Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)

Jojo, men du bliver nødt til lige at forklare mig logikken i at det lige skulle være en tendens der vokser frem nu? Hvorfor er det vigtigt at en central midtbanespiller lige pludselig skal besidde de kompetencer nu?

Fordi det er så moderne at spille med aggressivt presspil.

Det er heller ikke et faktum. Det kan være det bliver totalt umoderne at presse højt om et par år, selvom jeg tvivler. Det er blot en teori.

---

Jeg undlader at kommentere på profetien om et fald fra 2. til 6. pladsen. Men det lyder fanme som et hårdt år som United-fan.
Skrevet af Paz
Ja, okay. Så er det fordi det isoleres til topholdene. Det var nok mest det med at man skulle evne at "drible sig ud af presset" der undrede mig. Det er jo alligevel relativt få kampe der spilles mod de andre tophold i løbet af sæsonen i liga-regi.

Jeg kender ikke så meget til Sarri og Emery, men måske vi også vil se Chelsea og Arsenal begynde at praktisere et højere og mere aggressivt pres i den kommende sæson. Og derfra mangler vi jo så kun United.

Iøvrigt er Barcelona vel gået lidt den anden vej de senere år efter Guardiola har forladt dem. Det har mig bekendt ikke været noget hverken Valverde eller Luis Enrique har priroriteret i nær så høj grad. Det kan så være en af grundene til at de har haft noget sværere i ChL. Omvendt, vil så jeg heller ikke mene at Zidane har praktiseret højt og aggressivt pres. Men de har så alligevel klaret sig fint nok.
Skrevet af Paz
Paz

1. City.
De var bedst sidste år, så det er de vel også i år med det samme hold, right? Jeg tror faktisk det bliver meget tæt i år, og jeg tror slet ikke City formår at holde dampen oppe på samme måde som de kunne i sidste år. Af lidt de samme grunde som Jesse Pinkman er inde på. Jeg er ikke langt fra at sætte Liverpool øverst, men jeg kan alligevel ikke helt få mig selv til det. Jeg skal se det, før jeg tror på det...


2. Liverpool.
Bedste hold på papiret i min tid som fan, en klar strategi, masser af optimisme i og omkring klubben. Det kan sgu være vi vinder. Det er ikke umuligt.

3. Chelsea.
Ny, spændende træner og skal ikke prioritere europæisk. Spillematerialet er dog ikke voldsomt imponerende, synes jeg ikke. Specielt mangler de noget offensivt kvalitet.

4. Arsenal.
Som Jesse, tror jeg også at meget afhænger af om de får styr på defensiven. Men det gør de så i tilstrækkelig grad til at de kan erobre deres 4. plads tilbage fra os. Heller ingen europæisk fodbold der for alvor skal prioriteres. Medmindre, selvfølgelig, at Emery er hentet ind for at vinde EL... Det kan han bare!

5. United.
Jeg håber de (Mourinho) bryder sammen. De har holdet til at udfordre om mesterskabet, men det håber vi ikke kommer til at ske. Dårlig sæsonoptakt, kan have en negativ indflydelse.

6. Tottenham.
Den obligatoriske. Lige såvel som Kane glemmer hvordan man scorer mål i august, lige såvel glemmer jeg over sommerferien, hvor gode Tottenham er. Vi husker nok igen i løbet af september. De har haft mange spillere som er vendt sent tilbage fra ferie og derudover har de ikke fået tilføjet ny energi til truppen. De har en stærk start-elver, men mangler også lidt i bredden.

_____

3. Cardiff - Brighton - Huddersfield

4. Mané

5. Bobby

6. Van Dijk

7. Gomez

8. Ingen
Skrevet af Fribytter
@ Paz og La Pioche

Jeg tror, det er en tendens, der har været der et stykke tid, og den er nok både proaktiv og reaktiv. Hvis man ser bort fra Liverpool, havde Ancelotti eksempelvis stor succes med at bruge Di Maria som central midt i Real Madrid, og Pochettino har fået en virkelig god central midt ud af Dembele. Renato Sanches var også så ombejlet i sin tid, fordi han alderen taget i betragtning var virkelig god til at vinde metre med bolden. I Liverpool begyndte tendensen med driblestærke midtbanespillere nok også, før Klopp kom til. Rodgers brugte Sterling som tier og Coutinho som otter i en diamant med stor succes i sæsonen, hvor Liverpool sluttede på andenpladsen, men eksperimentet stoppede så, da Suarez blev solgt, og Coutinho blev rykket ind som tier, og Sterling blev brugt som angriber eller kant.

