Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(152148200712)
Han kunne dog også have været indirekte skyld i flere pointtab efter min mening - simpelthen fordi hans bidrag i defensiven ikke rigtig er godt nok.


Jeg synes faktisk at blev god til netop at løbe meget mere og især løbe ned og modtage bolden helt nede på midten til sidst. Og han bidrog rigtig meget defensivt når bolden blev tabt.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Lønningerne er ikke ligegyldigt, el sagt på en anden måde, det er vigtigt at have en lønstruktur så man som klub, ikke render ind i problemer når man vil forlænge med div. spillere.


Ligegyldigt var nok også et forkert ord. Men det var mere forstået sådan at Liverpool undgår ikke de "sygelige" lønninger hvis man skal følge med. Vi har kæmpe stjerner med i en relativ ung alder, og når de skal forlænges så vil vi være deroppe i beløb, hvis ikke udviklingen stopper.
Skrevet af YNWA"96"
Man har da ikke umiddelbart haft problemer med, at forlænge med Mo og Mane, der med deres nye kontrakter i grundløn tjener tilsammen det samme som Øzil i Arsenal.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Coutinho-historien er god clickbait, derfor fortsætter den. Og nu prøver agenten at sælge ham til United. Gad vide om der er procenter i det for agenterne; som i at nyhedsbureauerne betaler dem for de her citater?

Og Coutinho var god, bevares, men en af de bedste er måske lige at skære den skarpt nok. Rigtig god teknisk ja, men rundt regnet ikke på højde med mange af de der nævnes.

I samme periode var der både Gerrard, Suarez og to fantastiske sæsoner med Sturrigde, og Sterling ej at forglemme. Livet fortsætter heldigvis, også efter en spiller som Gerrard, og Coutinho er på ingen måde savnet.

Skrevet af YNWA"96"
Er helt enig med Lynild, det er en god clickbait historie. Ved nu ikke om jeg er enig i, at Kia Joorabchian prøver at sælge Coutinho til ManU. Dette er hvad han har sagt :

https://talksport.com/football/573135/philippe-coutinho-manchester-united-impossible-liverpool-kia-joorabchian/


Omkring Coutinho, så tror jeg nogen af jer har glemt hvor mange mål han var involveret i.

Da Cou forlod LFC havde han mål/assists hver 71 minut og hvis man tager 3 sidste aflevering med, så hver 51 minut og så snakker vi ikke om flest driblinger og flest key passes. Bare til sammenligning i samme sæson, hvor Mo var helt ustyrlig var hans tal, mål/assists hver 74 minut og med 3 sidste fod, hver 62 minut.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Jeg har ikke glemt ham og hvad han bød ind med offensivt. Men han var fraværende defensivt, dog blev det bedre under Klopp, men ift. betonmidtbanen stod det ret klart, hvilke typer Kloppo foretrækker. Jeg var ked af at se Cou forlade klubben, og især på den måde, men nu er han videre, og jeg ser ingen grund eller behov til at gøre sig anstrengelser for at hente ham tilbage.

Så hellere investere til at finde ungdommens kilde så vi kan få en ung Fowler eller McManaman igen ;)
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hvordan mon det ser ud med de spillere der er kommer tilbage fra udlejning. Skal de ud igen eller vælger man at beholde dem for bredden. Ryan Kent rygtes ihvertfald videre, men det er også ham jeg synes står svagest. Ser ham slet ikke have niveau til Liverpool. Ligeledes synes jeg heller ikke Woodburn ligner en med en fremtid i Liverpool.
Vi kan om ikke andet stille med rigtige fornuftige hold til begge pokalturneringer, selv om alle stjernerne bliver sparet.

