Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Lader til jeg skylder en flaske YNWA, beklager - smid din mail i Chelsea tråden så vi kan udveksle adresser ... jeg tør ikke aflevere min herinde ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Fl@skebøf
Selvom I ender som nr. 2 kan I sagtens være hammer stolte. Desuden vil et CL trofæ jo være et fantastisk plaster på såret.

I har et super spændende, relativt ungt og sultent hold. Mon ikke Liverpool nupper en PL titel indenfor en overskuelig fremtid.
Skrevet af YNWA"96"
Tøsedreng...-:) Vi kan tage en revanche til næste sæson ? Det er billigere at sende 2 flasker end 1...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af jomic...
Next season... bare lidt mere bittert end det plejer.
Skrevet af Wise1964
YNWA - deal :)

Er du klar over hvor mange russiske pornosider der ville blive besøgt og registreret med min mail skulle den blive efterladt blandt det ungdommelige publikum herinde ... ha ha
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Thy87
Jeg er skuffet, og samtidig glad. Svært at forvente mere af holdet end hvad de har leveret. 97 point er vanvittigt flot og vi må bare tage hatten af for City.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Cfever
Forbilledligt kæmpet af jeres drenge sæsonen igennem. Dem kan I godt være stolte af ærgerligt at Klopp ikke fik mesterskabet.
We know what we are
Skrevet af YNWA"96"
@EFB

City er bare uhyggelige gode, sådan generelt over hele sæsonen er der lidt flere ting der er gået LFC vej end City.’s De vinder fortjent hvis man kan sige det sådan med 97 og 98 point. Man kan jo ikke forvente 30 sejre og 1 nederlag igen som LFC fan, hvor man tænker lidt, at City laver 90+ point igen næste sæson. Men det har været sjovt, at presse dem hele vejen og jeg er faktisk ikke engang skuffet, men stolt af den præstation LFC har lavet i denne sæson.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Jpp
Jeg får lyst til at sige tillykke på trods af resultatet. Det er virkelig vildt, det Liverpool har formået.

Og vind så Champions League!
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af bendixboogie
Jeg brækker mig!!

Som både Brøndby og Liverpool fan er det anden sæson i træk jeg oplever at blive en historisk god 2´er.

Og så i klubber som tørster efter et mesterskab, mere end noget andet...

Fuck, fuck, fuck!!

Det her var sæsonen vi toppede. Der er ikke nogen chance for at vi laver 97 point igen til næste sæson!
Og selv hvis vi gør, er ManC bare det bedste hold i PL, i min levetid. (Money Talks)

Hvor er det vildt at et CHL trofæ kan føles som et plaster på såret... :(

Sorry, men jeg har svært ved at glædes over vores ´fantastiske´ sæson lige nu. Måske jeg med tiden lærer at sætte mere pris den...
Skrevet af 6116
Jeg er bare taknemmelig over at være med her, hvor det er spændende hver sæson.
Skrevet af D.B.R. ©
Surt ikke at vinde PL ovenpå den sæson, måske det sker næste sæson.

Nu skal CL bare hives hjem.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af SAB4
Selvfølgelig er det en smule vemodigt, men skuffelsen ramte nu mig allermest i forrige runde hvor det længe lignede et X. Dernæst Citys kamp mod Spurs, hvor Ederson havde flere kampafgørende redninger.

Idag nåede man trods alt kun at få pulsen op i 30 sekunders tid, indtil Aguero udlignede, for derefter stod der City på alt. Er taknemmelig for, at det ikke blev en Aguerooooooo scoring i de døende minutter trods alt.

Stor cadeau til modstander-fansene som anerkender holdet herinde.

Ikke desto mindre bliver det en rigtig grim en af slagsen, såfremt vi også ender som nummer 2 i CL - og det gør det ikke bedre, at vi har prøvet det før. Tværtimod.
Skrevet af John de Wolf
Tak for kampen og tillykke med forrygende sæson trods alt. Og held og lykke i CL finalen!
Skrevet af KnockOut
Stort tillykke med en flot anden plads, virkelig inspirerende at se hvor hurtig Liverpool har skudt sig ind blandt de bedste klubber i verden.

Grats og tillykke med de 500kr Paz ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Hasse1983
Nå... sgu lidt en fesen afslutning på sæsonen det her, men man havde så heldigvis kunne forberede sig på det i et par måneder.

Da Brighton scorede nåede jeg at få kuldegysninger over helt kroppen, og registrerede ikke engang 1-1 målet... en fantastisk følelse af, at mesterskabet var inden for rækkevidde. De 2 min. håber jeg at komme til at mærke igen næste år.

Man kan ikke sige så meget til City. Imponerende godt hold over hele linjen. Målscorere og målmand kan de ikke følge med os, men 2 sæsoner i streg med næsten 100 point er ganske enkelt vanvid.

Der er så meget snak om købeklub, oliepenge og alverdens andet gøgl rundt omkring i trådene.
- jeg føler mig ikke snydt over den måde Citys økonomi fungerer. Har aldrig rigtig tænkt over det før jeg læste noget om (hvis jeg husker rigtigt) sponsoratet til stadion navnet. Det lå vist på 4.000.000.000 kr... og som vores ejer udtalte: "hvad var næsthøjeste bud?"

Det er ganske enkelt bare svært, at kæmpe med så store muskler, og særligt for de mindre klubber i PL. Vi har haft en flot og sund økonomisk vækst de par sæsoner med resultater, "reelle" sponsorater og gode spillersalg, der har gjort det muligt at købe stort og korrekt ind til holdet. Her tænkes der på PL bedste spiller, Virgil Van Dijk og vinder af Den Gyldne Handske, Allisson. Dertil Mané og Salah for blot at nævne to af denne sæsons 3 målscorer.
- hvis en af de to skydes afsted bliver det for +100M og noget nær en tredobling af deres købspris.

Det er sjovt at være Liverpool fan i disse år. Ja, finalerne skal vi lige møde lidt bedre op til, men 1 EL og 2 CL finaler, samt et lige ved og næsten mesterskab...
Jeg ærgrer mig, men klager på ingen måde. Må det fortsætte mange år endnu det her:)
YNWA
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Lidt afsluttende stats på sæsonen, altså PL vi mangler jo stadigvæk en kamp...-:)


The first time since 1979-80 that
@LFC
have been unbeaten in the league for a second successive season.

21 league clean sheets for
@LFC
this season - the most by the club since 2005-06 (22).

De sidste 2 sæsoner på Anfield har LFC i PL scoret 100 mål og kun lukkede 20 mål ind. Sidst vi tabte var til Crystal Palace og det er nu 749 dage siden....-:) Denne sæson har LFC lavede 2.79 point i snit på Anfield, kun overgået i 78/79 sæsonen med 2.81 point, den sæson spillede man 42 kampe, altså 21 hjemmekampe.

Og den lidt kedelige...-:) :

The last three times a PL team has been top on Christmas Day and not won the league:

Liverpool 08-09
Liverpool 13-14
Liverpool 18-19

Og en hvor man får humøret lidt tilbage...-:)

32 - Manchester United have finished 32 points behind the champions this season - more than they finished behind the top-flight winners when they were relegated in 1973-74 (30 points).


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Et par øl eller ti rigere - fantastisk ligasæson vi har haft, ærgerligt at vi skal rende ind i et historisk stærkt City mandskab, når vi selv er på top.

Små tre uger til den store finale.

YNWA
Skrevet af Joejoe2
Håber i vinder CL finalen. I har uden tvivl den mest likeable manager nogensinde i fodbold. Ville ikke være ked af det hvis vi sprænger banken og køber ham fri.
Valencia CF! Med en svaghed for Man. United og Barcelona.
Skrevet af YNWA"96"
Endnu en fremragende artikel fra Melissa pigen :

https://t.co/r7jSccg79U?amp=1


Mohamed Salah
@MoSalah
·
10 t
“Yes, I know we have one at home. This is a new one”
https://mobile.twitter.com/MoSalah/status/1127659368152010753/photo/1

Kop end goals by non-Liverpool players this season:
Mbappe
Lingard
Maitland-Niles
Townsend
Maguire
Westwood
Salah’s daughter.

-:)

God humor :

Sunderland AFC
@SunderlandAFC
·
14 t
Congratulations to
@ManCity
, who have joined #SAFC by becoming six-time champions of England.

The race to seven is on.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0