Snak

Mere indhold efter annoncen
YNWA
Interessant diskussion om speed og fart. Lovren er dog nu uanset hvad, en bedre forsvarspiller end Agger. Det tror jeg alle kan se. Bortset fra danske sportsjournalister og forsmået Evertonians.
From doubters to achievers.
Vedrørende Lovrens fart, så var han ikke hurtig nok til at gafle et visum: http://www.express.co.uk…tour-of-USA
Southampton FC Aalborg BK
Fribytter, jeg er helt med på, med og uden bold, hvo hurtigt i vending, accelration, opfattelse af givne situation, ja og 5-10 andre ting at tage højde for. Og det er heller ikke en angreb på Lovren som sådan.

Så rozzer, at der har været én Evertonians og sagt noget "forkert", så hold det venligst til ham, så det ikke bliver til mudderkasning, tak.

Og det er som sagt ikke decideret ang. Lovren, det var mere udfra et generelt synspunkt jeg fandt den interessant. Jeg har ingen rigtig holdning til ham endnu. Vil først vurdere ham mere efter at have set ham spille for Liverpool. Men speed bliver mere en faktor i moderne fodbold.

Og er også enig i, at som sådan kan man ikke bruge tallene til så meget. For der er så mange andre faktorer at forholde sig til. Men det er alligevel interessantet og set i det lys, at når man ser en fodbold kamp, så har man jo klare ideer om, hvem som er hurtigt og hvor det kan udnyttes. At et hold kan blive strffet ved at så for højt oppe og der vil blive løbet kontra. Og der kommer den liste, hvis vi fokusere på den, jamen den overrasker mig gevaldigt.

Jeg er egentlig ikke så meget for spillere, hvis vigtigste egenskab er speed. Men kan det kompineres med en klog fodboldhjerne, fx Robben, så har du noget meget farligt. Men der findes mange hurtige spillere, som mangler overblik, sparker mindre godt, såvel til medspillere eller på mål, men at deres hurtige fødder kommer i spil til udelukkende kontradelen.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
http://www.tv3sport.dk/f…dingsspray/

så skal vi sgu til at vænne os til den nye forsvindingsspray i PrL.
https://scontent-b-fra.x…56848_n.jpg

BREAKING: Brendan Rodgers signs Reus.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Er Konoplyanka egentlig helt ude af billedet igen? Lidt sjovt at man slet ikke hører nogen rygter derom, når vi tilsyneladende var temmelig tæt på at hente ham ind i vinters. Men måske man ikke ønsker at forhandle med Dnipro igen..?
Det tror jeg. Markovic og Lallana lod til at være førsteprioriteterne, men de var ret urealistiske i januarvinduet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Ser ikke ligefrem ud til at vi går all in på en sejr i dag, men er jo også bare en showkamp.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Jovetic så skarp ud i nat. Under ham al succes, meget elegant og sympatisk spiller. Mignolet ser knap så reaktionsstærk ud, men lider også under dårlige markeringer i forsvaret.

http://www.tv3sport.dk/f…uden-agger/
annonce