Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Bold.dk rammer et nyt lavpunkt:

https://mobil.bold.dk/video/587975/


Jeg har prøvet at påtale det i nogle tråde tidligere. Det er rigtig ærgerligt, at niveauet skal være så lavt.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
De puster bevidst til ilden, ser det ud til (?) I dag har de et andet videoklip med denne overskrift:

Alle snakker om Salahs dive: United-profil med teatralsk fald mod Everton

Hvorfor skal Salah blandes ind i, at en United-spiller falder teatralsk i en kamp mod Everton?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Lynild

Jeg havde I DEN GRAD håbet på, at det er spillere som Shaqiri, Origi, Lallana, Stuerridge, og evt. Moreno, der kunne træde lidt i karakter her til sidst mod de mere upåagtede bundhold - og aflaste de bærende efter hård og slidsom sæson. Men det ser IKKE ud til, at det bliver tilfældet - og kvaliteten synes ej heller at være der.


Til gengæld er midtbanen steppet op siden vi talte om det i vinter, både med mål og assists.

Men ja, Lallana synes lige at være kommet ind i varmen igen, og væk er han, og ingen ved rigtig, hvorfor Shaq ikke får nogle minutter - jeg kan i hvert fald ikke finde noget konkret på det, kun undren. Studge og Origi virker ikke til at kunne "cut the mustard", desværre.
Skrevet af Lynild
Hvorfor skal Salah blandes ind i, at en United-spiller falder teatralsk i en kamp mod Everton?


Clickbait når det er værst.

Jeg finder mig selv søge andre steder hen for fodboldnyheder, hvilket er ærgerligt, fordi Bold.dk dækker relativt bredt, og jeg alligevel får Liverpool-nyheder andre steder fra også.

Men niveauet er simplethen blevet for dumt, selv til mig.
Skrevet af Vincent Gigante
Til gengæld er midtbanen steppet op siden vi talte om det i vinter, både med mål og assists.

Men ja, Lallana synes lige at være kommet ind i varmen igen, og væk er han, og ingen ved rigtig, hvorfor Shaq ikke får nogle minutter - jeg kan i hvert fald ikke finde noget konkret på det, kun undren. Studge og Origi virker ikke til at kunne "cut the mustard", desværre.Helt rigtigt - ville også ha´ tilføjet første del med midtbanen, der er steppet op ift. den offensive del. Man bliver glad helt inde i maven, når det er spillere som Gini, Milner, Hendo og Naby Keita (!), der bidrager med mål og bliver matchvindere. Så det ikke altid skal komme fra de samme fantastiske tre.

Der er godt nok blevet trukket nogle hårde veksler på stammen af holdet - og der synes ikke at være super mange brugbare alternativer, rent offensivt. Det er jo nok også dét, der kostede lidt i starten af 2019, hvor holdet var inde i et formdyk - i en ellers fabelagtig sæson.

Kun Origi lader p.t. til at have en stjerne hos Klopp, og man/jeg forstår ikke helt hvorfor. Bredden skal godt nok polstres til sommer. Timo Werner ville ímo være en god signing.
.
Skrevet af AHUJ
https://www.youtube.com/watch?v=DvwKhRi8xCE

Sjov video over transferforbrug - indtæger fraregnet i udgifterne - Chelsea dukker lige pludselig op i 2003 og Man City i 2008. Vi ligger overraskende langt fra både City, Chelsea og United i transferunderskud. Chelsea og især City har i hvert fald haft travlt, siden deres ejerskab skiftede hænder i hhv. 03 og 08.
YNWA
Skrevet af Jesse Pinkman
Shaq var skadet i Danmarks kamp mod Schweiz. Kan være der er lidt der, som har givet udslaget ift. spilleminutter. Eller Klopp bare har svært ved at undlade andre fra truppen. Hvis han "søger væk" til sommer, så har han min forståelse, for hans talent og alder fortjener fast spilletid. Ærgerligt, for jeg kan, som mange andre, virkelig godt lide ham som type og person.
DIAZ MIO!
Skrevet af YNWA"96"
Der kommer nok ikke de store rotationer i resten af sæsonen. Newcastle kampen ligger selvfølgelig lidt drilsk, hvor der nok godt kan komme ændringer. Holdet giver mere el mindre sig selv, hvor det eneste store spørsmål er om Gini el Keita starter inde. Kampen på fredag, kunne måske osse være en kamp hvor der kunne være lidt ændringer for at spare spillere til kampen mod Barca, men jeg tvivler at Klopp ændre ret meget nu. Jeg tror måske Klopp kunne finde på at give Gomez spilletid på fredag og lade Trent få et hvil.

