Snak

Mere indhold efter annoncen
Tror bare man er lidt desperat efter konkurrence til Sturridge. Det virker lidt skummelt at Borini eller Lambert skal spille førsteangriber, hvis/når Sturridge er skadet :/

Så er de vel netop heller ikke førstevalg?

Desuden har Poyet udtalt at Borini beslutter sig indenfor de næste 48-72 timer.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Når en modstander kommer til baglinjen, og indlægget ovenikøbet bliver rettet af, så er det altså svært for en forsvarsspiller at markere tæt. Ligeledes er det svært for en forsvarsspiller at markere tæt, når en Man. City-spiller relativt upresset får lov at afslutte i feltet, og det er afslutningen, som Jovetic hurtigt får under kontrol og sender imod mål.

Ved hvert mål kan LFC i tre situationer afvise Man. City, men jeg vil nu stadig holde fast i, at det klart er sværest for den centrale forsvarsspiller at markere Jovetic så tæt, at han ikke kommer på skudhold, og når begge chancer opstår via Man. Citys fløjspil, så synes jeg, at det er langt mere oplagt at se på, hvordan LFC forsvarer sig imod kantspil end at se på, hvor tæt LFC markerer angribere tæt under mål efter, at kantspilleren er lykkedes med at skabe nogle farlige situationer.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Fribytter, lad os lige blive enige om, at jeg intet andet har sagt om, hvordan oplæggene kommer, end jeg er enig, at det er dårligt forsvarsspil af backen og generelle skidte tilbageløb.

Men når man skal markere under mål, er det som regel - hvis ikke altid - en god idé at stå mellem angriberen og målet - det er mit eneste argument til min kommentar om sløset markering. Coates (er det ham, nr. 16?) træder endda et skridt frem ved andet mål, hvor Jovetic klogeligt bliver stående. Det er muligt, at Coates ikke er vaks nok ved havelågen på første mål - det gør det stadig ikke til en ok markering.

Hvad er det, du gerne vil have ret i? At det ikke er sløsede markeringer på målscorer i begge tilfælde? Du kan skrive stolpe op og ned, men Coates burde have stået imellem ved begge mål. Basta.
Hvad er det, du vil have ret i?

Jeg er bare uenig med dig. Det bør der da være plads til.

Jeg har lige set klippene igen. Jovetic er ikke engang Coates´ mand ved det første mål. Jovetic løber i ryggen på Coates og kommer kun frem til en chance, fordi bolden bliver rettet af. Ved den anden scoring træder Coates et skridt frem, da Man. City-spilleren afslutter. At det så bliver en afslutning, som Jovetic hurtigt får under kontrol og sendt imod mål, gør da, at det ville have været at foretrække, at Coates ikke var trådt et skridt frem for at forsøge at blokere en eventuel afslutning, men at det er decideret dårlig opdækning, er jeg altså uenig i. Det, der skal undgås, er, at kanterne så let kan skabe farlige situationer, som er svære at forsvare sig imod. Men det er jo så bare min mening.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
enig med Fribytter, men faktisk syntes jeg det har været alt for nemt de sidste 12-18 mdr at komme igennem ved vores backs, men det ser jo også ud til vi forstærker os på de pladser denne sommer.
Det, der skal undgås, er, at kanterne så let kan skabe farlige situationer, som er svære at forsvare sig imod. Men det er jo så bare min mening.


Er jeg uenig?

To gange står en angriber fri inde omkring det lille felt. Underlig holdning hvis man synes det er godt nok, men du er selvfølgelig fri til at mene, hvad du vil.
Ja, heldigvis er jeg det.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Av han er sikker på straffespark ham Stevie! Klart straffespark.
Jeg synes Liverpool presser rigtig godt når United har bolden.
Boykot VM i Qatar.
Jeg fatter ikke helt, hvad Rodgers vil med Johnson. Sjældent har jeg set en så dårlig spiller og herunder back før. Han spiller som en, der ikke gider fodbold mere.
Lambert var/er også en kæmpe skuffelse. Ved godt, det er for tidligt at drage konklusioner, men han virker overhovedet ikke farligt oppe foran og i opspillet.

Coutinho var klart MOTM. Fantastisk kamp af ham.
annonce