Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(152148200712)
Mon ikke FA snarere lader Mané slippe, fordi han reagerer aggressivt på noget, der også kunne have givet et rødt kort? Så i stedet for at straffe to spillere, straffes ingen.


Det tror jeg du kan have ret i, men når man ser den i slow og kigger efter, så kan man næsten se at Manè ikke rigtig når at tage fat, men besinder sig i sidste øjeblik. Ved godt at hensigten kan være nok nogle gange.
Jeg tror nu sagtens at albuen kan blive straffet. I de klip jeg har set hvor der er forsøget zoomet, ligner det rigtig meget en bevidst handling, og den slags straffes tit meget hårdt.
Skrevet af Lynild
I den ideelle verden bør begge få karantæne.

I øvrigt undrer det mig, at man kan ligge den værste troll-nyhed op og lade folk få frit slag ift. deres indre svinehund. Men det sætter da nogle af de seneste debatter rundt om i trådene i perspektiv.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Nyheden ligger vel som den skal i Liverpool tråden for at undgå mudderkastning. Da episoden skete gik folk på bold.dk fuldstændigt amok over Mane, men ingen af de fans fra hovedsageligt Arsenal og Chelsea glemte at snakke om den svinestregen der startede det.
Nu glæder jeg mig vildt over at FA deler mine mening og frikender Mane. I studiet efter kampen er de jo også enige i at selvfølgelig skal Mane da ikke straffes. Hvis du mener at det er det der er en trolling nyhed så sletter jeg den da gerne igen.
Men igen, den er smidt op her for at undgå mudderkastning.
Skrevet af Lynild
Det var nu med henvisning til diving-"nyheden" på artikelforummet, hvor den ellers får fuld gaddafi.

Skrevet af KNM
Nogen der ved om der er nyt angående Fekir til Lfc. Oddset er faldet fra 4 til 2 her til morgen på sky bet og nu er det faldet yderlig til 1.5 ?
Skrevet af bendixboogie
Nå, Pulisic røg til Chelsea.

Det gør mig ikke noget, da jeg syntes hans pris var alt for høj. Han er trods alt stadig ´kun´ et talent der kun momentvis har vist sit topniveau.

Skrevet af D.B.R. ©
Ja ham græder jeg ikke ligefrem snot over vi ikke fik.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af maarkap
Det tror jeg også i kan være glade for. Prisen er helt absurd i forhold til slutprodukt han har vist indtil nu i karrieren. Ligesom Albaneren har udfyldt hullet for jer, når Mane eller Salah ikke er på banen. Ham misunder jeg - han kunne være gået direkte ind på Chelseas højrekant og så for penge der er slik i den moderne foldboldverden.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(152148200712)
Klopp må formodes at have et indgående kendskab til Pulisic og hvis han havde troet på at han ville være en forstærkning så havde han gået All in. Prisen gør nok også at det ikke engang vil være et kommercielt godt køb.
Jeg er nu glad for at vi valgte Shaqiri, selvom jeg altid har syntes at Pulisic har været et usædvanligt talent. Ham skal Chelsea nok få gavn af, med mindre han er købt for at erstatte Hazard til sommer
Skrevet af Lynild
Det er en glidebane, når man køber spillere af kommercielle årsager, som f.eks. da _alle_ hold skulle have en token-asian.

Pulisic har dog vist noget talent på højt niveau, men må siges at være overhalet indenom af Sancho og den unge dansker bla. På papiret er det sådan et køb der har choket hos Chelsea, ung offensiv fløj, men hvis Sarri tror på ham så fair nok.

Som sagt tidligere ser jeg hellere at vi giver Wilson chancen til sommer. Og der er andre talentfulde unge som Brewster og Kent også.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jeg har for nogle år siden sammenlignet Pulisic´s evner med Hazard´s. Fantastisk fart med bolden. Pulisic har været uheldig med at Sancho og danskeren slog til på holdet mens han selv skulle ovenpå ved skade.
Mon ikke Hazard forsvinder til sommer (håber det, håber det). Og Chelsea kan ikke bare erstatte en af PL´s absolut bedste 1 til 1, ligesom Liverpool heller ikke kun med Coutinho og Suarez. Man finder bare det næstbedste i stedet, og det tror jeg Sarri prøver med Pulisic.

