Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af rozzer
Der venter en spændende sommer. En eventuel sejr i dag, ville ikke have kunnet dække over, hvor lidt kvalitet der på centrale pladser.

Positiv note er dog at Carroll den seneste tid, har vist hvorfor han skal inkluderes i klubbens langsigtet planer. Overpris eller ej.
From doubters to achievers.
Skrevet af Virtuality
Jeg har ikke helt mistet troen på Henderson endnu, og det samme kan nu også siges om Andinho, men Downing har til gengæld været under par hele sæsonen. Han ryger forhåbentlig til sommer.

På de farlige frispark vi havde, savnede jeg i øvrigt Aurelio. Han har jo overlistet Cech før.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af rozzer
From doubters to achievers.
Skrevet af ScouserBoy
Er jeg virkelig den eneste der synes at der alt alt alt for lidt kvalitet i den trup vi har?
Er jeg den eneste der synes at Gerrard efter sin skade har udviklet sig til at blive en alibispiller, der hverken giver sig 110% eller har de rette fodbold redskaber mere til at kunne gøre en virkelig forskel? Er han træt? Eller er det bare et meget godt udtryk for at kvaliteten omkring ham, er så dårlig, at han er tvunget til at gøre alting selv - hvilket han selvfølgelig ikke kan - der får ham til at se ringe ud.
Synes godt nok at det hele ser skidt ud.
Hvis vi ser helt konkret på det, hvad er det så der er forbedret siden KK tiltrådte? Spillet? NEJ. Resultater. NEJ! Ja, han har investeret i nogle spillere, der MÅSKE kan blive til noget i fremtiden, men som lige nu ser meget tvivlsomme ud (Henderson, Downing (en skændsel i mine øjne), Adam osv.). Men hvis skyld er det at vi i det hele taget har et forholdsvis stort transferbudget? Det er da ikke KK´s fortjeneste? Det Henry og co. der har skudt penge ind i den ellers synkende skude og ikke KK.
KK gav det hele løft i starten, men det ligner efterhånden mere og mere at han er ved at kører det hele af sporet igen (i hvert fald set ud fra min enøjede synsvinkel). Hans taktik er ofte ringe (set udefra), spillet sutter, resultaterne er ringe, gejst er der sjældent noget af (selvfølgelig også svært at holde hovedet højt, når det går så ringe som det gør).
Det lyder som om KK også har fået mere gang i ungdomsafdelingen (har i hvert fald flere gange hørt at han gerne vil tage æren for at der kommet gang i det hele nede på det niveau også). Men hvorfor bringes der så ikke lidt flere unge spillere? Hvorfor bringer man ikke Raheem i stedet for Downing der er pisse ringe. Brug nu Shelvey - der er stor fremtid i ham osv.
Der er lige blevet annonceret et underskud på 500 millioner kroner.....
Trods utrolig mange negative tegn, bliver man tilsyneladende ved med at tegne et idyllisk billede af at det hele er ved at vende og vi er godt på vej...
Men JEG kan godt nok bare ikke se de gode tegn ret mange steder. Det eneste gode tegn, er at vi har en ejer der tilsyneladende har nogle penge på lommen.
Og de penge de skal godt nok til at bruges noget bedre.. Men hvem gider nu til Liverpool - nu hvor alle kan se hvor ringe Liverpool er?
Hold kæft man, der skal godt nok andre boller på suppen, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at komme med i CHL inden for de næste fem år..
Det var lige mit meget negative billede på situationen.
Er sikker på der er nogle der er lodret uenig med mig. Det har jeg efterhånden læst op til flere gange. Folk der formulerer sig så fint og bruger adskillige sproglige virkemidler for at virke overbevisende. Men hold kæft jeg glæder mig til den dag, jer med den evige optimisme på Liverpool Football Club, selv efter den her elendige sæson, får ret i det i postulerer.
I sidste ende vil vi jo allesammen det bedste for LFC ;-)


PS. Kan godt se at der er nogle i ovenstående indlæg, der har fået øjnene op for nogle af de desværre alt for negative tendenser i LFC.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Coppell
Er jeg virkelig den eneste der synes at der alt alt alt for lidt kvalitet i den trup vi har?

Hvis du er, er det fordi alle andre er blinde af loyalitet.
I dag starter I med Spearing, Henderson, Downing på midtbanen. INGEN af dem har niveauet. Enrique var håbløs defensivt, hans ageren ved 1-0 målet var dilettantisk. Bellamy bliver ikke yngre, og Gerrard spillede bestemt heller ikke nogen god kamp.

I fik vist noget gejst efter målet, helt sikkert, og det var ufatteligt tæt på en udligning. Men der er kæmpeproblemer i truppen. Selvfølgelig bliver det godt at få Lucas tilbage, men så er det også sagt.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Banksy
Truppen har bestemt ikke nok kvalitet, Henderson og Spearing er bare ikke gode nok til at starte i en cup finale, Downing har bevist han har kvaliteterne til at kunne det, bare ikke for os endnu, måske det kommer, men lige pt. ser det ikke sådan ud. Jeg var begejstret for Charlie Adam før sæsonen, men også han har vist sig værende langsom, og elendig defensivt. Carroll har efterhånden tilkæmpet sig en plads blandt de bedste Liverpool spillere denne sæson, hvor de andre virker ugidelig til tider, så kæmper den store dreng altid, har har vist sig som værende en fighter af guds nåde de seneste par måneder, og jeg håber han får chancen, og manageren (hvem end det så vil være) giver ham flere chancer fra start næste sæson, for han er begyndt at vise, hvorfor han blev købt.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af ScouserBoy
Loyalitet er FREMRAGENDE. Men man lige åbne øjnene og se hvad der sker. Synes det er vanvittigt at der er folk der bliver ved med at påstå, at vi spiller godt osv. Ja, vi spiller godt 25 % af tiden og af helvede til 75% af tiden. Og det er ikke kun taget den her kamp i betragtning!! Det er IKKE godt nok! Og det er ikke progressivt. Det er ikke forbedring af før KK tiltrådte.
Jeg vil altid være LFC supporter, ingen tvivl om det. Men er efterhånden ved at være træt af at se folk der bliver ved med at se det positive i ALT. Selvfølgelig er det langt hen ad vejen fremragende at være positiv. Men prøv nu lige at være bare en smule realistisk samtidig..
Ved godt det ikke ændre en skid for LFC at man sidder og debattere herinde, men det er vel nu engang det der her site går ud på?
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af ScouserBoy
Det skal lige siges at de indkøb jeg ikke nævnte i mit første indlæg, er de indkøb jeg har større tiltro til. Jeg er en af dem der er overbevist om at Carroll nok skal blive en gevinst for LFC, selvom jeg egentlig ikke er tilhænger af det spil vi til tider praktiserer når han er på banen. Men han kæmper i det mindste. Og han har kvaliteterne til i hvert i fremtiden at blive en sand målscorer.
Enrique ser efterhånden rigtig skidt ud, men håber da at han kan genvinde det niveau han havde først på sæsonen.
Bellamy fik vi gratis. Var god først i sæsonen, men er også faldet i niveau sammen med resten af holdet.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg er enig med Coppell.

Dog bliver der glemt en spiller ved Chelseas 1-0 mål. Spearing(!!) taber en nem bold på den mest JAMMERLIGE måde nogensinde set. Spearing skal aldrig aldrig aldrig starte i en FA Cup finale, jeg forstår det simpelthen ikke.

Carrolls mål gav holdet en masse momentum, men man undres over hvor den vilje var i hele første halvleg og dele af 2.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Coppell
Spearing er bare ikke god nok, og det er jo ikke hans skyld, at Dalglish sætter ham på holdkortet.
Men Enriques nonforsvar i situationen var for mig værre. Den mand er jo en god fodboldspiller. Men pt kører det ikke.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af D.B.R. ©
Nå det var så den sæson.

60 minuters uinspireret lorte bold blev tildels opvejet af 30 minutter, hvor noget af den gejst der skulle have været fra start, selvfølgelig også grundet i at Chelsea spillerne var trætte, var tilstede.

Desværre var det ikke nok, men det var ikke mange centimeter galt og en mirakelredning af Cech før vi havde fået vendt den kamp på hovedet.

Vi slutter i midten af PL, har vundet CC og nu tabt i FA Cup finalen. Det er vel ikke helt godkendt, så meget skal rettes op i løbet af sommeren.

De sidste to kampe i PL er der vel næppe nogen, der regner for ret meget.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af RedPoppy
Så kører bussen igen. Hvem er god nok, og hvem er ikke. Folk har en meget kort hukommelse når det gælder fodbold hvilket er såååå trættende.

Spearing er jo ikke en dårlig fodboldspiller, men omvendt burde han heller ikke være en mand der skal starte inde i en FA Cup finale for Liverpool. Spearing har mange kvaliteter der gør at han er en okay squad player, bl.a. hans bevægelse, og afleveringer. Han er i hvert fald ikke vores største problem.

Problemet er vel nærmere vi har for mange spillere der blot burde være bredde spillere, men som starter inde.

Jeg kan huske Spearing i det første halve år under Dalglish hvor han spillede ved siden af Lucas på midtbanen, og de sammen ejede stortset alle kampe, og var med at til at give os stort spilovertag i hele foråret. Så kommer Adam ind, og folk skriger på at Spearing burde få chancen noget oftere da Adam ikke spillede godt nok. Nu er Spearing pludselig ikke god nok fordi han som resten af holdet spiller forfærdeligt i denne her periode.

Alt hvad der i mine øjne mangler er kvalitet på de offensive pladser, uden at vi skal sælge for meget ud. Unge spillere som Henderson, og Shelvey skal også have spilletid, så de kan udvikle sig, men det skal ikke være spillere vi skal være afhængige af starter lige pt, og spiller +40 kampe på en sæson.

Jeg er dog fortrøstningsfuld, fordi jeg vidste godt det var et genopbygningsarbejde vi var igang med. Vi har unge spillere med massere af potentiale, og det skal der bare bygges videre på. Noget mere kvalitet på den sidste 3. del af banen, og så er vi nået et meget langt stykke af vejen, det tør jeg godt garantere.

Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af ScouserBoy
Man er efterhånden bare ved at være træt af skuffelse efter skuffelse..
Folk har også sagt hele sæsonen, at heldet bare lige skulle vende, og så kommer det hele. At vi har haft spillet til dit og dat, vi har bare været uheldige.. Selvtillid er altafgørende i fodbold, selvfølgelig er det det. Jeg må ganske enkelt bare indrømme, at jeg tvivler på LFC på nuværende tidspunkt har holdet til at vinde noget. Vores midtbane har savnet kvalitet hele sæsonen igennem. Lucas har udviklet sig til en god spiller, vist har han det, men det er altså ikke ham der forbedrer det fremadrettede. Hvem siger desuden at han kommer tilbage på samme niveau? Han havde vel ialt "kun" spillet en hel god sæson for os inden hans skade, og havde ikke på den lange bane for alvor vist sig som en rigtig klassespiller.
Desuden kan jeg ikke rigtig finde ud af om spillekonceptet er bæredygtigt. Synes det er langsomt, kedsommeligt og ineffektivt.. Ved godt vi i nogle kampe har skabt mange chancer og at vi også har været uheldige, men stadigvæk mangler der meget. I for mange kampe har der mangler alt for meget.
Håber desuden at vi i det kommende transfervindue kan tiltrække spillere med den fornødne kvalitet - noget som bliver taget for givet for visses vedkommende, at vi kan. Vi skal godt nok være skarpe på markedet for at få fat i de helt rigtige til vores hold, idet jeg vurderer vi ikke er attraktive nok til at lokke de helt store spillere til. Ikke at vi behøver det heller, for vi har jo allerede spenderet en del penge sidste transfervindue. Men for Søren, vi skal være skarpe på markedet i dette sommertransfervindue for at finde de helt rigtige spillere til den rigtige pris.Folk snakker om at vi er i en genopbyggelsesproces. Ja, det er vi! Helt enig. Men i sådan en proces forventer man også at se lidt mere markante forbedringer, end hvad vi har set i denne sæson. Og vi har trods alt været ude at bruge 1 milliard på transfer markedet, som igen gerne skulle have skabt os nogle mere markante tegn på forbedring.
At vi ovenikøbet har brugt størstedelen af den milliard på britiske spillere, var en af hensigterne med det vel også at man på den måde hurtigere ville blive spillet sammen. Det har ikke ligefrem været tilfældet..

Strategien er formentlig ikke den samme - vores er måske lidt mere langsigtet (?), men man kan bare ikke lade vær med at kigge lidt længere nord på og se hvordan Newcastle på bare to sæsoner har formået at samle et hold sammen, der er yderst kampdygtigt i forhold til en top 4. placering., også i næste sæson, såfremt de kan holde på deres spillere.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af RedPoppy
@ Scouser

Well, vi kan da godt "analysere" sæsonen kort. I den første halvdel af sæsonen (dvs indtil ca nytår) dominere vi næsten samtlige kampe vi spiller, og spiller i mine øjne rigtig god fodbold langt henad vejen men som ikke giver den fornødne pointhøst. Vi skaber chancerne men kynismen er der ikke. Det har lidt med held at gøre, men også meget med selvtillid, og evner.

Derudover har vi også været "uheldige" med at vores modstandere har været sindsygt kyniske i den anden ende. Se bare Chelsea i dag. De har vel noget der minder om 2 chancer, og laver to mål. Det er sådan set fair nok, men sådan har det bare været hele sæsonen. Wigan på Anfield, Arsenal på Anfield, Stoke på Britannia, United på Anfield, WBA på Anfield bare for at nævne enkelte kampe. Alle kampe som vi ikke fik fuldt udbytte af vel og mærke.

Folk gør det til værre end det er imo. Det er ikke godt nok, det skal der ikke herske tvivl om, men jeg synes ærlig talt at spillet på banen overordnet set har været mere end godkendt. Det har udnyttelsen af chancer tilgengæld ikke, og det skal bare forbedres i næste sæson.

Spilkonceptet er fint, jeg har et problem med det, og det er at vi får for lidt folk ind i boksen. Jeg synes vi spiller mere fremadrettet bold end vi har gjort siden Roy Evans var manager, og langt mere chanceskabende end vi tidligere har været. Ja det er ikke noget jeg blot synes, men det kan der med garanti også findes facts om.

Ser vi på foråret har det jo bare været en lang nedtur. Vi har været i en krise vi ikke har kunnet komme ud af, og i de få kampe vi har spillet godt har vi haft samme ineffektivitet som i efteråret. Det er langt fra tilfredsstillende, men også uforklarligt.

Jeg er enig i at vi skal være skarpe i det her transfer vindue, alt andet ville også være ulogisk, men det er også nemmere nu fordi der skal hentes langt mindre spillere end der skulle i de sidste transfervinduer. Nu kan vi fokusere et helt transferbudget på en 3-4 pladser i stedet for det dobbelte, og uden at være tvunget til at sælge en halv trup fordi den ikke engang er god nok til at sidde på bænken i en random League One klub.

Vi har langt mindre problemer at skulle løse denne sommer end vi havde sidste sommer.

Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af ScouserBoy
Jeg må delvist kapitulere og med glæde konstatere at du har ret i at vi har forbedret vores spillermateriale en del.
Jeg føler bare stadig, at der mangler en del mere end det du antyder for at nå med i top 4, da jeg med et blik på vores konkurrenter (Chelsea, Arsenal, Man U, City og Tottenham) føler vi mangler en del, for at nå deres niveau. Chelsea har jo også haft en dårlig Premier League sæson, og det tror jeg bestemt ikke de får næste år. De opruster! Det samme gør Arsenal og Man U.
Et andet problem er Gerrard, som nok også snart er færdig og ham skal vi også have fundet en afløser til.

Alt i alt, vil jeg paradoksalt nok give dig ret i vi har forbedret os. Men i forhold til vores konkurrenter ser det bare besværligt ud.

http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
Spearing og Enrique var de klart dårligste idag. Derefter følger Henderson og Downing. Problemet er, at der bare ikke rigtig er noget at stille op med den nuværende trup.

Kuyt har jo også underpræsteret helt ekstremt i denne sæson, og jeg tror ikke, han kan finde tilbage til 08/09-niveauet igen.

Maxi har præsteret bedre trods markant mindre spilletid, men han er altså lidt en gåde, og jeg forstår godt, at man kan have sine bagtanker med at have ham for meget i startopstillingen trods en god evne til at stå det rigtige sted i feltet. Desuden har både Maxi og Kuyt nået en alder, hvor det ikke giver mening at bygge et hold op om deres kvaliteter, og det er nogle mere eller mindre atypiske kvaliteter for fløjspillere.

Aurelio er konstant skadet, så Enrique mangler en ordentlig konkurrent.

Spearing er bare for dårlig. Jeg tror, der har været en tendens til at hylde Spearing, fordi folk samtidig har været meget skeptiske overfor pengeforbruget. Spearing har lidt været eksemplet på tålmodighed og den gode forretning, og på den måde været en kæp, som man kunne banke Henderson og Adam i hovedet med, men faktum er, at Spearing jo defensivt var ligeså elendig, som Adam er på sine dårlige dage, og slet slet ikke har Adams boldomgang. Henderson var jo så også ringe, men hans topniveau giver trods alt forhåbninger om mere modsat Spearing, som man håbede var den kedelige, men meget stabile rotationsspiller.

Downing kan ikke håndtere ansvaret og presset. Og det kommer han ikke til. Løsningen for Downing er måske, at LFC henter nogle fløjspillere, som har mentaliteten og evnerne til at håndtere forventningerne, hvilket måske vil fjerne lidt at presset og opmærksomheden fra Downing. Det betyder så omvendt nok også mindre spilletid, men Downing ville være udmærket som en førstereserve fløjen. Dog meget at investere £20 mio. i den slags.

Når Agger og Reina så ikke helt rammer niveauet, og Cech gør det modsatte trods et rystende usikkert forsvar, så kan man ikke vinde finaler. Jeg tror sådan set, at taktikken var fin - men mange spillere underpræsterede i større eller mindre grad i det meste af kampen, og Dalglish burde derfor nok have satset mere på spillere i form fremfor de rigtige spillertyper, hvilket så i sidste ende kun handler om, hvem Carroll skulle spille i stedet for.

FSG må dog snart få hevet en ny DOF ind. Fint, at Dalglish og Clarke ser på spillere og holder sig ajour, men det er jo en DOF, der skal definere fodboldfilosofien, og det var vel også et af de aspekter ved jobbet, som Comolli ikke virkede overbevisende i. Hvis Comolli bare er blevet fyret for at vise handlekraft, så er det måske lidt smådumt. At beholde Comolli indtil man var nogenlunde sikker på en afløser behøvede jo ikke at betyde, at der var en overhængende fare for at bruge mange penge forkert. Lidt strammere tøjler kunne formentlig forhindre fejlkøbene (og Comolli er trods alt en nogenlunde god talentspejder).

Holdet og Dalgish har skuffet i denne sæson, men det er altså også skuffende, at FSG ikke endnu har fundet frem til den struktur, som de selv mener, er vital for fremtidig succes, og at der endnu ikke er kommet en afklaring på stadionprojektet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RedPoppy
Jamen jeg er da glad for at du kan se en mening med galskaben(mit indlæg) :).

Jamen jeg er ikke enig i at vi mangler en del, for vi har matchet Arsenal, Chelsea, Man U, og City tidligere i denne sæson, og burde vel have hevet sejre hjem imod alle hold, hvis man tæller spil, og chancer.

De har bare spillere der kan gøre en forskel, og matchvindere. Det mangler vi, især fra midtbanen af. Man har jo ingen tiltro til at nogen midtbanespillere skal komme på tavlen, og man forventer jo nærmest at målene skal komme fra enten Gerrard, eller Suarez indtil nu hvor Carroll, også er kommet igang.

Forsvarsmæssigt er vi solidt dækket ind. Jose Enrique, og Coates var røverkøb til prisen, og når vores 4 dårligste centrale forsvarsspiller er Carragher mener jeg vi er godt dækket ind. Vi har unge spillere i Flanagan/Kelly/Danny Wilson/Paul Robinson, så der er også fint med bredde.

Reina har haft en virkelig skuffende sæson, men har stået fænomenalt indtil da. Er der nogen der fortjener at bevise det bare var en enkelt dårlig sæson er det ham, medmindre han selvfølgelig vil væk.

Midtbanen er her vi for alvor mangler offensive kræfter, for når Lucas kommer tilbage er han en af de bedste defensive midtbaner i PL imo, og så er Spearing altså en OK gardering. Vi kan trods alt ikke have 25 spillere til £80k ugelønninger. Vi mangler nogle kanter der kan udfordre, og presse en spiller som Downing til at yde sit bedste. Noget rigtig kvalitet, og forhåbentlig fra en af de øverste hylder. Det har vi brug for hvis vi vil kæmpe med.

Nu er jeg ikke meget for at smide spillere på porten efter en sæson, og jeg mener vi med 3 offensive midtbanespillere i Gerrard/Shelvey/Adam er fint dækket ind, og så har vi Henderson som kan dække alle pladser på midtbanen.

Jeg kan ikke se hvad vi skal med en til central midtbanespiller hvis vi forestiller os at vi skal spille 4-4-2 næste sæson med, så vil vi mest stille med Gerrard og Lucas inde centralt, og uanset hvordan man vender og drejer det får du ikke mange spillere LANGT over vores nuværende reservers niveau til at ville sidde på bænken. Hvis vi derimod skulle spille 4-3-3/4-5-1 så sku vi klart bruge en spiller der havde kvalitet til at starte hver gang på midtbanen.

Vi skal tilgengæld have wings! 2 af slagsen, en til hver side. Så kan Henderson/Bellamy være reserve til højrekanten, og Downing + nyindkøb kæmpe omretten til venstrekanten.

Så skal vi have en angriber med noget klasse over sig, og som er en "proven goalscorer". Det synes jeg i hvert fald. Jeg ville gerne se hvordan Suarez ville fungerer sammen med en der har samme bevægelighed som ham.

Af spillere jeg vil af med er der vel ikke mange andre end Kuyt, og Maxi. Så med en 3-4 signings, og så får sendt de to afsted, så vil jeg være tilfreds med transfervinduet. Kuyt vil jeg af med fordi at der ikke vil være plads til ham med de signings vi har brug for. De dækker simpelthen de pladser han spiller, og så er han får dårlig teknisk. Maxi passer ikke ind. Han kan ikke arbejde defensivt, om det så gjaldt hans liv, og er blevet for langsom til at være wing.

Det vigtigste for mig er dog at det er spillere med offensiv kvalitet vi henter, som kan gå direkte ind på holdet. Bredden er nemlig helt fin, men vi mangler virkelig spillere der kan afgøre kampene på egen hånd, og lave det uventede.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af ScouserBoy
Red poppy

Må erkende at jeg bliver mere og mere positiv efter at læse dine indlæg, hvilket jo i sig selv ikke er skidt.
Før på aftenen var jo måske en smule (meget) skuffet over resultatet og over sæsonens resultater samlet set, så jeg måske dragede en smule forhastede konklusioner.
Jeg er fuldstændig enig i at vi ser rigtig godt ud nede bagi. Synes også det er nogle spændende spillere i Robinson og Danny Wilson. Det forlyder i hvert fald, at det er nogle spillere der virkelig kan blive til noget.
Jeg vil give dig fuldstændig ret i, at vi høj grad mangler nogle spillere der kan noget på egen hånd. Vi mangler mindst to spillere med en masse kreativitet og idéer i deres spil og en målscorer, som du også påpeger. Så der er jeg fuldstændig på linje med dig.

Kuyt er desværre ved at være fortid i LFC, ja. Ellers en spiller jeg har beundret meget. Giver altid 120%. Mangler dog en smule teknik og fart, der for alvor ville have gjort ham til den verdensklassespiller. Men bestemt en spiller der kan være stolt af sin tid i LFC.

Er spændt på at se hvad der skal ske med Aquilani. Ham kunne jeg nu godt tænke mig at se få nogle kampe for klubben, selvom jeg tvivler på at han får lov til det. Det ender nok med at vi slipper ham billigt til sommer, til en eller anden klub i Serie A. Garanteret Roma.

