Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lagoni
Det er vi helt enige i, men jeg vil nu ikke mene det er tilfældet med Klopp. Nu er jeg helt objektiv ift. Liverpool, og har svært ved at se nogen vil kunne gøre det meget bedre end han har gjort det.

Ja der er klare mangler i truppen, og målmandspositionen er da klart et område hvor der for længst skulle have været foretaget ændringer. Derudover er bredden i truppen ikke lige så god som de andre tophold i England, men Liverpool befinder sig bare ikke i en situation hvor de kan købe fra allerhøjeste hylde.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af Lynild
Det er fuldstændig sort snak at tale om fyring efter den her sæson. Holdet er kun gået frem, trods alvorlige skader til centrale spillere på kritiske tidspunkter, senest i en fuckin´ Chl-finale. Men top4-målet blev nået, og truppen og spillet er markant bedre end sidste sommer, så hvad skulle kriteriet være - at vinde Chl? Come on.

Og ja, det er absurd at tabe på to så store fejl, men med Salah ude så tidligt og mod et Real Madrid-hold der på alle pladser har bedre spillere, altså Bale kommer ind fra bænken og scorer et vanvittigt mål? Jo, det kunne være fedt at have budt dem op til dans, og der blev også forsøgt, men Salahs skade og første mål satte godt nok en dæmper på tingene. Omvendt er jeg nok mere ærgerlig over nederlaget til Sevilla sidste år, fordi der var en større chance for sølvtøj, alt taget i betragtning. Det forleden var mere et freak-nederlag pga. de drop der.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Liverpool kan ikke hente spillere fra øverste hylde? Det er ikke mere end et par måneder siden man slog transferrekorden for en midterforsvarer. Man kan givet vis ikke hente en spiller, der forlanger +£300.000/ugen af hensyn til lønstrukturen, men ellers er der da ikke de store økonomiske begrænsninger for Liverpool. Keita kommer til nu for +400 mio. og Fekir var rygtet til for et endnu højere beløb, hvis jeg ikke husker helt forkert. Det er vel udelukkende i sammenligning med de to Manchester-klubber, at Liverpool kan blive outmuscled rent økonomisk.
Skrevet af Lynild
Ja, den forstod jeg heller ikke lige. Selvfølgelig har man en indkøbs- og lønpolitik der sætter nogle begrænsninger, men det handler også om at sætte tæring efter næring og købe ind ift. den trup man har og ønsker. Det vægter umiddelbart højere end at hente et navn.
Skrevet af jomic...
En fyring af Klopp er selvsagt en utopi og mener slet ikke det er noget der bør være aktuelt at snakke om herinde. Det gøgl hører til et andet sted.

@Hasse, ja vi er nok bare uenige - jeg håber vi finder et bedre alternativ - gør vi ikke må vi se på det derfra. Migs tilbage i målet finder jeg dog heller ikke særligt attraktivt og det er vel resultatet hvis man fortsætter med Karius, men han viser sig mærket af oplevelserne. Svær situation uanset hvad klubben gør.
Skrevet af Lagoni
Jeg er helt med på at Liverpool sagtens kan være med på øverst hylde rent økonomisk, dog tvivler jeg blot på at I kan tiltrække spillere af samme kvalitet som de klubber man konkurrerer med når man gerne vil vinde mesterskabet eller Champions League.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af Genne
I forhold til at hente fra øverste hylde, så kan man jo ikke kun bruge prisen som argument. Ja, det er dyrt for de pengestærke klubber at hente spillere, og top 6 i England må siges at være blevet nogen af de mest pengestærke efter at den ene mere vanvittige tv-aftale afløser den anden. Det er dog ikke det samme som at de spillere der hentes er de absolut bedste på deres pladser eller nogen der har bevist sig på det absolut højeste niveau. hvis en spiller skal vælge imellem Liverpool eller United, City, Chelsea, Bayern, Real, Barcelona eller Juventus så er der fortsat en overvejende sandsynlighed for at Liverpool bliver valgt fra. Man er mere interessant under Klopp end man har været i en 15-20 år, og det er klart at en CL-finale, selvom den blev tabt, er med til at understrege at klubben er i fremgang og at det gør den mere interessant. Van Dijk og Salah er vel de to mest profilerede spillere Liverpool har købt under Klopp og Salah blev endda vurderet som en lottokupon da han blev købt, grundet tiden i Chelsea. Firmino er blevet en topspiller, men var ikke vurderet som en sådan da han blev købt. At Can er på vej til Juventus fortæller vel også en del af den historie.

