Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Anonyme
Kan vi hive 50 mio pund ind for Markovic, Mignolet, Ings etc. Så bør Fékir transferen bestemt ikke være umulig - vi har i hvert fald behov for noget mere bredde på de offensive positioner og det vil også give os flere taktiske muligheder i forhold til formationer.

Bliver i øvrigt spændende at se, hvad der sker med Grujic - han spillede efter min mening 45 rigtigt gode minutter mod City senest. Kunne være en spændende backup på midtbanen...
"If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win" - Bill Shankly Walk on, walk on reds...
Skrevet af Jesse Pinkman
Hvis de henter Pulisic, så er det svært at få armene ned, når man kigger på vores i forvejen skræmmende offensiv. Og vi må simpelthen være kilomete foran Chelsea til at signe ham. Medmindre han ikke har tiltro til, at han vil få spilletid i LFC.

Klopp hev ham op og træne med førsteholdet, og han har de efterfølgende år, måtte høre på holdkammerater fortælle hvor glade de var, for at spille under Klopp. Den ligger lige til din kælne højrepote Mr. Pulisic ;)
DIAZ MIO!
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tror ikke der kommer flere spillere ind, hvis man skal tro lidt på det der bliver skrevet fra det engelske, så håber man at kunne sælge spillere for omkring £100 M. Det har jeg nu min tvivl om lykkedes. Klopp har jo udtalt sig for første gang omkring Fekir, det er lidt af et diplomat svar han er ude i....-:) Klar og tydelig tale er det jo ikke....-:)

https://mobile.twitter.com/TheKopiteOFF/status/1022896505634533376/video/1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Jesse Pinkman
Tydelig tale er det ikke. Men han siger også "If something happens, you have to make sure, that you can react".

Og det er faktisk lidt i det lys, at jeg ikke vil afskrive Pulisic. For han er både en ønskespiller for Klopp og de amerikanske ejere. I Klopps øjne er det et kæmpetalent som han i forvejen har et godt kendskab til. I ejernes øjne er det en PR-Drøm der kan gå i opfyldelse. Omvendt, så er pladsen og behovet der ikke 100% til ham nu. Hvilket kan tale imod et skifte. Men jeg tror Klopp gør alt hvad han kan. Det er en spiller der er rygtet til os, lige siden Klopp kom til klubben.
DIAZ MIO!
Skrevet af Slettet(520335202712)
Hej derude,jeg har på det sidste set en hel rygter hernede i Tyrkiet om at Liverpool er interesseret i Vida fra Besiktas/Kroatien.
Så ville spørge de mere kyndige her på siden om der også florere rygter i det britiske?

Jeg syntes han er en meget dygtig og hård forsvarsspiller og vil passe rigtig godt ved siden af Virgil,Hvad syntes i ?
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af Jesse Pinkman
Vida rygterne er der intet hold i. Det er kun fordi han har været partner med Lovren, at de laver det link til os. Der er absolut intet der pt. tyder på at Liverpool så meget som kigger mod en ny cb. Joe Gomez er stadig ung, og britisk.
DIAZ MIO!
Skrevet af Clynedoc
Mener man der er behov for Fekir, så vil der også være for Pulisic. Jeg har svært ved at forstille mig at Pulisic ville vælge Chelsea frem for Liverpool. Spilletid i Chelsea ville selvfølgelig være noget nemmere at komme til end hos os, men mon ikke far-Klopp og amerikanske ejere ville trække lidt mere i ham.
Jeg holder stadig på at efter OX opdateringen at der er et behov for enten Fekir eller Pulisic.
Skrevet af AlstrupLFC
Men er Pulisic ikke kant? Hvorimod Fekir er mere en 10´er? Well, hvis Pulisic både kan spille kant og offensiv midt, vil det selvfølgelig være et kæmpe ja tak!

