Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Opdateret ....-:)

Stillingen som den ser ud nu, med 27 afgivne stemmer :

(Antal stemmer )

1. Bobby (12) - Salah (8) - Virgil (2) - Robbo (2) - TAA (1) - Mane (1) - Hendo (1)

2.Salah (5) - Virgil (5) - Bobby (5) - Milner (2) - Mane (4) - Ox (1) - Moreno (1) - Robbo (1) - Lallana (2) - Sturridge (1)

3.Bobby (7) - Salah (8) - Robbo (2) - Milner (4) - Virgil (1) - Ox (3) - Lallana (1) - Keita (1)

4. Mane (7) - Robbo (4) - Virgil (3) - TAA (2) - Bobby (2) - Salah (3) - Ox (1) - Gini (1) - Milner (2) - Lovren (1) - Sturridge (1)

5. Mane (6) - TAA (5) - Virgil (2) - Ox (3) - Salah (3) - Milner (1) - Lallana (1) - Robbo (3) - Keita (1) - Sturridge (1) - Gomez (1)

Bobler : Robbo (5) - Mane (3) - Moreno (1) - Sturridge (1) - Milner (2) - Hendo (2) - TAA (2) - Keita (4) - Jones (1) - Solanke (1) - Virgil (1) - Ojo (1)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af UnluckyImp
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TM1vDQrhBvjVuqa5_Yr_oF3b_p6Hc18rm_dYprSS_Hg/edit?usp=sharing

Af det jeg kan se har boblere kun 25 stemmer. Men den ændrer ikke det store billede da den vejer kun 0,5 point.

Bobby er vinderen med 105 point for 26 stemmer foran Salah der har 93 point med 27 stemmer. Der er flere der har valgt Salah, men vægt-fordelingen har tippet den over til Bobby.

Bobby er blevet stemt fra 4. plads og og op.
Salah er blevet stemt i alle undtagen boblere.
Mane er blevet stemt i alle undtagen 3. pladsen.
Gini, Lovren, Gomez, Jones, Solanke, Jones og Ojo er blevet stemt én gang.

Keita er en spiller der aldrig haft kompetetiv kamp endnu for Liverpool, men alligevel ender han i top 12 med 1 stemme i 3. pladsen, 5. pladsen og i bobleren.

20 spillere er blevet stemt i afstemningen.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af YNWA"96"
Tak for hjælpen Unlucky 👍💪!

Ja det kommer jo ikke som den helt store overraskelse af The Fab 3, ligger øverst over favoritspillere. Deres sindsyge sæson, hvor de slog adskillige rekorder. Af dem jeg lige kan huske i hoved, så er de den fronttrio der har scorede flest mål på en sæson i LFC’s 126 årige historie. Som jeg lige husker det var den gamle rekord 77 mål og mener The Fab 3 nået op på 90 mål for sæsonen. De slog osse Ronaldo- Benzema - Bale rekord med 28 mål for en fronttrio i CL (sæsonen 13/14). The Fab 3 nået jo op på 30 mål og det er den eneste gang i CL historie, at man har haft en fronttrio der alle lavede et 2 cifret antal mål. Salah skrev sig jo osse ind i historie bøgerne med en lang række rekorder, han nået dog ikke Rush 47 mål på en sæson. Men hans 32 mål i PL for 38 kampe er jo den man husker bedst.

Så er det måske alligevel lidt af en overraskelse, at der er 2 forsvarsspillere der har sneget sig ind i top5. Det er jo ikke just forsvarsspillet vi i en årrække har været kendt for. Men Robbo’s passion er svær at stå for og Virgil er jo bare indbegrebet af alt det vi har manglet på holdet.

Tak fordi i gad at lege med....-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af UnluckyImp
Det var så lidt :)

