Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Razz
Jeg fortæller dig om en korrekt måde at gøre tingene på.


Nej du gætter dig frem til det du synes er korrekt.

Det er noget helt andet.


Og det lader til at du nu er hoppet fra et emne til 1-2. Står du så stadigvæk fast på at nr. 1, bliver valgt før nr. 2 skal til samtale? Eller holder du stadigvæk fast på at nr. 2 i rækken er ham man ender med?


Nu skal du holde tungen lige i munden. Den med de 1-2 emner var fsva 9 ud af 10 ansættelser. Den med 1 emne var med de dygtigste headhuntere.

Det er vist ret oplagt, at der ikke alene er en sproglig forskel på de to forhold.

Medmindre du mener de dygtigste udgør 90%. I såfald har du et meget bredt dygtighedsbegreb.

I tilfældet Liverpool tyder noget på, at man ikke har haft en særlig fast plan omkring hvem man ville have til samtale og derfor vælger man - efter flere samtaler - at ansætte den sidste efter alt at dømme.

Intet i forløbet antyder, at der er dækning for din teori om noget der minder om et almindeligt samtaleforløb. Noget der iøvrigt normalt kun er forbeholdt de mindre betydningsfulde ansættelser.

Hele forløbet har iøvrigt været atypisk og der tales i de engelske medier også om et clash mellem amerikansk og engelsk virksomhedskultur.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Nej du gætter dig frem til det du synes er korrekt.

Det er noget helt andet.
Prøver du at fortælle mig at dette ikke er en korrekt måde at gøre det på?

Hvilken del, da du har hoppet rundt? Ikke udvælge efter man har samtalt med alle? Ikke samtale med allle de emner man har på sin liste? Fravælge/udvælge dem før man er færdg med emnerne? At man slet ikke laver en liste, men blot finder et emne til samtale? Du er meget utydelig, samt af flere holdninger. Ja, faktiskt hele tiden. Er det pga usikkerhed?

Nu skal du holde tungen lige i munden. Den med de 1-2 emner var fsva 9 ud af 10 ansættelser. Den med 1 emne var med de dygtigste headhuntere.

Det er vist ret oplagt, at der ikke alene er en sproglig forskel på de to forhold.
Lad os se hvad du skriver.

"9 ud af 10 ansættelser af topjobs i det private erhvervsliv besættes efter samtale med et til to emner. Det kan jeg fortælle eksempelvis gælder det - formentlig - højestlønnede CEO job i Danmark.".

1) 90% af alle ansættelser i topjobs, sker efter samtale af et til to emner.
2) Du går videre med at fortælle at det [formentligt] højst lønnet CEO job i Danmark sker ved dette.
3) Nu prøver du så at hentyde til at de bedste er de restende 10%, som vælger et emne, hvilket ikke inkluderer det [formentligt] højst lønnet CEO job i Danmark, og vil fremhæve det som noget godt, at man kun finder et emne via headhunting. Og så kan jeg igen fortælle dig at så har man ikke gjort sit arbejde godt nok, hvis man kun står med 1 emne til samtale, da personlig samtale er vigtig for udvælgelsen, for dem som skal træffe den endelige beslutning.
4) Du har sågar sagt dette og jeg citerer: "Når der ikke er tale om et åbent opslag, så er det nu ikke så sjældent at sidste mand også render med jobbet.!.

Hvor står LFCs manager job i dette? Hvis man bare skal tro pressen, så har 3 emner været til samtale. Og lad mig lige tillægge Ayres ord:

"Dersom folk nå tror at John Henry og Tom Werner setter opp en liste med kandidater og tar avgjørelsen på egenhånd tar de feil. De har hyret inn noen veldig talentfulle og kunnskapsrike folk innen fotballens verden, som de nå diskuterer managerspørsmålet med. Du når ikke så langt i forretningsverden som John og Tom har gjort uten å rådføre deg med de fremste ekspertene på ulike felt før man fatter beslutninger. Det kommer de også til å gjøre i denne prosessen. Alt vil bli nøye vurdert".

Medmindre du mener de dygtigste udgør 90%. I såfald har du et meget bredt dygtighedsbegreb.
Nu er det jo dig som har rodet dig ud i disse ting, ikke jeg.