Omkring Shaq, så virker det umiddelbart til at han er glad for at være i LFC, selvom hans rolle er lidt begrænset. Jeg har selv været lidt i tvivl om, han kunne tilpasse sig i LFC og “forstå” hvad det er at være LFC spiller. Men jeg læste en artikel, da vi hentet ham, at der en dame ansat i LFC ( kan ikke huske hendes navn) med en rimelig stor stilling i LFC. Hun var ansat i Bayern München da Shaq var der og hun havde kun godt at sige om ham, da hun gav Klopp/Edwards en briefing om ham. Han skulle faktisk være ret ydmyg, selvom de jo regel har lidt temperament når de kommer fra Balkan landene....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Agent Gini ?....-:)

https://twitter.com/GWijnaldum/status/1120695609672052736/photo/1


Turen går til USA til sommer :


BREAKING: Liverpool FC have confirmed that they will play 3 matches during a week-long pre-season tour of this summer.

The Reds will take on Borussia Dortmund in Indiana, Sevilla in Boston and Sporting Lisbon in New York.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnoldSparkeren
Jeg er næsten 100% sikker på United taber i morgen. Håber dog for alt i verden de overrasker mig! Hvis City som forventet vinder, så tror jeg stadig vi har ét håb tilbage. City skal møde Brighton i den allersidste kamp i sæsonen. Vi kan håbe på at resultaterne flasker sig sådan, at Brighton skal ud og spille for overlevelse i PL. De er kun 4 point over stregen, så hvis nu Cardiff kan presse dem lidt, så det er alt eller intet for dem
i sidste spillerunde.

Vi skal hvertfald ikke sende pokalen til City allerede i morgen - der er håb drenge!
Skrevet af UnluckyImp
@KnoldSparkeren
Jeg har mere tiltro til Burnley tager point fra City end United gør. Men jeg vil være glad for hvis United overrasker.
Burnley gjorde det onde ved Chelsea ved at score 2 på deres 2 chancer.

Tottenham havde chancerne, men de var uskarpe og Burnley er alt andet end uskarp.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg er enig i at Turf Moor er en svær udebane, men med Burnley’s point på Broen har de sikret sig overlevelse. Motivationen i den kamp, kan spille en stor faktor. Tror stadigvæk at hvis vi skal vinde PL, er det kampen i aften der nok bliver afgørende, selvom det selvfølgelig ikke er helt overstået, selvom City skulle vinde i aften.


Gu ved om vi er interesseret i Joao Felix, kilden fejler ikke noget. Han havde den med Fekir og Fabinho som en af de første :

Mohamed Bouhafsi
@mohamedbouhafsi
·
13 t
4 clubs se sont d’ores et déjà positionnés auprès de l’entourage de la pépite de Benfica João Félix : Man City (Pep est fan du joueur) la Juventus Turin, Liverpool et Man United. Le joueur va quitter Benfica cet été ! La clause est 120M€ mais pas sur d’être atteinte.

