Snak

Mere indhold efter annoncen
Et fint lille mål der udmærket beskriver Balo, ikke den mest arbejdsomme, det er korrekt, men sparke til en bold det kan han.

https://www.youtube.com/…gWCd3MNQA8Q
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Det tror jeg ikke rigtig der er nogen der er i tvivl om...
Selvom Balotelli er en ener, synes jeg hans nomadetilværelse minder meget om Anelka´s i starten af hans karriere. Det var vel egentligt først i Chelsea fra 08 til 12 at han formåede at blive mere end 3 sæsoner i samme klub.

Talentet kan de næsten også sammenlignes på, Balotelli har dog allerede leveret langt mere end Anelka havde som 24-årig.

Jeg er klar på forsøget Mario, lad os håbe det udvikler sig positivt. Jeg indrømmer dog, at jeg havde set frem til lidt post-suarez ro.
Under Dalglish mindes jeg det også. Under Rodgers, not so much. Men Suarez har da sikkert jagtet flere bolde, end Balotelli kommer til på trods af, at Rodgers ikke havde instrueret ham i det. Jeg er helt enig i, at det falder Suarez mere naturligt at jagte bolde, end det lader til at gøre for Balotelli. Arbejdsomme offensive spillere har Rodgers dog allerede købt i form af Lallana og Markovic, og det lader ikke til, at det har været noget, han har vægtet højt i jagten på en angriber. Angribere som Costa, Cavani og Sanchez vil helt naturligt medbringe en masse energi og arbejdsomhed, men det er imø. en sjældenhed, at gode afsluttere også arbejder enormt hårdt defensivt. Alternativer som Bony, Remy, Benzema, Higuain og mange andre, der er blevet nævnt, arbejder måske hårdere uden bold end Balotelli, men jeg kan ikke rigtig se, hvad LFC er gået glip af defensivt ved at købe Balotelli fremfor en af de angribere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Jeg er grundlæggende heller ikke vild med det.

Efter 2 års hårdt arbejde med truppen er det lykkedes Rodgers at skabe en (ser det ud til) harmonisk trup hvor alle knokler røven ud af bukserne og hvor genpresset er en stor del af "det nye Liverpool" - det virker ikke til at Ballotelli i nogle af hans tidligere klubber har været specielt interesseret i dette.
Den lade holdning kan vel trække selv Henderson ned i arbejdsniveau?

Når alt det negative er sagt, så har jeg stadig en tro på at Rodgers ved hvad han laver og har forhørt sig hos vores kaptajn og andre i truppen der "kender" Ballotelli nærmere end vi andre gør.

Det ville ligne Liverpools nye strategi meget dårligt at handle på trods og i panik - så der er forhåbentlig en mening med galskaben, selvom den lige nu er svær at få øje på.
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Det har du ret i. Og derfor havde jeg også hellere set os købe en spiller som til at starte med naturligt var efter Sturridge i hierarkiet, men med potentiale til at udfordre ham nu og i særdeleshed på sigt. Ideelt set en spiller som Icardi fra Inter.

Jeg kan også godt følge det perspektiv det giver - at vi nu bliver endnu mere taktisk fleksible end vi er i forvejen og at vi i nogen kampe kan spille med begge to fra start og i andre med én af dem.
Personligt, er jeg dog fortaler for at man indarbejder en "4-1-2-3" opstilling som et udgangspunkt for et koncept, hvor vi skal være dygtigere og mere solide defensivt, bedre på bolden og samtidig have hurtige folk på banen (Sterling og Strruidge), så vi stadigvæk er giftige i kontraen, og har folk der kan sætte chancerne/spillet op både i kontraspillet og i det etablerede spil (Gerrard og Coutinho i særdeleshed).
Og det giver jo ikke plads til begge i startopstillingen, men man kan da godt i visse kampe forsøge sig med en 4-4-2 og det giver jo også en vis uforudsigelighed og et godt kort på hånden for Rodgers.
I kommer til at blive trætte af ham. Før eller siden.
Forhåbentlig bliver han tilbudt en kontrakt med en mindre fast løn, men med bonusser der kan gøre ham endnu mere villig til at levere godt.
Lønnen bliver næppe mindre end i Milan. Og ja, I bliver trætte af ham.

Jeg er i hvert fald ganske godt tilfreds med, at han nu bliver afskippet.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Når først han begynder at garne for LFC bliver vi næppe trætte af ham.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce