Snak

Mere indhold efter annoncen

@Bones

Ja et kup. Vi har 2 unge drenge lige pt som backs. Og lidt rutine, ville være godt. Plus en defensiv orienteret back, ville ikke være dårligt.

Så vidt jeg ved er Glen Johnson og Enrique stadig i truppen? Jeg er med på de ikke spiller, men de må da siges at have rutinen. At de så heller ikke er gode nok, er en anden sige af sagen - mener jeg heller ikke Arbeloa er. Igen, hvor skal Arbeloa spille i en 3-5-2 formation? Meget tyder på at det er Rodgers foretrukne formation.

http://www.empireoftheko…on-return/?

Derudover ser det ud til Flanagan er ved at være tilbage fra sin skade. Han kan om nogen forsvare, det er ikke altid lige kønt, men han får arbejdet gjort. Jeg havde min tvivl omkring ham sidste sæson, men synes bestemt han viste fine takter. Som situationen ser ud lige nu, mener jeg, at det giver bedre mening at bringe young Flana i spil fremfor at hente en back på 31, som der ikke er den store fremtid i.

et kup betegnes som en særlig heldig og fordelagtig anskaffelse eller foreteelse især om et godt køb - Passer den beskrivelse på et køb af Arbeloa? Ikke i mine øjne.
Han minder bemærkelsesværdigt meget om Mignolet, han griber 4 bolde i løbet af klippet hvoraf 2 er indlæg og 1 er et svagt forsøg på et lob. Ellers bokser eller parerer han samtlige bolde.


Man skal jo ikke altid lægge for meget i sådan en video. Det er nok sjældent man vælger at lade situationer, hvor målmanden går ud og griber bolden i feltet, komme med i disse videoer.
Som sagt kender jeg intet selv til ham, men af det jeg kan læse mig til, synes jeg det lyder som et fint bud.
Nej, det er jo netop det. Videoen fortæller intet om hans evner til at styre et forsvar og et felt, specielt under standard situationer, som er det vi har mest brug.

Jeg har ikke så meget grundlag udover de to kampe i efteråret mod FCK at bedømme ham ud fra. Der stod han fint, men mod et meget tandløst hold, hvor hans aktivitet var begrænset.
Jordan Ibe er blevet kaldt tilbage fra lån. Dvs. At vi nok ikke får offensive forstærkninger her i Januar. Det er nu ikke helt dårligt. At vi kan få spillet Jordan Ibe ind. Det er faktisk helt perfekt.


http://www.footyheadline…6-kits.html

Det skulle eftersigende være vores nye "KIT" til næste sæson. Ikke dårligt.
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Det er ikke verdens kønneste.
Synes udebanetrøjen er fed, men hjemmebanetrøjen efterladet et lidt blandet indtryk.

Glæder mig meget til at se Ibe i aktion!
Han kan være den x-faktor som holdet har manglet, så modstanderne ikke kun skal frygte Sterlings fart, men også Ibes.

Med dem på kanterne og Balo inde foran, så tror jeg godt det kunne blive rigtig farligt!
Undskyld jeg spammer idag!

Men her er dagens transferrygter.

http://www.liverpoolecho…lex-8457709


Jeg tror faktisk bare at vi får Origi tilbage, og det er det. Et transfervindue uden de store handler. Hvilket jeg er stor fan af. Hvis vi glipper Chl. Denne sæson. Så har vi et halvt år til at spille holdet sammen. Ibe, Sterling, Markovic, A. Moreno og Origi. Og Coutinho ville have mulighed for at finde momentum, og hæve sit niv. Yderligt. Offensivt er det godt nok nogle tunge talenter vi sidder på.
Det er dejligt at vide at vi har en ung "grundstamme" på vej.
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Det passer mig fint hvis det eneste tilgang er Origi og "Ibe". Dog ville en målmand ha pyntet noget..

Skulle vi misse Chl, vil det ikke være en katastrofe i mine øjne. Få spillet det relativt unge hold sammen, til et verdensklasse mandskab.
Jeg gider sgu ikke vi skal ud i at være en "Arsenal", som år efter år, åbenbart kun har Champions League som eneste mål.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
En ny førstemålmand vil nemlig være rigtig fint, men det bliver svært og dyrt at finde den rette i vintertransfervinduet, da en solid keeper som regel er en vigtig brik hos den pågældende klub. Jeg begræder stadig Reina´s exit.

En solid back vil heller gøre noget.
Mht. målmandshøjde er en fyr som Rafael fra Napoli jo heller ikke særlig høj. Men jeg tvivler også på, at de i Italien går i Beastmode i boksen på samme facon som i UK :)
annonce