Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Der er da ingen tvivl om, at Keita ikke har leveret det man har haft af forventninger til ham. Det er da muligt at han ikke slår igennem i LFC, men en hel del af Klopp’s indkøb har haft en længere “indkøringsfase”. Keita blev for 2 sæsoner siden nr.2 i afstemningen om årets spiller i Tyskland, kun overgået af Lewandowski. Der var i en alder af kun 21år, Yussuf Poulsen har udtalt at Keita er den bedste spiller han nogensinde har spillet sammen med. Lad os nu have lidt tålmodighed og se om Keita ikke slår igennem på et tidspunkt som Ox - Robbo og man kan jo osse efterhånden nævne Fabinho i den sammenhæng efterhånden. Bobby havde osse et svært første år i LFC, de færreste af os havde næppe set hvilken spiller han er blevet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Når man læser det her så bliver man bare glad i kroppen over at Michael Edwards er i Liverpool. Der er ikke noget at sige til at vi har overhalet de blå fra London:

Chelsea have spent a combined €281.8m fee on the signings of Morata, Bakayoko, Drinkwater, Zappacosta, Emerson, Giroud, Barkley, Batshuayi and Baba Rahman over the past few years. Not exactly the best way to spend €281m.


Skrevet af YNWA"96"
Nu kan man altid diskutere hvor meget der skal til før en spiller slår igennem i en klub. Men en tommelfinger regel er at 50% af indkøbene, kan betegnes som “tilfredsstillende”. Altså hver anden handel ikke gik som en klub håbede. For mig spiller prisen osse en stor rolle når man skal bedømme en spiller. Jeg har stadigvæk store forventninger til Keita, mens jeg ikke har haft så store forventninger til ex. Grujic og Robbo. Men selvom Chelsea ikke har ramt rigtig på alle deres indkøb her på det sidste, så er de fandens dygtige til at sælge spillere. De er lige kommet ud med det 3 bedste regnskab nogensinde for en PL-klub, med en solidt overskud. Nu ved ingen endnu, hvad Chelsea får for først og fremmest Morata og Bakayoyo, men umiddelbart ligner det nok et par dyre nedskrivninger. Så de handler skal man selvfølgelig ikke at have for mange af, når man ikke længere “er den rigeste dreng i klassen”.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Mathews
YNWA96, det har du helt ret i, selvfølgelig skal Keïta have en ordentlig chance for at falde til, man kan heller ikke forvente, at alle spillere rammer niveau fra dag ét. Havde Ox ikke været skadet, havde "problemet" med Keïta næppe heller været så tydeligt, og Ox fik jo ligeledes tiden til at finde sig til rette på holdet, fordi man netop stadig rådede over Coutinho.

Nu ser jeg meget sjældent BL, men figurerede Keïta nogensinde på samme plads for RB Leipzig, som den han var sat til at udfylde mod CP? Han lignede umiddelbart ikke én, der fandt sig specielt godt til rette blandt de tre forreste. Jeg havde egentlig regnet med, at Shaqiri ville have taget den plads mod CP, så jeg var relativt overrasket over Keïta startede på den position. Hvor vil du vurdere, at han passer ind i startopstillingen? Og hvor efterlader det Ox og Shaqiri, når alle mand er klar?
Skrevet af AHUJ
Jeg tror bare ikke, Klopp stoler på, at Keita kan udfylde rollen inde centralt. Derfor bliver han mere brugt som en slags venstre kant. Vi er i en ret god position, hvor alle kampe er vigtige. Så jeg forstår godt, hvorfor Klopp ikke vil begynde at satse på Keita centralt, når det har fungeret med Fabinho, Henderson, Wijnaldum og tildels Milner.

Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Keita får en nøglerolle centralt næste sæson. Det er bare en stor risiko at spille ham ind så sent i sæsonen.
YNWA
Skrevet af Paz
I en situation som igår kan jeg ikke se hvorfor det skulle være en risiko at spille Keita centralt. Det virker som om at det er Salah´s prioritering på toppen som ender med at betyde at Keita placeres med udgangspunkt i venstre.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tror jeg så omkring 10-12 kampe med RBL i sidste sæson i BL og EL, der spillede Keita den ene 8 i deres 4-3-3 system. Han er en virkelig spændende spiller, desværre har han haft svært ved at finde sig til rette i LFC. Han vil så gerne, men mangler tydeligt noget selvtillid og lidt flere kampe i træk kunne forhåbentlig hjælpe på det. Men som jeg ser det, stoler Klopp ikke på ham endnu, i den defensive del af spillet. Da Klopp så også har skiftet system, for at gøre holdet mere kompakt, hjælper det ikke rigtig Keita da Klopp i de fleste kampe spiller med to 6’ere i 4-2-3-1 opstillingen. Som jeg ser det, er det årsagen til, at Keita blever rykket frem på venstre kanten. Det er ikke optimalt for Keita med system skiftet, men det er svært at bebrejde Klopp, da vi jo stort set ikke giver nogle chancer væk mere. Ja så var der lige kampen igår, men CP var osse allerhelvedes effektive på det de havde i kampen. Ox er virkelig svært at svare på, da man jo kun kan håbe at han på et tidspunkt igen kan finde det niveau han havde inden han røg ind i sin alvorlige skade. Men han virker virkelig opsat på, at den skade ikke skal ødelægge hans karriere. Tiden må vise, om han kan komme tilbage til “gammel niveau”. Men der går helt sikkert en god rum tid endnu. Jeg tror ikke Shaqiri vil starte inde fast, han har osse mange mangler i presspillet og er i det hele taget ikke ret god defensiv. Men når vi møder de mindre gode hold, hvor vi har bolden hele tiden, så er der mange kampe til ham. Han har virkelig overrasket mig possitivt som menneske i LFC, jeg var lidt nervøs for om han passede ind til klubbens værdier. Men der må jeg sige, at man virkelig kan mærke på ham hvor glad han er for at være i klubben, selvom han ofte starter ude. Jeg synes han er en fantastisk god spiller, at have i truppen, som gør at der er noget at skyde med fra bænken. Endnu et “røverkøb” fra en nedrykker, som med Gini og Robbo.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Men Keita fik trods alt ikke en traditionel kantrolle. Han spillede stadig mere centralt, end en kant ville gøre. Jeg tror dog også, at Keita i øjeblikket har en tendens til at søge derhen, hvor der er plads, og det var der igår på kanterne. Forventningen til Keita er, at han skal gøre en forskel offensivt. Det er i hvert fald min forventning, og jeg tror også, at det er Keitas egen. Han virker meget ambitiøs i sit spil, og når han ikke lykkes offensivt, falder han lidt ud af kampene, og i en kamp som igår er det lidt gratis at søge ud på kanten- Jeg tror dog, at Klopp havde håbet, at Keita havde fundet mere plads inde centralt og havde fået sat noget kombinationsspil med Firmino og Salah.

Ang. Coutinho mener jeg, at holdet efter salget har bevæget sig i en ny retning. Under Klopp spillede Coutinho en mellemting mellem kant og tier og til sidst otter. Coutinhos kantrolle er væk nu. Klopp har satset på fart og dybdeløb på kanterne og flyttede allerede Coutinho ned på midtbanen, dengang Salah blev købt. Coutinho har helt klart hjernen og teknikken til at spille otter. Han endte med at være ret god til at presse op, han kan drible og drive bolden frem, kan skyde udefra og slår gode afleveringer. Men han er ikke en maratonløber. Fælles for de spillere, Klopp har satset på til midtbanen, er, at de er hårdtarbejdende og løbestærke. Coutinho lå i sidste sæson på 8,8 km i snit pr. PL-kamp, og mange af dem var som otter. Eriksen, B. Silva og Milner lå i november i denne sæson på over 12 km i snit pr. PL-kamp, og jeg mener at have læst, at Liverpools snit med Coutinho på holdet var ca. 10,5 km. pr. kamp.

Problemet med at hente Coutinho tilbage er, at han ikke rigtig passer ind længere. Liverpool scorer mål i stort set alle PL-kampe og lukker som regel højest et mål ind pr. kamp. Salah, Firmino, Mané og Shaqiri har indtil videre haft mål nok i sig (og Shaqiri er desuden en trussel fra distancen og god på dødbolde, selvom han ikke er på det niveau, Coutinho sluttede af på i Liverpool). Og så er der Sturridge og Origi som jokere. Midtbanen har i høj grad kunnet koncentrere sig om at skabe balance og lukke af defensivt, fordi forsvaret bag dem har vist sig at være utrolig solidt. Det har ikke været nødvendigt med det store offensive bidrag fra midtbanen, men det er da klart der, hvor Klopp kan forbedre holdet. Han råder dog måske allerede over spillere, der kan løfte midtbanen på det område.