Skrevet af YNWA"96"
Jeg forstår altså ikke rigtig det med, at man ønsker ex. Hazard bliver solgt til sommer. Jeg er fan af PL, ikke at jeg ikke følger med i de andre liga’er, men det er PL der har min “kærlighed”. Jeg kan da godt se, at når en af de bedste spillere forlader en konkurrent, så burde det styrke LFC chancer for at slutte i top4. MEN ! , det bedste ved PL er jo netop, at bredden i toppen er så bred ift. de andre liga’er. Håber da ikke, at vi skal se et hold vinde liga’en år efter år, som man ex. ser i Italien og Tyskland. Jeg håber da, at Hazard bliver i Chelsea. Men chancen for at han skifter til Real Madrid, er jo nok rimelig stor.

Ikke den store overraskelse, at Pulisic ender i Chelsea. Jeg synes han er et stort talent og med et par ældre kanter i Chelsea, giver det jo mening at købe noget ind til fremtiden. Som jeg ser det, er vejen for fast spilletid kortere i Chelsea end den er i LFC og Neil Jones skrev allerede for ca.1-2 måneder siden, at LFC ikke var interesseret i Pulisic mere. Så kan man altid diskutere prisen, men der er jo ingen der aner om det er en dyr el billig handel endnu.

Jeg har ingen anelse, hvorfor Fekir odds til LFC falder så drastisk. Der er jo ingen af de troværdige der skriver, at vi igen er på banen for at hente ham.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Guldfugl
I forhold til Fekir så jeg at en Twitter bruger havde "spottet" en bil med fekir. Men det var en and. Men om det kan havde haft indvirkning på odds ved jeg ikke. Der er vidst en artikel på echo om det et sted.
Din moar!
Skrevet af Sule12
Lloyd Kelly fra Bristol bliver rygtet til. Ung venstreback, der skulle have gjort det fint i denne sæson. Følger nogen af jer med i Championship?
Skrevet af Mathews
Ja. Hvis han kan stille sig tilfreds med en tilværelse som back-up, giver det fin mening. Især da Moreno er fortid senest til sommer.
Skrevet af Paz
Jeg forstår altså ikke rigtig det med, at man ønsker ex. Hazard bliver solgt til sommer. Jeg er fan af PL, ikke at jeg ikke følger med i de andre liga’er, men det er PL der har min “kærlighed”.


Jeg er primært fan af LFC, sekundært af PL. Det er Liverpool der har min kærlighed. En del af Liverpool som produkt er selvfølgelig afhængig af at PL er en stærk liga, men jeg har alligevel svært ved at forstå at man ikke kan forstå det umiddelbart glædelige ved at en af ens direkte konkurrenter svækkes i kampen om mesterskab og top-4 placering.
Skrevet af Slettet(152148200712)
En ting er sikkert. Jeg ønsker det bedste for Liverpool før jeg ønsker det bedste for PL. Jeg vil til hver en tid gerne have svækket konkurrenterne, dog ikke med alvorlige skader. Chelsea er pt. vores konkurrent og Hazard er en af hovedårsagerne til det. Selvfølgelig vil jeg klappe i min små hænder når Hazard smutter videre, lige som jeg vil når De Gea heller ikke gider PL mere.
Skrevet af YNWA"96"
Kelly har været et løst rygte her på det sidste. Han spiller også på det engelske U19 landshold, jeg ser lidt Championship men har dog ikke set Bristol City. Så godt den med bilen, den var sgu sjov, men næppe noget der burde påvirke et odds...-:)
Camacho skulle være på vej til Sporting Lissabon på lån, med et muligt salg til sommer på £13.5 M. Solanke bliver nok osse lånt ud, hvis man skal tro på der bliver skrevet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Jeg er først og fremmest fan af LFC ! bare så det lige er på det rene. Men jeg elsker PL, klubbernes historie og de mange opgør, som har så meget historie. Jeg vil da hellere have, at de bedste spillere render rundt i PL end i de andre liga’er. LFC fremgang skal måles på egne præstationer og ikke vores konkurrenters “ulykker”.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af SAB4
Man ved det går godt, når man egentlig helst bare vil have status quo, og vinduet overstået hurtigt muligt, i frygt for at miste nuværende momentum, ved at få nye spillere ind.

Det skal siges at Fekir giver 2.5 igen, og ikke 1.5. Mon ikke Pulisic handlen, medførte at oddset faldt (hvis det var tilfældet) og jeg ved ligeledes ikke hvor stort behovet er for ham med Shaqiris præstationer.

Inden sæsonen mente jeg at vores svage punkter var højre forsvarsside. dvs makkeren til VVD og Arnold. Men her efter 20 kampe, er der ikke noget der tilsiger vi skal investere der.
annonce
0