Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Klopptimist
Jeg stemmer også på Big Jürgen - en holdindsats som den her, må en træner simpelthen have store aktier i
- og Trent på en skarp andenplads, hvad kan den knægt ikke drive det til !

Og jeg havde sgudda helt glemt at slå rommen i glasset - tak Ignorado.... ;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af andib
Tak, Klopptimist

Så var jeg ikke den eneste, der så at den knægt spillede en fantastisk kamp. Hold nu op han kan blive god.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Klopptimist
Nemlig ja!
Har lige skiftet måttet skifte batteri i fjernbetjeningen efter at have set hjørnesparket til 4-0 et par hundrede gange.

Og jow - det er en 20-årig knægt, der tørrer en flok rutinerede stjerner, selvom det burde være omvendt.
Talte lige efter, og der går cirka 4 sekunder fra den ekstra bold er ude over stregen, og til Trent sparker, så forsvaret fik sig en god lille morfar der...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af andib
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Él Capitano
Tillykke til alle liverpool fans, med en fantastisk underholdende kamp, hvor i fortjent er i finalen igen. Sikke en god ambassadør for sporten i har været, man kan jo ikke lade være med at ønske i vinder hele skidtet!
Som Real fan vil jeg også gerne takke jer for at gøre vores lidelser fra en horribel sæson en lille smule mere tålelig, med barcas exit. Well done mates, well done!
Skrevet af Fribytter
Gummiben! Gummiben!!! Glenfiddich var mine nervepiller.

Hold nu kæft. Folk (brugere, red.) skrev om, at Mané filmede i første halvleg. Hvornår? Og måske mere relevant. Imod. Fucking. Barcelona. Egen medicin.

Robertson fik sagt tak for sidst for Messis ynkelige slag i det første opgør. Suarez forsøgte sig med de unoder, som man blev tvunget til at elske, men som heldigvis ikke virkede i aften. Men jeg elsker ham alligevel stadig en lille smule, selvom jeg sagtens kunne have istemmet "fuck off, Suarez!". Verdensbedste venstreback (c), Alba, var skyld i to mål, mens verdens i virkeligheden bedste venstreback måtte udgå med skade, og manden født i jern, Milner, James Milner, overtog positionen, som skiftede han blot sæde i bussen på vej til Madrid.

Det var ren vilje. Syngende tacklinger. Kraftfulde afslutninger. Ter Stegens handsker kunne ikke modstå trykket. Alisson skulle bare koncentrere sig om at få en legemsdel på Barcelonas bløde afslutninger. Men stadig. Hvilken kamp!

Fabinho var en blæksprutte. Mané var en lynafleder, en presmaskine og en konstant kilde til uro. I én og samme pakke. Matip var køligere end van Dijk. Origi! Firminos næste modetræk må blive at få rastafletninger. Enigmaet Wijnaldum. Har spillet alle positioner på banen pånær målmand. Er harmløs foran på udebane, men griber øjeblikket så snart han befinder sig på Anfield, og holdet har brug for det. Hovedstødsmålet var nærmest en genopførsel af Gerrards scoring i CL-finalen i 2005. Alexander-Arnold, TAA, scouseren, wild cardet. Han kan miste overblikket og virke lidt rundt på gulvet defensivt, men så genvinder han det igen med bolden i fødderne så snart, han nærmer sig modstanderens felt. Det hjørnespark må gå i historien som det frækkeste. Barcelona slået ud på et hurtigt taget hjørnespark. Så kommer man ikke tættere på en molbolhistorie på en fodboldbane.

Jaja, Salah filmer, Liverpool er heldige og fansene irriterende. Hvis det ender med ingen titler, har det været en mindeværdig tur. Uden titler vil jeg være skuffet. Og tilfreds. Skuffet og tilfreds. Sådan kan fodbold være så selvmodsigende. Sådan er fodbold. Hvis Man. City vinder mesterskabet er det fuldt fortjent.

Der er ting, jeg godt kan lide ved Man. City.

