Snak

Mere indhold efter annoncen
Har der været nogle meldinger om hvor lang tid Lucas evt er ude?

Skidt tidspunkt med skader til en i forvejen halvsløj midtbane, for første gang er jeg dog ikke så trist over kaptajnens fravær selvfølgelig aldrig rart med en skade men pt har han heller ik leveret. Det bør vel blive Lovren ind og Can op på midten med mindre han vil spare Can.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Lucas, 4-6 uger.
You'll Never Walk Alone
Hvis Rodgers havde troet at Lambert kunne have gjort det samme i den givne kamp, så havde han nok skiftet ham ind i stedet for. At det blev Balotelli i stedet, som blev skiftet ind med 20 minutter igen i en kamp, der var pænt vigtig, indikerer at Rodgers stadigvæk har en smule tiltro til manden.

Jeg ved ikke om jeres udgangspunkt er at Balotelli slet ikke skal have spilletid.
Der er ikke mange træningskampe, lette kampe eller ligegyldige kampe her i foråret til at køre ham ind. Jeg er ikke klar til at sælge Europe League, omend det også kunne være en mulighed at spille ham mod Besiktas på torsdag.

Jeg medgiver at 4-5 måske er for voldsomt på én gang, men jeg mener også at træthed, begynder at blive en væsentlig faktor i vores videre bestræbelser på at vinde kampe i de turneringer vi er med i. Everton kampen er et godt eksempel på, at der var for mange der ikke var på 100%, som jeg ser det.

Edit: Lucas er skadet, Gerrard er lige blevet skadet og Sterling har også haft problemer. Sterling er måske et slag(?), men noget kunne godt tyde på at overbelastning kunne have en spillet en rolle her.

Systemet er vigtigt - ja. Men det er ikke systemet i sig selv, der har ændret vores sæson, det er spillerne der har udført deres roller i systemet der er hemmeligheden bag succesen. Jeg mener godt man kan tillade sig at ændre marginalt i det system, hvis man sikrer sig at spillerne forstår deres roller i det "nye" system. Offensivt er det ikke givet at vi mister en masse dynamik ved at spille Sturridge og Balotelli sammen, defensivt mister vi måske lidt, men det er ikke på grund af systemet, men på grund af Balotelli. Så må man så gøre op med sig om man er villig til at løbe den risiko.

Det er jeg.
moderator
"Jeg ved ikke om jeres udgangspunkt er at Balotelli slet ikke skal have spilletid. "

Udgangspunktet er jeg ikke er interesseret i at satse stort i en vigtig udekamp i FA Cuppen. Den er egentlig ikke så meget længere.

At du hellere ser man svækker defensiven med to på toppen i en udekamp mod et stærkt fysisk hold mod Crystal Palace forstår jeg intet af. Hvis spillernes form er helt til rotterne skal der naturligvis roteres, men en klub som Liverpool bør ikke skifte 4-5 mand ud og ændre systemet når vi nærmer os Wembley. Det er ikke Europa League det her.

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
moderator
Med hensyn til systemet Tjasper, så tror jeg i øvrigt ikke det er utænkeligt at Rodgers laver om på det i løbet af sæsonen. Det har han gjort før med succes. Balotelli skal nok også få sine kampe indtil maj, når EL kampene kommer og programmet bliver mere tæt. Jeg håber bare ikke det bliver i FA cuppen man vælger at lave om på dét, der har fungeret det sidste stykke tid.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Hvis spillernes form er helt til rotterne skal der naturligvis roteres, men en klub som Liverpool bør ikke skifte 4-5 mand ud og ændre systemet når vi nærmer os Wembley. Det er ikke Europa League det her.


Jeg har bare enormt svært ved at nedprioritere Europa League i samme grad som du tilsyneladende gør. En kæmpe bonus ved at vinde EL er at det giver en plads i ChL næste år og jeg synes ikke det er fuldstændig usandsynligt at håbe på vi kan komme langt i den turnering også, hvis vi prioriterer den i tilstrækkelig grad.

Hvis jeg skulle vælge mellem at vinde FA-cuppen i år eller EL ville jeg uden tvivl vælge EL.

Det betyder at jeg gerne vil satse på begge turneringer, og det kræver (selvfølgelig) at man forstår at bruge en større del af truppen end man hidtil har gjort, ellers er jeg ret overbevist om at spillerne løber ind i skader eller ikke er i stand til at levere 100% i hver kamp, som det kræver for at gå videre i FA-cuppen, såvel som EL.