At begynde at tale om en fyring af Klopp er fuldstændig vanvittigt, og hvis man har den holdning at han ikke har gjort et godt stykke arbejde så har man i min optik ikke nogen som helst forståelse for hvor stort et arbejde han har gjort med holdet og klubbens renommé i det hele taget. Hvem fanden havde inden sæsonstart troet at Liverpool skulle stå i en CL-finale?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men det er jo ikke til at sige, om Liverpool ville være i stand til at tiltrække et af de største navne i kamp med de største klubber, så længe man ikke går efter den slags spillere. Men hvis vi nu tager udgangspunkt i en af de spillere, som man faktisk har signet, så var der da flere om buddet om Van Dijk. Der var både Chelsea og City rygtet interesserede, men man formåede dels at tilbyde den klart bedste økonomiske aftale og dels at sælge projektet og overtale spilleren om, at Liverpool var den rette klub.

Hvis I ender med at hente Fekir, så er det jo heller ikke fordi, der ikke har været andre store klubber interesseret i ham. Det samme kunne man sige om Lemar i sommers, som også havde Liverpool som sin 1. prioritet (tror jeg da nok).
Skrevet af YNWA"96"
“Ham” nemt er jo ikke andet end en Troll. Det er vel kun Jimmy Liddel der ønsker Klopp fyret. Altså jeg synes jeg læser rimelig meget om LFC, specielt engelske medier. Det er altså ikke tema i UK. For små 14 dage siden, havde BBC interwiet LFC ejer John W. Henry og han skamroste det arbejde der bliver lavede i LFC under Klopp & Co. Derudover så medvirker Tom Werner ( LFC formand og aktionær i FSG ) i Raphael Honingstein bog om Klopp, hvor han fortæller om hvordan FSG “vandt kampen om Klopp’s underskrift”. Tom Werner fortæller, at de er sindsyge stolte af at de kunne få Klopp til LFC. Jeg tror ikke man skal spille sine skillinger på, at Klopp bliver fyret i LFC, for det kommer ikke til at ske !


Angående det her med på øverste hylde, så er det jo nok lidt forskelligt hvordan man ser på det. For de fleste vil det jo nok være, når man køber en profil i “en af de store klubber”. Det er det så ikke for mit vedkommende. For mig er det når LFC kan købe en spiller fra et “tophold” fra en af de 5 store ligaer i Europa. Her tænker jeg på Ox - Salah og Keita ( hvis man mener Red Bull Leipzig er et “tophold” i Tyskland). LFC startellever i finalen bestod af følgende spillere :

Karius : Hentet i Mainz ( billigt )
Alexander Arnold - Egen avl
Virgil og Lovren begge hentet i Southampton
Robertson hentet billigt i Hull
Milner - kom fra City på fri transfer
Hendo - købt i Sunderland
Gini købt i Newcastle da de rykker ned.
Salah var klubbens rekord transfer sidste sommer for £36.9 M i Roma
Firmino købt i Hoffenheim
Mane købt i Southampton.

De fleste vil jo nok mene, at det ikke er fra øverste hylde....-:) ! Så kan man selvfølgelig debattere Virgil Van Dijk om det er fra “øverste hylde”, det var han jo rent prismæssigt. Men han har jo ikke spillet i en af de store klubber, så ved ikke om han lige ryger ind under “øverste hylde”.


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Genne
Det der er jo ren spekulation. Fekir er ikke landet endnu, og ingen ved om der på noget tidspunkt var reel interesse i Lemar. Van Dijk blev købt vanvittigt dyrt, og jeg tvivler på at de andre klubber var klar til at sprænge banken for en midterforsvarer når behovet ikke var i nærheden af hvad Liverpools var.

