Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
Fint indtryk af de unge i første halvleg.

Larouci fik da løbet nogle meter på den venstreback, hvor Tranmere havde opstillet en fri motorvej i deres højreside den første halve time.
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
Nok ikke så meget kampen idag, man kan bedømme alverden udfra. Nok mere når modstanden bliver væsentlig hårdere, når holdet drager til USA.

Brewster har godt nok fået nogle kilo på sig, siden jeg så U17 VM. Der var han rimelig splejset som jeg lige husker det, fin størrelse nu. Ellers meget enig, Kent er nok den der efterlod det bedste indtryk af de unge i 1.halvleg, selvom det er på en lidt billig baggrund.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af UnluckyImp
Lækker nedtagning af Origi
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af AHUJ
- "spil målmanden"
YNWA
Skrevet af MR. Buur
Spændende unge spillere, hvor jeg især tror på Adams, Duncan, Jones og Brewster. Håber at de får kampe for Liverpool i den kommende sæson - fremtiden er lys!

Naturligvis kan man ikke vurdere så meget dagens kamp, men der er nogle spillere som har tanket selvtillid og det er altid godt.

Nu kan vi snart begynde at tælle ned til en ny sæson med PL og jeg håber vi kan bygge på vores spil i den kommende sæson, således vores midtbane bliver mere målfarlige - defensiven er pæn på plads, så det vil være det offensive spil vi skal udvikle os på.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Lynild
Skrevet af KNM
Synes Ryan Kent virkede rigtig spændende. Han besider masser af fart og direkte spil. Han virker også robust nok til pl, han var måske lidt for egoistisk i kampen, men spillere vil jo gerne vise hvad de kan når de får chancen
Skrevet af FalconLFC
Ikke just skræmmende modstand, men det var tydeligt, at de unge var meget "sultne" efter at vise sig frem. Mange spændende spillere, men det bliver utroligt svært for nogen af dem at bryde ind i startelleveren.

Jeg håber vi giver Ligacuppen lidt mere opmærksomhed i år, så nogle af de unge får mere end en chance.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Synes lige jeg læste at Griezmann har overtaget Coutinho´s nummer i Barcelona. Tror i Liverpool kunne finde på at hente troldmanden retur?. Jeg har ihvertfald svært ved at se det ske da han må koste voldsomt meget. Men måske en lejeaftale kan komme i spil.
Skrevet af bendixboogie
Jeg ser ikke en Cou retur for mig. Heller ikke på leje.

Klopp er en mand der vil have folk der tror på projektet, og det viste han klart at han ikke gjorde.
Han har udspillet sin rolle i LFC, i hvert fald så længe vi klopp ved roret.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg kan ikke på stående fod, huske at vi nogensinde har lejet en spiller. Jeg holdt meget af Cou, da han var i klubben, vanvittig dygtig spiller i LFC ( trods hans svagheder). Jeg kan simpelhen ikke se, at det skulle ske. Måden han forlod klubben på, var alt andet end kønt, den er sgu svær at tilgive. Men OK vi er jo ikke den eneste klub, der har problemer med vores spillere, når Barca er involveret.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af UnluckyImp
Vi har lejet Sahin, Caulker og Cissokho de seneste par år.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af bendixboogie
Der kan man vist roligt fastslå at de lejeaftaler ikke var udpræget succeser!!
Skrevet af gerre
Det er alligevel nogle lange ´par år´ der arbejdes med her :)

Men hvis vi går endnu længere tilbage og skal have en successhistorie, så var Mascheranos første sæson også på lån.

Jeg tror heller ikke Coutinho til Liverpool sker eller er noget Klopp vil. Men det er i mine øjne den type spiller der mangler i truppen.
Skrevet af YNWA"96"
Der er nogle stykker kan jeg se, i husker bedre end mig..:)


https://www.youtube.com/v/rVn63E3dYMA

:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Kan ikke se hvordan sådan en type passer ind på holdet. Vores 5 forreste spillere besidder et enorme løbepensum, hvor de konstant yder en defensiv rolle. Coutinho er en anden type, og ja han kan lave de små lækre afleveringer på modstanderens banehalvdel, og han er en skudtrussel udefra, men groft sagt er "det også det".
Wijnaldum er voldsomt undervurderet synes jeg. En fremragende spiller som løbet solen sort og man kan ikke tage bolden fra ham. Kan godt være han ikke scorer mål og laver assists, men det er jo heller ikke fordi vi mangler mål.

Spm vores spil koncept er i øjeblikket ser jeg hverken plads til Eriksen, Coutinho, Fekir el lign. typer. Dygtige spillere, men lidt for meget luksus i vores koncept synes jeg.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(371401222003)
at kalde eriksen en luxus spiller er vist fordi du ikke ved så meget om ham !

han er en af de spiller der løber aller mest i PL !
og den der løber mest af alle på hans plads !

Skrevet af YNWA"96"
Ahhh Hasse...:)
Da Barca hentet Coutinho havde han “premium stats” i LFC/Europa. Det var meget få spillere i de 5 største liga’er der havde bedre tal end Cou. Jeg er med på at det var svært at spille med The Fab4 samtidig, da balancen på holdet ikke var særlig god. Jeg er osse med på, at Cou er en “medgangsspiller”, men jeg vil alle dage sige han er en af de bedste spillere jeg har set i LFC i min tid som fan.

Er osse enig, at C.Eriksen er spiller der arbejder stenhårdt og ham så jeg gerne i LFC på fri transfer næste sommer...:) !

https://mobile.twitter.com/TimesSport/status/1141744795108483074/photo/1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Coutinho har brændt alle broer, så nej tak. Lad ham bare udfolde sig i det spanske.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Jesse Pinkman
https://www.thisisanfield.com/2019/07/marko-grujic-sets-sights-on-becoming-a-true-liverpool-player-after-second-spell-in-bundesliga/

Endnu en årsag til "manglende" transfers den her sommer. Jeg begynder efterhånden at kunne se dilemmaet for Klopp. Man kan sagtens gå ud og forstærke truppen, men man ender med at tage spilletid fra et kæmpe talent, som man allerede råder over og, hvis alt flasker sig, kan gøre sig gældende indenfor 1-2 år. Og så det sgu sindssygt at bruge 500m på spilleren, 50m på agenten og 150m+ på løn og sign-on, for at dække et hul i en sæsons tid.

Hoever og Brewster forventer jeg får en del spilletid i år. Hoever bliver nok bragt frem på højrebacken som backup til Trent, som de gjorde med Gomez, indtil han har fået lidt mere fysik og erfaring. Og så er jeg vanvittigt spændt på Brewster. I mine øjne lader han til at have lidt den samme målnæse som Sturridge.

Jeg er stadig meget delt omkring Coutinho. Jeg kan godt tilgive ham, men det kommer til at kræve en del. Og så skal prisen heller ikke være i nærheden af hvad de selv gav.
DIAZ MIO!
annonce
0