Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FalconLFC
Øj, det var ikke kønt.

Men pyt, 3 point i lommen og tilsyneladende ikke flere skader.
Skrevet af Klopptimist

@ Mads

Salahs fald ser ganske rigtigt komisk ud, men da ikke unaturligt, når man tager situationen i betragtning.
Prøv selv at sparke forbi en bold - så har man slet ikke brug for hjælp til at se ret klumpet ud...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af AHUJ
@MadsThomsen

Han overdriver muligvis faldet.

Men jeg har stadig til gode at se Salah rulle rundt i græsset, som om han er blevet skudt, uden grund. Derfor har jeg lidt svært ved at se nogen sammenligning med Neymar.

Nok nærmere en tendens, som man ser hos flere spillere i alle klubber. De overspiller situationen for at være sikker på, at dommeren dømmer et korrekt straffe - uden de forfalder til at rulle rundt i græsset, som det ses ved Neymar, Suarez osv.
YNWA
Skrevet af This is Anfield
Jeg forstår din pointe Mads. Man kunne dog godt forestille sig at han sparker igennem men misser bolden helt fordi hans ben bliver ramt og at det derfor kommer til at se fjollet ud. Det er dog svært at blive klog på ud fra billederne. En ting er sikkert: vi skal have diving ud af fodbold i PL. Her var der straffe, så situationen er ikke værd at diskutere i min optik.
Skrevet af Sværdfisk
Lægger mærke til at City har spillet færre udekampe end Liverpool.

12 i forhold til 10.

Og City på udebane har mistet pojnt i fire ud af 10 kampe.

Til gengæld er de konger på hjemmebane og slår nok Wolves i morgen. Men alt i alt, hvis statistikken fortsætter jævnt, vil de i deres resterende 9 udekampe miste point i 3 eller 4 kampe.

Vi mister point i blot 25 procent af vores udekampe og har "kun" syv tilbage. Den ene af de 3 / 12 har været City.

Måske der er en tendens med Citys udebaner, selvom det blot er statistik ..
Skrevet af jho
og vil ikke fylde jeres klubtråd men diskussion man ikke bliver enige om

Det syntes jeg vil være rigtig ærgeligt. Uenighed er jo netop grobunden for en diskussion. Det eneste der ødelægger diskussionen er mangel på saglighed og substans, hvilket på ingen måde er tilfældet i dine indlæg, så fyld du bare videre:)
Ang. straffet, så er jeg dels enig med dig i at han overspiller (omend i denne situation er det ret begrænset hvor meget han gør det). Problemet er vel netop at han ved at falde naturligt, vil højne risikoen for ikke at få tilkendt det straffe, han bør få.
Skrevet af bendixboogie
Det er muligt Salah overspiller situationen en smule. Men da ikke mere end de fleste andre der bliver udsat for en forseelse i feltet.

Som det er nævnt tidligere, bliver spillerne ikke belønnet af dommerne, hvis de forsøger at spille videre, selv hvis de bliver udsat for en relativ klar forseelse som ville have givet frispark alle andre steder på banen. Så man kan jo godt forstå at de smider sig når de mærker kontakten. Også selvom det i mine øjne ikke gavner sporten.

Neymar sammenligningen syntes jeg ikke er fair.

Stærkt arbejde af gutterne i dag. Brighton havde en hel klar plan. Og den gik ikke ud på at skabe noget. (På et tidspunkt i 2. Halvleg viste possesion 10-90 :-0) Virkelig en stærk defensiv de har fået skruet sammen.

Er imponeret over Fabinho´s arbejde i forsvaret. VVD var som sædvanlig et monster.

3 point på kontoen. :)


Skrevet af YNWA"96"
Virgil spillede sin 50 kamp idag for LFC og endnu en stor kamp. 36 af kampene har været i PL og i de kampe har der været 20 clean sheet. I de 50 kampe er det blevet til 33 sejre og kun Rush (34) - Whelan (34) - Beardsley (35) og Johnson (37) har flere sejre i de første 50 kampe for LFC. Der er andre spillere med 33 sejre, men for pokker han gør en forskel. Mane spillede sin kamp nr.100 idag, ikke hans bedste kamp men det er lidt op og ned med Mane lige pt.