Jeg har personligt svært ved at opretholde troen på, at Lallana kommer tilbage i en brugbar form, men Oxlade-Chamberlain er forhåbentlig ikke faldet markant i niveau på trods af den alvorlige skade, og Keita løfter måske sit niveau. I så fald råder Klopp også over midtbanespillere. der kan støtte offensiven mere uden, at han behøver at gå på kompromis med det hårde arbejde uden bold. Skader kan selvfølgelig ændre billedet markant, men det giver bare mere mening at satse på Oxlade-Chamberlain og Keita fremover, og selv med den nuværende skadessituation og Keitas dårlige form, ville Coutinho stadig få plads på bænken i de fleste kampe, og der sidder Shaqiri allerede.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
https://twitter.com/AnfieldHQ/status/1087291457390686208

Ser godt ud !....-:)


Jeg tror heller ikke mere på Lallana, desværre. Han er mere skadet end Sturridge efterhånden ...:-) Så en statistik at han er tæt på 70 kampe, som han misset pga skader siden starten af 16/17 sæsonen. Uanset hvad der nu sker til sommer med Lallana, så tror jeg ikke man går på marked for evt. at erstatte ham. Tror mest på, at det bliver C Jones man satser på fremover.

Det er jo ret interassant at BL-klubberne er begyndt at hente/jage de unge engelske talenter. Der har osse været div. rygter om Curtis Jones er i kikkerten hos en del BL-klubber. Brewster var osse jaget, af div. tyske klubber, heldigvis var LFC smarte nok til at tage ham op i 1.truppen inden det var for sent. Det må bare ikke ske, at man mister sine egne og største talenter, uden man med nogenlunde sikkerhed ved hvor langt talentet rækker.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Lallana var (er måske stadigvæk) en fed spiller. Nok det tætteste, Klopp har været på en Gegenpressing-playmaker. Han spillede vel den bedste fodbold i sin karriere, da skaderne begyndte at vælte ned over ham. Men enig, tror heller ikke, at man vil erstatte ham. Liverpool har syv midtbanespillere til tre positioner, når Shaqiri ikke optager en af pladserne. Og så har man Grujic på udlån og Jones på reserveholdet.

Jeg tror nu nok, at Jones skal forlænge. Han har selvfølgelig kun halvandet år tilbage af kontrakten, så en forlængelse skal helst falde på plads til sommer, men omvendt er han også kun halvandet år inde i sin første profesionelle kontrakt. Men en forlængelse afhænger nok også af, hvorvidt Liverpool forsøger at erstatte Lallana til sommer. Jeg tror hurtigt, at BL kan blive ekstra interessant, hvis Klopp henter en halvdyr midtbanespiller 1. juli.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Jesse Pinkman
Der er mindst en af Lallana/Milner/Hendo der smutter til sommer. Hvis Leeds rykker op, tager Milner tilbage, det er jeg næsten sikker på. Lallana har jeg mistet tiltroen til. Han havde en periode for 2 år siden, hvor han virkelig havde en indflydelse på holdet - Nu savner man bare Ox, og savler over Wilson.

Hvis man kan få den rigtige højreback, tror i så Klopp kunne finde på at rykke TAA op på midtbanen?
DIAZ MIO!
Skrevet af UnluckyImp
Jeg tror og håber på TAA bliver flyttet til midtbanen. Han er ikke højreback imø, ikke at han ikke kan udføre arbejdet der.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af YNWA"96"
Ja man forlængede jo med Grujic i sommers, så kontrakten gælder helt frem til sommeren 2023. Så umiddelbart er det stadigvæk en spiller, man stadigvæk har tro på. Så er der jo osse Harry, som jo virkelig er blevet en profil i Championship under Lambert’s vinger. Så hvad der nu end sker med Lallana, så har vi jo spillere der nok ikke er den helt store svækkelse, hvis man kigger på truppen. Jeg hælder dog mest til, at det bliver C Jones, der erstatter Lallana hvis han stopper i LFC til sommer, men nu får vi at se hvad man gør til sommer. Tror nu det bliver et rimelig rolig vindue. Der er selvfølgelig nok en del spillere på vej ud, så lidt er man jo nok nød tilsat gøre.