Så lad mig forstå dig ret. Du mener nu at i 90% af alle topposter i Danmark er ikke fremskaffet på anvisninger af de dygtigste folk? Og dette på grundlag - udfra dine egne tal - fordi de muligvis har et emne mere, end de resterende 10%, hvilket i princip ligeså godt kan gøre dem til den gruppe som du mener er de dygtige, hvis de vælger et emne - altså ud fra dine egne kriterier om dygtig - knap så dygtig.

Men siden du prøver at hoppe over en del af mit indlæg, så må jeg så lade dig besvare dette ganske kort og specifikt: Når man nu så har fundet 2 emner. Holder du så fast i at man stopper før man når til nr 2. Eller holder du fast på at nr. 2 den som hyppigst får jobbet, og hvorfor?

I tilfældet Liverpool tyder noget på, at man ikke har haft en særlig fast plan omkring hvem man ville have til samtale og derfor vælger man - efter flere samtaler - at ansætte den sidste efter alt at dømme.
Det er jo et billede pressen alene står med - og på forhånd. Hverken AVB, FSG, eller nogen andre af de involverede har udtalt sig. Igen, gjorde pressen også Rodgers til favorit - selv inden han havde været kaldt til samtale - uden at vide det mindste om resten af emnerne, og hvordan det er gået, men blot formodninger. End ikke Whelan vidste hvad Martinez var blevet tilbudt.

Intet i forløbet antyder, at der er dækning for din teori om noget der minder om et almindeligt samtaleforløb. Noget der iøvrigt normalt kun er forbeholdt de mindre betydningsfulde ansættelser.
Ayre udtalte man "Vi har ikke snakket med noen ennå, men vi har akkurat begynt å sette opp en liste over kandidater til jobben".

"- Alle har en sjanse. Som med alt annet ønsker vi å være inkluderende, åpne og ærlige når vi skal jobbe oss frem til riktig mann. Vi vil lytte til og vurdere alle kandidater, men i realiteten kommer vi ganske raskt til å sette opp en liste med de kandidatene som stemmer med den profilen vi forventer at vår nye manager skal ha.",

Det som du går efter er pressen, som intet aner om processen, har lavet deres egne lister, og har lavet deres egne spekulationer om hvem som er fravalgt, tilvalgt løbende, som iøvrigt ikke er i overensstemmelse med den process som Ayre har fremlagt.

De har sågar selv fundet på problematikker omkring strukturen. På trods af at det kun er England som har managers - som igen har sportschefer, som de er i dialog med. Resten af Europa er man blot træner. I Spanien er det til og med ofte præsidenter som bestemmer hvem og hvad som skal købes langt henne af vejen. Nu skulle det pludseligt være et problem, at FSG ønsker at fordele Comollils job over 2-3 mand, hvor han igen understreger at ingen indkøb sker uden managerens tilladelse.

Hele forløbet har iøvrigt været atypisk og der tales i de engelske medier også om et clash mellem amerikansk og engelsk virksomhedskultur.
Ja, de taler meget i de engelske medier. De skulle bruge mere tid på at tænke, men det sælger vel ikke i dag.

Folk bør vel også tænke sig lidt om, før de æder alt hvad pressen skriver, og konkluderer ting ud fra det, som værende fakta. Især når alt er foregået bag lukket døre; The Liverpool Way.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Jeg vil lige prøve at sælge Alejandro Faurlin endnu engang til folket i head-head med andre emner, som har været på tale.

Tpm=tackles per match, i=interceptions per match, F=fouls per game, clr=clearences per match, Drib=dribled by other attacker, BS=blocked shots, pass=passing average.