I øvrigt tænkte jeg på, om man Klopp kunne overveje at spille Mané som 10´er (efter at han også har fået trøjenummeret), og så Pulisic som kant? En spændende tanke.. :-)
Skrevet af Jesse Pinkman
Han er som udgangspunkt wing. Men han er ung, så alt er jo åbent ift. at lave småændringer til hans spil. Personligt vil jeg dog hellere have Pulisic end Fekir, hvis prisen er den samme. En no-brainer, både mht. PR og fremtidsudsigter. Og knæ ;)
DIAZ MIO!
Skrevet af YNWA"96"
Jeg er helt enig med Jesse, det må være en drømmesigning for vores amerikanske ejere. De har bl.a åbnet LFC butikker i USA og Canada, hvis muligheden er der tror jeg de vil prøve at få Pulisic til LFC. Det der dog taler imod, er at Pulisic formentlig skal omskoles til midtbanespiller, da vi jo er dækket ind på kanterne med tilgangen af Shaqiri. Der er jo osse varme rygter på, at Mane er ved at underskrive en ny 5 årige aftale, selvom han stadigvæk har 3 år tilbage.

En af de unge skal forøvrigt stå i aften, da Karius er småskadet. Keita er rendt ind i aircondition skade, med hold i nakken til følge. Så han spiller nok heller ikke, da holdet allerede tager på træningslejr på mandag i Frankrig. Clyne er jo blevet farmand for 2 gang, så han er osse taget hjem fra USA. Så vi får jo nok et meget ungt hold, at se idag.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Og fedt for det :-)
Glæder mig til at se Jones igen og så selvfølgelig også til at se Shaqiri. Mon ikke han får en halvleg. Håber også at Solanke kan bygge videre på den gode præstation mod City.
Skrevet af Thy87
Hvis der er en mulighed for at hente Pulisic I dette vindue synes jeg bestemt det er forsøget værd. Han har potentialet til at være en profil de næste mange år.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af KnoldSparkeren
Det er et fedt indslag med Klopp! Han er den eneste top-manager i verden der kunne finde på del slags - og viser kæmpe kærlighed til klubben og dens fans.

Er helt enig i at et udlån er den rigtige løsning for alle parter. Han er nødt til at tage store skridt for at blive pl klar. Det er ikke bare nogle få facetter af hans spil, han mangler virkelig meget for at blive en god spiller.
Det sender selvfølgelig et signal om, at det er svært at komme på holdet. Men har han ikke efterhånden fået mange chancer? Han spillede sidste sæson med mange indhop og endda nogle af kampene fra start - alligevel nåede han kun at score et mål. Det er for sløjt. Når han har været på er spillet nærmest gået i stå.
Liverpool har heller aldrig været et hold der har spillet godt med en stor angriber. Crouch er vel den eneste der havde bare lidt succes, såvidt jeg husker.

Jeg tror også Liverpool er færdige med indkøb, men hvis der er bare den mindste chance for at få Pulisic, så skal vi gribe den. Jeg tror nærmest også vi har førstekøbsret på ham!
Skrevet af YNWA"96"
Som sagt, så tror jeg vi er færdige med at købe spillere. Men tror nu bold vil bryde ned, hvis Pulisic skulle ende i klubben denne sommer....-:) Man kan godt se scenariet for sig....-:)

Hvem er jeres favorit spillere i LFC ? Man må kun vælge 5 spillere og en enkelt bobler. Den er ikke nem ( dejligt), men min liste ser ud som følger :

1.Bobby
2.Virgil
3.Salah
4.Robbo
5.Ox

Bobler : Mane
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Clynedoc
Mon ikke Bobby er favoritten hos de fleste. Det er han ihvertfald her.
2. Milner
3. Salah
4. Mane
5. Lallana

Bob: Moreno
Skrevet af bendixboogie
@YNWA"96"

Sjov leg :)

1.Bobby
2.Milner
3.Salah
4.TAA
5.Virgil

Bobler: Robbo
Skrevet af Sule12
1. Salah
2. Mane
3. Milner
4. Bobby
5. Arnold
Bobler: Sturridge.
Skrevet af Andreassc
1. Mo
2. Bobby
3. Ox
4. Gini
5. TAA :-)
Skrevet af MaillotJaune
Jeg synes, han er vores vigtigste spiller. Der mangler noget, når han ikke er på banen.

1: Bobby
2: Salah
3: van Dijk
4: Mané
5: Robbo / Milner

Skrevet af SAB4
1. VVD
2. Salah
3. Firmino
4. Mane
5. Keita

Bobler(e): Henderson/Robertson
annonce
0