Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Downing er da rimelig hurtig, synes jeg. Han har bare andre mangler. Bellamy er da også, trods sin alder, ganske hurtig. Kuyt og Maxi (hvis de da bliver brugt på de positioner) er selvfølgelig en anden sag.
Skrevet af ScouserBoy
Tror Elia ville være en fin signing, såfremt han ikke er alt for dyr.
Kender dog ikke så meget til ham...

- Det bliver spændende at se hvor Moses ryger hen.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Lynild
Jeg ville gerne have, at man havde lejet Krasic sidste sommer, han og Elia er dog svære at blive kloge på, også kvalitetsmæssigt. Desuden synes Dalglish, at britiske spillere er mægtigt interessante, og det begrænser markedet ret meget. Jeg ser noget potentiale i Jarvis og mener, at han ville passe godt ind i truppen.

Muamba var sindssygt god, før han døede. Lige nu er der vel ingen, der ved, hvad der sker med ham.

Scouserboy, ved godt du tænker. Halvdelen af det jeg skriver skal ses med et glimt i øjet. Krummer dog tæer over smileys.

Vi mangler en backup angriber med noget fandenivoldskhed, derfor nævnte jeg typer som Doyle og Fletcher, typer der arbejder stenhårdt, fuck teknik og driblinger, lad os få nogen, der klapper til den, når der er brug for det, og så med KD´s britiske tilbøjeligheder in mente passer de godt ind. Dzeko ville i mine øjne være en drømmesigning, men løn og nationalitet spiller ind.
Skrevet af Fribytter
Det her interview lugter nu af LFC-tilbøjeligheder.
http://fourfourtwo.com/i…rticle.aspx

Anyways, mener jeg også, at det er mange ressourcer at bruge på en position, hvor Enrique har gjort det fint set over hele sæsonen. Det er vel mere en ny Enrique-ish handel, man skal forsøge at opstøve, og desuden så er der andre positioner, der bør prioriteres højere imø.

Krasic og Elia kunne også være spændende. Jeg har dog set meget lidt til Elia, men han har været rygtet til klubben tidligere, så vidt jeg husker.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af morsor
@BIF

Mig bekendt holdt Baines med Liverpool som barn; han spillede der også som dreng.

Han har dog 3 år tilbage af sin kontrakt - så klubberne kunne næppe blive enige. Det giver ikke umiddelbart mening hvis Liverpool giver fx 15M for at forstærke en plads hvor man ikke er decideret svag. Selv med en Tevez-strejke-agtig situation kan jeg ikke se Baines blive solgt (af Moyes).

Skulle Everton derimod pga økonomi havne i et brandudsalg, ville jeg tro Baines ville vælge ManUtd fremfor Liverpool (eller ManCity), hvis de var interesserede. Han er ret lokalt funderet, så jeg tror ikke andre (Bayern) har store chancer.
-- COYB --
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Enig Morsor.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af ScouserBoy
Der har ikke været så meget transfersnak om Giuseppe Rossi på seneste. Er han allerede Juventus spiller eller hvad?
Ved godt at Rossi ikke decideret er er en goalgetter, men ham så jeg personligt gerne i Liverpool. Han har virkelig noget kvalitet, og han er ikke nødvendigvis så dyr?
Hvad siger folk til Rossi?
For mig at se ville han virkelig være et kup. Et fremragende køb, hvis vi kunne få fat i ham.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af repos , moderator
Det vil da være et gevaldig sats med hans seneste skadesmareridt in mente.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Mht. Guiseppe Rossi så skal han så vidt jeg husker gennem yderligere 2 operationer og en helvedes masse genoptræning før han igen kan spille fodbold. Jeg mener tidsudsigten var ca. 10-12 måneder fra Februar eller sådan noget...

At hente ham ville være en kæmpe fejltagelse.
Skrevet af ScouserBoy
Okay. Det er sgu en skam, for han er en FREMRAGENDE fodboldspiller og med det spil han har vist i Villareal, ville han virkelig kunne forstærke os markant.

Operationer?? Det lyder ikke godt. Hvad er det han "fejler"?


Har selv fundet svaret på mit spørgsmål: http://www.tipsbladet.dk…t-med-rossi

Forfærdelig!
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Carlsen81
Angående alt den transfersnak..