Synes dog der er mere der taler imod end for. Har svært ved, at se LFC betale så mange penge for en spiller, der umiddelbart ikke går direkte ind i startelleveren. Klopp har jo osse flere gange sagt, at man ikke skulle forvente handler som med Virgil og Allison denne sommer. Jeg tror mere på Julian Brandt, den kunne jeg godt se LFC gå efter, hvis prisen er som der bliver skrevet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Jesse Pinkman
Jeg kunne godt forestille mig, at vi var interesserede, men ikke til den pris. Hvis der er nogen som vælger at betale den pris. Så har transfermarkedet fået et nyk opad igen. Det er kun Manchester-klubberne jeg kunne se gøre det. Vi er ihvertfald ikke der, hvor vi betaler 3x Salahs pris for et talent, som endnu ikke har spillet i større ligaer.
DIAZ MIO!
Skrevet af YNWA"96"
Spørsmålet er jo osse hvor mange penge der er lege med. Klubbens overskud fra sidste regnskab, har man jo ikke puttede under hovedpuden, alle pengene er investeret igen. Men med salget af Ings og Solanke, så ligger Klopp på ca.£30 M. pr sæson i net spend i den tid han været i LFC. Det virker til at på den kommercielle side, er der godt gang i den. 8 nye sponsorer sidste år og man har lige lavet en aftale med et japansk fødevarefirma. LFC er en del efter på det område, hvis man sammenligner os med de andre “giganter” i europæisk fodbold. Det spændende bliver naturligvis hvilken aftale klubben kan få med NB - Nike - Puma - Adidas el hvem det nu bliver. Min mavefornemmelse siger mig, at det bliver Nike og jeg tror osse aftalen bliver større end hvad City - Arsenal og Chelsea har ( £60 M. om året). Nå vi får se, hvor meget der er at lege med til sommer.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Jesse Pinkman
Jeg har (langt) tidligere i tråden talt for at det bliver Nike. Flere af vores store navne har i forvejen små-aftaler med dem.

Og ja, så var det først sidste sommer, at Klopp rent faktisk brugte penge, som ikke var kommet via salg, så der er rigeligt på kistebunden til at kunne hive en af de store kaniner op af hatten. Men det bliver ikke til den pris, det nægter jeg at tro på. Han ville dog passe godt ind, i forhold til hvad vi mangler, for han kan spille alle de offensive positioner. Højre, venstre, i midten.. det li´meget! Hvis vi får fat i ham, så er det fordi han vil klubben, for umiddelbart er 2x Manchester villige til at betale mere, også i løn.
DIAZ MIO!
Skrevet af YNWA"96"
Klubbens run i CL igen, hjælper jo voldsomt på mange ting. Det er jo sindssygt så mange penge der er i den turnering efterhånden. Klubben har tjent €55M. alene i pengepræmier indtil nu, så snakker vi jo ikke engang om TV-pengene og indtægterne på kampdagene. Spørgsmålet er jo hvordan klubben vælger at bruge pengene. Jeg tror da FSG vil gå langt for at indfri Klopp’s ønsker, men jeg tror ikke vi kommer til at se kæmpe handler. Jeg tror man henter en VB, rygterne går lidt på Bristol City’s 21 årige Lloyd Kelly. Han spiller på det engelske U21 landshold og får jo status af HG. Det rygte giver god mening. Så vil jeg være overrasket hvis ikke man henter en spiller mere ind der kan aflaste Bobby. Så er målmandsposten jo osse lidt uafklaret. Tror Migs får lov at forlade klubben, så ved ikke om de unge er helt gode nok endnu til at være 2 målmand. Ellers tror jeg ikke der sker alverden, medmindre man sælger noget.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Twitter flyder lige nu med VVD skulle være kåret til PFA Player of the Year. Troede først det var søndag vinderen skulle kåres.

Han bliver åbenbart offentliggjort imorgen torsdag

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6955863/Liverpool-defender-Virgil-van-Dijk-crowned-PFA-Players-Player-Year.html
Skrevet af YNWA"96"
Det bliver jo nok første og sidste gang i denne tråd :

KOM SÅ MAN.UNITED !!!!!!

-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Fedt stadion hahahaha....
https://www.facebook.com/238285906195051/posts/2459383604085259?sfns=mo

Nå, men håber de vinder alligevel:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er skammekrogen hvis idioterne i rødt ikke opper sig ift. i søndags. Så får de lov at sidde der i et par timer.
annonce
0