Snak

Mere indhold efter annoncen
Noget af et comeback af Blaamand her på bold.dk.

Det er åbenbart illoyalt af LFC at lade Agger skifte til Brøndby på trods af, at LFC sikkert kunne have tjent mere, hvis Agger var skiftet til en anden klub.

Og så er Balotelli åbenbart et problembarn på samme måde som Suarez, selvom Suarez havde og har en vindermentalitet, der er meget svær at kontrollere, og Balotelli ofte har vist sig at være ekstrem umoden og uengageret og netop manglet vindermentalitet.Ang. Remy så dumper man jo ikke som sådan et lægetjek, med mindre lægen vurderer, at man slet ikke er i stand til at spille fodbold længere. Den lægefaglige vurdering indgår normalt i den samlede vurdering af, om en spiller er risikoen værd. Nu tror jeg imidlertid, at LFC primært undlod at købe af Remy af sportslige årsager. Men risikoen for at Remys hjerteproblemer på et tidspunkt forværres så meget, at han ikke kan spille fodbold mere eller, at han ikke kan yde det samme som før på banen, må jo et eller andet sted være tilstede. Den risiko øges måske i takt med, at Remy bliver ældre, og oveni det kan Remy også rammes af de samme problemer som andre fodboldspillere uden hjerteproblemer. Han er en spiller, der lever meget af sin hurtighed og antrit, og den slags har det med at aftage en smule med alderen, så det er jo ikke sådan, at det er en no-brainer at give Remy en langtidskontrakt. Og så er Remys attitude også ind imellem blevet beskrevet som problematisk.

Det var heller ikke alle klubber, der mente, at Bas knæ var risikoen værd. CFC har så i begge tilfælde ikke set det som et problem - måske fordi Roman har givet klubben en god forsikring på en eller anden måde. Jeg tror, Remy var komiteens mand, og at Rodgers trak stikket på handlen i sidste ende, fordi han hellere vil have en type, der kunne noget andet end Sturridge end en type, der kunne meget af det samme. Sturridge lader til at have godt af lidt konkurrence, og det samme har Remy måske, men jeg tror ikke, at de ville være den ideelle duo i front, hvorfor der for det meste ville være en taber, selvom begge spillere måske præsterede godt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Sgu rart ikke skal sidde og trykke f5 på transfervinduets sidste dag, for en gang skyld. Truppen er på plads, selvom der selvfølgelig ryger et par stykker ud i dag, og måske en målmand ind.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Så så det ellers igen ud til at vi var sluppet af med Borini, men igen falder det på de personlige betingelser.

Så kan han få lov til at spille for reserverne.
Y. N. W. A. #JFT97
Underligt han er så stålsat på at spille liga cup, han må virkelig have en stor tro på egne evner.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Topsyvs forbrug på spillere:

Centrale forsvarsspillere:
Mangala - £32 mio.
Rojo - £16 mio. plus Nanis løn på £5 mio..
Lovren - £16 mio. plus £4 mio. i klausuler.
Chambers - £11 mio. plus £5 mio. i klausuler.
Fazio - £8 mio..
Dier - £4 mio..

Back:
Shaw - £27 mio..
Filipe - £16 mio..
Moreno £12 mio..
Debuchy - £12 mio..
Davies - £10 mio..
Yedlin - £3 mio..
Manquillo - lån (købsopstion på £5 mio..)
Sagna - kontraktfri

Centrale midtbanespillere:
Fabregas - £30 mio..
Herrera - £30 mio..
Blind - £14 mio..
Fernando - £12 mio..
Can - £10 mio..
Stambouli - £5 mio..
Besic - £4 mio..
Barry - kontraktfri.

Offensive midtbanespillere/kanter:
Di Maria - £60 mio..
Sanchez - £35 mio..
Lallana - £23 mio. plus £2 mio. i klausuler.
Markovic - £20 mio..
Atsu - lån.

Angribere:
Costa - £32 mio..
Lukaku - £28 mio..
Balotelli £16 mio..
Welbeck - £16 mio..
Remy - £10 mio..
Falcao - lån (£6 mio., købsoption på £55 mio.)
Lambert - £4 mio..
Drogba - kontraktfri.
Eto´o - kontraktfri.

Så kan man bedre bedømme, om Lovren, Lallana osv. er blevet købt til overpriser.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Derudover hvad de forskellige hold har haft af reelle mangler. Liverpools handler virker noget mere velovervejet end stjerneparaden i Man Utd. Bliver spændende at se hvad NAVNENE kan i Man Utd. Chelsea har også købt yderst fornuftigt ind.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
http://ekstrabladet.dk/s…4996628.ece

Beklager jeg ikke gider lede i jeres tråd, men er det korrekt opfattet, at Danny Agger blev solgt for 23 mio dkr?

Det må næsten betyde, at pool slipper for at betale noget af Dannys løn. Ganske vanvittigt af Danny, da lønnedgangen må være ganske stor.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Ja, jeg har læst £3 mio.. Agger har udtalt, at han ikke var motiveret længere i LFC, og at han ikke gad til andre end Brøndby, så det virker sandsynligt nok, at han ikke har tænkt på pengene ved det skifte. Vanvittigt at tænke på, at han for et par sæsoner siden kunne have skiftet til Man. City for næsten £25 mio..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Tak for svar, Fribytter.

Det må være lidt kedeligt for jer, set ud fra de økonomiske perspektiv. 30 mio dkr, når der, tilsyneladende, var klubber der var villige til at slippe 110 mio for Danny Agger.

Men i det mindste slipper i for den enorme løn.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
jeg tror ikke at der var eneste der ville købe Agger udover Brøndby, så det er en optimal løsning for alle parter.
annonce