Jeg kunne godt se at vi denne sommer rent faktisk brød den engelske bobble og tog et smut til Spanien for at se på henholdsvis angribere som Soldado og Muniain. Hvor Soldado nok mere er drømmen end realiteten, er Muniain tilgengæld en spiller som passer til Liverpool-profilen - en spiller som ikke kommer fra den største klub, men har gjort det fremragende, og nok er en smule undervurderet, set i lyset af Llorentes storform for Bilbao.

Et lille smugkig: http://www.youtube.com/w…pgi4BcmzuyU
Jeg kan godt lide ham, og især hans touch, overblik og kynisme gør mig mere endnu sikker på han kunne være vores 3. mand til angrebet.

Efter at have misset Mata i sommeren, tror jeg i hvert fald Kenny og co. vil kigge spanien efter, for at krydre truppen med det som Spanien er så gode til - hurtighed, kreativitet og "sydlandskhed" (hvis der er noget, der hedder det).

Udseendet af Muniain, har i hvert fald Torres potentiale ;-)
http://footballkey.com/w…niain-2.jpg
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Købte altid Muniain til LFC dengang jeg spillede FM, men med en Suarez så tror jeg ikke det ville fungere. De minder for meget om hinanden, som jeg ser det. Derudover tror jeg ikke at Bilbao er ubekendt med hans evner, og vil nok have en hel del for ham. Sidst men ikke mindst, så selvom han hovedsagligt har været brugt på kanten, så er det ikke mål, der kendetegner ham, ej heller assists, selvom han er meget ung.

Ellers godt spottet og en spiller jeg har haft i tankerne i nogle år(pga FM), men som landet ligger, så er det måske lidt usikkert kort.

En af årsagerne til at man ikke var så hooked på hente spaniere, var fordi at de har det med at ville hjemad, og nu havde man jo prøvet det under Rafa. Derudover er chancen for at britere vil blive i britisk fodbold stor, og at de kan integreres i spillestilen, det samme.

Alt dette kan selvfølgelig blive vendt på hovedet, hvis f.eks Villas-Boas bliver ansat.

Men absolut spændende spiller. Soldado er et godt bud. Har været undervurderet i årevis.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af jomic...
Min ønskeliste, forventer ingenlunde at få et eneste ønske opfyldt, men man har vel lov at drømme:

Adam Johnson - Begrænset spilletid i City, dog meget samme type som Downing. Men tror nu de ville kunne fungere meget på hver sin kant og så ellers ligge og bytte i løbet af kampene. Således at de skiftevis er en indlægs og en skudtrussel.

Javi Martinez - Som en forstærkning til den defensive midtbane hvor jeg synes vi har manglet en hel del siden Lucas blev skadet.

Victor Moses - Alle melder ham på vej væk fra Wigan, ham så jeg meget gerne vi hentede til angrebet/off. midtbane. Han har virkeligt imponeret mig i Wigans helt tossede stime her mod sæsonafslutningen.

Leighton Baines - Ja, det er vel nærmest umuligt at hente ham, men ville da være den ideelle løsning til vores konstante venstreback problem. Luis Enrique har vel kostet en 6-8mål i år, med hans elendige defensive timing. At han heller ikke har formået at slå et indlæg forbi første forsvarsspiller har heller ikke ligefrem imponeret mig.

Luuk De Jong - Er allerede varm på rygtebørsen og en typisk goalgetter. Ham så jeg meget gerne, spørgsmålet er om han kan indgå i vores nuværende angreb.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Lige hjemvendt fra Liverpool. Fantastisk at opleve sæsonens bedste hjemmekamp.

Fed stemning og dejligt de fik sluttet godt af.

Vi fik også god mad:
http://imageshack.dk//vi…9F63176.jpg

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
En god treretters? Velvalgt kamp i øvrigt.Mit ønskescenarie ville være van Wolfswinkel, Belhanda, McCarthy og Armero.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Banksy
Hopper også på Belhanda vognen.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af DanishBhoy
Største problem pt for Liverpool truppen er vel at man ikke er en homogen trup

Er Dalglish klar over hvad for en formation han vil spille? hvis ja, har han så spillerne til det? 3-5-2/4-4-2(4-4-1-1) eller 4-3-3(4-5-1)

Hvis man ser på spillerne spiller for spiller, så indeholder truppen jo mere end den nuværende placering giver udtryk for

Men det kniber med de bærende krafter i klubben

Carragher er for gammel (og dårlig)

Gerrard er for skadet

Forsvaret skriger (og har gjort det længe) på en leder efter at Carragher ikke er der mere, og det samme med midtbanen når Gerrard er skadet

Tør man satse på at Agger bliver skadesfri i næste sæson?