Alejandro Faurlin 4.5 tpm - 2.3 i - 1.2 f - 1.9 clr - 1.5 drib - 0.4 BS, 81.3% pass
Mohammed Diamé----3.2 tpm - 1.0 i - 1.3 f - 0.7 clr - 0.8 drib - 0.1 BS, 83.9% pass
James McCarthy----2.4 tpm - 1.7 i - 1.3 f - 1.7 clr - 1.0 drib - 0.6 BS, 87.2% pass
Moussa Dembele----3.1 tpm - 0.9 i - 1.3 f - 0.6 clr - 0.4 drib - 0.2 BS, 88.6% pass
Marouane Fellaini-2.9 tpm - 1.6 i - 2.6 f - 2.0 clr - 0.8 drib - 0.2 BS, 79.7% pass

------- Cattermole har jeg talt for et par år og så kan vi tage Joe Allen for sjov--

Lee Cattermole----3.7 tpm - 3.3 i - 2.2 f - 1.1 clr - 1.7 drib - 0.6 BS, 81.4% pass
Joe Allen---------3.1 tpm - 2.1 i - 0.8 f - 0.8 clr - 1.3 drib - 0.1 BS, 91.2% pass
Lucas.............5.4 tpm - 2.8 i - 1.6 f - 1.2 clr - 1.0 drib - 0.3 BS, 85.6% pass

Ud fra de stats, så synes jeg klart at Faurlin, Joe Allen og Cattermole står stærkest overall. Som Def. midt, synes jeg dog at de 3 stats første er vigtigst, og man må sige at Cattermole laver en del fouls, Joe Allen færrest af alle, og alligevel ganske høj antal taklinger. Faurlin stør dog stærkest af dem alle i mine øjne, men det kan I jo selv bedømme - hvis I altså lyster.

Hvis der er folk som skal med i listen fra PL så sig til, så sætter jeg dem ind.

Edit: Ja, bold.dk er håbløst bitmap format. Det må i leve med. Har også indsat Lucas, men han har kun 12 kampe.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Razz
Jeg er overhovedet ikke af flere holdninger.

Det er ret normalt, at bureauerne har en profil på de mest fremtrædende folk og når de får opgaven derfor kan matche ret præcist og således ikke har behov for at præsentere den pågældende bestyrelse for et felt af kandidater som man eksempelvis ser det på et åbent opslag, hvor samtaler med 4-5 kandidater ikke er unormalt.

Dit forsøg på at konkludere noget omkring de 90% falder noget til jorden, da det viser, at du helt åbenlyst ikke har forstået hvad 1-2 betyder.

Men som en service for dig, så vil jeg da gerne fortælle dig, at det kan dække over tilfælde med et emne og tilfælde med to emner.


Hvis du iøvrigt var i tvivl, så er det i sagens natur de dygtigste bureauer, der kan ramme det perfekte match i første hug, der er de dygtigste (og iøvrigt dyreste) og mindst ligeså overraskende udgør de ikke 90% af markedet. Det betyder ikke, at der blandt de resterende ikke er tilfælde, hvor det perfekte match også findes i første hug.

At sætte kandidater op til til jobbet er jo ikke ensbetydende med, at man for det første vil holde samtale med alle de egnede eller vil vælge at fortsætte, når den perfekte har været på banen. Særligt ikke når vi er på et så følsomt område med folk, der allerede er i job hos direkte konkurrenter som eksempelvis det er tilfældet med Rodgers og Martinez.

Jeg kalder ikke din måde at gøre det på forkert, men konstaterer blot, at du gætter.

PS. Mener du virkelig, at processen med ansættelsen af en ny manager er foregået bag lukkede døre? Jeg kan ikke mindes en mere offentlig proces i en ellers meget lukket verden. Det er iøvrigt det forhold, der skulle være et clash mellem engelsk og amerikansk virksomhedskultur.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Geddar , moderator
Tillykke med den nye cheftræner, som jeg kan forstå han bliver. Det bliver ganske spændende at se hvordan han vil implementere idéerne fra Swansea. Mon ikke han tager Joe Allen med?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Coppell
Jeg synes Brendan Rodgers er et forfriskende, modigt og fornuftigt valg. Der er selvfølgelig ingen garantier for succes, men der er der heller ikke når man vælger en gammel *host*Hodgson*King Kenny*host manager.

Og Rodgers fik Swansea til at spille en supergod gang bold sidste år. Umiddelbart nogle kvaliteter Liverpool sagtens kan bruge. Det ser spændende ud, synes jeg.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Fribytter
Nu skriver flere engelske medier ifølge den norske, at Rodgers ikke ønsker at arbejde sammen med Van Gaal, og at man blot vil nøjes med at forfremme Segura til teknisk direktør.

Jeg troede ellers, at det var det springende punkt i forhold til Martinez, og at FSG ville have mange personer til at træffe beslutningerne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Virtuality
Holdene i Europa League kvalifikationens 3. runde (der er jo noget med seedning og sådan, så vi undgår vel Inter o.lign.):

Liverpool
Athletic Bilbao
Hannover 96
Inter Milan
Marseille
Maritimo
Dynamo Moscow
Arsenal Kyiv
Heerenveen
Beşiktaş
Atromisos
Horsens
Genk
Steaua Bucharest
Dundee United
Sigma Olomouc
Rapid Wiem
Omonia


Horsens ville da være hygge :-)

Ellers håber jeg på Dundee.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Fribytter
Rodgers må i øvrigt gerne bytte Adam for Allen. Jeg tror, Adam er for tung i røven til Rodgers´ tilgang.

Og så er det spørgsmålet, om Carroll er Rodgers´ kop te. Jeg tror det ikke, men truppen har ikke mange rene angribere, og en af de "urene", Kuyt, er på vej væk, så Carroll er nok ikke den første, der bliver solgt. Men hvis han er, så kan man håbe på et godt EM. Men jeg ville ikke have noget imod, hvis Rodgers satsede på at udvikle Carroll.

Rodgers ser måske heller ikke Kuyt som det store tab. Uden det berygtede "end product" er Kuyt vel reduceret til en arbejdshest, og jeg synes, at Kuyt er begyndt at se en smule langsommere ud, så han er måske ikke den presspiller, han har været.

Ellers er det vel kun Carra, der er et egentlig problem for konceptet. Og Spearing, der bare er for dårlig.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Loudon Wainwright III
De hold du nævner er vel blot dem der allerede er kvalificereret til 3 runde, dvs. at de i realiteten kan løbe ind i en røvfuld på Århus Stadion?
Skrevet af jomic...
Glæder mig til Rodgers og håber virkelig man tør gå efter noget kontinuitet nu og rent faktisk har tænkt sig at give manden mere end en sæson såfremt det måske ikke ligefrem skulle gå efter bogen...

Jeg ser gerne han tager både Sinclair og Allen med...


Mht. til EuropaLeague bliver der vel inddelt i lodtrækningsgrupper som der plejer, således at vi reelt kun kan trække 6 hold af nedenstående liste i 3. runde... Men kunne da være fedt at trække nogle jyder... Det ville jeg dog foretrække først var i gruppespillet af hensyn til den danske koefficient...

Omonia Nicosia Cyp 9.099
Arsenal Kiev Ukr 9.026
Rapid Bucuresti ** Rom 8.764
Slovan Bratislava ** Svk 7.974
Hajduk Split ** Cro 7.774
Atromitos FC Gre 7.420
Bnei Yehuda ** Isr 7.400
Kalmar FF * Swe 7.180
Eskisehirspor Tur 7.115
Istanbul BB * Tur 7.115
SV Ried ** Aut 6.765
Dundee United Sco 6.228
AIK Stockholm ** Swe 5.680
Sigma Olomouc Cze 5.570
AC Horsens Den 5.505
AGF Aarhus ** Den 5.505
Aalesunds FK ** Nor 5.435
Maccabi Netanya ** Isr 5.400
Servette FC Genève ** Sui 5.360
Admira Wacker ** Aut 5.265
FK Aktobe * Kaz 5.066
Ruch Chorzow ** Pol 4.983
St. Patrick´s Athletic * Irl 4.975
Spartak Trnava ** Svk 4.974
Tromsø IL ** Nor 4.935
Stabæk IF * Nor 4.935
Slaven Koprivnica ** Cro 4.774
FC Gomel * Bls 4.641
Vojvodina Novi Sad ** Srb 4.350
Skrevet af Kemosabe
Hvordan ser I Gerrard passe ind i Brendan Rodgers Liverpool?

Han er jo stadig en glimrende spiller, selvom han ikke er så dominerende som tidligere, men jeg kan ikke lade være med at tænke, at hans forkærlighed for den lange, spektakulære aflevering går måske passer mindre godt til Rodgers stil.
Skrevet af Lynild
Spillet skal vel ikke bygges op om Gerrards afleveringer? Han er en fremragende og alsidig spiller og bør kunne passe ind i Rodgers system, ikke omvendt.

