Snak

Mere indhold efter annoncen
Bosse1983, jeg tror også Tottenham nok skal falde, men du har helt ret, jeg har ikke meget tiltro til Man Utd. Godt nok, med Di Maria og muligt Vidal bliver de forstærket. Det eneste der virkelig taler for dem det er navnet Man Utd, men det kunne end ikke hjælpe dem sidste sæson. Og tror også der skal mere end en Ga(a)ls mand arbejde til for at vende det.

Chelsea og Man City er 1 og 2. I er også garant for top-4 placering. Så vi skal kæmpe mod Liverpool, Tottenam og Man Utd, hvor jeg ser størst mulighed for at ende over Tottenham og Man Utd.

Men ja, har givet dig et godt odds, måske for godt. Men det jo så min egen arroance skyld.

Men har vi bet? Et ord er et ord og det nok for mig. Men evt. så kan vi få det confirmed af Geddar, hvis vi ikke overføre til ham. Er man kujon, så ændre man jo bare sit indlæg senere. Ved ikke du kunne finde på det.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
-
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Coutinho viste lovende takter i pre-season, men har mildest talt haft et par sløve kampe i dag og i sæsonåbneren. Han har potentiale til at blive en rigtig klassespiller, og viser det også til tider, han er bare for ustabil.
Hvis han kan præstere mere regelmæssigt, vil det være en stor gevinst, men det er så spørgsmålet.

Lallana bliver også utrolig spændende at følge. Han har rigtig mange gode kvaliteter, som kan blive værdifulde, hvis han får det til at fungere. Jeg tror der er en god chance for at han kan blive en værdifuld spiller i denne sæson. Spørgsmålet er om det alligevel bliver en for stor en mundfuld for ham og med et prisskilt på £25 mio. er der nok forventninger om at han bliver en slags nøglespiller. Det kan blive en hæmsko.

Jeg tror når Lovren for alvor får sit præg i forsvaret at vi kommer til at se færre kostbare fejl i defensiven. Samtidig med at vi rent kollektivt skal blive stærkere og mere balanceret. I hvert fald mere balanceret end sidste sæson.

Sterling og Sturridge er der store forventninger til og jeg tror såmænd også at de begge lever op til dem. Det er også påkrævet, hvis vi skal gøre os forhåbninger om en succesfuld sæson.

Henderson skal også bygge på, men han vil også blive vigtig, ligesom han var det i sidste sæson.

Emre Can har jeg store forhåbninger til og måske kan han allerede gå ind og sætte præg på tingene i denne sæson. Jeg synes han er en utrolig spændende spiller med mange rigtig gode kvaliteter.

Markovic har ikke spillet meget i preseason grundet skade. Men der er store forhåbninger til ham og jeg synes godt man kunne se hvorfor da han kom på banen i dag. Det er tydeligt at se, at han nogle kvaliteter der kan blive meget nyttige i det offensive.

Moreno har jeg også store forventninger til og jeg synes også at han leverede en rigtig solid kamp i dag, i en svær debutkamp. Han kostede desværre et mål, men det er lidt hvad der sker, når man er ung og kommer til Premier League. Han vil tage revanche er jeg sikker på, jeg er meget optimistisk på hans veje.

Manquillo kan forhåbentlig blive vores nye solide højreback. Sidste sæson led vi under dårlige backs og jeg har en forventning om at det bliver bedre i denne sæson. Hvis ikke Glen stepper up, hvilket det ikke tyder på, håber jeg altså på at Manquillo kan tage over og indtil videre har han gjort det fint.

Balotelli er et sats, men jeg tror faktisk der er en god chance for at Rodgers kan tøjle ham bedre end andre managers har vist sig i stand til. Han kan blive den helt store joker, hvis han tager sig sammen og udfolder sit kæmpe talent.

Udover der en række stærke breddespillere, som jeg selvfølgelig håber kan være med til at presse de mere etablerede spillere og ellers gøre det godt, når de får chancen.
@Toffee

Jeg har fjernet mit indlæg, men smidt i det væsentlige i signaturen, så der ikke bliver problemer med regler.

Fizzer man ud, er det ret beset slutningen her på siden, så det er vel en slags sikkerhed.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Er du ikke bekymret over hvordan de europæiske kampe vil tære på kræfterne, Toffees?
Premier League vil da helt sikkert blive prioriteret, men de europæiske kampe er jo ikke ligefrem noget I er vant til og man har vel trods alt ikke tænkt sig at stille med et komplet b-hold i de kampe.
Så bred er jeres trup iøvrigt heller ikke, er den?
Bosse1983, bare i orden. Grineren ide det med signaturen. Ændre også min.

Vi har et bet. Så begyndte PL for alvor! :)

Tjasper, har faktisk lidt ondt af jeres lokale lad, Flanaghan. Han kunne minde lidt om vores egen Hibbert. En som kæmper det bedste han har lært og ikke gør det sværere end det af. Er loyal og ydmyg. Men det klart, at de kvaliteter Moreno har, er mere back venlig. Og måske også endnu vigtigere, netop i form af Suarez afgang.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
"Jeg synes ikke at der som sådan manglede flow. Vi skabte ikke den ene kæmpe chance efter den, men var det forventet?"

Jeg synes nu, at der manglede et flow. Afleveringerne manglede en smule præcision, og der var ikke en indbyrdes forståelse for, hvornår sådan noget som indlæg skulle slås. Og så blev det som nævnt lidt karakterløst i visse situationer. Og dødboldene var tandløse - de var ellers særdeles velfungerende i sidste sæson. Men det er ikke alarmerende, og noget af det er sikkert bare rust, der skal bankes af, og andet handler nok om, at der er en masse nye spillere i truppen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Jeg har noget større forventninger til Tottenham og tror såmænd også de kommer til at blive rigtig hårde konkurrenter i kampen om top-4. Jeg ser dem som alt mellem 3-6.
Nå, jeg må vel i seng. Har potentielt lidt ekstra der skal ind de næste 9 måneder. Hvis jeg møder 7 minutter tidligere hver dag, er det på plads.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Jamen det kunne da også være super fedt, hvis Flanagan for alvor kunne slå igennem. Jeg tvivler bare på at han har den fornødne kvalitet rent offensivt, når det kommer til stykket. Men han er en rigtig fin breddespiller og ja, måske han kan gøre det uventede. Han er en konstant undervurderet spiller og det kan blive hans fordel :-)

Edit:

Og det skal selvfølgelig være som højreback. Forventer at José Enrique bliver ham der skal udfordre Moreno.
annonce