Snak

Mere indhold efter annoncen
Ham og Sturrigde i start-11´eren med Raheem bagved. Jeg tror, det bliver giftigt. Og jeg har tiltro til, at Rodgers om nogen kan få styr på Balotelli.

Jeg tror dog ikke alle i omklædningsrummet er lige glade for denne handel, og jeg håber ikke, at det på nogen måder tipper en balance eller skaber tilstrækkelig utilfredshed.
-
Alligevel er der flere af jer Milan-fans der gerne ser en modnet spiller med hans talent smutte for €20 mio.?
"Alligevel er der flere af jer Milan-fans der gerne ser en modnet spiller med hans talent smutte for €20 mio.? "

Det ved jeg såmen ikke om der er, jeg er personligt er ikke lykkelig? Der skal da nok findes nogle der gerne vil af med ham, men nu står Milan også i en helt anden situation end Pool, vi har store mangler andre steder på banen, vi skal ikke spille europæisk næste sæson, ja i det hele taget har CL lange udsigter, og set i forhold til systemet Pippo ønsker at praktisere, så er det også en angriber med andre kvaliteter vi står og har brug for.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Måske Balotelli snarere bliver betragtet af alle som lejesvend ala Anelka, end en spiller man knytter sig til? Men umiddelbart skulle man tro, at også et "midterhold" ønsker at holde på deres spids.
-
Jeg forstår ikke den gennemgående modvilje overfor Balotelli? Hvad angår usportslige udskejelser, så er han jo ikke i nærheden af samme kategori som Suarez. For Balotellis vedkommende, har det meste handlet om mere eller mindre ligegyldige og sommetider uskyldige narrestreger udenfor banen, og en til tider sløv indsats til træning, men værre er det vel ikke.

Jeg kan heller ikke tyde nogle solide indikationer på, at han skulle floppe i Liverpool. Han har altid leveret varen i et eller andet omfang, uden måske at folde sig helt ud. Senest i Milan har han da gjort det glimrende, og det under ret svære betingelser på et impotent Milan hold. Balotelli i Liverpool kan enten blive rigtig godt eller en blandet fornøjelse, men et regulært flop bliver han næppe. Han har igennem alle sæsoner været garant for en betydelig andel spektakulære og kampafgørende præstationer.

Jeg er meget misundelig, hvis i får ham.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Jeg er som udgangspunkt ikke begejstret for spillere med en lad attitude. Desuden er min opfattelse også at han leverer lige så mange ligegyldige præstationer, hvor han falder ud af kampene eller tager håbløse beslutninger, som kampe hvor han spiller godt.
Noget kunne så tyde på at det er en forkert opfattelse, i hvert fald mener Bishop at han er modnet og derfor er blevet mere stabil(?).

Hvis det er tilfældet, så er der selvfølgelig grund til at være knap så skeptisk, men jeg vil nu alligevel gerne se det med egne øjne for jeg kan tro helt på det :-)

Jeg har i øvrigt ikke været ude i en sammenligning af Suarez. Men hvis vi ser på indstillingen hos de to spillere er der jo en verden til forskel. Man kan altid været 100% sikker på en dedikeret Suarez.

At spillerne er i stand til at opføre sig ordentligt håber man selvfølgelig altid på, både i Suarez´ og Balotellis tilfælde..
Balotelli´s sløve indsatser har nu ikke kun begrænset sig til træning. Det har måske været okay i Milan, men der er vel en grund til at Milan sælger en 24 årig, med masser af længde på kontrakten for sølle 17,5 millioner pund. I det opskruede marked er det ikke noget særligt. Det er mindre end Lallana.

Det fortæller også sin historie om de minusser der trods alt er at finde ved Balotelli. For Balotelli er ikke god nok som starter til et hold der spiller med om mesterskaber. Han har potentialet til at blive det, og det er hvad Liverpool betaler for.

Er der iøvrigt nogle der er i stand til at finde statistikker på hvor mange af Balotellis mål i sidste sæson, der blev sat ind på straffe. Der er ikke meget jeg finder mere enerverende end statistikker der ikke har en parentes for mål på straffe. For straffesparksmål skal måske scores, men det er at booste statistisk output for et stykke arbejde der ikke nødvendigvis tilkommer ham der scorer. For de mål kan - groft sagt - lige så godt blive scoret af Daniel Agger. Det gjorde også de 31 mål af Suarez endnu mere imponerende, nemlig at der ikke var et eneste straffe imellem.

Men den disciplin er han dog god til Balotelli. Straffespark altså. Både til at skaffe dem og scorer på dem.
KROENKE RAUS!
"Jeg er som udgangspunkt ikke begejstret for spillere med en lad attitude. Desuden er min opfattelse også at han leverer lige så mange ligegyldige præstationer, hvor han falder ud af kampene eller tager håbløse beslutninger, som kampe hvor han spiller godt.
Noget kunne så tyde på at det er en forkert opfattelse, i hvert fald mener Bishop at han er modnet og derfor er blevet mere stabil(?). "

Han er blevet mere stabil, men dermed ikke sagt at han er 100% forandret, i så fald var han jo ikke blevet solgt for under 50 mio, han er 24 år gammel og har potentialet til at bliver en vanvittig god spiller. Jeg skriver blot at forventer man en Balo anno Man City tiden, så bliver man nok positivt overrasket.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@ Hænning

Læste et sted at han scorede 4 mål på straffespark i sidste sæson.
Y. N. W. A. #JFT97
Okay, vi får se. Jeg håber sgu Rodgers er ham der formår at sætte noget skik på ham og så vi får Balo at se i fuldt flor.

Det lader jo til at det går rimelig smooth med forhandlingerne, så mon ikke det ender med at vi får ham at se i den røde trøje, snart....
annonce