Men spiller Rodgers fuldstændigt uden diagonal pasninger og lange bolde dybt fra midtbanen, siden du siger sådan?
Skrevet af Geddar , moderator
Gerrard kan vel sagtens passe ind i systemet, som den forreste midtbanespiller. En væsentlig del af rollen er at foretage masser af løb mod forsvaret, dybdeløb og ellers sørge for en masse bevægelse, der både aktiverer midterforsvarer og den bageste midtbanespiller, så der bl.a. kan blive plads til kanterne en af de to dybereliggende midtbanespillere og den forreste angriber. Og det kan Gerrard vel stadig finde ud af?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lynild
Enig Geddar. Jeg tror, Rodgers får nogle spillemæssige midler til rådighed, som han ikke har været vant til, folk med spidskompentencer til meget høj klasse, og han udvikler sit system til de spillere, han har til rådighed.

Det bliver meget spændende at se, hvor truppen forstærkes.
Skrevet af Kemosabe
Jo da, men jeg synes bare tendensen ofte er, at Gerrard bliver utålmodig, søger langt ned og tager bolden, hvorefter han forsøger at eksekvere en lang, chanceskabende aflevering. Ofte med succes, naturligvis, ellers ville det jo ikke blive tolereret af nogen manager.

Jeg synes bare ikke at det aspekt i hans spil passer så godt på pass-and-move / possesion fodbold, som Swansea har praktiseret, men det bliver interessant at se hvordan Liverpool kommer til at spille.
Skrevet af Geddar , moderator
Den slags kan man vel instruere sig et stykke væk fra. Såfremt Rodgers vil implementere Swansea-systemet, er det ganske vigtigt, at Gerrard (hvis han ligger i den dybe rolle) ikke trækker for langt tilbage i banen.

Men det bliver spændende at følge hvordan Rodgers præger holdet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Gerrard er bestemt meget direkte i sit spil, men en af hans store forcer er nu også hans løb uden bold, og hans hurtige 1-2 kombinationer der kan skabe en målchance, eller stille og rolig klatre op mod feltet.

"Jo da, men jeg synes bare tendensen ofte er, at Gerrard bliver utålmodig, søger langt ned og tager bolden, hvorefter han forsøger at eksekvere en lang, chanceskabende aflevering."

Delvist enig (for man ser ham tit lave den meget drastiske direkte bold). Man ser ham dog også tit skabe plads, og tage initiativet på en lidt mindre direkte måde, specielt her i Lucas´ fravær. Jeg tror Gerrard er så komplet en spiller, at han vil kunne tilpasse sig de fleste systemer med succes. Jeg er mere bekymret for Stevies skadesfrekvens næste sæson.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Og så er det spørgsmålet, om Carroll er Rodgers´ kop te. Jeg tror det ikke, men truppen har ikke mange rene angribere, og en af de "urene", Kuyt, er på vej væk, så Carroll er nok ikke den første, der bliver solgt. Men hvis han er, så kan man håbe på et godt EM. Men jeg ville ikke have noget imod, hvis Rodgers satsede på at udvikle Carroll.

Rodgers ser måske heller ikke Kuyt som det store tab. Uden det berygtede "end product" er Kuyt vel reduceret til en arbejdshest, og jeg synes, at Kuyt er begyndt at se en smule langsommere ud, så han er måske ikke den presspiller, han har været.

Ellers er det vel kun Carra, der er et egentlig problem for konceptet. Og Spearing, der bare er for dårlig.
Jeg læste det som han var meget glad for Carroll, og har fulgt ham igennem rækkerne, men havde forståelse for at overgangen og pristagget var et pres, som han syntes han klarede flot i slutningen af sæsonen.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Lige nu har jeg svært ved at se systemet være specielt optimalt for de spillere vi har. Villas-Boas passede langt bedre i mine øjne.

Specielt Downing og Carroll virker out-of-place, og er ikke helt sikker på at det udnytter Aggers forcer. Og så udnytter det ikke Gerrards power.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
annonce
0