Markovic er fortid, behøver ikke at blive erstattet.

Migs forventer jeg osse forlader klubben, så her er man formentlig nød til at gøre et el andet.

Moreno er osse fortid til sommer og her forventer jeg osse man gør et el andet.

Sturridge får jo ikke forlængede sin kontrakt ifølge Paul Joyce og jeg tror osse man sælger Origi, hvis Origi vil afsted til sommer. Selvom Brewster er taget op i 1.holdstruppen, er det svært at tro på at det nok er den possition hvor man mest er på jagt. Timo Werner kunne være et bud, hvis han kan overtales til at være en del af truppen. Det er umiddelbart nok en svær handel....:-)

Selvom Leeds skulle rykke op, tror jeg Milner bliver i klubben et år mere. Han får jo nok ikke forlænget sin kontrakt, men da jeg forventer vi slutter i top4 og Milner synes jo nok det er lidt sjovere at spille CL-Ball end at skulle spille for at undgå nedrykning med Leeds hvis de skulle rykke op.


Den er sgu sød....:-)

https://twitter.com/LFCUSA/status/1086652464756113408
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
https://www.telegraph.co.uk/football/2019/01/21/liverpool-expected-become-first-club-100m-annual-net-profit/


Spændende om LFC kommer ud med det bedste regnskab nogensinde for en engelsk klub. Gu ved hvad div. debattører ude på artiklerne, nu vil skrive om LFC hvis The Telegraph artikel holder stik....! :-)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Hendersons kontrakt udløber først i 2024 - det er en kontrakt indgået under Klopp i denne sæson. Henderson er desuden anfører. Jeg er med på, at meningerne om Henderson er delte, men Klopp kan altså se nogle kvaliteter i ham, og der er ikke ret meget, der tyder på, at Klopp ikke ser ham som en del af Liverpool efter sommerferien..

Jeg tror også, at Alexander-Arnold kan have en fremtid på midtbanen, men jeg synes nu, at han gør det fint som højreback. For mig at se er det den ideelle position for Alexander-Arnold at udvikle sig i. Han er tit en mellemting mellem en midtbanespiller og en kant, når Liverpool har bolden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Luis Suarez
Jeg tror Cout ville forringe holdet kom han tilbage; han er en fantastisk baller, men han har simpelthen ikke hjerte og lunger til at følge med centralt på dagens LFC hold.
Jeg mener også vi tog flere point med end uden ham sidst sæson. Ikke super meget statistik, men aligevel..
LFC naturligvis
Skrevet af YNWA"96"
Et lille overblik over kontrakternes længde på spillertruppen :

https://t.co/B1kGUYkMxb?amp=1

Selvom der intet er givet i fodboldverden, så må man sige at ledelsen er på forkant med det hele pt. Det ser godt ud !....:-)

Der bliver godt nok osse spekuleret en hel del om LFC fremtidig sponceraftale på spilletøj/træningstøj osv. Spændende hvor det ender.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af badazz
Selvom der intet er givet i fodboldverden, så må man sige at ledelsen er på forkant med det hele pt. Det ser godt ud !....:-)

Ja, der er lange kontrakter med de bedste spillere. Måske der skulle forlænges med Gini som en af de næste?

Der bliver godt nok osse spekuleret en hel del om LFC fremtidig sponceraftale på spilletøj/træningstøj osv. Spændende hvor det ender.

Som jeg har forstået det, så er den nuværende aftale omkring spillertøj osv noget lavere end den fx Man U har. Så der er plads til forbedring :)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af YNWA"96"
Nr.15 bliver jo ledig når Sturridge stopper til sommer....:-)


Ja United aftale skulle være £75 M. om året. Chelsea og Arsenal (ny aftale med Puma) skulle ligge på £60 M. om året. Men som jeg husker det, når aftalerne gøres op, så er noget kamptøjet og noget andet er trænningstøjet og jeg mener osse at huske at spenceren på trænningstøjet tælles med i det samlede regnskab hvad aftalen er værd.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0