Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(152148200712)
Nu bliver Mourinho jo spurgt om holdopstillinger _hver_ gang, så jeg vil spørge hvorfor Keita ikke starter? Han har været bedste offensive kort siden genstarten og er længder foran Ox pt. Ellers stiller Klopp fint op i går. Det er jo ikke hans skyld, at angriberne skiftes til at have en øv-dag.


Måske Klopp bare tænker lidt som mange af os. I øjeblikket er det "ligegyldige" kampe så Keita med hans skadeshistorik skal spares så meget som muligt.

Og ja ang. Origi, han virker overflødig, og vi får helt sikkert problemer næste sæson når skarpheden forsvinder fra Mané eller Salah i perioder.
Skrevet af Lynild
Klopp lignede ikke en der syntes der er ligegyldigt i går...

Men ja, Brewster får nogle vigtige senior-minutter i Swansea og viser også gode ting i de highlights jeg har fået set. Spørgsmålet er mere om han skal ud en sæson mere, for springet er stort.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Lynild

Jeg ved ikke om jeg vil kalde det laxed, men jeg hviler meget i min tro til at Klopp nok skal holde dem på tæerne. Han er jo ved at kamme over hver gang vi taber, og jeg stoler på, at han har skabt en kultur der gør, at vi også kan gøre et ihærdigt forsøg på at forsvare titlen de næste sæsoner.

Den vinderkultur tror jeg nok vi skal få at se, når sæsonen starter igen. Jeg er mere nervøs for den manglende bredde - ikke spillernes mentalitet.

City-kampen var til grin, men jeg har svært ved at hidse mig SÅ meget op over det. Jeg har et stille håb om, at den kan være medvirkende til, at FSG åbner lidt op for pengepungen.

Og når du nu snakker historie, så gik 80´er-holdet på banen og vandt, og vandt, og vandt. Fair nok, de her drenge har gjort det godt, men vi spiller jo som før Klopp lige pt., og det er måske derfor du poster billeder af dinosaur-Roy?

Jeg prøver bare at bløde lidt op, for den begravelsesstemning der er herinde giver ingen mening.

Husk at nyd, at vi hver weekend kan se det bedste Liverpool-hold i nyere tid. Om et par år er situationen måske en anden. Det er ikke lang tid siden det her hold tog 110 points ud af 114 mulige. Det er der mig bekendt ikke noget 80´er hold der har gjort (ved ikke hvorfor der henvises til 80er holdene i øvrigt).

Billederne fra Hodgson-tiden er bare for at illustrere kontrasten til i dag. Det bliver ikke federe end det er nu, og det er ikke lang tid siden hele klubben var en shambles. Hvordan DBR er kommet levende igennem tiden med Roy Hodgson må være et af livets store mysterier.

https://www.youtube.com/watch?v=kYbtbUHRXyY

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Lynild
Jeg ved hvor du kommer fra med det, ST, er bare irriteret at det står på så mange kampe i streg. Men jeg havde forberedt mig på en sløj periode, og det er perfekt at tage den nu. Det er bare stadig irriterende at tabe på den måde :)

Jeg stod selv gennem Woy-tiden, og boykottede endda kampene under Rafas sidste periode. Havde det også anstrengt med Houllier efter han valgte at "forny" truppen. Tabet af Fowler (og Macca selvom han selv ville væk) sidder dybt.
Skrevet af Anderkisten
Jeg kan godt se nogen af de ting Origi bringer til holdet og som han gør rigtig godt - desværre er der bare for meget der ikke rigtig fungerer for ham. Det er tydeligt at noget af hans råstyrke fungerer rigtig godt, men hans løb og sammenspil med de andre fungerer ikke - og så prøver han for meget at lave noget teknisk med bolden, og det virker sjældent for ham.

Minamino syntes jeg faktisk gør det rigtig godt. Han bevæger sig rigtig godt og tilbyder sig de rigtige steder, og skiller sig fint af med bolden - ja, han skal helt sikkert have noget mere råstyrke - han kan lære noget af Salah angående at holde modstandere væk fra bolden når han har den.

Og ja, det var en pinlig måde at tabe på, fordi vi reelt ikke tabte til Arsenal men til os selv. Deres mål kommer efter at vi forærer dem chancerne, og da først de fører, så kører de benhård defensiv med alle mand i forsvaret. Det kan man ikke fortænke dem i - men de burde slet ikke havde fået muligheden. Vi spiller dem ud af banen og vælter os i chancer, men det ville bare ikke lykkedes. Jeg elsker vores fronttrio, men hvor ville jeg også elske at have den der kyniske afslutter, hvor det kræver at modstanderens målmand og forsvar skal havde deres bedste dag på kontoret for at få det til at lykkedes. Der er alt for mange af vores chancer, der ikke bliver rigtig farlige, fordi afslutningerne er for bløde og for tæt placeret på målmanden.

Og Ox - det fungerer da slet ikke for ham for tiden. Det er meget anonymt det han laver, og 80-90% af hans indlæg bliver blokeret.
Skrevet af D.B.R. ©
Hvordan DBR er kommet levende igennem tiden med Roy Hodgson må være et af livets store mysterier.

Haha, når man har været med siden start 80´erne har man været gennem mangt og meget, så Woy-æraen overlevede jeg skam også.

Beklager hvis jeg bidrager til en begravelsesstemning.

Der var bare ikke allerhelvedes meget at fejre ovenpå "blamagen" i går.

Jeg er helt med på, at havde der stadig været noget at spille for (mesterskab og ikke diverse rekorder), så havde mentaliteten og indsatsen ganske givet været en anden.

Jeg ønsker bare ikke at stå tilbage efter sæsonen som FCK-fans må have stået tilbage i sidste sæson som mestre, men med nederlag i de sidste 3-4 kampe.

Jublen over mesterskabet er stor, men der er ingen grund til at putte malurt i bægeret med præstationer som i går.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Hehe ST ja tiden under Hodgson var sgu svær at komme igennem:) det var svært at se der var lys for enden af tunnelen på det tidspunkt, hold kæft hvor var vi dårlige :)

Irriterende nederlag igår og helt unødvendigt. Men Ok Vvd og AB er osse kun mennesker, men at de begge fucker op i det i samme kamp, kommer næppe til at ske igen.

Nå det var vel den sæson, nu hvor de 100 point ikke mere kan slås, men det gælder trods alt ikke at tabe til Chelsea, så "fortet" stadigvæk består.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Jeg hørte forøvrigt igår, at PE Højbjerg til Spurs er done deal. Prisen skulle angiveligt være omkring 350-370 M, det er omkring £ 40-45 M. Det er sgu alligevel et lidt heftigt beløb i disse COVID-19 tider.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Guldfugl
Det lyder alligevel (alt for) voldsomt med tanke på at han kun har et år tilbage på kontrakten og alle ved at han er på vej videre! Men mon ikke han ender i Tottenham, dog til en noget lavere pris.
Din moar!
Skrevet af YNWA"96"
Synes osse prisen lyder voldsom, specielt når det er Levy, men efter hvad jeg fik fortalt har Mourinho selv haft ringet til ham, for at få ham til Spurs. Handlen skulle være på plads.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Klodike
Sport Bild, som generelt har godt styr på fodbold i Tyskland, melder her til morgen, at Liverpool og Thiago er blevet enige om de personlige detaljer i kontrakten. Nu handler det om, at Liverpool skal blive enige med Bayern om en transfersum. Selvsamme Bild meddeler dog, at Liverpool helst ikke vil slippe over 18 millioner pund for Thiago, mens Bayern eftersigende kræver en pris på 36 millioner pund.