Det blev som på Anfield, en svær opgave at få åbnet bussen op. Shaqiri fik ikke rigtig noget at arbejde med fra Hendo og Gini, så han kunne få sat noget i scene til the Fab3. Så en statistik, at Hendo havde 44 afleveringer i 1.halvleg og af dem var 41 til en forsvarsspiller. Jeg synes ikke Hendo var dårlig idag og det var egentlig en kamp der passede godt til ham, men jeg synes vi spiller langt bedre når vi spiller med Fabinho og Gini som balancespillere. En anden lidt “sjov” statistik er, at når vi har spilllede med the Fab3 og Big Shaq fra start af, har vi en målscore på 19-1 i de kampe. Nå vigtige 3 point og lidt pres på City og Tottenham inden deres kampe i morgen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Trent fik et slag på anklen før kampen og spillede på smertestillende. Håber at den unge mand er klar igen snart. Vi har ikke brug for flere skader i defensiven. Heldigvis har vi nu gode pauser mellem kampene.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Så er man jo tvunget til at holde med Man U idag. Frygteligt :)
Desværre tror jeg bare de render ind i det man kalder en røvfuld. Ihvertfald hvis de tror de bare kan have samme tilgang til kampen som de har har mod de mindre gode hold de indtil nu har mødt. Spurs æder den taktik og den defensiv råt.
Men for pokker hvor ville det være fint med pointtab til Spurs
Skrevet af FalconLFC
Jeg tror på en uafgjort mellem Spurs og United, tror Uniteds genfundne gejst kan trække dem igennem.
Skrevet af This is Anfield
Det bliver i hvert fald spændende at se hvad de kan mod en af de store. Indtil nu har programmet været meget fordelagtigt - og sikkert også meget velkalkuleret ift mous fyring. Jeg håber at de kan drille spurs, men frygter også en øretæve.
Skrevet af YNWA"96"
Ja spændende kamp idag og specielt hvor langt United er under OGS, når der sådan for alvor kommer en modstander med en masse kvalitet. Isoleret set er pointtab til Tottenham jo det bedste for LFC, på den anden side ser jeg gerne at United tager et år i EL næste sæson. Arsenal og Chelsea lidt overraskende pointtab her og der, har jo lukket United lidt ind i kampen om 4 pladen igen. Men jeg tror nu Tottenham trækker det længste strå idag og hvis vi ikke kan vinde mesterskabet, håber jeg Tottenham tager det. Så alt i alt, er jeg faktisk lidt ligeglad med hvad kampen bliver.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Benzo
Jeg håber United taber, det gør jeg altid. Eller næsten, for når de skal møde City senere, vil jeg nok have et lille håb om at United får point. Ud over den kamp, kan United rykke ned for min skyld.
FCM Liverpool
Skrevet af Slettet(152148200712)
Spurs er jo dejligt uskarpe, når nu de spiller United ned under græstæppet.
Indtil videre godt at United valgte en defensiv tilgang alligevel.
Spurs bruger også masser af energi på at jagte det mål
Skrevet af YNWA"96"
One season wonder....:-) ....!

•Most goals EVER in a PL season (32)
•63 goals+assists in 58 PL games
•Most goals+assists in top 6 games,since the start of 2017/18 (11)
•30 goals that have put LFC ahead/equalised (
@SimonBrundish
)
•18 goals+assists in 19 UCL games

https://pbs.twimg.com/media/DwyrTpPXcAU62Q-?format=jpg&name=large


Goals conceded per90

eXPected Goals conceded per90

Difference between actual and expected

So Liverpool give up the fewest chances
Those chances are the lowest quality
then are converted at the lowest rate of any team in Europe

https://mobile.twitter.com/SimonBrundish/status/1084366653503229954/photo/1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Bum. 9 point til Spurs nu.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, de mødte en mur ved navn De Gea.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sule12
Det er en smule trøstende, at De Gea ikke kun finder storspillet frem når han møder Liverpool. Spurs må stå med samme følelse som jeg selv har haft efter møder med Man U, om at De Gea næsten alene var forskellen.

Spurs spiller sig længere væk fra titelkampen, det kan der jo ikke klages over.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Og Spurs ser slidte ud. Kane ligner en der trænger til 3 ugers pause. Sissoko skadet, Son tager afsted. Jeg tror faktisk top 4 kan komme i fare for dem
annonce
0