Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Fortjent sejr til Wolves, trods Big Shaq stolpe ud. Vi mangler for meget kvalitet idag af spillere, de unge gjorde det efter omstændigheder fint, men mangler en del endnu. Hoever ser rigtig spændende ud, trods diverse fejl. Jones kom aldrig ind i kampen og mister for mange bolde på farlige steder, bl.a det andet mål til Wolves. Men med B-C kæde kan man heller ikke forvente, at vinde over et hold med Wolves kvaliteter. De er gode til, at lægge fælder i deres presspil og der spiller vi alt for langsomt idag for at komme igennem deres pres. Men for mange af dem der skal bære holdet idag, spiller ikke godt og der mangler nogle til at tage taktstokken. Synes Fabinho gjorde det fint, men satser for meget i sin takling da Milner mister bolden. Keita gjorde det osse nogenlunde synes jeg, selvom det ikke er alt han lykkedes med.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af armand
helt rart at se vi (spurs) ikke er de eneste der kan slå os på wolves.

er det city de har næste gang?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg
Skrevet af AHUJ
@Liverdrengen

Så du kampen?

Hoever var meget usikker, og var heldig ikke at koste et par mål. Så debutten var altså ikke bedre, selvom den ser flot ud på stats.

Han har tydeligvis et godt drev med bolden og rimelig teknik, ligesom han havde nogle gode bolde i luften frem i banen. Til gengæld mangler han rutine, havde svært ved at placere sig rigtigt og blev presset i situationer, hvor han ikke skulle være blevet presset.

Men altså, det var en ok debut af en 16-årig knægt, som skal ind at spille midterforsvar ved siden af en midtbanespiller og uden en back til at spille bolden ud på. Han har tydeligvis potentiale, men jeg tror, at han ville have stået stærkere, hvis han havde spillet på backen i stedet. Jeg tror også, at hvis han får et kampe i næste sæson, at det så kan blive for at aflaste på højreback i Carling og FA cuppen. Han skal have et par år endnu, før han er klar til at spille centralt på det her niveau.

Ud af de tre unge, Jones, Camacho og Hoever - var han den, som viste de mest lovende takter. Curtis blev ikke involveret, og havde nogle rigtig dumme boldtab på egen halvdel. Camacho er kant og ikke back. Helt tydeligt at han har sine forcer i duellerne og rent offensivt.
YNWA
Skrevet af bendixboogie
Vi var lidt tvunget til at sælge denne kamp, da en del spillere måtte have et hvil.

Desværre var vores bredde ikke stærk nok, delvist grundet vores skadesproblemer i forsvaret, som så blev forværret. :(
Vi må håbe at man hev Lovren ud for at begrænse en potentiel skade, og ikke en ´full blown´ muskelskade.

Wolves er for godt et hold til at kunne komme med et så amputeret hold, og få et resultat.

I min verden er det tæt på ligegyldigt at give de unge drenge spilletid i kampe som nærmest er solgt på forhånd.

Fuck hvor blev den unge stopper bare spillet dårligere af sine hold kammerater. Hvor mange gange endte han ikke med at modtage afleveringer hvor han nærmest står på egen mållinie, uden afspilsmuligheder, med 3 modstander flyvende imod ham. Omkring sig havde han en medstopper ude af position. En keeper der ikke har set skyggen af spilletid i denne sæson, og en back som er lige så grøn som ham selv der stod på den modsatte banehalvdel og aldrig var spilbar.
Og de 2 ´rutinerede´ spillere foran ham (Milner & Keita), lavede så mange fejl at han aldrig kunne få ro på sit spil.
Han ville have fået lige så meget ud af at springe ud fra en bro...

Og Migs havde jo ikke en chance på nogen af scoringerne... Det er fint hvis man ikke er pjattet med ham, men giv ham i det mindste den kredit han fortjener.

Skræmmende kvalitetsgab der er fra vores bedste offensive spillere, til reserverne.
Skrevet af Liverdrengen
@AHUJ

Nej så ikke kampen. Missede den første kamp denne sæson idag. Så dog han var blevet kørt ned på twitter, og så faldt jeg over statsene. Så jeg fandt det uoverskueligt. Men tak for en fin gennemgang. Han har dog blevet bygget op i en uge, at han skulle være et hyper-talent. Vi får se om han får flere chancer i år.

Ah, hvordan gik med Fabinho?
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af AHUJ
@Liverdrengen

Jeg synes ikke, det er retfærdigt at køre ham ned over præstationen. Så var det ikke dårligere. Det var tydeligt, at han havde den basale fodboldteknik på plads, og samtidig et ret godt drev med bolden. Han mangler bare noget rutine, som nok skal komme med årene. Men som sagt, så ser jeg gerne, at han får nogle kampe på højreback i stedet for centralt. Jeg kunne godt se ham være en backup til TAA og Gomez på højreback i næste sæson.