Skrtel sejler alt for meget i alt for mange kampe til at han kan blive en lederfigur i forsvaret

Tør man binde an på Kelly som en spiller man bygger på? hvis ja, er det så som højre back eller centerforsvarer

Er Gerrard en spiller man tør løbe an på som bærende? eller er han for meget ude med skader? hvis ja, er der så en spiller som kan være lige så bærende, der vil finde sig i at være backup og bænkevarmer når Gerrard er fit

Man siger at Lucas har været savnet - set på hans form før sin skade, så ja, men set over de sidste par år??? var det hans topniveau som man så før skaden, og hvad skal der til før/hvis han får derop igen

Angrebet hviler på enkeltmands præstationer

Jeg har mine tvivl om at Suarez vil kunne fungere sammen med nogle oppe foran og en bærende spiller er han bestemt ikke. Hvis der kommer et ok bud, så ville jeg slå til hvis jeg var manden der bestemte i Liverpool

Carroll er begyndt at vise mere hvad han kan, men er det nok til at binde sig på ham som en bærende spiller for næste sæson?

---

IMO burde man se på hvad stammen i Liverpool de næste par år skal se ud, før end man begynder med at begive sig ud i "flash"spillere

Er Agger-Skrtel-Coates dem som man tør satse på? Skrtel har ikke det i sig IMO, Coates kan måske blive det engang med tiden. Agger har det i sig, men er han langtidsholdbar nok til at bygge forsvaret op omkring ham?
Jeg ville smide pengene for Ryan Shawcross fra Stoke. Ung stærk Englænder og i en alder af 23 overtog han anførerbindet i Stoke.
Et forsvar med Kelly-Shawcross-Agger-Enrique burde være nok til CL kval i første omgang

Gerrard er Liverpool og selvskrevet når han er fit, spørgsmålet er så om han skal ligge og være box to box midfielder eller han skal have en mere fri rolle foran maskinrummet - jeg hælder mere til det sidste
De Jong er i overskud i Man City og er IMO lige hvad Liverpool har brug for
En midtbane med Johnson-De Jong-Lucas-Downing burde kunne kværne de fleste andre hold

Man kunne så ha Gerrard liggende i en fri rolle mellem midtbane og angreb - og til at køre backup på den plads kunne Fletcher fra Wolves være en spændende mulighed (som tilbagetrukken angriber) - Gerrard kunne fylde op i maskinrummet af og til og så ha Fletcher og en anden angriber til at ligge foran

Er Carroll god nok til at ligge oppe foran alene (med en fri spiller bag sig)? Ikke i min verden, vil man få nok ud af det økonomisk hvis man skilte sig af med ham? Nope. Behold ham som backup og så se at få solgt Suarez, hvis PSG (eller andre) kommer med et tilbud

Ideal spilleren til at have på toppen er Cavani, det vil koste mange penge, rigtig mange. Er han pengene værd? Vil han kunne tilpasse den engelske liga? Det er der ingen der ved, men vil jeg tage chancen? 100%

Et hold der bestod af...

Reina
Kelly-Shawcross-Agger-Enrique
Johnson-Lucas-De Jong-Downing
Gerrard
Cavani

vil kunne komme i CL efter første sæson IMO

hvad det vil kunne blive til når det var spillet mere sammen, det kan kun tiden vise, men det vil ikke være et dårligt udgangspunkt

Is it cold in his shadow?
Skrevet af hm
Rykten rykten,,,,,,,,,

"A source close to The Mersey Juror has this evening confirmed that Kenny Dalglish postponed his Thursday press conference until Friday and spent this afternoon addressing his players at their Melwood training ground, dressed in a shirt and tie ahead of his usual track suit and bubble jacket.

Dalglish’s body language in this Friday’s press conference might offer some clues, however after this Sundays game, Managing Director Ian Ayre is set to issue a club statement regarding Dalglish’s position and there is a lot of anxiety in the air".

Det skall alltså komma ett meddelande från klubben efter söndagens match
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af Heighway
Øv Scousser Tommy; hvorfor ikke sige, som det er : http://www.sancarlo.co.uk/liverpool

En fremragende restaurant, som vi besøgte. Virkelig et besøg værd. :-)
[b]Walk on, walk on, with hope in your heart, And you’ll never walk alone... You’ll never walk alone [/b]
Skrevet af hm
"Skrtel sejler alt for meget i alt for mange kampe til at han kan blive en lederfigur i forsvaret"

seriøst????
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
annonce
0