Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi skal bare have de skadede klar, så behøver vi ingen forstærkninger! ;-)
Esbjerg fb Liverpool FC
Umiddelbart synes jeg det er fint, at vi ser ud til at gå gennem vinduet uden handler, når nu der ikke er tale om spillere til pladser hvor vi er svækkede.
Januar er et dyrt vindue og spillerne giver nødvendigvis ikke gevinst de kommende 4 måneder.
Sommeren bliver dog spændende.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Jeg er bange for at se dagens kamp med den start 11ee Liverpool har på banen
haha ja vi bliver røvpulet :)

Odds 3.80 på West Ham er en gave.

Men fair nok at Klopp sælger FA cuppen, vi kan sku ikke satse 100% på alle turneringer.
Omvendt en god mulighed for at se Smith, Stewart, Brannagan og Teixeira imod Prl-spillere.
De har da helt styr på at levere kvalificerede indlæg de unge gutter.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Ibe begynder at ligne den dårligste af de unge. Han har i hvert fald stadig store udfordringer med at træffe de rette beslutninger og levere et fornuftigt slutprodukt.
Jeg håber virkelig på at Ojo får en god portion spilletid iaften.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Hvad fanden laver armene deroppe. Nå, der var vi heldige. Og jeg tror ikke, at Klopp decideret sælger kampen. En del af strategien har hele tiden været at bruge de unge og dem der kandiderer til startopstillingen. Og førsteholdet har jo ikke kunnet slå West Ham i denne sæson.
-
Det er mellem Ojo og Sinclair, hvis der skal skiftes offensivt. Mon ikke Ojo kommer på for Tex eller Ibe på et tidspunkt?

Nu er jeg ikke vant til at se kampene med danske kommentatorer, men der bliver millimeterkneppet rimelig grundigt, ift. hvad jeg ellers ser/hører.
annonce