Når det kommer til Klopp, så passer en drible- og løbestærk spiller simpelthen bare godt til presspil og tempofyldt boldomgang med masser af omstillinger, så derfor er tendensen nok ikke overraskende udtalt ved ham. Jeg tror imidlertid ikke, at systemet alene kan forklare, hvorfor Klopp har satset så kraftigt på driblestærke midtbanespillere sammenlignet med andre trænere.

Jeg tror også, at tendensen er et modtræk imod den måde, midtbanespillere normalt presses på. Fælles for de kompakte og de aggressive hold er, at midtbanespilleren oftest presses på afleveringsmuligheder. De aggressive hold går så efterfølgende efter bolden, hvor de kompakte hold ofte er tilfredse med en side- eller baglæns aflevering. Klopps udfordring i forhold til midtbanen er, hvordan han skal få midtbanespillerne til at slå de rigtige afleveringer.

Den konventionelle måde at bygge et godt hold op på er at have stærke pasningsspillere centralt. Hvis man ser på hold som Bayern München, Real Madrid, Barcelona og Man. City, så har de hold flere gode pasningsspillere på de centrale pladser (og også et par stykker på andre positioner). Det gør det sværere at lukke afleveringsmulighederne ned, når der er så mange spillere på banen, der bare skal bruge en smule tid og plads til at slå en farlig aflevering. En sidelæns aflevering er ikke nødvendigvis spildt, da det kan give en anden kreativ spiller en lidt anden vinkel og flytte modstanderen rundt på banen.

Lidt simpelt sat op er midtbanespillerens primære offensive opgave at få bolden frem til individualisterne, og det kræver i sidste ende en aflevering. Derfor er der en udbredt opfattelse af, at gode hold behøver gode pasningsspillere. Også fordi der er en udbredt opfattelse af, at det er for risikofyldt at satse på at drible centralt i banen.

Men jeg tror, at Liverpool er kommet frem til, at det kan betale sig at drible centralt i banen. Moderne fodbold giver plads til, at centrale midtbanespillere kan drible igennem kæderne i stedet for at aflevere, og på den måde kan man opnå nogle af de samme effekter som ved de gode afleveringer. Den måde, midtbanespillere presses på, giver plads til at drible - især hvis ikke midtbanespilleren forsøges presset til et boldtab, som de kompakte hold ofte ikke gør. Man kan stadig argumentere for, at opgaven med at få bolden frem til individualisterne ikke bliver løst ved at drible, da midtbanespillerne ikke skiller sig af med bolden ved at drible, men omvendt så opstår der en ubalance hos modstanderen, når man bryder gennem kæder, og det betyder, at det er lettere at finde individualisterne i de rigtige situationer. Hvis gennembruddet lykkes, er det efterfølgende lettere at slå den rigtige aflevering, og man er derfor ikke så afhængig af de gode pasningsspillere.

Modstanderen kan selvfølgelig vælge at presse på en måde, så det vil være utrolig svært at drible centralt i banen, men det efterlader plads andre steder på banen, og det vil typisk være i forsvaret, hvor de fleste hold helst ikke ønsker give Liverpool plads.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Goldie
1) Goldie
2) top 6:

1. Liverpool
Jeg har skrevet det herinde før.. Denne "next season" føles bare så meget bedre end før.. Gode indkøb, profiler i deres bedste alder. Kan vi undgå skader på de værste positioner, så tager vi den i år, venner!

2. Manchester C.
De er klasse, men jeg tror, der vil komme lidt mæthed og selvtilfredshed i truppen, og jeg tror rent faktisk, at CL er hovedmålet for dem i år, og det kan koste lidt i ligaen.
3. Arsenal
Med Emery ved roret kommer der skik på defensiven. Jeg indrømmer, det er lidt af et sats med dem som treer, og det bliver da også tæt løb.
4. Tottenham
Efter at have været tæt på i nogle år efterhånden med samme trup, tror jeg de vil komme til at mangle ny inspiration for at kunne gå det sidste stykke. Kane kommer ikke til at lave så mange mål i år.
5. Chelsea
Ny manager, rygter om spillere, der måske skal væk eller bliver sure (Hazard, Courtois) kan ryste en trup, der i forvejen lider lidt under Abramovichs urealistiske forventninger (og knap så vilde indkøb)

6. Man. U.
Jeg tænkte egentlig først på dem uden for top 6, men besinder mig. Mourinho er væk senest til nytår. Det er vel bare et spørgsmål om tid, før han har fornærmet den forkerte en gang for meget. Jeg forventer ikke ekstra points for denne åbenlyse forudsigelse...

