Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
Jeg vil da også hellere se Hoever - men det er jo noget lort, hvis han er ude mod Brighton. Så skal Gini eller Fabinho (igen) derned.
YNWA
Skrevet af Mathews
Er Lovren ude i længere tid, skal der 100% hentes en CB allerede i januar, Matip er kronisk skadet.

Klavan eller Steven Caulker? ;)
Skrevet af Hasse1983
Tænker Lovren gik ud fordi man ikke ville risikere noget. Han får lidt varme på nu, massage osv og er klar til næste kamp. Er Gomez ikke også retur lige straks? Tænker ikke lån bliver nødvendigt.

Noget helt andet, og ved ikke om vi må el gør det i tråden, men spiller folk live bet på vores kampe?

Pis også...
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Så er den kamp tabt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Hvad HELVEDE har Milner gang i denne kamp indtil videre... Man kan virkelig ikke se, at han skulle være den mest erfarne. Først fejlen men hvad fanden laver han i tilbageløbet.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Mathews
Det var da også fuldt forventet, Klopp har alle dage syltet cup-turneringerne til fordel for PRL og CHL. De unge er selvsagt ikke erfarne nok til at slå et Wolves-hold i stort set stærkeste.
Skrevet af Fields
Tænker ham Jota løber og holder Milner fysisk fra at løbe over mod bolden.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Fløjt bare af nu.
Den eneste man ikke forventer laver fejl i sådan en kamp er da Milner. Han har jo nærmest ikke lavet andet indtil videre.
Skrevet af AHUJ
Gennemført skidt sekvens af Milner. Især tilbageløbet. Hvad laver han dog.
YNWA
Skrevet af Mainy
Ingen tvivl om at denne kamp ikke har høj prioritet hos Klopp, synes bare det er bekymrende, at det er vores rutinerede spillere som laver fejlene.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Hasse1983
Klogt men ikke kriminelt løb. Helt efter bogen det mål.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
I Tyskland så man tit prøver på Keita´s skudevner. Hvorfor prøver han ikke noget mere udefra.
Skrevet af ( O )
Det er nok psyke. Han kommer heller ikke så meget i feltet endnu.
(Sindsyg fed spiller i RB).
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Alt andet end stærkeste opstilling ude mod Wolwes er et sats. Det er jo et rigtig stærkt mandskab. Derfor var jeg også træt af den lodtrækning. Vi ryger nok ud af FA Cup´en i aften. Bare ærgerligt. Vi skal ikke risikere noget i den turnering så tidligt. Alligevel trak vi så en skade, der sket ikke var brug for...
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af AHUJ
Forventningerne er selvfølgelig ikke de samme som normalt. Men jeg forstår ikke, hvorfor Moreno og Camacho gemmer sig væk så langt oppe på Wolves banehalvdel. Det lukker jo fuldstændig ned for alle spilmuligheder. Shaqiri ser godt nok ud til at trække ned på backen, når vi skal spille bolden op - men han trækker ind i banen som venstrebenet i højreside, og så står Camacho på kanten uden overhovedet at blive involveret.

Sturridge og Origi går heller ikke meget væsen af sig.
YNWA
Skrevet af flotfyr_17
Man skal selvfølgelig passe på med at konkludere for meget ud fra sådan en kamp her, men alligevel...
Origi og Sturridge har altså ikke særlig meget berettigelse på det her hold.

Umiddelbart synes jeg, at vi bør få Shaqiri eller Jones længere ind mod midten af banen. De er eminente til at vende af på deres direkte markering, og det kan altså skabe noget fart og dynamik i spillet - det er det vi mangler i aften.

Hoever skaber selvfølgelig nogle pressede situationer, men jeg synes egentlig, at han spillede sig ind i kampen, hvis man ser bort fra den sidste aktion.


Nå, men kampen skal måske bare tages for, hvad den er, nemlig en kamp for reserverne.
Liverpool
Skrevet af AHUJ
Hoever skaber selvfølgelig nogle pressede situationer, men jeg synes egentlig, at han spillede sig ind i kampen, hvis man ser bort fra den sidste aktion.

Det går også lidt i tråd med det, som jeg skrev før. Moreno og Camacho er alt for langt fremme på banen, så de er slet ikke spilmuligheder, når bolden bliver spillet rundt i forsvaret. Så for Hoever er det ikke lette betingelser, når han ikke har en back, som bolden kan spilles ud på.
YNWA
Skrevet af KnoldSparkeren
Vi mangler en stopper. Har vi stadig nummeret på Steven Caulker liggende? Så har vi også en vi kan smide i angrebet ;-)

Synes faktisk de unge spillere skuffer mig lidt. Alt for mange fejl og alt for overilet, noget af det kan man forvente af unge spillere, men synes faktisk niveauet fra dem er ret lavt. Jeg vil dog ikke afskrive dem endnu. Eller jeg vil gerne afskrive Camacho, han er kant spiller og ikke back. Han står og snork sover størstedelen af tiden. Han har bestemt ikke niveau til at spille back. Kant? Måske.
Skrevet af flotfyr_17
Korrekt, AHUJ.

De unge knejter i den højre forsvarsside bliver nødt til at være tættere på hinanden, så de kan agere "støttespilæere" for hinanden. Det er sgu et svært sted at få sin debut, når man ikke er ældre, og derfor behøver de ekstra hjælp.


Kunne godt tænke mig at se Trent inde på midtbanen idag. Han kan næppe gøre det ringere end Milner.
Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
Er Sturridge med ? ....-:)
Man kan godt se, at det er et hold der ikke har spillet sammen. De unge har gjort det ok, men mangler naturlig nok noget fysik og spiller lidt for sikkert. Vi mangler noget fart i vores spil.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0