Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Det skal vendes allerede på torsdag, ellers ryger vi ud af top 4.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af anders.hede
Helt enig.
Køb en CB asap.
Når de bedste spillere skal agere forsvar, så kan man ikke vinde. Jeg forstår ikke den passivitet. Jojo der siges at der er penge, men det er sgu spøjst alligevel med alle de titler at der ikke skulle være penge. Så må man bytte sig til en CB.
Skrevet af FalconLFC
Vi holdt nullet. Energi og vilje var der også. Det er positivt.

Firmino var helt væk, Wijnaldum har ukarakteristisk mange boldtab og Trent kan ikke længere slå et indlæg. Det ikke ud til den relativt lange kamppause havde nogen effekt på skarpheden.
Skrevet af Mainy
Er Jota skadet, eller hvad laver han?

Han har ikke spillet sin Midtjylland kampen i Herning, hvor vi var sikret 1. pladsen i puljen på forhånd - Der spillede vores klart mest formstærke spiller vel ikke hele kampen?
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Paz
Pinlig 2. halvleg. En ynk.

Kæft en skuffelse. Vi skaber absolut intet, og Firmino er tilbage i sit formdyk - dårligere, end har før har været. Helt vildt så ringe han er lige nu.


Der er mange man kan pege på som er ringe for tiden. Firmino var næsten lige så dårlig som Salah idag. Og Robbo.

Vi er dårlige for tiden, og nu må de kraftedme få fingeren ud af røven og hente en midterforsvar, så vi kan få hevet Henderson og gerne også Fabinho på på midten. Skandaløst vi bruger to af vores tre bedste midtbanespillere i det centrale forsvar.


En anden peger på at Gini og Thiago er geniale sammen. Jeg synes faktisk vi har masser af løsninger til midten. Og vi lukker ikke rigtig nogen mål ind, selvom vi spiller uden midterforsvar. Problemet er primært de tre forreste og de to backs, der ikke spiller op til deres bedste.
Skrevet af D.B.R. ©
Er Jota skadet, eller hvad laver han?

Han blev skadet mod FCM, men er måske allerede tilbage i slutningen af denne måned.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Akula
Man må bare håbe på at miraklet sker med Van Dijk og han er tilbage "før tid" -det smager ikke af indkøb i forsvaret i dette vindue. Så var det sket. Og det gør bare nas fremad banen at Fab og Hendo er endt i forsvaret...
Tabte mit hjerte til Liverpool på Anfield den 30.03.2008, inden oplevelsen af Anfield live havde jeg ikke et PL hold. Siden har der kun været ét.
Skrevet af Gshock
Kæft en skuffelse. Vi skaber absolut intet, og Firmino er tilbage i sit formdyk - dårligere, end har før har været. Helt vildt så ringe han er lige nu.

Bobby bliver ikke god før at der kommer tilskuere tilbage igen. Han fungere ikke uden tilskuere. Desværre har det lange udsigter.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af AHUJ
En anden peger på at Gini og Thiago er geniale sammen. Jeg synes faktisk vi har masser af løsninger til midten. Og vi lukker ikke rigtig nogen mål ind, selvom vi spiller uden midterforsvar. Problemet er primært de tre forreste og de to backs, der ikke spiller op til deres bedste.

Gini var da slet ikke god i dag? Og hvad har vi af muligheder - Jones, Ox, Shaq er jo ikke tæt på det niveau, som Henderson og Fabinho har. Så ja, mener klart det hæmmer vores spil, at vi spiller to af vores tre bedste midtbanespillere i forsvaret. At de tre forreste ikke kan ramme noget som helst, og vores to backs sjældent slår et kvalificeret indlæg, gør det selvfølgelig ikke nemmere.
YNWA
Skrevet af bendixboogie
Det er godt nok frusterende at se LFC kampe for tiden.

I alle andre perioder under Klopp hvor det har gået skidt, har vi stadig produceret chancer, og scoret mål.

Luften er virkelig gået af ballonen offensivt. Jota var et frisk pust, som vi virkelig godt kunne bruge nu.

Bizart vi for nylig vandt en kamp 7-0...
Skrevet af Carra.23
Vi er slet ikke farlige på dødbolde i samme grad som vi tidligere har været. Når det åbne spil ikke har fungeret, har vi kunne score på dødbolde, og hive point hjem den vej.
Skrevet af Hasse1983
Synes Gini gjorde det lige så godt som resten af holdet. Han er jo generelt en anonym / kedelig spiller i mange kampe, men han sprang ikke negativt i øjnene på mig.

Fabinho - Henderson - Thiago er ikke nødvendigvis den bedste løsning på midten for mig. Som Paz nævner er der mange muligheder, men det er da klart at foretrække, at Henderson og Fabinho kan spille på deres normale positioner.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Gini var da slet ikke god i dag? Og hvad har vi af muligheder - Jones, Ox, Shaq er jo ikke tæt på det niveau, som Henderson og Fabinho har. Så ja, mener klart det hæmmer vores spil, at vi spiller to af vores tre bedste midtbanespillere i forsvaret.


Nu er Thiago jo vores med afstand bedste spiller i den opbyggende del af spillet og Gini er vi da vant til at have rendende. Det var meget op og ned med sidstnævnte idag. Shaqiri spiller en glimrende første halvleg og går så død sammen med resten af holdet i anden halvleg. En midtbane bestående af Gini, Thiago og Curtis ville jeg også have det fint med. Jeg ser ikke det store problem her. Der mangler momentum, lidt taktiske justeringer og så at nogle af de individuelle spillere med formdyk begynder at steppe op igen.

Skrevet af fedefynboen
Tak for kampen folkens.

Taktisk, men alligevel en ganske velspillet en af slagsen. En halvleg til hver-
Resultat rimeligt til lidt trist. Men næppe for jer.
I var en lille smule heldige i dag. Fernandes med udiscplineret indsats, ellers havde Thiago ikke fået lov at dominere derinde. Havde han valgt fight og indsats til at finde de rigtige positioner, så havde I tabt tænker jeg.
På selvtillidsfronten endte den med pil op for os og vel lidt ned for jer.
Det kan fint bruges, når nu det ikke blev til 3 point.
Skrevet af Paz
Det er virkelig ærgerligt med det her formdyk, for der er så meget potentiale i det her hold. Selv uden verdens bedste Virgil.
Skrevet af AHUJ
Tak for kampen.

Havde han valgt fight og indsats til at finde de rigtige positioner, så havde I tabt tænker jeg.

Kan også sige, at havde Firmino haft en knivspids form, burde han have scoret en enkelt og haft mindst en assist i første halvleg.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, hvis, hvis og hvis kan ikke rigtig bruges til en dyt, men ja tak for kampen.

United er de helt store favoritter nu, hvis man hopper på den vogn.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af fedefynboen
Det tror jeg ikke der nogen som tænker D.B.R.
Men jo længere sæsonen skrider frem og vi stadig er med helt i top, vil den tanke sikkert melde sig.
Lige nu ved alle at der skal arbejdes. Hver gang.
Ikke et skidt perspektiv for fortsættelsen.

City må være favoritterne lige nu, men det kan ændre sig meget hurtigt.
Skrevet af Lynild
City kværner i hvert fald det ene hold efter det andet.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det er nok snarere dem, der løber med favoritværdigheden nu.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0