3) nedrykkerne:
18. Cardiff
19. Newcastle (desværre)
20. Wolves

4) Salah
5) Mané
6) Van Dijk
7) Milner
8) Ingen

Tak for det fede initiativ.. Nu krydser vi alle fingre for, at jeg får ret...
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af KnoldSparkeren
1. Knoldsparkeren.

Top-6:

1. Liverpool: Jeg tror endelig vores tid er kommet. Kan vi komme stærkt fra start og vinde de første fem kampe ser det godt ud. Grunden til City fik så mange point sidste år, tror jeg er fordi de efter en lang stime uden nederlag i starten af sæsonen, kunne lugte en sæson uden nederlag. Hvis man vinder de første fem kampe vil der også komme en utrolig positiv stemning omkring klubben i truppen, fansne og medierne. En god start på fem sejre og så tror jeg på det. City ser dog skræmmende ud.

2. Man. City: Efter en kamp mellem os og City, må de se sig slået i sidste runde. Deres hold ser meget stærkt ud, men en skade til De Bruyne ser det svære ud. Silva er ved at være oppe i årene, det samme med Agüero, så de komme nok til at skulle aflastes eller rammer ind i skader. Det tror jeg bliver afgørende for den tætte kamp mellem os og dem.

3. Chelsea: Med en ny spændende manager tror jeg de kan komme tilbage i chl-feltet. De holder højst sandsynligt på Hazard. Hazard, den nye signing Jorginho og Kante bliver utrolig vigtige indernes run om chl-pladserne. De mangler dog en angriber, og umiddelbart ser det ud til målene skal komme fra Hazard, det er det der taler for, at de ender uden for top-3. Jeg tror dog på dem.

4. Tottenham: Ingen ud og ikke rigtig nogen ind. Tror det bliver meget det samme som vi har set de andre år. Måske får jeg hun for det her, men jeg synes ikke Lloris er en dygtig nok keeper. Bevares han laver glimrender redninger engang i mellem, men han laver også mange underlige ting. En glimrende trup, der dog som os virker til at kunne spille som dag og nat fra den ene runde til den næste.

5. United: Der er grus i maskinen i Manchester United. Jeg er bestemt ikke imponeret over noget som helst der i øjeblikket. Ikke en rigtig venstreback, kun en dygtig cb i form af Bailey, højrebacken er heller ikke imponerende. Alexis passer ikke ind og jeg tror højest han får en middelsæson. Jeg tror slet ikke Fred er den spiller der kan frelse dem og jeg tror ikke han bliver nogen gave. Lukaku skal nok score mål mod de mindre hold, og det er der de får deres point. Mou bliver fyret i december og efterlader klubben på en 7. plads.

6. Arsenal: Jeg har slet ikke nogen fidus til det her hold. Deres offensiv ser okay ud, men jeg synes ikke midtbanen er dygtig nok. Ramsey er god, men holder han sig skadesfri? Jeg er ikke imponeret over købene, hvor jeg kun ser Sokratis, som en spiller der har niveau. Det tager tid med en ny manager, og jeg tror det tager mere end en sæson før Arsenal igen nærmer sig chl fodbold igen.

3. Watford, Cardiff og Brighton

4. Salah

5. Keita

6. Salah

7. Keita

8. Lovren
Skrevet af Slettet(520335202712)
1) Gino77

2) Top6:

1. Liverpool-Jeg er ligesom mange andre stor tiltro til vores trup i år,og hvis vores forsvar sidder i skabet bliver vi mestre.

2. Manchester United- Jeg ved ikke hvorfor men et eller andet siger mig at de er med i kampne igen i år,Mou laver en omvendt 3.sæson,hvor de istedet for at falde sammen og han bliver fyret,er med i ræset helt til det sidste.For de har jo et klassemandskab.

