Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mainy
Er det ikke efterhånden lige meget hvad prisen er?
Synes det er forfriskende, at man for første gang siden hvornår? - er begyndt at bruge penge.

Men okay, vi kunne også købe Butland til £25m. Men ville det ikke være sådan et køb alle fans har tudet over i de sidste 20 sæsoner?
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Komplet åndsvagt hvis det er den pris man betaler.
"


Hvem mener du så man skal hente? For vi er enige om, at i har brug for en ny målmand.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af AlstrupLFC
Er du gal et transfervindue det her er ved at udvikle sig til!
Keita, Fabinho, Shaqiri og nu Alisson. Og hvem ved, om Fekir også støder til? Det er ved at udvikle sig til det vindue, hvor der er købt flest stjerner nogensinde til at kunne gå direkte ind i startelleveren. Lad os håbe, at de alle kan præstere.

FSG stoler virkelig på Klopp, det er tydeligt at se. Hvis købet går igennem, har de nu brudt verdensrekorden for både en forsvarsspiller og målmand. De mener virkelig det her.
Skrevet af trannel
Klopp - "Other clubs can go out and spend more money and collect top players. I want to do it differently. I would even do it differently if I could spend that money."

Det er da godt jeres manager har skiftet mening i løbet af sæsonen. Den dyreste forsvarsspiller nogensinde og nu den dyreste målmand nogensinde. Dog fornuftigt for jer Klopp er vågnet op og indset at det er bedre at betale end at køre en sæson mere med Karius.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af D.B.R. ©
Hvem mener du så man skal hente? For vi er enige om, at i har brug for en ny målmand.

Nej, det er vi nødvendigvis ikke enige om at klubben skal.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Jeg tolker den forholdsvis høje pris som et udtryk for, at Liverpool ikke vil risikere langstrakte forhandlinger og dermed give andre klubber mindre mulighed for at melde sig på banen. Forløbet minder en smule om købet af van Dijk for et halvt år siden. Forhandlingerne med Southampton var hurtigt overstået, og ifølge de journalister, der følger Liverpool tæt, skyldtes det bl.a., at Liverpool ikke ville risikere, at Man. City fik mulighed for at overtale van Dijk til at skifte til dem i stedet.

Real Madrid vil angiveligt have fat i Courtois og Hazard, og Chelsea står i den situation, at det muligvis er hele to profiler, der skal erstattes (samt yderligere forstærkninger). Allison indgår i en større kabale hos Chelsea end hos Liverpool. Det behøver ikke betyde, at Allison ikke er den målmand, Chelsea allerhelst vil have fat i, eller at Allison ikke ville foretrække Chelsea. Men for Chelsea er målmandsposten en del af en større prioritering, og det kan være til Liverpools fordel, hvis det lykkes at holde tempoet oppe i forhandlingerne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af This is Anfield
Roma har angiveligt accepteret budet. Det betyder dog ikke nødvendigvis at han kommer til Liverpool. Men spændende
Skrevet af Vincent Gigante
...så må man håbe, at Allisons knæ ikke fejler noget til medical. Det er ikke til at bære, hvis denne handel også skal blive til en saga som med Fekir.
.
Skrevet af AHUJ
• Successful Long Pass Accuracy 66.3% (Oblak 34.1%, De Gea 40.5%)
• Completed 12/23 Passes to the Final Third (52.2%) (Oblak 14.3%, De Gea 20.4%)

Tænker også, det hjælper lidt, når bolden bliver spillet op på Dzeko. ;)
YNWA
Skrevet af Sule12
I modsætning til Costa og Lukaku eller hvordan? ;)
Skrevet af YNWA"96"
Det er mere el mindre done deal nu !


paul joyce
@_pauljoyce
Liverpool agree fee with AS Roma for Alisson in region of £66m. Nothing to stop other clubs doing likewise, but Liverpool the first. Permission granted to speak to player.


Melissa Reddy

@MelissaReddy_
#LFC reach agreement with #ASRoma for Alisson. Fee around £66m inclusive of add-ons - a world-record fee for a goalkeeper.
12.36 - 18. jul. 2018


James Pearce

@JamesPearceEcho
#LFC have agreed a fee of £66.8m with Roma for Alisson
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
I modsætning til Costa og Lukaku eller hvordan? ;)

Hehe. Du har en pointe.
YNWA
Skrevet af Clynedoc
Det er nok kun et lægetjek væk det skifte.

Og Lovren kom på Fifa´s World Cup Team of the Tournament. Flot flot. Det gør hans egne udtalelser lidt mere autentiske ?
Skrevet af Clynedoc
Så kom den

Done Deal...

DEAL DONE! ? Alisson has agreed personal terms and will now have his medical, says @DiMarzio https://t.co/USVyBWdXbj
Skrevet af YNWA"96"
Ja hold nu kæft et vindue vi har gang i....-:) er det for meget at bede om Fekir osse ?......-:)Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Alisson will be in UK on next hours to sign as new Liverpool player. Done deal also for his personal terms. He is really, really happy 🔴✅ #LFC #Liverpool #transfers
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Clynedoc
Fekir er den jeg har sukket mest efter. Han er den direkte erstatning for Coutinho. Selvom man engang imellem tænker: er der behovet for ham? så vil det sgu være Lækkert med stort L og få ham signet
Skrevet af Hasse1983
Allisson skal "bare" gennemføre lægetjekket, og holde fast på kuglepennen, så er han ny mand i start 11.
- Fekir er der lidt for stille om, men det kan også være positivt. Ham præsidenten virker dog som en showman, så måske den er ved at dø ud.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Jesse Pinkman
Jul i Juli er vidst ikke helt ved siden af! Hold kæft en omgang kalendergaver vi får raget til os!
DIAZ MIO!
Skrevet af bendixboogie
Fuldstændig vanvittigt vindue vi har gang i her.

Jeg må indrømme, som også tidligere nævnt, at jeg ikke er ved at falde på halen over Allison ud fra de kampe jeg har set (Indbyrdes CL, og VM). Men jeg tænker ikke at Klopp & Co ville smide den slags penge efter en keeper med mindre de havde lavet en grundig scoutning.

At Fekir også skulle komme kan jeg simpelthen ikke forestille mig. Det ville blive nærmest uhyggeligt...
Skrevet af YNWA"96"
Det koster jo ikke noget, at drømme om at se denne startellever :

Alison
TAA - Virgil - Lovren - Robbo
Fab
NAB 1. NAB 2.
Salah Bobby. Mane.

Klopp for satan du kan tiltrække spændende spillere til ! ...-:) Det er sku blevet nye tider...-:) Så mangler vi kun at få Mane til at lave en ny aftale, så har vi alle stjernerne på lange kontrakter og de går ind i deres primetime alder som fodboldspillere.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0