Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Super vigtigt. Det er dog frustrerende at City bare bliver ved. Jeg havde virkelig håbet at cp kunne tage point fra dem hjemme. Vigtigt at Liverpool dog stadigvæk er med i det. Jeg har hele tiden sagt at jeg først turde håbe på et mesterskab efter Chelsea-kampen. Nu er har City desværre bare fordelen. Utroligt så mange point der skal til at vinde i år desværre. Selvom City selvfølgelig fik endnu flere point i sidste sæson. Men spændende er det sgu :)
Skrevet af Slettet(152148200712)
Stadig optimistisk at tro vi kan vinde de sidste 4, men slet ikke umuligt nu efter det værste er overstået. Gør vi det så bør det sgu være muligt for enten Man U eller Spurs at snuppe minimum en enkelt uafgjort mod City. Begge kæmper jo for livet i top 4.
Skrevet af This is Anfield
Jeg synes at de sidste fire kampe ser overkommelige ud (mega jinx!!). Det er ikke mange point der er smidt til hold udenfor top6.
Skrevet af This is Anfield
Sidste kamp kan selvfølgelig godt drille lidt. Hvilket ville være vanvittigt hvis det er en kamp hvor mesterskabet er i Liverpools hænder.
Skrevet af YNWA"96"
Lidt stats :

66 - Since the start of last season, Liverpool’s Mohamed Salah has scored more goals in all competitions than any other Premier League player (66).

26 - This was Liverpool’s 26th Premier League victory of the season, equalling their record from the 2013-14 campaign under Brendan Rodgers. They last won more in a top-flight season in 1978-79 (30 wins).

21 - Sadio Mane has now scored 21 goals in all competitions for Liverpool in 2018-19; his most in a single season in English football.

Ged Rea
@ged0407
·
48 min
Most wins as
@LFC
manager in first 200 games -
@kennethdalglish
118, Rafa Benitez 115, Jurgen Klopp 112, Gerard Houllier 109, Bob Paisley 108, Bill Shankly 104.

Jurgen Klopp 200 games
403 goals scored
199 conceded

Alisson Becker picked up his 18th clean sheet of the Premier League season today.
That was enough to win the Golden Glove in 2007/08 (Reina), 2010/11 (Hart), 2012/13 (Hart), 2017/18 (de Gea).


2013/14 was incredible. It will never be forgotten.
But this team now have one more point than that side got, with four to play. Phenomenal.

https://mobile.twitter.com/Sennesation/status/1117473981093830659/photo/1

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Det ender jo nok med, at blive årets mål i LFC, det er værd at se igen med “en klassiker” ....-:)

https://twitter.com/AnfieldHQ/status/1117520424835928065

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Happy_Gilmore
Hvor er alle de forsmåede Tottenham fisser egentlig blevet af efter vi sejrede over dem på Anfield? Vi ville tabe mod Southampton og Salah er færdig m.m.
Man må da stille op til dick slap når man stikker piben frem …
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hvor er alle de forsmåede Tottenham fisser egentlig blevet af efter vi sejrede over dem på Anfield? Vi ville tabe mod Southampton og Salah er færdig m.m.
Man må da stille op til dick slap når man stikker piben frem …


Selvom der er mange efter Liverpool pt. kan vi vel godt holde tonen fin herinde ;)
Skrevet af Happy_Gilmore
Du har naturligvis ret …… beklager.
Skrevet af bendixboogie
Det er lidt absurd at vi kan ende med at få 97 point, og stadig blive 2´er...

Hvad er egentlig det højeste pointantal en 2´har fået?

Edit, en hurtig googlesøgning viser at bedste 2´er, er ManU i 11/12 med 89 point.

Det er godt nok ikke en rekord jeg vil bliver synderligt glad for :-/
Skrevet af YNWA"96"
Ja der er aldrig et hold, der har nået 90 point og ikke blevet mestre. Så ja det er absurd, hvis man bliver 2’er med enten 95 el 97 point. Har større fidus til at Tottenham måske kan lave en overraskelse på Etihad, end at United tager point mod City på Old Trafford. Men man kan selvfølgelig håbe på en mirakel kamp af De Gea.....-:) Nå vi har selvfølgelig stadigvæk selv et arbejde at gøre færdig, men dejligt at Rafa vandt i weekenden og Newcastle næsten er i sikkerhed inden vi tager til St.James park.