3. Manchester City-Jeg tror simpelthen at de satser hele butikken på at vinde CHL at de ikke er fuld gear til Pl.Pep Guardiola,skal vinde denne pokal,nu er det hans tredje klasse mandskab han har og har kun vunden den med Barca,så det skal være i år og det tror jeg ejeren af City og vil sætte stor pris på. Så All-in på CHL & PL not so much.

4. West Ham - Min overraskelse for i år, ved godt at de næsten har fået et helt nyt hold,men hvis der en der kan tøjle dette er det deres nye træner Pellegrini.

5. Chelsea FC - Tror også de vil være med langt fremme i forløbet med vil falde fra i slutningen af sæsonen,de mangler klasse i angrebet og det vil blive udslagsgivende tror jeg.

6. Tottenham - Ikke rigtig noget at sige om dem,de er der bare hele tiden og det tror jeg også de vil være i år.

3) Newcastle - Cardiff - Watford

4) Salah

5) Keita

6) Keita

7) Lovren

8) Lovren
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af CHA
1) CHA

2) Top-6:
1. City
De er urørlige lige pt og har klart den stærkeste og bredeste trup og (desværre) den bedste manager. Deres mange kræfter i CHL kommer ikke til at gå ud over Premier League.

2. Liverpool
Holdet er klart forbedret, harmonien i klubben virker til at være fantastisk, og det gode og flotte forår i 2018 giver tro på tingene. Men Jeg er stadig nervøs for, hvad der sker, hvis fx Van Dijk eller Salah bliver skadet. Der kan vi ikke gå ind og erstatte 1:1, og der er immervæk langt fra Van Dijk til Matip/Klavan/Gomez. Men jeg tror på en god sæsonstart og en alt i alt flot sæson!

3. Chelsea
Chelsea bliver styrket af Sarris ankomst og hans offensive tilgang til fodbold. Men mister de Courtois/Hazard, kommer det til at se svært ud.

4. Arsenal
Ligesom Sarri, bliver det også godt for Arsenal at få Emery. Jeg tror, at Arsenal kommer til at blive styrket i defensiven, og deres offensiv skal nok også sprudle. Men jeg tror, at de kommer til at have "Liverpool-agtige-nedsmeltninger" som Liverpool i de sidste par sæsoner, altså ikke at kunne lukke kampene og blive straffet i den anden ende til sidst.

5. Tottenham
Manglende tilføjelser henover sommeren kommer til at koste for holdet.

6. United
Mourinho, 3. sæson.

3. De 3 nedrykker:
Cardiff – Huddersfield – Watford

4. Topscorer for LFC i PL:
Salah

5. Flest assist for LFC i PL:
Firmino

6. Player of the year for LFC:
Keita

7. Første røde kort for LFC i PL:
Keita

8. Første selvmål for LFC i PL:
Lovren
Skrevet af TR1986
God kamp iaften:-) Jeg håber det bliver en seværdig en uden skader.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af YNWA"96"
Ja god kamp TR...-:) !

Bobby med fra start af og det er nok meget tæt på det hold som spiller imod The Hammers i første kamp.

Liverpool XI to face @sscnapoli:

Alisson, Clyne, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Keita, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

God kamp ! ...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnockOut
Hvad tid spiller i ? Kan ikke rigtig finde noget om det
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af AHUJ
Go go!

Vi spiller nu - om et minut.

Jeg er ret spændt, selvom det ´bare´ er pre-season. Alisson, Keita og de tre i front.

..

Bliver sendt på tv3sport. :)
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
Den starter nu TV3 sport1....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Så er vi igang.....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnockOut
Tak
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af AHUJ
Kan næsten ikke tillade at brokke sig foran 2-0 efter et lille kvarter, men jeg synes, det virker lidt usikkert i forsvaret. :)
YNWA
Skrevet af Mathews
Klasseforskel.
Skrevet af TR1986
I en træningskamp Matthews. Jeg vil hellere bedømme ordentligt når vi kommer til de betydende kampe. Men ja, indtil videre i kampen har Liverpool klart været skarpest.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af bendixboogie
Hvor langt er Napoli fra deres sæsonstart?
Skrevet af D.B.R. ©
Serie A starter om 14 dage.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0