Der er jo masser af eksempler på spillere som enten har brugt Liverpool som springbræt til klubber hvor chancen for trofæer var større, eller som Liverpool ikke har kunnet købe grundet konkurrence. Salah da han tog til Chelsea, Willian da han tog til Chelsea kan nævnes som eksempler og hertil kommer de spillere der er smuttet inden for de sidste par år, såsom Sterling, Suarez og Coutinho der bestemt ikke er solgt med klubbens gode vilje.

Liverpool er ikke øverst i fødekæden hverken prestigemæssigt eller økonomisk, og det gør kun Klopps arbejde endnu mere imponerende. Det samme kan siges om Tottenham og Pochetino, der måske endda har været endnu mere imponerende, da Levy bestemt ikke er typen der sprænger banken.
Skrevet af YNWA"96"
Genne jeg er på ingen måde uenig i dine betragtninger. Men det er bare svært at debattere hvis man ikke kan “bruge” troværdige journalister/kilder når man argumentere “for sin sag”. Jeg har eksempelvis læst at både City og Chelsea osse var ude efter VVD fra troværdige journalister. Om de har hele historien er nok tvivlsomt, men den handel viser dog at LFC igen kan være med om de attraktive spillere. Er LFC så mere attraktive end ex. Chelsea - Arsenal, nej det mener jeg ikke. Men “før i tiden” havde LFC ikke en kinamands chance for at være med i “kapløbet” om de attraktive spillere hvis nogen af de “andre store” osse var ude efter en spiller som LFC jagtet. Der mener jeg, at med Klopp som manager har LFC end væsentlig bedre chance nu. Vinder LFC så “kapløbet” hvergang nu, nej det gør de ikke. Det er kommet frem, at Klopp har prøvet at hente Sane og Gundogan. Den kamp vandt han ikke, men så vandt han den om VvD. Jeg kunne dele rigtig mange historier omkring rygter af spillere til LFC, der er 5-6 spillere der bliver rygtet til klubben hver dag. Det gider jeg ikke medmindre jeg tror på der kan være hold i historien. Det er jo her kilderne kommer ind i billede. Når ex Paul Joyce skriver at LFC “jagter” Allison, så er der nok mere hold i det rygtet i forhold til så mange af de andre rygter. Neil Jones som jo har været på ECHO i mange år, har jo overtaget Melissa Reddy job på GOAL, begge er imø rimelige troværdige journalister. Neil Jones har denne artikel idag “om rygter/spillere”:

http://www.goal.com/en/news/liverpool-to-step-up-60m-fekir-pursuit-as-reds-target-at/atp1opt2410s14scrbahzvihx

Om der hold i det hele ved jeg ikke, men synes stadigvæk det er en historie der “vægter” højere end mange af de andre rygter.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er jo masser af eksempler på spillere som enten har brugt Liverpool som springbræt til klubber hvor chancen for trofæer var større, eller som Liverpool ikke har kunnet købe grundet konkurrence. Salah da han tog til Chelsea, Willian da han tog til Chelsea kan nævnes som eksempler og hertil kommer de spillere der er smuttet inden for de sidste par år, såsom Sterling, Suarez og Coutinho der bestemt ikke er solgt med klubbens gode vilje.

Først og fremmest, så prøver jeg ikke at placere Liverpool over Barcelona i fødekæden. Jeg synes også det er helt tydeligt, at der er sket noget med Liverpool rent økonomisk i de senere år, så hvorvidt man kunne slå Chelsea i kampen om Willian og Salah i ´13 og ´14, er også en lidt anden snak. For der er da rigtigt, at man i en periode var langt væk og måtte hente spillere som Charlie Adam og Fabio Borini.

I dag kan jeg ikke se Liverpool blive kørt af banen økonomisk af Chelsea. Det er muligt, at man ikke har et behov, der berettiger til et lige så højt tilbud som konkurrenterne, hvilket svarer lidt til den omvendte situation af Van Dijk, men det er ikke fordi pengetanken er løbet tør, hvis f.eks. Chelsea tilbyder Fekir mere i løn end I gør. Det er ikke fordi pengene ikke er der.