Lidt fra Melissa pigen :

https://t.co/bPeOT237PP

FootyHeadlines plejer at have meget godt styr på det med trøjer. De har lagt dette billede op på vores hjemmebanetrøje til næste sæson :
https://t.co/Gd8rj2nFdm

Min egen smag, er at NB gør det virkelig godt, lidt retro igen som med 125 års trøjen. Mener trøjen må være inspireret af den trøje fra starten af 80’erne.

30 år siden idag....

https://twitter.com/LFC/status/1117775527195049984
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Liv'pool
Jeg håber virkelig Arsenal vinder i aften og at Barcelona skår man utd, for at have maksimalt pres på 3. & 4. pladsen. Skulle gerne være ekstra motivation til Tottenham’s og man utd’s opgør mod city
Skrevet af Kissinger
Jeg går rundt med kroniske sommerfugle i maven.

De næste 3 uger kan blive så fantastiske. Og når man ser på kampen om top 4, er det svært ikke at tro på at City smider point i mindst en kamp(Tottenham ell. United).

På en mere personlig note, håber jeg det bliver afgjort i sidste spillerunde, og til vores fordel, da jeg er til konfirmation d. 05.05.

What`s the matter Harry?!
Skrevet af D.B.R. ©
På en mere personlig note, håber jeg det bliver afgjort i sidste spillerunde, og til vores fordel, da jeg er til konfirmation d. 05.05

For min skyld må det gerne være afgjort (med det rigtige resultat, naturligvis) efter den weekend, jeg skal til konfirmation den 12/5.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af NotYetUnknown
Jeg håber på afgørelsen i sidste spillerunde imod Wolves, drømmen om at stå på the Kop og se spillere løfte pokalen lever endnu ;)
Skrevet af AHUJ
Jeg håber så, at City taber til både Tottenham, United og Burnley - med mesterskabet sikret efter 36 runder, hvis vi altså selv vinder over Cardiff og Huddersfield. :)

Tror stadig, at City gør rent bord - skulle de smide point, er det vigtigt, at vi sørger for at vinde egne kampe. Håber på Barca i aften, så satser United alt på City kampen - og håber også at City vinder i morgen, så Tottenham også går all-in på City kampen i ligaen.
YNWA
Skrevet af Sule12
Helt enig Ahuj. Lad os få United og Spurs ud af CHL, så de giver alt mod City i ligaen. Hvis City så kunne få røvfuld i semifinalen, så er alt perfekt!
Skrevet af KnoldSparkeren
Jeg må æde mine ord. Jeg har tidligere skrevet herinde, at jeg ikke synes man skulle hente De Ligt, da vi havde Gomez og Van Dijk og så mange penge til en plads, hvor vi egentlig er godt besat, ville være dumt. Nu har jeg dig set lidt mere til De Ligt og må indrømme - manden er vanvid. Jeg tænker ikke på målet han score. Han er bare så dygtig til at det han laver. Hvis Gini og Van Dijk kan lokke ham til ville jeg være lykkelig. Det kommer dog ikke til at ske. Desværre.
Skrevet af Hasse1983
Jeg er helt enig. Gomez og VVD er / kan blive en ligeså stærk duo som Ligt og VVD, men Gomez og skader er et emne der ligger lige på vippen synes jeg.
- jeg er kæmpe fan af Gomez og har været det fra start af, men De Ligt kunne jeg stadigvæk godt tænke mig at få i folden. Fremtiden og så også pres på de øvrige.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
De Ligt ville ikke vælge Liverpool hvis det var muligt. Gomez er 21 år og på ingen måder en dårligere forsvarsspiller. De Ligt ville jo risikere at skulle sidde på en bænk, hvis Gomez kunne holde sig skadesfri. Som nogle skrev tidligere, så bruger Liverpool ikke den mængde penge på en mulig backupspiller.
Dagens rygter lyder også på at Werner skulle så småt være enig med Liverpool, og nu mangler bare at Leipzig finder en pris påham.
Tror nu stadig at han ender i Bayern. Det står skrevet i stjernerne
annonce
0