milner; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Mignolet, Klavan, Clyne, Moreno, Woodburn, Ings, Solanke

Come on you Reds!
Skrevet af Lynild
Bekymrende at det er så nemt at lægge et indlæg på indersiden af backsne. Men forventet tryk fra Roma.
annonce
0