Mignolet
Clyne - Matip - Lovren - v. Berg
Lallana
Ox - Keita
Shaq - Brewster - Origi

Med en bænk:
Alisson - Hoever - Milner - Curtis Jones - WilsonDet er sgu et stærkt hold alligevel
Skrevet af Paz
Coutinho ville åbenlyst være en fremragende tilføjelse til truppen. Det er svært at stille spørgsmålstegn ved de statistikker der tydeligt viser at han leverede noget unikt på de offensive parametre. Og så er det overdrevet at sige at han var fraværende defensivt. Han var selvfølgelig ikke lige så discplineret som vores andre midtbanespillere, men decideret fraværende var han bestemt ikke. Derudover ser jeg heller ikke nødvendigvis noget problem i at vende tilbage til at et lidt mere offensivt udtryk. City og Guardiola har vist at det "sagtens" kan lade sig gøre at have et ekstremt offensivt udtryk (hvilket jeg ikke nødvendigvis agiterer for) og samtidig skovle point sammen. Vi brugte sidste sæson på at stabilisere defensiven og her en af nøglerne selvfølgelig organisationen. Men som de fleste nok også vil være enige i, har det også været altafgørende med kvalitetsløftet hos de enkelte spillere (siden Coutinho forlod os): Robertson, Van Dijk og Alisson. Tre markante lederskikkelser er forsvaret blevet udsmykket med.
Iøvrigt ville Coutinho også kunne presse de tre forreste, når han også kan bruges som venstrekant. Der kan roteres flittigt i front, hvis man kun ønsker at spille med tre i nogle kampe. Mané og Salah kan som bekendt også spille i front.
Desværre er jeg også enig med alle jer andre i at det er et urealistisk scenarie at få Coutinho tilbage, men man kan da godt tillade sig at drømme lidt.


Jeg er spændt på hvordan Lallana og Ox kommer til at gøre sig gældende i den nye sæson. At Lallana skulle kunne spille en rolle forudsætter selvfølgelig en lidt naiv tro på at han kan holde sig skadesfri. Men kan han det, ser jeg ham som en opgradering af Milner på midtbanen, og på den vis ville han være en fin signing dertil. Det samme med Ox selvfølgelig, som jeg forventer er højt i hierarkiet som udgangspunkt, hvilket han så skal forsøge at vise at han kan leve op til. Han bliver forhåbentlig en af de brikker der kommer til at give midtbanen et lidt mere offensivt udtryk i flere af kampene.

Tak for svarene iøvrigt på mit spørgsmål om billetter til Anfield. Jeg forsøger mig med Ketil. Jeg har været på Anfield to gange før, begge gange med pakkeløsninger, men vil ligesom nogle af jer andre også gerne forsøge at gøre det lidt billigere.


Skrevet af Paz
Tænk sig en gang. Jeg havde helt glemt Keita i min ligning. Jeg blev alt for fikseret på snakken om betonmidtbane, tror jeg. Hmm. Som skrevet tidligere er Klopps vigtigste opgave forud for den kommende sæson at få integreret Keita ordentligt på midtbanen. Hvis det lykkedes vil det måske også være en anelse overflødigt med Coutinho.

Nogen der ved hvornår han er tilbage fra skade?
Skrevet af Paz
Har ikke meget fidus til hverken Harry Wilson eller Ryan Kent. Rhian Brewster derimod har set spændende ud i sine første 90 minutter. Bliver spændende at se hvor meget han bliver involveret i løbet af sæsonen.
Skrevet af Paz
Everton Soares synes jeg stadigvæk ville være en spændende tilføjelse til truppen og selvfølgelig et mere realistisk scenarie end Coutinho. Det vil være lidt en skam at lade ham gå til Arsenal og især hvis prisen er "sølle" £30 mio som jeg lige umiddelbart kan se der skiltes med hos Sky. Ret mig endelig, hvis jeg tager fejl.
Skrevet af YNWA"96"
Keita skulle vidst ikke være så alvorligt. Han er jo på ferie nu og ikke med på USA turen, mon ikke han støder til når vi møder Lyon i Geneve.

Synes det er svært, at vurdere spillerne når modstanderne er så svage, som de har været i de 2 første testkampe. Man bliver forhåbentlig lidt klogere, når modstanden er stærkere som de kommende modstandere bliver. Men umiddelbart synes jeg Hoever - Kent og Brewster er dem der har efterladt det bedste indtryk indtil nu.

Men klubben skal jo nok snart tage nogle beslutninger om det er bedst for spillere, som ex. Kent og Wilson. Skal man blive ved med at låne dem ud og håbe de udvikler sig, til at være gode nok til 1.holdet el skal man sælge dem. “Problemet” er bare, at engelske spillere der inde omkring landsholdet koster boksen, så derfor giver det osse mening at klubben håber de udvikler sig.

