Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, jeg strammede den nok lidt... Er bare frustreret over at de spiller fantastisk i 1. halvleg - men mangler virkelig meget skarphed - og så går de ret meget i stå og overlader alt for meget initiativ de første tyve minutter af 2. halvleg.
Enig enig men syntes aldrig vi rigtig har været truet heldigvis da for det har bestemt set usikkert ud.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Kan ikke se Liverpool hente City med det resterende kampprogram. Det kræver nærmest sejr i alle de sidste kampe bl.a. ude mod Chelsea og at City smider point i begge de to udekampe de har tilbage. Citys målscore er et point værd og Chelsea er næppe mestre før tredjesidste runde med det program de har foran sig.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Lucas kunne have endt som Cornelius med den tackling der
Føj for satan, Sissoko!
Der er Lucas fanme heldigt, føj for en tackling!
Fik samme tanke heldigvis så det ud til Lucas slap billigt tror heller ik det var Sissokos mening at træde ham på anklen men snaere at blokere bolden.

Sterling kunne tilgengæld med lethed ha lavet et hattrick nu.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Johnson kunne være rigtig god defensivt, hvis han i forsvaret var lige så god til at skyde bolden væk som i angrebet.
Efter næsten 180 min. to tacklinger til klart rødt får Sissoko sit tredje gule kort.

Mason var ligeså dårlig, som han plejer. Heldigvis var det ikke LFC, der blev snydt for straffe denne gang. Men hvor er der mange frispark, han ikke fløjter, og han nåede alligevel op på 25 frispark i alt, hvor NUFC stod for hele 17 af dem. NUFC-spillerne havde jo mere end almindelig godt fat i trøjen på en LFC-spiller i hver anden duel.

Men Masons præstation er ingen undskyldning for elendige 70 min. pakket ind i en acceptabel start og slutning. Coutinho spillede den falske nier bedre, end Sterling plejer, og Sterling var ligeså uskarp på de oplagte chancer, som han plejer. Og det er jo især mærkeligt, når man ser på, hvor let 1-0-målet ser ud på trods af, at han er omgivet af NUFC-spillere og en smule ude af balance.

Det grundlæggende er på plads, men han traf den ene dårlige beslutning efter den anden. Han ville nok trives noget bedre, hvis han kunne læne sig op af Sturridge i form. Ansvaret er i hvert fald for stort pt., og det hæmmer hele venstresiden rent offensivt. Der er jo heller ikke rigtig plads til, at Moreno kan komme i overlap. De få gange, hvor der blev skabt plads til Moreno, blev det også en smule farlig, men som oftest blev han tvunget til at foretage alibiløb, fordi Sterling ville udfordre den direkte oppasser og ventede på, at Moreno trak garderingen med sig.

Dog var Johnson den klart dårligste idag. Lovren var heller ikke god. Ibe var lettere anonym.

Og Borini lignede overhovedet ikke løsningen på den manglende afslutter. Det er selvfølgelig utaknemmeligt at skulle bevise sit værd på så kort tid, når der går så lang tid mellem chancerne, men LFC har jo ikke råd til at investere spilminutter i Borini på nuværende tidspunkt i håbet om, at han kan nå at ramme topniveauet. Dertil er det for tvivlsomt, om topniveauet rækker til at gøre en nævneværdig forskel.

Det er utroligt, så meget manglen på en god angriber hæmmer holdet. NUFC burde være blevet kørt over allerede i første halvleg.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Og så er det åbenbart hoften, der holder STurridge ude i øjeblikket. Den drillede vist også efter Man. Utd.-kampen. Han misser måske semifinalen. Og Balotelli er åbenbart stadigvæk syg.

Sturridge og Balotelli har tilsammen startet 15 PL-kampe og er blevet skiftet ind i 11 PL-kampe i denne sæson. Og de har i alt scoret 5 PL-mål.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Sturridge og Balotelli har tilsammen startet 15 PL-kampe og er blevet skiftet ind i 11 PL-kampe i denne sæson. Og de har i alt scoret 5 PL-mål.


Soldado og Ade har tilsammen startet 16 kampe og og er blevet skiftet ind i 15 kampe. Og de har i alt scoret 3 PL-mål.

Utroligt, hvad 3 af de 4 spillere bliver betalt, når man ser på deres præstationerne det sidste lange stykke tid...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce