Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad er i øvrigt jeres take på de periferi-spillere der tilsyneladende får pre-season til at overbevise Klopp?

Lucas, Allen, Markovic, Alberto, Balotelli (med hans seneste udtalelser in mente?), Ibe, Benteke etc. - har sikkert glemt nogen..

Personligt så jeg gerne Allen blive i klubben. Han er vel tæt på at have opnået kultstatus i klubben på samme måde som Sakho har og som Kolo havde. Derudover har han også leveret på banen det sidste halve års tid, hvor han har formået at holde sig skadesfri. Han tilbyder nogle lidt andre kvaliteter end Henderson og Can, det er jo ikke for sjov at han bliver kaldt Welsk-Xavi (eller er det?). Kunne muligvis blive en fin konkurrent til de to i den kommende sæson, idet han har en glimrende boldomgang og også har vist sig at læse spillet godt i de roller han har udfyldt i foråret. Mener også han havde nogle gode perioder i 13/14 sæsonen. Og så er han jo british...
Rygterne går jo på at Klopp er meget interesseret i Dahoud, men det seneste tyder på at det i hvert fald ikke bliver i det her vindue han kommer, eftersom Gladbach ikke har tænkt sig at sælge to midtbanespillere i samme vindue.
Og så er der ham Zielinski som Klopp også er interesseret i. Har aldrig set ham spille, men lyder umiddelbart spændende og så anser jeg det faktisk også som en form for kvalitetsstempel at Napoli også er interesseret. Dog lyder det ikke som at være den spilfordelende form for midtbanespiller, så måske det var mere værd at holde på Allen i stedet og vente?

Lucas er svær. Hans primære aktiv må være hans mange år i klubben, men jeg ser ham under ingen omstændigheder spille nogen stor rolle på banen i næste sæson, måske han kan agere backup både på midtbanen og i midterforsvaret. Og så er han måske også et mere defensivt alternativ til de andre midtbanespillere.

Ibe og Markovic er spændende typer, og jeg kunne sagtens se dem som fremtidens profiler. Problemet er bare at der er for meget konkurrence og for få kampe, så det er svært at se dem få særlig meget spilletid. I hvert fald begge to. Så sandsynligheden for salg er vel relativ høj, alternativt udlån, i hvert fald for Ibe. Håber de begge beholdes, gerne i en sådan konstruktion.

Så er det Balo, som alle sikkert har afskrevet. Men mon ikke også han får chancen for at bevise sig. Han har kvaliteterne, så der skal vel ikke andet til end at han lærer at forstå hvad hårdt arbejde betyder, som han jo ifølge hans udtalelser endelig skulle have indset. Problemet er selvfølgelig at vi i forvejen har 5 spillere der kan spille hans position og som Klopp sikkert har større fidus til. Så det ser svært ud. Ville dog også være fint, hvis vi kunne få et beløb på £10 mio.+ for ham. Måske endda £20 mio, hvis vi er heldige.
Og så har vi selvfølgelig også Benteke. Ham håber jeg dog er fortid, mest fordi han sletter ikke passer ind spillemæssigt. Og kan man hente £30 mio. ville det jo næsten være godt købmandskab (red. Brøndby-tråden).
Og så glemte jeg selvfølgelig Alberto, men det hænger måske sammen med at jeg ikke har den store tro på at han vil lykkes. Han bliver vejet for let, passer ikke ind i PL eller i Klopps spillestil for den sags skyld.
I og med at Enrique er blevet fritstillet er der vel ikke nogle reélle alternativer i klubben til at spille VB, så hvis man ikke tror på Moreno skal der vel hentes en erstatning. Medmindre selvfølgelig at planen er at Flanagan skal spille den plads, personligt er jeg ikke tilhænger af en højrefodet VB, men han har dog spillet den plads før, med succes.

Derudover synes jeg ikke at Moreno har gjort det så dårligt som andre her i tråden åbenbart synes, jeg ville ikke være vildt utilfreds hvis vi går ind i den næste sæson med Moreno som VB.

Edit: Det er lige faldet mig ind at du måske hentyder til Luis Alberto Paz, og ikke Alberto Moreno som jeg først gik ud fra, hvis det er Luis Alberto du mener, skal ovenstående naturligvis bare ignoreres ;)
FCM Liverpool
Problemet er selvfølgelig at vi i forvejen har 5 spillere der kan spille hans position og som Klopp sikkert har større fidus til. Så det ser svært ud. Ville dog også være fint, hvis vi kunne få et beløb på £10 mio.+ for ham. Måske endda £20 mio, hvis vi er heldige.


Så skal i hellere satse på at vinde Eurojackpotten.
Jeg kan umiddelbart ikke se en fremtid i LFC for Ibe, Markovic eller Benteke. For de første gælder det, at jeg ikke tror at de når op på det krævede niveau. For Bentekes vedkommende, så er jeg helt enig i at han ikke passer ind. Rygterne siger at Palace har budt 25 mio. pund og det er vel tæt på at være en god pris.
Sorry, Benzo. Ja, det er Luis Alberto jeg er ude i. Den anden Alberto vil jeg gerne beholde i klubben, men han skal have noget i reel konkurrence, som du også er inde på.
Så skal i hellere satse på at vinde Eurojackpotten.

Lyder også vildt i mine øjne, men nu lader det jo til at kinesiske klubber vinder i deres version af Eurojackpotten en gang imellem, så de har råd til at betale overpriser for typer som Balotelli. Man skal aldrig sige aldrig med dem, derfor skriver jeg "heldig".
Jeg kan umiddelbart ikke se en fremtid i LFC for Ibe, Markovic eller Benteke. For de første gælder det, at jeg ikke tror at de når op på det krævede niveau. For Bentekes vedkommende, så er jeg helt enig i at han ikke passer ind. Rygterne siger at Palace har budt 25 mio. pund og det er vel tæt på at være en god pris.
@ Paz

Det er ikke, som jeg ser det, et decideret problem. Imø. har offensiven manglet en type som Mane. Men i Southampton var spillet meget langt an på, at han kom til afslutninger, og det er ikke sikkert, at Mane kommer frem til et lignende antal chancer i Liverpool og den samme type chancer, da modstanderne ofte pakker sig mere imod Liverpool. Jeg er rimelig fortrøstningsfuld, men også spændt på at se, hvordan Klopp har tænkt sig at bruge Mané.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Fribytter,

Ja, der er selvfølgelig en række forhold som Mané skal tilpasse sig, som er anderledes end i Southampton.
Han bliver i højere grad en blandt flere offensive våben, men det behøver jo ikke nødvendigvis at være noget negativt. Forhåbningen er selvfølgelig er det kan være med til at gøre os endnu farligere og give os endnu flere strenge at spille på.
Men der vil selvfølgelig være en fare for at han ikke formår at tilpasse sig de omstændigheder.
annonce