Jeg synes ikke kampen i Bolton var særlig imponerede selvom vi spillede med det system, som ellers har været en succes i længere tid nu. Hovedårsagen til at det ikke fungerede var dog ikke systemet, men hovedsageligt midtbanesammensætningen (Gerrard/Allen). Med det vil jeg bare pointere, at det vigtigste er ikke hvordan systemet er sat op på papiret, men hvordan dem som skal udføre det i praksis er gearet til at spille det givne system og udfylde deres roller.
Jeg har længe været fortaler for at afprøve Hendo/Can på midtbanen sammen og det kan da også blive aktuelt i kampen på lørdag. I så fald vil Henderson/Can fylde langt mere defensivt end eksempelvis Gerrard/Allen. Det vil samtidig give bedre mulighed for at tillade at "eksperimentere" med Balotelli, fordi den defensive balance på mditbanen bliver styrket.
For mig at se, er det altså et langt større eksperiment at eksperimentere med Gerrard/Allen sammen på midtbanen, end at smide Sturridge og Balotelli på toppen.

Allen/Henderson vil også svække os i forhold til Emre Can/Hendo eller Hendo/Lucas, men ikke i samme omfang som Gerrard/Allen eller Gerrard/Lucas. Alt for meget dynamik går tabt med de konstellationer og de fylder slet ikke nok heller rent defensivt.
Med hensyn til systemet Tjasper, så tror jeg i øvrigt ikke det er utænkeligt at Rodgers laver om på det i løbet af sæsonen. Det har han gjort før med succes. Balotelli skal nok også få sine kampe indtil maj, når EL kampene kommer og programmet bliver mere tæt. Jeg håber bare ikke det bliver i FA cuppen man vælger at lave om på dét, der har fungeret det sidste stykke tid.


Nu ved jeg ikke helt hvad du mener med "ændre systemet". Om det er "radikalt" eller "marginalt".

Hvis du tror han går om til at spille 4-4-2 med en diamant på midtbanen og Balotelli og Sturridge i front, så tror jeg ikke du får ret. Men jeg kan sagtens se ham variere vores 3-4-3 formation med dem på toppen, som jeg jo allerede tror er en mulighed der bliver overvejet til weekenden og/eller i EL kampen på torsdag.

Edit: Som du siger så har Rodgers vist sig at være temmelig taktisk fleksibel og kan vi få et system med Balotelli til også at lykkes, så bliver vi jo først for alvor farlige og svære at læse.

moderator
Du har naturligvis en ret fornuftig pointe i, at EL kan gå hen at blive vigtig for at kvalificere sig til ChL, hvis man ikke formår at gøre dette igennem ligaen. Jeg tror dog, at man vælger mod Besiktas at spare en håndfuld spillere, da LFC kort tid efter rammer Soton ude. EL er bare en halvskidt forretning hvis man ikke formår at gå hele vejen. Jeg håber dog også Pool når langt i EL, jeg gad godt opleve en finale i Polen. Jeg havde billetter til Hamborg dengang Diego Forlan vippede os ud i ekstra spilletid, og det var sgu en rimelig bitter pille at sluge. FA-cuppen er bare noget specielt, og for Liverpool fans er det et stort boost at få lov til at rejse til Wembley. Det håber jeg virkelig sker i år, og det er nok også derfor jeg er lunken over for at lade Balotellis 20 gode minutter mod Spurs diktere start-elleveren.

442 bliver det naturligvis ikke, men om han afviger fra systemet i EL skal være usagt. Jeg kunne godt forestille mig Balotelli eller Lambert spiller fremfor Sturridge mod Besiktas. Hvis man får et godt udgangspunkt i den første kamp, giver det også mulighed for at eksperimentere yderligere på Anfield.

I forhold til midtbanekonstellationerne er jeg nok tilbøjelig til at give dig ret. Jeg har dog på fornemmelsen at Rodgers meget nødigt vil flytte Emre Can fra hans position i 3-back kæden, men med Gerrard og Lucas på skadeslisten, kan det være svært at forudsige.

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Jeg kunne godt forestille mig Balotelli eller Lambert spiller fremfor Sturridge mod Besiktas. Hvis man får et godt udgangspunkt i den første kamp, giver det også mulighed for at eksperimentere yderligere på Anfield.

I starter hjemme?
annonce