Grujic har udviklet sig fornuftigt i Bundesliga’en og blevet en profil på Hertha Berlins hold. Wilson havde en god sæson i Derby, men der er stadigvæk et kæmpe spring fra Derby til LFC. Samme historie er der med Kent. Leeds skulle være interesseret i en lejeaftale med Kent og det vil nok være bedre for hans udvikling end at være i Rangers, selvom det er Gerrard han er under.

Jeg kender ikke Everton godt nok, så om £30 M er billigt skal jeg være usagt. Han gjorde det fint til Copa de Amerika, men igen hvor mange spillere har man ikke set gøre det godt til en slutrunde og så efterfølgende ikke være deres pris værd. Så kan £30 M pludselig være mange penge.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
El Hadji Djouf fx:-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Listen på spillere, der aldrig nogensinde skulle have været i LFC er årelang....:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Ynwa,

Ok, ærgerligt med Keita. Det er ikke meget han når at være med i preseason så. Men det er vel alligevel noget tid siden han fik ferie fra AFCON, så der burde da ikke være så lang tid tilbage af ferien? Det kan ikke tænkes at han støder til i USA?


Hoever ser spændende ud. Ryan Kent - the same as always. Mange fine aktioner, men alt får dårligt slutprodukt og for mange dårlige beslutninger. Han havde dog at par afgørende aktioner mod Bradford, men generelt virker han bare ikke skarp nok i sin beslutningstagning og det skal altså snart til at blive bedre, hvis han skal kunne gøre sig gældende på aller højeste niveau. Har svært ved at se potentialet i Wilson. Han skal (over)leve på sin tekniske formåen, men den er ikke tilnærmelsesvis god nok til at kunne blive en profil på et tophold. Virker også som om han for let forsvinder ud af kampe. Det bliver ikke ved med at være en undskyldning at man er ung. Han er trods alt også 22 nu.

Grujic synes jeg også virker spændende, det man har set til ham. Men det er heller ikke underligt at han bliver lejet ud, når der er så mange spillere om buddet. Spørgsmålet er om han kan overtage fra Lallana og Milner efter denne sæson - de synger jo også efterhånden på sidste vers. Eller de er i hvert fald tvunget til konstant at bevise at de stadigvæk kan være med på øverste hylde.

Synes Everton så sindssygt spændende ud til Copa. Og £30 mio er ikke meget i dagens marked. Der er jo altid en risiko for at en spiller flopper. At han er brasilianer synes jeg også taler for at det ville være nemmere for ham at blive integreret som en del af Liverpools lille brasser-koloni (Richarlison og Bernard medtaget).
Skrevet af AHUJ
Synes der er lidt Hazard over Kent, når han har bolden ved fødderne. Sublim teknik og boldkontrol. Men som du også skriver, så ender det oftest ud i ingenting, udover et par flotte detaljer.
YNWA
Skrevet af Jesse Pinkman
https://twitter.com/SquawkaNews/status/1151801535992455170?s=19
Sadio Mane on the support he has received from Jurgen Klopp:
"The boss, you know how he is, he’s always sending me messages, all the time. I say boss you know what, sorry but I’m not coming now, I’m not coming yet, you need to leave me alone
DIAZ MIO!
Skrevet af YNWA"96"
Sjovt !

Mane om “Bossen” :

"He’s a very special manager. He has a lot of qualities and distinctive characteristics, but what really struck me is that he’s a really, really nice guy outside of football. His human side touched me, and that’s really rare to find someone like that, especially in football.
“He’s a coach who loves his players, he’s there for them. At the same time, he gives them responsibilities. We, the players, are ready to do anything for him! We give everything on the pitch for him, whether it’s in training or in a game, we give our all. He’s a manager who makes you want to go to war.”


Et kapitel fra Paul Thomkins nye bog :

https://t.co/raT6p0u9Ix?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Hvis det passer, at Spurs napper Sessegnon til 25 mio. Pund, så burde vi have været med i kampen om ham. Kan aflaste både Mané og Robbo og er engelsk.
Skrevet af D.B.R. ©
Det virker ikke som om Klopp ønsker at handle i dette vindue, og desværre heller ikke en spiller som Sessegnon til "billige penge".

Han må virkelig se et lys i nogle af de unge fra akademiet.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0