Jeg kan godt lide Pep som træner. Han er enormt spændende at følge fra klub til klub. Han er en af de trænere, hvis taktik er et studie værd.

Jeg kan godt lide spillere som De Bruyne og B. Silva. En fornyelse af boks-til-boks-spilleren i England med hårdt arbejde, intelligente løb, fremragende teknik og afleveringer. Og så kan De Bruyne trylle et klassisk langskudsmål frem ud af ingenting.

Kompany er også ret cool. Klubmand med en vanvittig mental styrke. Lidt et glimt fra en svunden tid, hvor det at dominere en kamp i England var at sætte sig fysisk på modstanderen med hårde tacklinger og dueller uden at være decideret svinsk. Lidt ligesom i aften. Han minder mig om PL, som det var, da jeg begyndte at følge med.

Jeg synes også, at det er opløftende, at en spiller som Foden har fået en del spilletid i vigtige kampe. Det tyder på, at Man. City gør et godt arbejde på akademiniveau og fokuserer på at sikre en vej for talenterne til førsteholdet.

Der er også ting ved Man. City, jeg ikke kan lide.

Jeg synes, det virker kunstigt med plastikflag og elektroniske tavler, der skal imitere bannere.

Jeg bryder mig ikke om Abu Dhabi.

Jeg bryder mig ikke om, at Man. City bevidst forsøger at omgå FFP.

Jeg synes The City Way og City Football Group er moderne fodbold, når det er værst. Og det er lige inden, at det er et angreb på Man. Citys klubidentitet.

Jeg har intet imod, at Man. City vinder mesterskabet, hvis man ser på spillet på banen. Det er mere end fortjent. Pep er ved at sætte nye standarder for PL. Men jeg har noget imod hele maskineriet bag Man. City.

Men fodbold er ikke bare et spil, der skal analyseres, undersøges og domineres. Det er også en begivenhed, der ind imellem undsiger sig store tanker, taktik, pengepunge, magtkorridorer, analyser, xG, heat maps og power rankings. I aften var fodbold en fænomenal begivenhed. Det var en sejr for det uforudsigelige, det ukontrollerbare og, ja, selve spillet. Liverpool vandt ikke bare en kamp, men selve fodbolden. Ja, selve fodbolden! Det giver ikke titler, men hvis folk ikke kan se kvaliteten i det her hold; hvis de ikke kan se det unikke i opbakningen fra Anfield, ja, så er der noget helt galt med dem. I aften var fodboldhistorie. I hvert fald for Liverpool. Og hvis det bliver til en CL-triumf, så bliver folk stopfodret med udraderingen af Barcelona på samme måde som finalen i Istanbul. Og jeg tør slet ikke tænke på, hvad en double sætter gang i. Liverpool bliver uudholdelige på samme måde, som "Slippy G", "always the victims" og "feed the scousers" er det. Hvis man da mener, at det er uudholdeligt. Men jeg kan jo være ligeglad. Godnat!
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af JuanitoMaravilla
Fra hjertet tak til Liverpool.
Skrevet af Klopptimist

Fribytter, du skriver sgu da meget godt på Glenfiddich - lad os få mere af begge dele... ;-)

Tak for fin poesi på en herlig aften og god nat til dig også !
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af SAB4
Bakker op om ovenstående - også et kærkomment tidspunkt at genopstå fra de døde, Fribytter - MEDLØBER!!1
Skrevet af Hasse1983
Hvilket indlæg at vågne op til Fribytter.... flot skrevet.
- tror sgu jeg napper en Liverpool trøje på arbejde idag. Det har jeg ikke haft på siden... tja, gymnasiet måske.