Fabinho gjorde det fint, selvom de i studiet har travlt med at tale ham ned. Han skulle være mere afventende ved det første mål, hvor han blæste ind i tackling, og blev solgt - men det er et typisk midtbanetræk, her var han bare bagerste mand, hvorfor det blev dyrt. Men det var ikke hans fejl, det var Milner i to omgange, som kostede det mål. Han skulle styre forsvaret, og fik distribueret bolden fint rundt.
YNWA
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Som du selv nævner, var det så også en aften, hvor det for alle spillere var svært at vise noget. Flere af de spillere, der så skidt ud i aften, har set godt ud i andre kampe. Men holdet var som helhed for svagt og usammenspillet med mange meget unge spillere, spillere ude af position og spillere, der ikke er i form. På den måde kommer alle til at se dårlige ud.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Hasse1983
Der er ikke noget at sige til, at spillere som Sturridge og Origi virker så langt fra det vi ved de kan, når de ikke får spilletid.
Hoever er 16 år, og jeg tænker, at han havde haft en bedre kamp og bedre forudsætninger, hvis han havde spillet ved siden af Van Dijk og ikke Fabinho. Forstået på den måde, at Van Dijk jo er Van Dijk og at han kan snakke / kommunikere med Hoever, hvor Fabinho fortsat kæmper med det engelske.
Jeg er sgu ikke så bekymret, og havde ikke forventet andet for spillere, som kun træner og ikke spiller kampe på højt nok niveau.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Tror i Klopp går på markedet her i januar alligevel nu.

Så man kan se på www.premierinjuries.com så er udover dem der i forvejen var skadet, kommet flere til. VVD, Henderson, Lallana og så fra igår Lovren står nu som skadet.
Det vil sige at vi pt. ingen CB´s har til rådighed.
Skrevet af Klopptimist
Virgil som skadet?
Det er da forhåbentlig en fejl, eller misser jeg noget her?

OT:
Jøsses, hvor kamptråden da bare stak i aftes - men så er der da lidt underholdning efter en lidt fesen aften... ;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Slettet(152148200712)
Illness January 12, 2019 "Virg cannot play. He is at home and hopefully it is nothing." Slight Doubt

Kun sygdom og der er noget tid til næste kamp, men han står til "Slight Doubt".
Skrevet af Slettet(152148200712)
For at runde den kamp af igår,så rammer Carra det rigtig godt med den her:

Jamie Carragher

@Carra23
I have no problem with the @LFC selection from JK & would rather we had won but, we have the best chance we’ve had in years of winning the PL & it may be yrs before we’re in this position again. The big chance we have is not the 4 point lead but MC/THFC playing a lot more games


Det kan sagtens være det ikke ender med en skid, men chancen er der nu, og måske ikke de kommende sæsoner.
Skrevet af Klopptimist
Tanx - og enig i Carraghers og dine betragtninger.

Hellere ende som den dumme trold i De tre Bukkebruse end ikke have prøvet at forfølge den bedste chance i mange år...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af YNWA"96"
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Camacho er også på vej væk nu her i januar. Til Sporting på leje.

Måske man skulle hente Robert Huth ind i 6 mdr. Han er uden klub og med en del erfaring fra PL. Det kan ikke være dyrt.
Skrevet af This is Anfield
Jeg synes næsten det her siger det meste om kampen igår:

https://twitter.com/ismiseshane/status/1082380788321132544?s=21

Og jeg synes nu at det er fair nok, at man i år har chancen for at give PL et helhjertet forsøg - det betyder ikke at det bliver let. Jeg så helst at man var med i alle turneringer for at vinde dem, omvendt ville det dog være ærgerligt at misse PL titlen med 1 point og se tilbage på pointtab som måske skyldtes at man satsede på FA Cuppen også. Der er desværre bare mange kampe.
Skrevet af YNWA"96"
Liverpool FC
Liverpool FC
@LFC
·
1 m
🇪🇬👑 K I N G M O 🇪🇬👑

@MoSalah
has been named CAF African Player of the Year for the second successive year. 🔥🔥🔥

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Jeg sidder også og overvejer om man ikke kunne hente en rutineret spiller ind til et kortere vikariat. Pepe havde nok ikke været frisk på så kort en kontrakt, men kunne da ellers være oplagt. Jeg så en enkelt nævne Gary Cahill på leje et sted på nettet, måske noget i den dur kunne være en mulighed?

Jeg synes ihvertfald, at man bør se på muligheden for at tilknytte en rutineret centerforsvarer til forårs sæsonen.
Skrevet af YNWA"96"
Er det ikke lidt tosset at debattere noget der ikke kommer til at ske ? Klopp afviste igår at man henter en CB ind trods situationen i midterforsvaret. Men det skal jeg selvfølgelig ikke blande mig i.....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Matip og Gomez er tilbage inden længe. Det bliver vel kun kampen mod Brighton, hvor det bliver en alternativ makker til Virgil? Matip nok tilbage mod Palace og Gomez mod Leicester.
YNWA
annonce
0