Jeg køber gerne, at man ikke kan hente de allerstørste stjerner, som f.eks. Bale, fordi det smadrer lønstrukturen. Men hvis vi lige ser bort fra spillere, der tjener +£200.000 om ugen, så kan Liverpool da fint være med. Tjener Van Dijk ikke et sted mellem £150.000 og £200.000?

Skrevet af Slettet(100838201910)
Apropos troværdige journalister, Bouhafsi siger I forhandler med Monaco om Fabinho og har lagt et bud på €50 mio. For min skyld behøver I altså ikke opgradere fra Henderson - en midtbane bestående af Fabinho, Keita og Fekir lyder jo helt skræmmende.
Skrevet af YNWA"96"
Hvis man kigger på “nøgletallene” på LFC og Chelsea er der idag stort set ingen forskel. Chelsea har den 8 største omsætning af alle klubber i verden og LFC ligger nr.9 på listen. Men forskellen er på 4 M, så det betragter jeg som det samme når vi taler omsætninger på £428 og 424 M. Indtægterne på de forskellige forretningsområder er osse stort set identisk. Der findes en del virkelig gode kilder “på tal” på fodboldklubber. Jeg læser som regel tallene fra Deloitte - Forbes - Swiss Ramble, men der er mange andre gode kilder på dette, hvis man går lidt op i det som mig...-:).

Angående løn er jeg mere i tvivl om hvor LFC ligger i forhold til ex. Chelsea. Hvis man googler diverse så ligger LFC under Chelsea, men jeg læste for ikke så længe siden på et el andet troværdig “sted”, at LFC idag har det 3 største lønbudget i PL. Jeg kan huske der stod i rapporten, at LFC lønbudget steg 8% sidste år, men da omsætningen steg voldsomt sidste år, faldt lønprocentsomkostningen fra 69% til 57 el 54% ( i forhold til klubbens omsætning ). VvD skulle tjene omkring £150.000- 180.000 om ugen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Clynedoc
Den med Fabinho kom også som lyn fra en klar himmel. Men der går meget på at Fabinho og Fekir skulle nærmest være done deal. Spændende
Skrevet af YNWA"96"
Den kom sgu ud af det blå ! Det kan sgu godt se ud til, at sommerens 2 handel er ved at være på plads !

LFC Transfer Room
LFC Transfer Room
@LFCTransferRoom
·
8 s
BREAKING: Liverpool and Monaco have reached an agreement for the transfer of Fabinho - £50M + bonuses. The Brazilian is interested in the project of Champions League finalists Liverpool and will explore the Premier League next season. [@RMCSport]


paul joyce
@_pauljoyce
·
1 m
Liverpool want to make Fabinho, AS Monaco’s defensive midfielder, their first summer signing and are closing in on deal worth an initial £39.3million.@TimesSport

Melissa Reddy
@MelissaReddy_
·
17 min
Monaco’s Fabinho is #LFC’s first-choice target as their midfield anchor. Club have been working quietly to finalise a deal and are confident of doing so.

Fee: €45 million + potential €5m in add-ons
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Clynedoc
Fabinho, Fekir og Keita lyder umiddelbart som en opgradering af vores nuværende midtbane. Det kunne da være interessant
Skrevet af YNWA"96"
Ifølge Melissa “pigen” var United osse ude efter ham. Nå men vi får jo en stærk 6 ind i truppen og det er jo ikke så tosset.

https://t.co/LFlMru8lHB?amp=1

Og nu er handlen bekræftet, det gik godt nok stærkt....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Stef-LFC
Pyyyha, jeg var også ved at blive træt af den timelange transfersaga
Skrevet af Slettet(100838201910)
Overskriften er måske lige frisk nok, hvis den alene knytter sig til "The Anfield side have been in positive negotiations with the Ligue 1 outfit over the 24-year-old long coveted by Manchester United."

Men okay, jeg tager den som støtte til min påstand om, at Liverpool handler på øverste hylde i øjeblikket.
annonce
0