Kæft det er en fed følelse det her, selvom vi ikke har vundet en skid endnu:)

Snart skal kamptråden kigges igennem. Tænker der kommer lidt angreb på Robertson som skulle have haft rødt kort, og vi derfor ikke skulle have vundet kampen.
- til dem som hopper derind, lad nu være med at hoppe på de åbenlyse idiotiske kommentarer... lad dem flyde ud og hvis overskud:)

God dag derude.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af hts
Som Barca fan vågnede jeg op med en dårlig smag i munden. Egentlig ikke pga 4-0 i aftes, men fordi vi faktisk er udspillet i begge kampe og kun Messis genialiteter holder os inde. Barca skulle have udnyttet en af chancerne i Liverpool, men selv hvis man ufortjent havde ligget til at gå videre, tænker jeg at LIverpool bare havde lavet nummer 5 eller 6.
Så kan man snakke taktik fra Valverde osv til den lyse morgen, men faktum er at Barca ikke er blevet udspillet på den måde siden Bayern i 2013 (Og det var egentlig mest på cifrene).
Super flot af Liverpool, som dybt fortjent står i endnu en finale. Men hvor gør det ondt
Skrevet af YNWA"96"
Hehe Fribytter smukt indlæg ...-:) Din stemme har været savnet !


Kunne overhoved ikke falde i søvn, tusind tanker fløj igennem hoved over det største comeback på Anfield nogensinde. Olympiakos og Dortmund var magiske, men det igår slår alt. Uden Bobby - Salah og Keita, Robbo der måtte udgå i halvlegen - hold kæft en præstation.

https://twitter.com/LFC/status/1125892702661431298

https://twitter.com/AnfieldHQ/status/1125879818929758209

https://twitter.com/AnfieldHQ/status/1125898646300577793


Lidt stats :

Med sejren igår, kommer vi op på siden af Real Madrid og Barcelona siden CL fandt sit format tilbage i 03/04. De 3 klubber har alle 4 finaler på CV’et nu.

9 -
@LFC
have reached their ninth European Cup/Champions League final - only Real Madrid (16), Milan (11) and Bayern Munich (10) have featured in more

Liverpool in CL knock-out phase this season (v Bayern, Porto, Barcelona):
1st legs: Liverpool 2, opponents 3
2nd legs: Liverpool 11, opponents 2

23% of Gini Wijnaldum’s Liverpool goals have been in Champions League semi-finals.

2 - Liverpool are the first English side to reach back-to-back Champions League finals since Manchester United in 2008 and 2009

14 - Trent Alexander-Arnold has provided more assists in all competitions than any other
@LFC
player this season


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Jpp
Det var virkelig en kæmpe oplevelse. Jeg har fulgt jer tæt i denne sæson, og ønsker inderligt for jer, at I nupper begge trofæer i år. Stort tillykke.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af YNWA"96"
Tak for div. indlæg fra Barca fan’s og fra hold fans her i LFC tråden, respekt for det !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Halil
Tillykke med sejren.

Det er et af de vildeste comebacks nogensinde grundet en række faktorer.

f.eks.

- alene resultatet. Pool er bagud 3-0!
- Det er fucking Barca med Messi I står overfor
- To af jeres rigtigt gode offensiv spillere er ude

Meget imponerende vilje.

Lad os alle håbe på et rent engelsk opgør i finalen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af D.B.R. ©
Lad os alle håbe på et rent engelsk opgør i finalen.

Det kunne være cool, Halil. Pøj pøj i aften.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Jpp
Den her har garanteret været oppe herinde, men fortjener da en gentagelse. Virkelig imponerende:

Trent Alexander-Arnold has now provided more assists (14) than any other Liverpool player across all competitions this season.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Slettet(270000221401)
@D.B.R.

Det kunne være cool, Halil. Pøj pøj i aften.


Ja, lad os håbe at Tottenham har samme vindermentalitet som Liverpool.

Efter 38 år som fan, håber jeg da også du begynder at tro lidt på dit hold ;-).
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af John de Wolf
Tillykke med sejren. En af de der magiske "Anfield nights".

"Ses" på søndag!
Skrevet af D.B.R. ©
Efter 38 år som fan, håber jeg da også du begynder at tro lidt på dit hold ;-).

Det er noget man som LFC-fan lærer med årene at sætte på vågeblus.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0