Alt i alt, ser det nok ikke så negativt ud, som jeg ellers fik tegnet et billede af. Men jeg synes nu alligevel vores spil har været alt for svingende i den her sæson, og synes også konceptet er en smule mærkværdig i forhold til spillermaterialet.
Men med de helt rette indkøb til sommer, har du nok ret i at det ser fornuftigt ud. Vi skal altså bare have nogle kreative kræfter, der kan slå igennem fra dag 1! Nogle der kan skabe spillet og gøre os mere farlige og uforudsigelige. Noget der vil gavne både Suarez og Gerrard iøvrigt og som vil gøre dem endnu bedre, når det hele ikke ligger på deres skuldre.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af RedPoppy
ScouserBoy

Ja du skal ikke være ked af at have den opfattelse. Jeg var selv meget skuffet, og er det altid når vi ikke vinder(obviously), men synes også det er vigtigt at have hovedet med sig når man kritisere, og tænke logisk inden man drager forhastede konklusioner.

Har også altid haft en svaghed for Kuyt, og ville ikke have det skidt med at beholde ham. Jeg mener bare at med de signings vi SKAL ud og lave der er han for god, og dyr til at sidde og rådne på bænken i størstedelen af tiden.

Hvis Kenny ville have beholdt Aquilani var det nok sket sidste år. Jeg vil ligesom med Kuyt ikke blive ked af det hvis vi beholder ham, da det kunne være fedt at se hvordan han passede ind på holdet som det ser ud nu efter sommerferien. Han kan i hvert fald bidrage med nogle ting, som ingen på holdet kan, så den idé synes jeg man skal vende. Dog vil det mest logiske være at sælge pga 2 ting. Vi har mange på den position i forvejen, og han er det eneste rigtige salgsobjekt som vi kan undvære. Penge som kan bruges på en position hvor vi har mere brug for forstærkning.

Det har været svingende, og det har ikke været godt nok, det kan vi snildt blive enige om. Foråret har i sig selv været en katastrofe, så der er meget at arbejde med.

Synes nu Dalglish, og Clarke har været gode ganske gode til at stille holdet. Jeg er i hvert fald af den mening at man kun kan gøre visse ting som manager, og det er at stille holdet op til to ting. 1: sørge for at man skaber en taktik der lukker ned for modstanderen 2: Sørge for at man ligger en taktik der skaber målchancer. Begge ting må man sige har været lykkedes rigtig godt i størstedelen af kampene. At sparke bolden ind, og undgå personlige fejl er op til spillerne på banen, og ikke manageren.

Jeg har dog et problem med vores koncept, og det er at midtbanespillerne er for langt tilbage på banen. De når aldrig op omkring feltet, og det irriterer mig grænseløst. Det irriterer mig fordi man kan ikke forvente at en spiller som Downing skal have 20 assist i løbet af en sæson hvis han har en mand at sigte efter inde i feltet. Det irriterer mig også fordi at ALLE hold vi møder, om det er på udebane eller eget græs er udnerordnet, men når de angriber, så støder der mindst 3-4 spillere ind i feltet når der slåes indlæg. Vi har konstant 1-2, imod modstanderens 5-6 spillere. Den del af taktikken har jeg aldrig forstået. Det må jo være fordi at man er bange for at lukke op defensivt, men for mig at se burde man snildt kunne få i hvert fald 3-4 spillere ind i boksen uden at føle sig svag bagude.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Scotty
"Jeg kan huske Spearing i det første halve år under Dalglish hvor han spillede ved siden af Lucas på midtbanen, og de sammen ejede stortset alle kampe, og var med at til at give os stort spilovertag i hele foråret. Så kommer Adam ind, og folk skriger på at Spearing burde få chancen noget oftere da Adam ikke spillede godt nok. Nu er Spearing pludselig ikke god nok fordi han som resten af holdet spiller forfærdeligt i denne her periode."

Hvilken verden lever du i? Spearing har aldrig nogensinde været god nok til Liverpool eller PL i det hele taget. Han stinker nærmerst langt væk af Championship fodbold. Hans tekniske niveau er pinligt.
annonce
0