Snak

Mere indhold efter annoncen
http://www.thisisanfield…ool-summer/

Selvom jeg ville have det lidt ambivalent ved at skille os af med Lucas, som jeg anser som lidt af en "Liverpool-dreng" og en der fungerer godt i truppen, så tror jeg det ville være en opgradering at hente Song til klubben og så sælge Lucas.

Sælge Lucas for £10-12 mio. og hente Song for £8 ville være en fin idé. Alternativt leje Song med en købsoption.
Lucas må være virkelig skidt, hvis Song betragtes som en mulig opgradering.

Især hvis Song skal agere defensiv midtbanespiller.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Lucas må være virkelig skidt, hvis Song betragtes som en mulig opgradering.


Så er Song fandme heller ikke dårligere. Det var dog en ukarakteristisk stupid udtalelse fra dig, Pref.

Han kan også fint agere defensiv midtbanespiller, hvis han blot får de nødvendige instrukser. Det er ikke Songs skyld, at Wenger besluttede sig for en laissez-faire tilgang til Songs position i dennes sidste sæson i klubben.

Song har gjort det fint i Barca, men han er bare ikke god nok til at presse Busi. Det vil Mascherano kunne gøre i noget højere grad.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Jeg har ikke været imponeret af Lucas siden sin skade. Han er meget lidt dynamisk - han fylder ikke for meget og er langsom. Senest leverede han en halv skidt indsats mod Southampton. Og i min optik bør han stå bag både Emre Can og Joe Allen til pladsen ved siden af Gerrard og Henderson.

Song har helt klart et problem med sin disciplin, men udover det har jeg det indtryk af ham at han har mange rigtig gode ting at bidrage med. Så er spørgsmålet om hans mangel på disciplin er for stort et problem.
I Arsenal var jeg i øvrigt ganske imponeret af ham, og der var selvfølgelig også en grund til at Barca hentede ham. Hvorfor han ikke har slået til i Barca skal jeg ikke kloge mig for meget på. Måske Busquets er en væsentlig årsag.

Hvis man i øvrigt tager artiklen for gode varer, så lyder det ikke til at han er faldet helt igennem i Barca, trods det at han måske også har været fejlcastet fra start? Han er nok ikke den typiske tiki-taka spiller.
Song er da alt i alt bedre end Lucas på nuværende tidspunkt, og i forhold til konceptet er det jo nærmere Gerrard og Henderson, han skal sammenlignes med. Og ikke en typisk defensiv midt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Well, jeg forholder mig, indrømmet, primært til hans tid i PL, og især niveauet det sidste år til halvandet.

Og der var han altså skidt kørende defensivt. Han udmærkede sig jo ved at efterlade enorme rum foran forsvaret, når han gik på, ofte mistimede, offensive togter. Hans defensive spilforståelse lader også meget tilbage at ønske og i 11-12 sæsonen blev han defensivt - i flere omgange - båret af Mikel Arteta, der ellers havde udgangspunkt længere fremme.

Selvfølgelig har Wengers slappe holdning til defensiv træning sat sine spor i Songs præstationer, men det undskylder ikke en defensiv midtbanespiller der i en periode på over 1 år opførte sig som offensiv midtbanespiller, når han var 6´er på holdkortet. Manglende tilbageløb, dårlig placeringsevne og manglende forståelse for rollen - men i det mindste havde han flere lækre assists.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
moderator
"I Arsenal var jeg i øvrigt ganske imponeret af ham, og der var selvfølgelig også en grund til at Barca hentede ham. "

Da Barca hentede ham havde han nu ikke leveret specielt godt som 6´er i et stykke tid 1-1½ år. Før det var han dog klasse.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg vil da heller ikke blive decideret ked af det, hvis vi ender med at have Lucas i truppen, når vinduet lukker. Han har været i Liverpool i mange år, vi har allerede fået mange nye ansigter ind, så måske det vil være fornuftigt at holde på nogle af de spillere også. Og hvis han kan agere back-up spiller, så vil det være fint. Han er desuden et yderst sympatisk gemyt.

Behovet for en angriber er trods alt lidt større, så det er først og fremmest på den front jeg håber sker noget.

Derudover ser jeg gerne at der bliver luget lidt ud. Det vil være en trist skæbne for Agger at skulle ende sin Liverpool-karriere, hvor han ikke engang vil være i stand til at være med på bænken. Jeg har også svært ved at Assaidi slå igennem i Liverpool, så jeg forstår ikke hvorfor han ikke er mere eller mindre desperat for at komme videre. Jeg ville selvfølgelig heller ikke være ked af at se Borini gå for £14 mio.
Da Barca hentede ham havde han nu ikke leveret specielt godt som 6´er i et stykke tid 1-1½ år. Før det var han dog klasse.


Nej, men potentialet er der altså. Måske en anden manager end Arsene Wenger kan sætte lidt skik på ham.
moderator
Absolut. Jeg er enig i at et stort problem var at Wenger ikke reagerede. Rodgers skal nok være i stand til at få noget solidt ud af Song, hvis i rent faktisk køber ham.
https://kortlink.dk/sudv
annonce