Når vi er færdig med all time liverpool players afstemning skal jeg nok sætte den tilsvarende resultat på samme ark ;)
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tror vi skal cutte antallet ned til 3 spillere på en All Time liste. Vi har forskellige aldre her på tråden, så jeg tror simpelhen at registringen vil tage for lang tid, hvis antallet stadigvæk er top5. Det er mange hundrede spillere der kan komme i spil. Men alle foreslog og ideer er velkommen ! Så bare byd ind ...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Goldie
Det er svært at være negativ i den her tid.. Ofte har vi sagt "next season" - uden rigtigt at tro på det.. Og jeg har forsøgt at teoretisere mig frem til, hvorfor det føles anderledes nu (det er svært at falde i søvn i den her varme). Ja, der er selvfølgelig spillestilen, Klopps engagement og glæde. Hans samhørighed med sine spillere. Men det, jeg har fundet ud af gør mig allermest rolig og optimistisk er, at de nye signings har noget tilfælles.. De er alle topfokuserede og koncentrerede på banen. Der er ikke de her fjollede udfald, man ellers ser hos store stjerner. De virker som holdspillere, der er ydmyge overfor deres opgaver.. Ingen selviscenesættende Neymar, Pogba eller Ronaldo her.. Vi står sammen, og Salah er selve personificeringen af de ting.. Manden, de unge og de nye signings ser på som inspiration. Det ser ovenikøbet ud til at vores største primadonna, Sturridge, er klar til at indordne sig og arbejde ydmygt.. Kæft, jeg glæder mig til den nye sæson. YNWA!!
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af Hasse1983
Vi virker til at have en helt fantastisk holdånd og et fantastisk sammenhold på og uden for banen. Bevares, LFC TV kan redigere, men synes godt nok der er massiv hygge, spas og sammenhold på videoer og billeder der sendes ud.
God betragtning med Sturridge. Det virker også på mig som om, at han har skruet ned for nogle ting og op for de sportslige. Han har haft en hård periode de sidste år, og det kan meget vel ændre ens indstilling til nogle ting. Hvis han er fit og mentalt klar til at spille et brag af en sæson, muligvis for en forlængelse, så kommer han til at gøre ondt på modstanderne.
Jeg slår dog koldt vand i blodet med succes. Nye spillere skal spilles ind, så jeg har Top4 som ydmygt mål i PL i denne sæson og så gerne en pokal fra enten CL, FA el EL.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af 6116
Svære overvejelser jeg må gøre mig .........
i hvert fald starter jeg ud med når top-3 starter
1. Gerrard
2. Hyypia
Skrevet af Mathews
1. Steven Gerrard
2. Maxi Rodríguez (runs down the wing for me)
3. Emile Heskey
4. Rigobert Song
5. Lucas Leiva

Boblere: Ryan Babel, Abel Xavier, Milan Baroš, Boudewijn Zenden, Pegguy Arphexad, Nicolas Anelka, Jan Kromkamp, Sebastián Leto, Oussama Assaidi, Aly Cissokho, Fernando Morientes, Titi Camara, Daniel Agger... The list goes on.
Skrevet af Lynild
Ikke en eneste stemme på Fowler? Jeg er decideret i chok.

OT. Fik endelig set highlights fra United-kampen. Holdet virker sprudlende, men United er måske også lidt bagud i forberedelserne. Og det er dejligt at se Sturridge i den form. Hvis han kan holde kadencen og undgå skader, vil han være en verdenklasse reserve. Shaqiri virker også klar til at træde ind på den store scene.

Der er købt rigtig godt ind. Det er dog lidt ærgerligt, at de unge skubbes ud, og så synes jeg, at forsvaret med en skade eller to ser lidt shaky ud. Robbo og VVD må ikke gå i stykker f.eks.
Skrevet af D.B.R. ©
Ikke en eneste stemme på Fowler? Jeg er decideret i chok.

Ham stemte jeg da på i går :-)
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Woodburn tager ikke på træningslejren i Frankrig. Aston Villa skulle være favoritten til at få ham på lån.

https://t.co/05oAw1rWy6?amp=1

James Pearce
@JamesPearceEcho
·
16 t
#LFC accept a fee of £2.4m potential rising to £3.5m from Rosenborg for Pedro Chirivella.

https://t.co/JWYbSyb3tU?amp=1


Hehe ja next season....-:) ja det er jo 28 år siden vi sidst blev mestre.....:) så det ligger jo ikke sådan lige til højrebenet, at det skulle blive i år....-:) 25 point er pokkers mange point at skulle indhente. Nu får City jo næppe 100 point igen, men de har en voldsom stærk trup, det er svært at tro at de ikke rammer mindst 90 point. Hvis man skal være lidt optimistisk og det skal man jo være...-:). Så har det været VM år og det har været en pokkers lang sæson for mange spillere, så der vil formentlig blive smidt lidt flere point væk fra de formodede top6 hold end der nok normalt ville blive i en sæson. Det er ikke fordi jeg ikke synes United har en stærk trup, for det mener jeg de har. Men for pokker Mourinho kan skabe problemer for sig selv, med nogle af de ting han siger. Jeg så interwiet med ham efter kampen og det er ikke fordi jeg som sådan er uenig i det han siger. Men måden han får sagt eller formuleret sig på er fuldstændig respektløst overfor United som klub og specielt det signal han får sendt til de unge spillere i United. Det kan blive fugl el fisk med United i denne sæson, men jeg tror de ender i top4. Så er der Arsenal med ny træner, synes de har fået handlet fornuft ind. Man kan godt sammenligne Arsenal lidt med LFC da Klopp overtog roret, stærkt offensivt hold men der mangler noget rygrad ned gennem holdet. Det synes jeg de har prøvet at løse med deres indkøb. Tottenham og Chelsea synes jeg er lidt for tidligt at udtale sig om, da de nok ikke er færdige med at handle. Men ja endnu en spændende sæson som LFC fan, for pokker vi har en spændende trup....-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Goldie
Jeg vil også være med:

1. King Kenny
2. Rush
3. Fowler
4. Gerrard
5. Alan Hansen

Bobler: Mølby, Souness, Alonso
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af Slettet(520335202712)
1.John Barnes
2.Steven Gerrard
3.Ian Rush
4.Jan Mølby
5.Robbie Fowler
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
Hehe i er startet med All Time....-:) Nå hvis det er mig, der skal stå for registreringen af stemmerne ( gerne med hjælp fra Unlucky 😊). Så er reglerne som følger : Det bliver en top3 og der kan ikke stå flere navne på samme plads ! ....-:) Hvis det er en top5 man gerne vil have, så er der en anden end mig der må stå for regnskabet med optælling af stemmerne....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(520335202712)
Min Top 3:

1.John Barnes
2.Steven Gerrard
3.Ian Rush
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af AHUJ
Jeg var 10 - 11 år, da han var i klubben i anden omgang - så har været 6 år, da han forlod klubben første gang. Så han er i hvert fald ikke på min liste :).

Jeg var kæmpe fan af Suarez, da han var i klubben, og også de første par sæsoner i Barcelona, men de seneste par år er han begyndt irritere mig, når han spiller - så han er heller ikke på min liste, selvom han måske havde den største stjerne hos mig, da han spillede i klubben.

1. Gerrard - den absolut største spiller og Liverpool legende i den tid, jeg har fulgt klubben. Da jeg begyndte i skole som 5-årig og lærte at læse, fik jeg min far til at lære mig tekst-tv, og der gik ikke lang tid, så kunne jeg alle sportssiderne i hovedet. Jeg havde den ulempe - eller fordel måske - at ingen i min familie gik eller går op i fodbold, så jeg var den eneste, som 5-årig, der interesserede mig for det - og hver dag gik jeg alle tabellerne i gennem på tekst-tv for at se de forskellige stillinger og resultater. På det tidspunkt havde jeg ikke noget hold, men interesseren for fodbold var der. Da jeg var på ferie i Kroatien i 2004, lige inden jeg blev 9 år, ville jeg have nogle fodboldtrøjer - og der synes jeg, at Liverpools trøje var den fedeste, så den fik jeg, en kopivare selvfølgelig, med Gerrard på ryggen, nummer 8 - den sæson, hvor han skiftede fra 17 til 8. Jeg fik også købt den hvide trøje, ligeledes med Gerrard på ryggen. Det blev mine to yndlingstrøjer, som jeg gik med hele tiden, og er vel grunden til, at jeg startede med at holde med Liverpool.

Captain Fantastic! - klar nummer et hos mig.

2. Agger - At han er dansker, hjælper selvfølgelig :). Jeg bruger Gerrard-historien som pejlemærke til, hvornår jeg begyndte at holde med Liverpool - eller hvornår jeg valgte klub. For selvom jeg havde fået to Liverpool trøjer, så fulgte jeg kun klubben og resultaterne på tekst-tv. Det var først omkring 2008/2009, at jeg begyndte at følge klubben, og begyndte at se kampe med holdet - og lige omkring den periode fik jeg på en ferie i Spanien købt en trøje med Agger på ryggen, endnu en kopivare selvfølgelig :) - og i den periode, hvor interessen for Liverpool steg, havde Agger som dansker på holdet en stor stjerne - også fordi, at det ligesom var den eneste, som jeg kunne snakke med familien om, da de ikke havde kendskab til andre spillere på holdet.

Han var med til at øge min interesse for Liverpool, og var en af de spillere, som man kunne snakke med de fleste om, uanset om de gik op i fodbold eller ej, fordi han var dansker - og jeg ville snakke meget om fodbold dengang, rigtig meget.

3. Mo Salah :--) - Euforien tager måske lidt overhånd, når jeg placerer ham som nummer tre efter en sæson i klubben - men han har det hele for at blive en legende, hvis han altså ikke laver en Coutinho, Sterling, Torres eller Suarez.. Fantastisk personlighed udenfor banen, god attitude på banen og en verdensklasse fodboldspiller.

Bobler: Lucas Leiva. Jeg var vild med ham. Fantastisk attitude, han var tydeligvis glad for klubben, og brokkede sig aldrig, selvom han måske ikke var forrest i køen. Spillede sig op, og var i flere sæsoner en vigtig spiller på holdet.

Carragher og Kuyt må være de to næste. :)
YNWA
Skrevet af Pascal
Top 3:

1. Kenny Dalglish
2. Steven Gerrard
3. Ian Rush

Hvis det bliver til en top 5

4. Steve McManaman
5. Bruce Grobbelaar
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Goldie
Jeg tror, folk har et behov for at hylde alle deres helte?. Så det er vel ok at poste top 5, men også ok, at kun top 3 får points i sammenregningen?
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af Pussen
1. Kenny Dalglish
2. John Barnes
3. Ian Rush

Hvis top 5
4. Steven Gerrard
5. Robbie Fowler

Bobler. Peter Beardsley :)
annonce
0