Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toffees
ScouserTommy, sidst var der nu rigeligt med feedback til mig. Synes jeg havde mit at skulle holde styr på, når der var 4-5 at svare hver gang. Hehe

Men nu kommer jeg jo også bare med mine opservationer og undren. Og så det jo åben for jer som har lyst at svare, eller bare at læse.

Kan jeg bare få en Liverpool-fan til at undre sig eller tænke lidt, jamen så er det alt rigeligt for mig.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Kongen
"Kan jeg bare få en Liverpool-fan til at undre sig eller tænke lidt, jamen så er det alt rigeligt for mig."

Must not comment....
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Bosse1983
Mission Accomplished! Allerede nu, er der adskillige som undrer sig over hvad du prøver at sige, og hvad der reelt bliver af skattepengene, som går til skolesystemet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Fribytter, er meget enig i, hvad du siger angående klubben, og Dalglish har et stort ansvar for, at sæsonen er gået, som den er. Han får ganske egentlig ikke nok ud af spillermaterialet og har også fejlcastet et par af de nye indkøb, hvis I spørger mig.

Det er fint nok at prøve forskellige systemer osv., og det er en udfordring at køre en helt ny midtbane ind. Men han bærer ansvaret for, at spillet ikke fungerer, og at målene ikke kommer. Jeg har ikke været imporneret af opspillet, der har virket ideløst og uinspireret. Mange kampe har båret præg af "vi giver den til Suarez og håber på det bedste". Spillere som Carroll, Bellamy og Downing er skabt til skabelonøvelser og op-ned-op, det har jeg f.eks. set for lidt af. Hvis Dalglish bliver, er det ud på træningsbanen og få styr spillet. Nogle kampe har vi spillet gudebold, men de 3-4 kampe er langt fra nok, og bundniveauet er simpelthen for lavt.

Vedr. strukturen og holdet bag trænerteamet må man stole på, at ejerne ved nok om sport til at finde de rette kandidater. Ellers er big business så dejlig ukomplekst, hvis man ikke leverer, er det ud af vagten.
Skrevet af Fribytter
@ Lynild

Ja, der er et eller andet, der ikke har fungeret. Men hvad årsagen er, må man håbe, at en ny DOF kan finde ud af. Har Comolli forsøgt at købe ind efter et bestemt koncept, som Dalglish så skulle være personen, der realiserede sammen med spillerne? Og er det i så fald, konceptet den er gal med, eller kunne Dalglish have gjort sit arbejde markant bedre? Har Dalglish haft for meget at skulle have sagt i købsprocessen, og har Comolli ikke i den henseende været sig sit ansvar bevidst? Er Comolli blot blevet fyret for nogle overpriser og en dårlig håndtering af Suarez-sagen, og er det Dalglish´ skyld, at holdet har afveget fra forårets spil ved at forsøge sig med markant flere indlæg?

Det er svært for en menig fan at blive klog på forholdet mellem Comolli og Dalglish. Der er ting, der tyder på, at Comolli er tilhænger af et koncept, hvor indlæg er essentielt, og der er også noget, der tyder på, at han foretrækker englændere og spillere med PL-erfaring fremfor udlændinge uden PL-erfaring. Men det betyder jo ikke, at Dalglish ikke også har været tilhænger af de samme ting. Og hvori består et eventuelt fyringsgrundlag så? At han har været medskyldig i et fejlslagent koncept, eller at han ikke passer til det koncept, en DOF vil indføre?

Det er fint, at FSG vil holde samtaler med Dalgish efter sæsonen for at evaluere - det ville de jo nok uanset hvad. Det er bare lidt problematisk, hvis der træffes nogle fodboldbeslutninger af folk, som ikke har forstand på fodbold.

Nå ja. Et meget godt billede på sæsonen. En chance, som selvfølgelig skulle være begravet (som de siger) uden en kinamandschance for målmanden. Det bliver den ikke, selvom den dog ser ud til at være inde. Cech får raget den op på den rigtige side af undersiden af overlæggeren Dårlige afslutninger og marginaler i skøn forening.

Hah. Jeg glemte link: http://www.paradoxmusic.…al_2012.jpg
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Not That Duncan
Alle spørgsmål omkring, hvordan Liverpool egentlig fungerer bliver dog som bekendt afdækket ifm. den kommende - og unikke - reality serie om Liverpool.

Da de efter sigende gik i gang med at installere kameraer i bl.a. bestyrelseslokaet, omklædningsrummet og toiletterne op til FA Cup finalen, kan man da håbe, at alle mellemregningerne omkring Comollis eventuelle afløser også bliver fanget. Eventuelt ved hjælp af nogle af de der lysfølsomme natkikkerter.
Skrevet af Toffees
Utroligt hvad der ikke laves af reality serier nu om dage, og så troede man det ikke kunne blive dummere.

I en reklame for kanalen skulle der efter sigende være et sjovt klip hvor Suarez hjælper Carroll med hans hestehale og de begge falder ud i stor fnis og latter.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af ScouserBoy
OT:
Hvad er der blevet af BIF?
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Not That Duncan
Jeg kan godt lide forkortelsen OT. Den dækker tilsyneladende både over on topic og off topic, så det er svært at bruge den helt forkert.
Skrevet af Not That Duncan
OT:

BIF har efter flere mislykkede forsøg på selv at trække stikket tilsyneladende valgt det, som amerikanerne kalder suicide by moderator.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hans ban er dog ophævet nu ser det ud til.

Mon ikke han kommer tilbage og fortæller hvem der styrer det her pis. Hvem der er universets hersker.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
BIF valgte den røde pille.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bosse1983
Jeg tror at han selv opfattede det således:

http://www.youtube.com/w…ture=fvwrel
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Lynild
Der foregår jo nogle ting i og omkring LFC, jeg som fan (og fodboldfagmand ... og PR- og kommunikationskyndig oveni hatten) har svært ved at fordøje.

Et er håndteringen af Suarez-gate, I Guder (!), og så den her unikke reality-knallert, jamen for fanden da (!)(!) Det er himmelråbende åndssvagt og stupidt på et uhørt og helt unikt niveau. Jeg prøver at lade være med at tænke på det, når jeg ser og læser om klubben.

Mht. målet der ikke var forleden, var Garcia og Cech vist en lignende situation for nogle år siden. Sådan er fodbold. Så er der ikke sagt for meget eller for lidt.

Skrevet af ScouserBoy
Nogen der give deres viden tilkende omkring Raheem og Suso? Bliver de til noget? Skal de ikke snart have chancen?
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af AlstrupLFC
Skrevet af Razz
Den er jo fan i helvete inne

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Bosse1983
Velkommen tilbage BIF, oprigtigt. Jeg føler mig som Dr. Frankenstein, og takker dig inderligt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0