Jeg krydser fingre for, at klubberne finder en løsning, for i min optik er Thiago en absolut verdensklasse spiller, som ville give vores midtbane lige dét ekstra. Prisen bør ikke være for hård ved økonomien, og derudover synes jeg, at det ville være noget af et statement for Liverpool om, at vi er og vil forblive en fast del af eliten og en af de mest attraktive klubber i verden, hvis en spiller som Thiago ifølge rygterne selv har valgt Liverpool, når han formentlig kan vælge næsten alle de bedste hold i Europa. Han må ikke glippe, som det skete med Werner.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Tvivler på at Bayern skulle give sig så meget. Thiago har sikkert lige som Werner andre muligheder at vælge imellem. Og andre vil gerne betale det Bayern vil have.
Og lige som med Werner så virker Liverpool at være det primær mål for Thiago.
Håber det sker alligevel, men tror simpelthen ikke på at klubberne finder en løsning.
Skrevet af D.B.R. ©
Render han ikke rundt med glasben? Er det virkelig midtbanen vi mangler forstærkninger på?

Det centrale forsvar og en backup til Robertson bør være at foretrække.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(152148200712)
Han har sin del af skader hvilket også taler imod. Men er Klopp interesseret så tænker jeg ikke han er bekymret over det. Uanset hvor godt vi er besat på midten så takker man ikke nej til en fra øverste hylde.
Jeg kan sagtens drømme om en midtbane Fabinho, Keita og Thiago :D
Skrevet af Hasse1983
Som jeg har sagt tidligere er jeg ikke modstander af Thiago i klubben, men giver den signing mere mening end Timo Werner gjorde?
- der er selvfølgelig 250M i forskel rent købsmæssigt, men alligevel?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Forskellen som jeg ser den er at vi ved at Thiago er bedre end alt hvad vi har på den position og vil blive indkøbt til start 11´er. Werner ville uden tvivl være blevet rotationsspiller.
Skrevet af LFC1970
Den centrale midtbane er det eneste sted, som jeg ser det, hvor vi har kan forstærke start 11´eren.
Her vil Thiago være en klar styrkelse.
Der findes helt sikkert også spillere derude, der kan forstærke de øvrige pladser, men dem ser jeg ikke vi kan få fat i, især med hensyn til den transferpolitik som klubben kører.

Så kan vi få fat i Thiago, er det et kæmpe ja tak herfra.
Kunne det tænkes man sælger wejnaldum? Virker ikke til vi kan få forlænget med ham?
Skrevet af Mathews
Det skriger til himlen at der skal nogle offensive kvaliteter ind på den midtbane. Henderson og Fabinho har bidraget med deres andel af stikninger, og særligt Henderson mener jeg ikke har fået nok anerkendelse for hans bidrag offensivt i indeværende sæson. Alligevel savner man spilleren der kan kæde midtbanen og angrebet sammen og samtidigt også være en trussel fra distancen.

Oxlade-Chamberlain er ikke god nok til et tophold, er det for sent at sende ham retur til Arsenal? Han var glimrende forrige år, men skaden mod Roma blev dyr for ham, desværre.

Keïta har i glimt vist prøver på sine kvaliteter, men der er for langt mellem snapsene, falder for ofte ud af kampene og er desuden skadet konstant. Har dog været ét af lyspunkterne her på den anden side af COVID-krisen.

Lallana er væk og hvad skal der ske med Grujíc? Får han ikke chancen i næstkommende sæson, bør han sælges frem for endnu en udlejning. Han bør kunne indbringe en pæn sum, som han har spillet for Hertha.

Og så lige en 29-årig Thiago Alcântara? Jeg så helst Houssem Aouar blive hentet til den plads, men økonomien i en sådan handel vil formentligt også være lidt en anden størrelse. Tager dog gladeligt Thiago, hvis alternativet er intet.
Skrevet af Hasse1983
Keita har tidligere været under niveau pga skader, men siden opstarten er han vel vores mest interessante spiller på midtbanen. Han skal nok få lov til at vokse yderligere.
Gini ser, fornuftigt nok, tingene an. Selvom han er Klopps foretrukne, så tror jeg godt han kan se, at kampen på midtbanen er stor. Kunne godt forestille mig han ikke forlænger.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Som tidligere skrevet som vil Keita blive en stor profil i PL hvis han kan holde skaderne væk.
Det lader også til at Thiago kommer tættere og tættere på. Det forlyder da at man bare venter på at Bayern acceptere en afdragsordning.
Måske man kan overtale Abramovich til at købe ham til os hvis vi lader Chelsea vinde på onsdag.
annonce
0